- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
simi811118 #75035 üzenetére
Septum15 , kemcso : Köszönöm a segítőkész választ!
-
simi811118
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni egy döntésben, fülhallgató vásárlás előtt állva.
Zenei műfajok, gyakran hallgatott nóták : Jive Bunny and the Mastermixers, Bonnie Tyler, Fall Out Boy, Tankcsapda, Jamiroquai, Bruno Mars, Dua Lipa, Greenday, Nirvana (igen, elég vegyes)Minőségi szint : szeretem a tiszta (férfi és női) énekhangokat, a húzósabb dobszólókat, és a kottázható gitárt, de nem akarok túlzott "V" karaktert.
A forrás egy Samsung S3 (flac vagy wav), de tervben van egy Benjie T6, mint belépő szintű hi-res lejátszó, így olyan füles kellene, ami mindkettőhöz passzol.Több cikket, fórumot, és tesztet végigolvastam, ebből első körben a SoundMagic E10 került ki, mint vételi alany, de ebben az árkategóriában felbukkant 2 másik jelölt, a Sony MDREX650APT (ami jelenleg akciósan 13Eft) és a Xiaomi Piston 3.
Nemrég hozzájutottam egy KZ-ED9 -hez, de igazából nem győzött meg egyik vetőcsővel sem, nem kaptam olyan hangot, mint az ezeréves JVC HA-FX34 -emmel. (Ami sajnos már több újraforrasztáson is túl van, és a vezetéke is már fel van keményedve, de új habszivacsokkal még mindig kényelmes, és jó zajszűrő is - az esetek 90%-ában buszon használom, munkába jövet-menet...) Szóval ezt cserélném a fentiek közül arra, amelyik legjobban egybevágna az elképzeléseimmel.
Árban nem mennék 12-13Eft fölé. (karcsú, de ilyen jellegű felhasználásra többet nem szeretnék szánni.
Természetesen más ajánlatot is meghallgatok.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
simi811118
aktív tag
Sziasztok!
In-ear fülhallgató vásárlását tervezem, 10 - 16 Eft között. A forrás egy Samsung S3 (wolfson dac-os), amit eddig egy régi, sajnos nem tudom milyen típusú JVC fülessel hallgattam, busszal való munkába járás közben.
Napi popslágerek (Adele, LP, Dua Lipa....), valamint könnyebb rockzenét (Tankcsapda, Hooligans, Megadeth, H-Blockx.....) szoktam vele hallgatni, amit lehet, veszteségmentes formátumban.
Hifi téren inkább autós hifiben vagyok járatos, de csak SQ téren, SPL szóba sem jöhet, az autóban subom sincs, csak egy középkategóriás SQ rendszer (így ezeket a márkákat ismerem inkább, de pl a Rainbow vagy az Alpine nem gyárt füleseket)
Ebben az árkategóriában keresek minél természetesebb "sármos" énekhangot; szellős teret; feszes, pontos, de nem túlzott kick-et, tehát az erős v karakter, a száraz elekronikus hang és elúszó mélyek kizárva. Tudom, hogy elég nehéz ezt ebben az árban összehozni, és az összefoglalót is elolvastam.
Amit eddig néztem - mindenféle háttértudás nélkül - a Denon AH-C50 és a Klipsch R6. Jófelé kapizsgálok?
Otthon egy Invotone HD2000-et használok, árához képest a kiegyenlített hangja egész jó (elmegy), és kb ehhez tudok viszonyítani ebben az olcsóbb kategóriában.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest