- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soetigabor #75570 üzenetére
Nekem a memóriahabos megoldás tompítja a hangot, alacsonyabb hangerőn sok magas veszik el.
-
válasz
soetigabor #75558 üzenetére
Szerintem sem hibátlan, és egy kis kiemelést is elviselnék rajta. De az első pár órában nagyon gáz összemosott valami volt, mostanra viszont kifejezetten részletesnek mondanám. A treble filtert használom az alap illesztékkel. A comply foam nagyon elvitte a hangot.
-
bilon73
aktív tag
válasz
soetigabor #75535 üzenetére
szánj rá pár napot.
én egy sonyval jártam így. hogy vazze semmivel nem jobb, mint a kínaiak.
Aztán pár nap után azt vettem észre, hogy mintha jobb lenne (bejáratódott, de én ezt úgy gondoltam, hogy hozzá szokott a fülem), próbaképp visszatettem a régi fülest, és abban a pillanatban vettem is ki, mert borzasztó volt a sony után...
azóta azt mondom, hogy iphone-hoz a legjobbak a sony fülesei, de tuti van jobb is, csak még nem találtam meg...vagy nem.
amúgy én bt fülesekről beszélek most.
-
válasz
soetigabor #75538 üzenetére
Járasd be rendesen, szerintem nagyon sokat változik a közepe. Persze vagy tetszik utána vagy akkor sem...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Az oké hogy cserélgetted a szűrőket meg a tipeket, de biztos hogy próbáltál olyan tipet is, ami szorosan illeszkedett a füledbe? Csak mert ha nem, az megmagyarázhatja hogy mért érezheted kevésnek a mélyet egy kifejezetten mélykiemelt fülesben. Én a hozzá kapott Comply 400-as tippel használom, és még a treble szűrővel sem kevés benne a mély...
-
Bodz
nagyúr
válasz
Ha nagyon nem tetszik, forrás se lesz másik, akkor szabadulj meg tőle, teljesen felesleges plusz köröket futni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
1. Bejáratás
1a. Forrás (alap samsung, mondjuk google play muzikkal a fedélzeten=sucks. Ugyanez vonatkozik valami szutyok alaplapi hangkártyára is.)
2. A jót (jobbat) nem első hallásra érzed jobbnak, hanem pl. két hét hallgatózás után, mikor visszarakod a régi eszközt próbából.
3. Senki nem állítja hogy a T10 a te zenéiddel, számodra, vagy az S7 számára jobban szól, mint az es18. Ilyen a popszakma. -
vicze
félisten
válasz
soetigabor #75458 üzenetére
Az "i" jelölésű RHA termékek, csak iOS kompatibilitással rendelkeznek, Androidon nem fognak működni a hangerő gombok, csak a play/pause jó esetben.
-
válasz
soetigabor #75456 üzenetére
Nem, Muzixnál akciósabb, sétálj be és próbáld ki mindkettőt és döntsd el megéri-e neked a magasabb árat.
-
válasz
soetigabor #75454 üzenetére
Nem a Spotify miatt éri meg a T10 hanem mert sokkal jobb hangja van. Főleg, hogy most akciós és alig drágább
-
soetigabor
tag
válasz
soetigabor #75424 üzenetére
Amíg válaszra vártam, okosítottam magamat, a kérdés is upgradelődött.
Ha Galaxy S7-tel hallgatok Spotify prémiumot, megérné a plusz pénzt a T10, vagy elégedjek meg egy MA750-nel?
-
törölt tag
válasz
soetigabor #75418 üzenetére
Csak arra próbáltam utalni, hogy ha nem árulod el, hogy az összefoglalóban levő cuccokkal mi a bajod, akkor nem biztos, hogy tudunk mást mondani
Általánosságban a BT fülesek gyengébbek azonos áron, ami nem meglepő, jóval több alkatrész, máshogy kell összeállítani, stb. De van olyan gyenge hangú telefon, amire hiába dugsz vezetékest, a BT jobban fog szólni, mert az ugye a fülesben alakítja analóggá a hangot. Illetve a BT-t elég könnyű amúgy kimaxolni, olyan 40-50 ezer környékén (bár ez csak modul, ebbe még kell valami füles) eléred a tetejét, míg vezetékeseknél van több ezer €-s füles is.
Szóval érdemes azt is tudni milyen telefon, milyen igényeid vannak, mennyit szánsz rá, mit szeretnél kihozni.Fitzgerald: Ilyesmire lehet szerintem szükséged.
-
törölt tag
válasz
soetigabor #75392 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy elsősorban ezeket tudjuk ajánlani. Nem tetszik egyik sem? Vagy mit várnál? Hogy csak neked, csak most mondunk egy tuti tippet, az átlag ide tévedő user meg vegyen csak a szarok közül, ami az összefoglalóban van?
Igen, van N+1-ik kínai márka, ami vagy semmiben nem jobb a többinél, csak más néven/színben/formában fut, vagy olyan cucc, amiről alig van tapasztalat, így nem tudjuk azt mondani rá, hogy igen, ez biztosan jó.
-
válasz
soetigabor #75386 üzenetére
Összefoglaló?
-
darvinya
titán
válasz
soetigabor #72890 üzenetére
Pl: innét [link]
-
törölt tag
válasz
soetigabor #72873 üzenetére
Kérdés, hogy a Piston 2-t te milyennek hallod, mert az pont eléggé mélydomináns amúgy
-
darvinya
titán
válasz
soetigabor #72873 üzenetére
Kinera B05
-
törölt tag
válasz
soetigabor #71838 üzenetére
Hát, akad egy kevés, de éppen csak említés szinten.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
soetigabor #71774 üzenetére
hangban nem tudom mi a követelmény, de fehérben szvsz a Vivo XE800 jó vétel. Tény, erre várni kell kintről, de jó füles szerintem
-
törölt tag
válasz
soetigabor #71771 üzenetére
Sony EX450? Abból van fehér. Vagy ha sok basszus kell, akkor van az az XB50 is.
-
válasz
soetigabor #71768 üzenetére
Ahogy sheratan mondja. Mindez megtalálható az összefoglalóban is
-
törölt tag
válasz
soetigabor #71768 üzenetére
Valami kínai OEM-től megveszik az 500 forintos füleseiket, aztán átcímkézik Marley felirattal és eladják 15 ezerért. Kb így lehet jellemezni őket.
-
törölt tag
válasz
soetigabor #71719 üzenetére
Ez esélyesen gyengébb a P2-nél. Akkor már inkább Piston Hybrid Pro (nem HD), vagy a Meizunak van fehér fülese (EP31), meg a Oneplus Silver bullet is hasonló.
-
soetigabor
tag
válasz
soetigabor #65923 üzenetére
Ez jó választás lehet, ilyen áron? Segítsetek, mert már a fejébe vette, hogy megrendeli.
-
Bavid
senior tag
válasz
soetigabor #51644 üzenetére
Igen erről. hírlevélben írták. LINK Ennyi pénzért elgondolkoztam, hogy leeht én is veszek még1-et tartalékba.
-
szentkuti11
addikt
válasz
soetigabor #51644 üzenetére
Elvileg erről van szó. Ha tényleg 14 dollár lesz, tartalékfülesnek rendelek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest