- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
Az E80-ason lévő kis "cucc", az micsoda ?
Feltétlen kell rá, vagy teljesen jó az anélküli modell is ?kis "cucc" vs. sima
Ja igen, érdemes figyelni itt valamit a sorozatszámra még, vagy bármi egyéb ?
pl: 8080KSX vs 8080KSZ, és akkor itt a Z az jobb... (kitalált példa) -
asuspc96
senior tag
válasz
kemcso #74040 üzenetére
Baauer - One Touch (ft. AlunaGeorge & Rae Sremmurd)
Night Lovell - Still Cold / M4 Performance (Prod. Dylan Brady)És hasonlók. Olvasgatom most visszafelé a topikot E80-ról, meggyőzőek. lehet ez marad
-
asuspc96
senior tag
válasz
kemcso #74037 üzenetére
hmm...most így utána olvasgattam, egyre jobban efelé tendálok:
soundmagic e10 vs e50 vs e80már csak elé kéne dönteni, hogy melyik azt leadni a rendelést
szerk:
Tulku, azt mondod, hogy E80 ?
Nem fogom megbánni ezt a választást, basszus azért van benne ?• SoundMAGIC E30: Hangra V karakter, a mélyekkel és a közepekkel nem volt gondom a saját árkategóriáján belül, viszont a magasai kicsit mosottnak hatottak számomra. A műanyag házikó csöppet olcsónak hatott nálam, attól féltem, hogy mikor töröm el véletlen. Méretre egész kicsi, relatív kényelmesen fülbe lehetett ültetni, kisebb fülkagyló esetén is. Az E10-nél jobb a hangja, viszont érdemes megfontolni az E50-E80-at helyette, ha van rá anyagi keret. Kábele kicsit vékonynak tűnt.
• SoundMAGIC E50: Meleg és mélygazdag. Meg V karakter. A magasai számomra nagyon tiszták voltak (persze az árkategóriáján belül), a közepekkel nem volt gondom. A mély tartomány nekem sok volt (talán a Piston 2-nél fogott el hasonló élmény), de pontosak voltak, nem nyomtak el semmit. Felépítése is korrekt, érzésre rendesen egyben van a fémház, ráadásul méretre egész diszkrét. A hangzása, részletessége érezhetően az E30 felett áll szerintem. Kábele kicsit vékonynak tűnt. Itthoni beszerezhetőség és garancia viszont előnye. Összességében erőteljesen tudom ajánlani, ha valaki a meleg, V hangzást szereti és itthoni beszerzés játszik csak.
• SoundMAGIC E80: Jóval kevesebb mély, mint az E50-ban, kicsit a közepe is előtérbe került a zenének. Viszont sajnos a magasai nem csilingeltek olyan szépen, de még mindig sokkal jobbak voltak, mint az E30-nál. Felépítése is korrekt, érzésre rendesen egyben van a fémház, ráadásul méretre egész diszkrét. A hangzása, részletessége érezhetően az E30 felett áll szerintem. Kábele kicsit vékonynak tűnt. Itthoni beszerezhetőség és garancia viszont erőteljes előnye. Összességében erőteljesen tudom ajánlani, ha valaki a kiegyenlített hangzást szereti és itthoni beszerzés játszik csak.
-
asuspc96
senior tag
samsung s7 edge-hez lenne, spotify, meg youtube.
Vagy konkrét zenékre gondolsz ?
-
asuspc96
senior tag
Félreértések elkerülése végett, ez nem ellenetek szól.
Csak ebbe a füles témába még tesztet nézni se lehet mert nem kapod vissza azt amire igazán kíváncsi vagy.
Akkor maradnak ezek?
Soundmagic E10
RHA MA750
Vsonic VSD3 / VSD3S
Vsonic GR07 Classic
Vsonic GR07 Bass EditionEzekből ha 1-et kéne választani, akkor melyik lenne ?
-
asuspc96
senior tag
-
asuspc96
senior tag
Helló!
A GYIK-ban található fülesek az adott összegeknél még helytállóak ?
(csak mert egy két topikban előszerettettel le van fosva)
Ha főképp 10-20k-keretbe szeretnék egyet szerválni, azok küzül, vagy esetleg mást mit tudtok ajánlani ?
Előre is köszi
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Azért fordulok felétek, mert jobb topicot nem találtam a kérdésemnek, de ha tudtok, akkor kérlek irányítsatok oda...
Ki milyen formátumban hallgatja a zenéket ?
Jelenleg fentről a 3.-at használom, de enyhén érezhető a különbség ha telón hallgatom YT-ról, meg ha ugyan azt hallgatom letöltve...Mit ajánlotok ?
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Amik az összefoglalóban vannak fülesek azok még relevánsak ?
Ha nem akkor ilyen felhasználásra kellene füllhallgató:
- mély basszus legyen benne, nagyjából éles legyen, és a zsinórja strapabíró, füllbe nyomható ([link]) a keret max 10kElőre is köszi
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Tudnátok ajánlani olyan fülest, aminek a vezetéke nem törik meg sehol, jó basszussal rendelkezik de a magas hangokat is jól kezeli, nem szivacsos fejűt szeretnék, hanem in ear-t....olyan 10e ft lenne a maximális keret.
Előre is köszi !!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest