- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
A dobozon megjelölt frekvenciaértékek az égvilágon semmilyen támpontot nem adnak a füles hangminősége vagy hangkaraktere szempontjából. A dobozon a leginkább használható információ kb a füles kábelének hossza, ezt követi talán az érzékenység és impedancia, de már azok is pontatlanul vannak megadva.
Nem egészen értem, hogy milyen kategóriákat szeretnél amúgy, az 5 ezer forint alatti az a leg leg leg alja kategória, ami csak létezik.
-
mad1
veterán
Hali,egy agybadugos fulhalgatonal mit kell nezni hogy jol szoljon?basszus kozep magas frekvencian?Ár arány ertekben melyik a legjobb ?also kozep felso kategoria erdekelne,utobbiban marka- tipust is szeretnek ha megtennetek
dnb dubstep breakbeat a stilusom. -
Krill77
őstag
válasz
monti0222w #73692 üzenetére
Tok ne vedd támadásnak. De a b3 tok nem valo mindenkinek. Ugy vélem ennek az ajanlasa elott minimum azt kellene azért tudni, milyen zenére kell. Lehet az ember Metallica fan es akkor nagyon szomorú lesz. Szeretem a b3mat bizonyos dolgokban valóban szuper de van amiben roppant gyenge es egy fele áru cucc is jobban teljesít.
-
törölt tag
Sziasztok. Max 10.000Ft korul milyen fulhallgatokat ajanlotok?
Koszonom a valaszokat. -
Th3Ac3
tag
Előtte egy Vsonic VSD3-am volt amit az itteni topikban ajánlottak úgy kb 2,5 éve, azt nagyon szerettem a jó magas hangjai miatt. Ezt hiányolom a Pistonból, bár az is tény nem egy kategória a két füles. Amit igazán sajnálok hogy a Vsonic kábele megtört és olyan verzióm van aminek a kábele bele van forrasztva a fülesbe és nem a cserélhető. Egyébként basszus orientált elektronikus zenéket hallgatok, így vagy a mély, vagy V orientált füleseket kedvelem. Nem kell hogy teljesen vezeték nélküli legyen, nekem már az is elég ha nem kell kábelt csatlakoztatni a telefonba.
Peetey91: Az a SoundMagic nekem elsőre tetszetős, érdekelne engem is hogy van e róla valakinek véleménye de még kicsit utánanézek.
-
sztyui2
őstag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fülhallgatót keresek.
A Shure SE215-ön viszont már régóta agyalok, mert mindenütt azt olvasom, hogy nagyon jó a hangminősége.Ez alapból ugye egy kábeles füles, de cserélhető a kábele.
A Shure pedig kiadott egy ilyen terméket, amivel a kábelt kicserélhetjük egy bluetooth-os kábelre, kvázi bluetooth fülest lehet csinálni majdnem bármelyik shure fülesből: linkEzt már árulják egyben is, de eléggé drága, és sajnos ez az amcsi amazon, az angol amazonon nem is árulják egyben, de itt a link fülhallgatóval együtt: link
Viszont mivel nagyon moduláris a fülhallgató, az ebay tele van hozzá való tartozékokkal, így jött az ötlet, hogy esetleg vennék egy kábeles Shure SE215-öt itthon, és rendelnék hozzá egy ilyen olcsó ebay-es, bluetooth kábelt, amit direkt ehhez csináltak: link
A kérdés, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Mennyire számíthat szerintetek ennél a fülhallgatónál a kábel minősége? Érezhető lesz-e a különbség, a bluetooth-os hangja és a kábeles hangja között? Mert ha sokkal rosszabb a hangminőség akkor ugye kidobott pénz a drága és jó fülhallgató aminek a bluetooth-al nem tudom kihasználni a teljes potenciálját.
-
s4tch
veterán
válasz
Th3Ac3 #73680 üzenetére
Van értelmes bt, pl. Meizu EP51, ami a telefonodhoz hasonlóan tud aptx-et, vagy egy ilyen Tennmak bt kábel 23 dollárért, és egy mmcx csatolós füles a maradék pénzből. Annyit azért segíts, hogy mi a bajod a Piston hangjával, milyen hangképet keresel, és van-e esetleg olyan füles, amit már hallottál, és tetszett a hangja.
Teljesen vezeték nélküli megoldásokban vincze1 a májer, ha olyan érdekel, az ő hozzászólásaira keress rá.
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fülhallgatót keresek, eddig Xiaomi Piston Hybrid-et használtam de nem vagyok vele kifejezetten megelégedve. Mivel USB-C-s telefononra váltottam amin nincs jack dugó (Mate 10 Pro) ezért úgy gondolktam most valami Bluetoothos megoldást kipróbálnék. Visszaolvasgattam kicsit, láttam hogy Bragi the Headphones egy értelmes alternatíva, de az árát nagyon sokallom, maximum feleannyit (20k) tudnék rászánni. Van ennyiért értelmes, vagy inkább maradjak a jack-usb-c átalakítós megoldásnál?
-
EtiopMamut
újonc
válasz
monti0222w #73674 üzenetére
Az esetleg gondot okozna ha én androidon használnálm. P10 plus. Vagy semmi sem változna. Nem almakompatibis a füles?
-
Nigér
őstag
-
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73671 üzenetére
Szívesen. Tulku mondta valamikor itt a topicban, hogy muzikális füles és igaza van. Anno én megbántam, mikor gariba becseréltem az Ostryra, pedig az sem rossz hangú füles.
-
Sziasztok!
Xiaomi Noise Cancellation In-ear Headphones Type-C fülessel van tapasztalata valakinek? Mate 10 pro telefonhoz szeretném használni. Csak nem merem megrendelni amíg nem tuti hogy kompatibilis vele.
-
törölt tag
válasz
EtiopMamut #73671 üzenetére
Vásárlás előtt szerintem ki is tudod amúgy próbálni Budapesten. Meg kell kérdezni a boltban, ahol veszed, mert van, ahol tartanak kiállító darabot.
-
EtiopMamut
újonc
válasz
monti0222w #73670 üzenetére
Ezesetben el is dőlt. E80. Meglepem magam vele karácsonyra. 19 k itthon.
Köszönöm. Nagyon. Másoknak ez kis dolog. De én képes vagyok férfi létemre könnyezni ha hallom a zenét. Nem kell nyálas zene. Amúgy se szeretem. Csak egyszerűen elkap egy érzelemhullám. Szóval nagyon hálás vagyok. -
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73669 üzenetére
Szerintem legjobban az E80-nal jársz, igaz ő a legdrágább de ad is szerintem hangban annyit, hogy megérje megvenni. Mélyben a legtöbbet az E10 adja közöttük, de az E50 se marad le töle annyira bassban, talán ő részletezöbb.
-
EtiopMamut
újonc
Akkor csak annyit kérdeznék még, hogy a soundmagic e10 50 vagy 80 terméket vegyem e?
Mi a különbség a termékek közt az áruktól eltekintve? Személyes tapasztalatok?
Hálásan köszönöm a segítségeteket. Rendesen elvonási tüneteim vannak. Olyan rég hallottam szépen szólni a zenéim. Persze lehet, hogy az csak nekem volt szép. Valójában az is gagyi. -
törölt tag
válasz
EtiopMamut #73667 üzenetére
A Soundmagic azon kevés márkák egyike, amit érdemes itthonról rendelni, máshol sem szokott olcsóbb lenni, és itt garanciát is kapsz rá.
-
EtiopMamut
újonc
Megfogalmaztad amit én nem tudtam.
Szeretem a sony basszusát. Mert mint minden ember én is a mély hangokat érzem jobban. Ez ilyen. De hogy semmi mást nem hallani rendesen. Óborzalom.
Mostmár régóta használom, szóval nem nagyon tűnik fel. De eleinte nagyon zavart hogy a hangok méteres mélységwn szólalnak meg. Legyen a basszgitár mély. De az ének az elektromosgitár a saját hangját adja....
Szóval a magasabb hangok sem magasak azzal a fejhallgatóval. Ez a gáz
Amit írtál honnan lehet megrendelni olcsóbban. Mert magyarországon bitos magasabb az árfekvése, ha egyáltalán kapható.
Monti.. Amit írtál igencsak jól hangzik. Bár másodlagos de a kinézete se semmi -
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73663 üzenetére
Szia, akkor neked is a Bosshifi B3-t ajánlom, amit írtál arra jó lesz, enyhe V karakter jellemzi meleg hangképpel, érezhető basszusal ami teret ad a közép tartománynak is.
-
vicze
félisten
válasz
EtiopMamut #73663 üzenetére
Nem véletlenül kérdezem, nagyon kevesen hallanak, valósan kiegyenlített hangot, mivel kevesebb az ilyen termék, és azt adott műfajok se feltétlen évezhetők egy kiegyenlített fülessel.
Az XB450 egy extra bass füles, nagyon erősen megemelt mély többlettel. Amit hiányolhatsz, az a közép tartomány, mert az erősen el van nyomva. A másik fülest sajnos nem ismerem, így nem tudom annak milyen a hangja.
Az XB450 mély magas hangjaihoz képest, merre lenne az amit szeretnél?
Valószínű az ajánlóban is írt Soundmagic-ek mindegyike megfelelne, E10,50,80. -
EtiopMamut
újonc
Szia. Igen biztos. Tudom, hogy a kiemelt basszus a jellemző. De nekem nem gyere be. Azért írtam, hogy csak minimálisan mozduljon a mély irányába a hangzás. Utálom amikor a puffogás a mérvadó. Elnyom egy jó gitárt vagy valamit.
Úgy tudnám megfogalmazni, hogy a basszusorientált és a kiegyenlített fogalom közt az idealis nekem. Remélem atjött.
Volt egy pioneer sed10 c fülesem. Szerettem. Nagyon. Abban nem volt mindent elnyomó mély. De nagyon tiszta volt.
Most egy sony mdr xb450 fejhallgatóm van. Nem rossz. De szegényes valamiért. Mintha nem lenne twlljes sokszor a zene. De nem tudom meghatározni a hiányérzetem forrását. -
vicze
félisten
válasz
EtiopMamut #73661 üzenetére
Első sorban ajánló, a topik tetején.
"Leginkább a kiegyenlített minden hangot hallató füleseket preferálom, minimális plusz basszussal."
Ez tuti biztos? Mivel az adott stílusokra elég erőteljesen a basszus a jellemző, és az ezt hallgatók az erős basszust preferálják. Pusztán azért hogy biztos legyen, hogy mit szeretnél.
Tudsz olyan korábbi fülest mondani, aminek a hangképe tetszett? -
EtiopMamut
újonc
Sziasztok. Fülhallgatót szeretnék vásárolni.
A keret max 20k.
Paraméterek:
Vegyes a zenei stílusom. Főleg metál és punk. De hallgatok hip hopot, trap és más elektronikus zenéket.
Az ízlésem kissé mélyorientált. De tényleg csak minimálisan. Leginkább a kiegyenlített minden hangot hallató füleseket preferálom, minimális plusz basszussal.
In ear kialakítású jöhet csak szóba. Nem sport füles.
Még nem volt fül feletti kábelvezetésű cuccom. Ezért maradnék a hagyományos szimmetrikus kialakításnál.
Mikrofonos kellene. Android kompatibilis.
Lapos kábelvezetés előny. De nem élethalál.
Hogy BA, Dinamikus, vagy Hybrid... Nekem 8. A hangzás a lényeg.
Mindenhol, mindíg hasznalva lesz. ( alvás, tömegközlekedés, kerékpár, séta, edzőterem)
Szeretném nem elcseszni a valasztást ezért fordultam a tapasztalt topicközösséghez.
Ha tudtok helyet, akár külföldit ami megbízható lelőhely, örülnrk neki.
Köszi előre is.
EtiopMamut -
vendingo
veterán
Végül rendeltem egy Bosshifi b3-at aliról. Olvastam, hogy többen is használnak ilyen fülhallgatót. Kb mennyi idő alatt szokott megérkezni?
-
vicze
félisten
válasz
Sjkolrd #73653 üzenetére
Az ott gyártás és egy 10$-os termék átcímkézéze és 10x-es áron árulása között elég nagy különbség van.
"JBL Reflect Mini BT meg BT kommunikációs hibái vannak"
Nagyon kis esélyt látok rá, hogy ilyen hibája legyen. Egy 10$ noname, nem produkál ilyet amennyiben nem gyári hibás, azt pedig egyből cserélik.
Ha szakadozik a kapcsolat akkor az azért van mert leárnyékolódik, minden más esetben minimum 5m-en, gond nélkül kell menjen a kapcsolat.Válasz a kérdéseidre pedig az hogy:
Nem és nem. -
wolfman
veterán
Logitech Ultimate Ears UE900S-re nem tudtok valahol tuti akciót? A TobyDeal-osról lemaradtam.
Esetleg valahol blekkfrájdéjból nem maradt vissza?
-
Meridani
tag
Sziasztok!
Van egy Magnat lzr548bt fülhallgatóm. Szeretnék rajta kis szivacskát cserélni. Tudtok esetleg valami jó típust mondani rá? Kipróbálnék többet is, mert a gyári nem a legkényelmesebb hosszútávon. Memóriahabosat vagy szilikonosat javasoltok? Esetleg valami magyar bolt mert szeretném hamar élvezni
-
Sjkolrd
aktív tag
Nehéz olyan terméket mondani, ami nem Kínában,Dél-Korea készült...Szóval nekem ez meg mindig édes kevés észrevétel...
A Creative Outlire Sport,Pioneer SE-E7BT..ezek a fülesek is érdekelnek...
Gondoltam megkérdezem a véleményeket, hátha találkozott vele valaki...vagy tud ajánlani ami neki rendben működött..Mivel köszi,de 15.e nem akarok költeni, majd visszavinni az áruházba, “elnézést a termékkel gondok vannak és inkább kérek, egy másikat majd aztán kérem vissza a vetelarat”.Az Awei T1, JBL Reflect Mini BT fülesekkel pont így jártam. Nincs kedvem a kicsit drágább Brainwavz termékekkel ezt a kört lejátszani...
Viszont az eddigi kérdéseimre nem nagyon érkezett válasz. Csak erre az egy konkrét Asus termékkel kapcsolatban, ami megint nem arra ad választ amit kérdeztem.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
f4lcon #73647 üzenetére
23.000 - 25.000 Ft lehet itthon kapni. Aláírom, hogy nem kevés viszont talán egy Dél-Koreai fülesnél jobb minőségű. Mint az általam említett Awei T1 illetve Brainwavz BL-100/BL-200. A JBL Reflect Mini BT meg BT kommunikációs hibái vannak...A vezetékes RHA-MA750i hasonló árban van a B&O E8, B&O H5..... meg ennek sokkal többszöröse...
Ezen kívül más észrevétel?
-
vendingo
veterán
válasz
f4lcon #73647 üzenetére
Ez annyira nem szimpi, főleg a vezérlő cucca miatt, ami nekem tök felesleges. Asszem iOS nem is tud mit kezdeni vele.
A bosshifit elvileg megkapom karácsonyra, de valamit nézek még mellé.
Nemrég láttam itt a topicban Somic v4 ajánlást. Eléggé megtetszett, annak vajon milyen hangja lehet? -
woolwich
tag
Sziasztok,
Elhagytam a Piston 3 fülesem, jelenleg keresem az utódot (in Ear, mikrofonos, max 10K-ig). Tudtok esetleg olyan fülest ajánlani ebben a kategóriában, aminek a távirányítójával nem csak a hangerőt lehet szabályozni, de számokat is tudok váltani?
Köszönöm. -
vendingo
veterán
Olvasom az utóbbi hozzászólásokat, és kételkedek, hogy elég lenne-e számomra a bosshifi mélye, a mostani fülesem kifejezetten erős volt ilyen téren és szerettem.
Tudtok ajánlani egyéb alternatívát 20-30$ környékén egyenes kábellal erős V karakterrel, vagy "szolidabb" mély orientált hangzással?
-
-
jeromosi
aktív tag
válasz
monti0222w #73639 üzenetére
Erről mi a véleményetek?
[link] -
monti0222w
addikt
válasz
jeromosi #73637 üzenetére
A Rock Zircon? Kényelmesnek kényelmes, de hangban túlságosan is V-s, és ennyi, tuc-tucra jó és semmi másra!
Nem jobb egyik SM-nél sem, nem egy ligában játszanak.
Nekem E80 volt, szerintem kényelmes füles, bár van olyan fülesem ami üti őt, pl. Tenore, AF78, vagy ami csak hallottam és ajánlottam a B3 is kenyelmesebbnek találtatott.
Persze ez is egyén kérdése, kinek mi a kényelmes?Krill77: Arra én sem, igazad van ebben.
-
Krill77
őstag
válasz
monti0222w #73636 üzenetére
Hat, en technora hauszra meg gitárőrületre tuti nem ajánlanám.
-
jeromosi
aktív tag
válasz
monti0222w #73636 üzenetére
Ez mennyire kényelmes?
És mennyire jó minőségű?
Jobb mint a sound magic e50-80?
A sound magicok mennyire kényelmesek? -
jeromosi
aktív tag
válasz
monti0222w #73633 üzenetére
Hát igen, meg 14 napon belül se biztos hogy visszalehet küldeni.
-
Krill77
őstag
válasz
monti0222w #73629 üzenetére
Hat, ha neki mély kiemelt kell akkor nem a B3 at ajanlanam. Mélyben elég gyenge es le sem megy eléggé.
-
monti0222w
addikt
válasz
jeromosi #73632 üzenetére
Őt sem ismerem, azokat ajánlom amit hallottam, illetve a többiek által meghallgatott, de általam még nem hallott füleseket is, bízva bennük, de ez annyira kényes téma mert ami esetleg nekem tetszik hangban, az nem biztos hogy tetszik a másiknak is, erre is volt már példa.
Mindig mondjuk a személyes meghallgatást, de ezzel is az a probléma hogy nem szívesen bontják ki sehol a dobozokat az eladók, plusz kevés az olyan hely ahol erre lehetőség van. -
jeromosi
aktív tag
válasz
monti0222w #73631 üzenetére
és a brain wap s1?
Vagy az nem túlzottan mély kiemelt?
Mert azt megtudnám szerezni kb 13000-ért. -
jeromosi
aktív tag
válasz
monti0222w #73629 üzenetére
És pl brainwap s1, vagy sonny-ok között ne nézelődjek?
-
monti0222w
addikt
válasz
jeromosi #73628 üzenetére
Szia, SM E50-80-t ajánlanám, itthon vásárolható a Nomono boltban, v. a Muzikernél. A kipróbálást nem tudom engedik-e, rákell kérdezni.
Basszus mindkettőben van, V karakter lévén, ebben az ár sávban itthonról ez van ami bevált.
Esetleg utána lehet nézni, kapható-e a Bosshifi B3 itthon is, ez többünknek tetszett árához képest nagyon jó. -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Fülhallgatót keresnék.
Mély kiemeltet szeretnék, fém házasat aminek elöl van a kábele.
Mindenképpen magyar vásárlás, max 20000 ft, de ha nagyon szükséges lehet 25000-is.
Nemtudom mennyire zsírosodik az ember füle a szilikon illesztékektől, de sokan mondják, hogy hosszú idő után zsírosodik, de a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok.
Nemtudom mennyivel jobb a memóriahab vagy mi annak a neve, hogyha van ilyen árban, és kényelmesebb akkor olyan füles is jöhet.
Vásárlás előtt ki szeretném próbálni mindenképpen.
Nem olyan nagy méretűt keresnék, hogy pl kapucni, sapka alatt kényelmesen elférjen, és ne lógjon nagyon ki a fülemből.
IPhone 8-al használnám, mindenképpen szeretném, hogy legyen rajta mikrofon és lehetőleg hangerőszabájzó is, de ha nincs ilyen, akkor jó az egygombos távirányítójú is.
Előre is köszönöm a segítségeket. -
Sjkolrd
aktív tag
Erről a fülesről mi a véleményetek? Találkoztatok már vele?
Asus Clinque H10
[link]BT: 4.1
Impedance 16 Ohm
freq. 20Hz - 18Khz
Sens. 96 dB
Compatibility: compatible with SBC, AAC, aptX® -
Sjkolrd
aktív tag
Hello Ismét!
Mivel a korábbi kérésemre nem reagált senki így újra összefoglalom miben szeretnék tanácsot kérni.
Igen elolvastam az ajánlott füleseket, de számomra BT-s eszköz kell és nem vezetékes. Láttam, s néztem is az exceles táblázatot amiben felvan jó pár füles sorolva. De nem adnék ki teljes vezetékmentességre 4 órás üzemidőért annyi pénzt, mert mikor elmegyek tekerni ( kerékpározni) lazán letolok 3 - 4 órát. Így nem tart ki az edzési idő alatt...A füles amit keresek:
- IN-EAR
- BT kapcsolat ( lehet vezetékkel ellátott ill. tényleg vezeték mentes)
- Zene leginkább Rock/Metal, de elvétve hallgatok elektronikus-t is
- ÁR 15.000 - 30.000Milyen környezetben használnám:
- Sportolás
- IrodábanEszköz amin hallgatnám:
- IPhone X
- ItunesAz alábbiakat eddig kipróbáltam, Awei T1, JBL Reflect Mini BT.
Awei T1
Olcsósága ellenére elfogadható volt, viszont valami nem stimmel a koncepcióval, mert egyik oldal hamarabb lemerül mint a másik, s ez a készülék újra töltésénél is látszódott egyik kb. 20 másik 80 perc alatt töltődött fel..JBL Reflect Mini BT
Mikor farmer zsebbe tettem a BT elkezdett akadozni, illetve ha a vezérlő egységet kézzel eltakarva BT kapcsolat megszűnt létezni.Tanácstalan vagyok milyen fülest is kellene venni. Ebben kérem a segítségeteket. Köszi előre is!
-
vendingo
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új fülhallgatót, mert a mostani sennheiserem "gumijait" elhagytam, próbáltam helyettesíteni 1001 féle másik gumival, de okádék a hangja, csak a gyárival volt jó.
A hangját szerettem a gyári gumikkal, de jobbnak látom venni egy új fülhallgatót, mert ez már ~4-5 éves, ehhez már nem kajtatok pótgumikat.
Ötletem sincs, hogy milyen kategóriát képvisel a mostani, de ennél jobb hangút szeretnék Max. 10 ezret szánnék rá, ha ennyiért jobbat kapok.
A lényeg, hogy lógós kábelű legyen, ne fül fölötti.
Szeretem a mély hangzást, de túlzásba se szeretném vinni. Mindenféle zenét hallgatok a billentyűstől a reggaen át az elektronikusig. Egy öszvér kellene, összefoglaló alapján szerintem V karakter lesz a megfelelő számomra.Ajánlott listából a Bosshifi B3 a legszimpatikusabb. Ennek milyen a mélye?
Tetszenek a fül fölötti kábelosak is, de még soha nem próbáltam egyet se, így nem merem berizikózni "ekkora összegnél".
Azt, hogy miről fogom használni még nem tudom, lehet veszek egy olcsóbb DAP-ot (~50-100$), vagy iphone+ külső dac/amp. Még gondolkodok, hogy mi lenne az igazi megoldás, ez ügyben is tanácstalan vagyok.
-
-
Benir8
senior tag
Tényleg www.-ot kellett bele írni is jó lett.
(#73618) ktommy91
Megrendelrem Aliexpressről 15.63 dollárér, ez volt a legolcsóbb, remélem ez a PRO-s fülhallgató Model Number:QTER01JY szerint. -
ktommy91
addikt
válasz
Benir8 #73615 üzenetére
Szállítanak Magyarországra és érdemes figyelni a kuponos akciókat(pl a mysku.ru telegram csatornáján), mert ma is volt 60 db 9.99$-ért. Csak résen kell lenni mert nyilvánvalóan hamar elfogy. Így lőttem KZ ZS5-öt 13.04$-ért, aminek a hangját egyelőre nem kommentálom, de hústű kellett ahhoz hogy bele lehessen erőszakolni a kábelt.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Összefoglaló szerint ajánlott Xiaomi Hybrid Pro került választásra. Csak nem tudom, honnan rendeljek és hogy tényleg ez a Pro fajtája? Előre is köszönöm a választ.
Gearbest
AliExpress
Banggood Ennek miért más a csomagolása, van hozzá doboza is? -
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #73609 üzenetére
Én szerintem lazán összehajtogatva valami szekrényben tárolnám, vagy esetleg vállfára ráhajtva félben és szekrénybe ingek, kabátok mellé beakasztva.
-
válasz
#16820480 #73608 üzenetére
Persze hogy van benne logika, de ezt keresd már meg a gyártó oldalán leírva!
Prémium pehely Fjällräven zsákot nem vesz mindennap az ember, de rohadjak meg tényleg nem gondoltam rá hogy majd kinyújtva zsákban kell a padláson tárolni. Mindig attól tojok, hogy egyszer egy egér / nyest arra téved és megörül a pehelynek. -
törölt tag
válasz
Williamgrant #73607 üzenetére
Mondjuk annyi ráció van a dologban, hogy ha abba a kis hordtasakjában tartod begyömöszölve, akkor egy idő után kilapul, összeesik az anyaga, és veszít a hőtartó képességéből. Nekem volt egy télikabátom, amit külföldről postai küldeményként juttattam haza, 5-6 hétig egy vákuumtasakban összelapítva utazott, azóta sem rúgta ki magát az anyag (nem is fogja már), és nincs is olyan jó meleg, mint előtte volt.
-
-
-
Tulku
veterán
Ne tekerjétek...lógjon nyakban...
De egyébként csatlakozóknál törik meg a 95%-uk...
-
dzsi23
addikt
válasz
darvinya #73602 üzenetére
Tehát arra kell tekerni, amerre magától is tekeredik a kábel. De szerintem ez triviális is egy vastagabb kábelnél (mint pl. Rock Y1-nél, hogy saját példával éljek). Ha az egyik irányba "akar" tekeredni, nyilván nem erőltetem a másik irányba.
De pl. egy Audiofly AF56-nál már neccesebb a helyzet, mert nagyon vékony, szövetborítása is van, lehetetlen megmondani, merre kellene feltekerni, gabalyodik is, mint a nyavalya, még akkor is, ha csak az asztalra leteszem. -
darvinya
titán
válasz
#16820480 #73600 üzenetére
Meg lehet mondani külsőleg, hogyan van, de mindig adott kábelnél lehet megállapítani.
Általánosnak nevezhetem, hogy simán ledobva feltekeredik magától.
De ha már egyszer ellenkezőleg betekerték erőltetve, akkor már ez a módszer bukott.Ezért írtam, hogy erre ismeret nélkül nem magyarázható/mutatható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest