- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73671 üzenetére
Szívesen. Tulku mondta valamikor itt a topicban, hogy muzikális füles és igaza van. Anno én megbántam, mikor gariba becseréltem az Ostryra, pedig az sem rossz hangú füles.
-
törölt tag
válasz
EtiopMamut #73671 üzenetére
Vásárlás előtt szerintem ki is tudod amúgy próbálni Budapesten. Meg kell kérdezni a boltban, ahol veszed, mert van, ahol tartanak kiállító darabot.
-
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73669 üzenetére
Szerintem legjobban az E80-nal jársz, igaz ő a legdrágább de ad is szerintem hangban annyit, hogy megérje megvenni. Mélyben a legtöbbet az E10 adja közöttük, de az E50 se marad le töle annyira bassban, talán ő részletezöbb.
-
törölt tag
válasz
EtiopMamut #73667 üzenetére
A Soundmagic azon kevés márkák egyike, amit érdemes itthonról rendelni, máshol sem szokott olcsóbb lenni, és itt garanciát is kapsz rá.
-
monti0222w
addikt
válasz
EtiopMamut #73663 üzenetére
Szia, akkor neked is a Bosshifi B3-t ajánlom, amit írtál arra jó lesz, enyhe V karakter jellemzi meleg hangképpel, érezhető basszusal ami teret ad a közép tartománynak is.
-
vicze
félisten
válasz
EtiopMamut #73663 üzenetére
Nem véletlenül kérdezem, nagyon kevesen hallanak, valósan kiegyenlített hangot, mivel kevesebb az ilyen termék, és azt adott műfajok se feltétlen évezhetők egy kiegyenlített fülessel.
Az XB450 egy extra bass füles, nagyon erősen megemelt mély többlettel. Amit hiányolhatsz, az a közép tartomány, mert az erősen el van nyomva. A másik fülest sajnos nem ismerem, így nem tudom annak milyen a hangja.
Az XB450 mély magas hangjaihoz képest, merre lenne az amit szeretnél?
Valószínű az ajánlóban is írt Soundmagic-ek mindegyike megfelelne, E10,50,80. -
vicze
félisten
válasz
EtiopMamut #73661 üzenetére
Első sorban ajánló, a topik tetején.
"Leginkább a kiegyenlített minden hangot hallató füleseket preferálom, minimális plusz basszussal."
Ez tuti biztos? Mivel az adott stílusokra elég erőteljesen a basszus a jellemző, és az ezt hallgatók az erős basszust preferálják. Pusztán azért hogy biztos legyen, hogy mit szeretnél.
Tudsz olyan korábbi fülest mondani, aminek a hangképe tetszett?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest