- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
-
Sundesz
addikt
válasz
-Mike- #36391 üzenetére
Sokkal felháborítóbb az, amit a cikkíró a kommentekben levág - bannal fenyegetőzik, leidiótáz mindenkit, aki más véleményen van. Egyszerűen szégyen, az oldal hitelességét kérdőjelezi meg ezzel. Beképzelt és pökhendi a szerző stilúsa, szánalmas egy felnőtt (márha ő az) embertől az ilyen, de még 10 év alatt is.
És persze a cikk önmagában is egy vicc kategória...
(#36407) Motion_Blur: Hát ez nagyon gáz...
-
Motion_Blur
félisten
-
törölt tag
válasz
-Mike- #36391 üzenetére
Elég keserű hangvételű írás..nem is olvastam végig, Vettel erős, az időmérőn is szépet autózott...behúzta ezt a VB-t ahogy kell, élve a lehetőségeivel.
Button is nagyon erős volt ma, nagyon meggyőző...nem is hibáztatom a McLaren-t ha felsorakoznak mögé (bár az autó fejlesztésében még mutatnia kell.
Egyvalamit nem igazán vágok, egy ilyen felállású csapatnak mint a McLaren, egy ilyen pályán ami eszi a gumikat, miért nem vállalható hogy az esélytelenebb versenyzőjüket (VB szempontból), fordított stratégiára tegyék...azaz eső etap kemény, és két puha keverék.
Oké hogy a rajtnál lehet hogy bukna..ezért talán az elsős csere alkalmával lehetne feltenni a keményebbet.De a telitankolt autót nem puha keveréken veretni, hanem inkább a könnyű autót futtatni a verseny vége felé a puhával.
Vettel, ALonso és Button mellett term. MS előtt is le a kalappal szvsz. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-Mike- #36391 üzenetére
Abban egyet értek a cikk írójával, hogy egy ilyen géppel már futamokkal ezelőtt zsebre kellett volna tenni a VB-címet, valamint abban, hogy Vettel számtalan versenyszituációban vallott kudarcot. Utóbbi tény. Vissza lehet nézni a felvételeket.
Az is tény, hogy tavaly példátlan módon szívatták a csapattársat, aki simán VB lehetett volna, ha hagyják...Viszont az is tény, hogy a leggyorsabb ló se ér semmit jó hajtó nélkül. Vettel brutálisan gyors és ezt se tagadhatja senki...
-
Pá
addikt
válasz
-Mike- #36112 üzenetére
49 min: Vettel was able to keep his DRS open through 130R at high speed and also through the final corner onto the start-finish straight.
66 min: Vettel continues on his second run in the Red Bull, demonstrating that he is able to keep the DRS open through Dunlop curve and also through the right-handed kink just before the hairpin.
-
7600 GS
addikt
válasz
-Mike- #36104 üzenetére
Egy igen nagy jelentőségű pálya, ahol történelmi események is történtek már, például Schumi itt szerezte meg a 6. VB-jét is. Egyszóval kell ez a pálya a versenynaptárba.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-Mike- #36059 üzenetére
Nem én hoztam fel a témát.
Csak tovább vittem a szálat, de akkor maradhatunk kategórián belül.
Némelyik "vén" is megmondta, hogy "a gyerekek csak hisztiznek", mert Ők sokkal gyengébb biztonsági intézkedések mellett vágtak neki 30-an pl Monaco-nak...
Igaz, megvolt az eredménye is...
-
proof88
addikt
válasz
-Mike- #35422 üzenetére
örülök hogy nem csak én vagyok így a véleményemmel
de az f1csatornás képregények sztem jobbak...
-
Peat;)
veterán
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
-Mike- #34852 üzenetére
Nem is keveset kapott, ha igaz...
"...A svájci szaklap úgy tudja, hogy a csapatnak ugyan mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mindez azonban nem okoz problémát, ugyanis nemrég kötöttek szponzori szerződést a brazil OGX olajtársasággal és a Gillette-tel. Míg az OGX támogató Bruno Senna szerződtetésének köszönhető, a borotvagyártóval kötött megállapodás a menedzsment munkájának gyümölcse."
Pedig Nick ideális reklámarc lett volna a Gillette-nek...
-
werszomjas
addikt
válasz
-Mike- #34658 üzenetére
Természetesen az autó miatt értsd jól
De lehet csak én vagyok olyan maradi, hogy harcot szeretnék látni a VB címért
syl5> igen azt tudom, de összességében megérdemelte, mert megdolgozott érte, 2005-ben pl nem sokkal csúszott le és 2003-ban is ott volt a 2. helyen összesítésben
-
proof88
addikt
válasz
-Mike- #34658 üzenetére
azért jó néha bedobni valami hülyeséget, ha másra nem is, arra jó volt hogy lássam ki is a kis kedvence az egyes embereknek, ki kit védett meg hirtelenjében
ejj vazzeg én vagyok kb a legsemlegesebb hozzászóló itt a topikban, ennyire nem jött le hogy poénból mondtam?
És ha már itt tartunk senki sem mákolta be a VB-címet. Button se és Vettel sem. Bár Schumi tényleg elég mákos ha 7x összejött neki.brownus: talált
-
hoffman_
nagyúr
-
IreN!CuS
addikt
válasz
-Mike- #32925 üzenetére
Én itt néztem és itt ennyi. www.hungaroinfo.com|A Forma 1 Magyar Nagydíj hivatalos jegyértékesítési helye
-
Viktor77
titán
válasz
-Mike- #32851 üzenetére
Tartom, hogy nem néztem be, sikerült neki megelőznie, mert Petrovnak több esze volt.
Attól, hogy többen mondjátok, hogy nem így volt, a tények engem igazolnak. Sumi befordult (éppcsak), Petrovnak meg vágnia kellett.
MOD: Ja, annak meg külön örülnék, ha nem szeretnéd megszabni senkinek, hogy hova írhat, és hova nem. Még akkor sem, ha nem a te véleményedet osztja.
-
Viktor77
titán
válasz
-Mike- #32845 üzenetére
Nézd végig az előzést. Sumi egy pillanatig nincs előrébb Petrovnál, egészen addig, amíg Petrov ki nem rántja.
Most komolyan, tényleg ennyire nem látszik, hogy szerencsétlen ember esik-kel minden futamon?
De én vagyok a hülye, Schumacher fanokkal vitatkozni a legnagyobb bolondság amit el lehet követni ebben a topicban.
Kukinyo: Én dicsértem Hamiltont?
-
Ice!?
őstag
válasz
-Mike- #32233 üzenetére
Nem ezt írtam, hanem, hogy többet ér, mint Webber. De persze valószínű, hogy jobb, viszont akkor sem ennyivel.
JJános: Vagy éppenséggel Webber teljesen tisztában van vele, csak nyugton marad, mert megfizetik.
Hogyne emlékeznék. Szívesen tolnám megint. Ott legalább nem volt akkora hátrány, hogy kontrollerrel játszottam.
-
PazsitZ
addikt
válasz
-Mike- #32226 üzenetére
A leírtak melyik része miatt:
[ ] Az utóbbi időben mások is kifejtették a topikban rajtam kívül, hogy fura mód nem úgy tűnik, mintha az előzések bajnoka lenne Vettel
[ ] Vettel üres pályán gyors az RBR-el
[ ] Webber képes 15 pozíciót feljönni
[ ] Úgy tippelem, Vettel nem lenne képes képes 15 pozíciót feljönni
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest