Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo #36811 üzenetére
Nem csak Lajost! De rohadt feltűnő, ahogy börni kis kedvencei felé szokott hajlani a bírók keze(ne felejtsük el kinek is köszönheti beosztását csárlivájtin). Igen, többek közt Sumák se tartozik a liblingek közé. Pedig Sumák messze értelmesebben kezelte a keményebb valagába rohanást, mint maszat. Igen, Gombos fűre szorítását Vettel megússza, tán még meg is dicsérik, Sumák megkapta volna érte a büntetését, Lajosnak meg már állították is volna az égő keresztet.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kukinyo #36666 üzenetére
Ja! Nekem Vettel egyszer szimpatikusabb, bár sosem volt ellenszenves , de nagyon motivált pilóta!
Ezt is most olvastam hogy saját zsebből fizetett volna 45M-ot
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
kukinyo #36387 üzenetére
Nem érdeke, de az sem érdeke, hogy egymással versenyezgessenek a pilótáik aztán a végén mindenki ott lihegjen a nyakukon úgy mint tavaly és csak nagy szerencse folytán nyerjék meg a VB-t.
Pont annyival lassították Webbert, hogy ne tudjon első lenni, de az élmezőny környékén maradjon.
Erre az egészre a nyakamat teszem.(#36388)Eastman: Ebben is van valami.
-
Eastman
addikt
válasz
kukinyo #36387 üzenetére
Az viszont lehet, hogy a #2-est igazgatják, finomítják, kísérletezgetnek vele a #1-be meg a kiforrott dolgokat teszik.
TOM
Schumi az ember aki imádja a munkáját, csak arra született, hogy F1 pilóta legyen. Nem elvesztegetett hónapok ezek sem. Szerintem sanszos, hogy feltámad még. -
Viktor77
titán
válasz
kukinyo #36263 üzenetére
Mondd el, de az ne egy másik fórumozóról szóljon. Minthogy a topic nem róla szól.
Nem mellesleg, te pont annyira vagy szemellenzős mint ő (sőt, néha még én is, lássuk be, a topicba írók egészen kis része objektív folyamatosan). Egyik kutya, másik eb.
És itt vessünk is véget az egymással való foglalkozásnak.
-
törölt tag
válasz
kukinyo #36254 üzenetére
Már bocs, de ha egyszer kelted a feszültséget a kitalált beceneveiddel (gondolok itt a Dózer-re), akkor ne legyél már lekezelő, mert ezek szerint nem nálad van az egy igazság köve.
Ez értendő azokra is akik szintén feszültséget keltenek...gyökereznek meg ilyesmi.
Alacsony szintet képvisel az ilyesmi. -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo #36137 üzenetére
Látom hozod a színvonalt: csak kötekedés neuronműködés nélkül. Ha azt komálod, hogy mindenféle akció nélkül mennek körbe-körbe a járművek, akkor arra ott a modellvasút, van neki fóruma is, lehet csatlakozni. Ha meg versenyt nézel, viseld el, hogy vannak olyan szereplői, akik előrébb is akarnak kerülni: ugyanis a verseny erről szól!
-
válasz
kukinyo #36000 üzenetére
Nem,mert éppen a velencei tóban fürödtem vagy a kertben betonoztam
Arra próbáltam figyelni,hogy kaja közben volt a futam végePazsitZ: Anno Hamilton-t utáltam,szó szerint.Idejön,nagy a pofája és sztár autóba ültetik be,első számú pilótaként.Most már azért kedvelem,mert ha még rosszat is csinálni,nekem az az F1 amit művel.Kocsikázik,előz,ütközik és néha sz@rik a PR dumára
Most Vettel-t szidni a menő,de érthető,ahogy annó Schumi-t.Vagy még most is.De ez mindig is így volt.Most az Iphone-t is menő szídni,ahogy a Nokiát -
válasz
kukinyo #35992 üzenetére
Örülök,hogy neked tetszik.De aztán ha egyszer hasonló vagy gyengébb kocsival fog versenyezni Vettel és kikapna a többiektől,légy szíves nem nyafogni és szomorkodni.
Kitaposott ösvényen bárki tud menni,de ösvényt csinálni,még ha lehetetlen is,azt csak Hamilton tud.De mostanában inkább erdőt írt,ahogy látom -
C0d3r
addikt
válasz
kukinyo #35791 üzenetére
Azért szépen összejött neki minden. Rajtnál Webber-nek adtak egy utasítást, erre be is ragad egy pillanatra. Na jó, nem kezdek el én is összeesküvés elméleteket szőni.
Safety Car-os rész viszont kifejezetten bosszantott, nem tudom melyik nagyon okos találta ki, hogy a körhátrányban lévők jó helyen vannak ott... Miközben a 2-3-4. elmókázik a lekörözöttekkel, 1. hatalmasat nyer vele. -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo #35472 üzenetére
Önjáró talicskával, ja. még a saját csapattárs legyőzéséhez is a fejesek segítsége kell.
Oda meg úgy került, mint ahogy pásztor Hulk helyére, csak itt maga a csapattulajdonos volt egyben a szponzor. A lecsóban meg már "bebizonyította" mit tud és ahhoz elég neuronszegénynek kell lenni, hogy az valakinek tetsszen... -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo #35465 üzenetére
A reteknél a kommentátoroknak megvannak a kedvenceik, de nem kifejezetten a meki az. Hogy most nekik drukkolnak? Rajtuk kívül kinek van esélye némi színt vinni a futamokba? Lonzi Ferrarija még a Mekiktől is messze van, Webbo meg ha minden aljaskodás ellenére lenyomná Vettelt gyorsan lecserélnék Algásra vagy valami Helmut szeme fényére...
Vettel tehetségéről fújt lufi abban a pillanatban fog amint nem lesz alatta a két klasszissal jobb verda, mögötte meg a belehabarodott látens homokosokból álló csapatvezérkar. Ha behajítanák Rosberg helyére, egy petákot nem tennék rá Sumi ellenében... -
MPowerPH
félisten
válasz
kukinyo #30367 üzenetére
"Shumi is annak köszönheti az eredményei nagy részét hogy nagyon együtt tudott dolgozni a ferrarival."
Nem, Schumi egy ritka szar, vezethetetlen Benetton-Ford volánjánál kezdte a rendes pályafutását. És egy háromszoros VB-t gyepált el 92-ben, akinek utána el is ment a kedve az egésztől. Akkoriban messze nem top autónak számított, elég csak megnézni, mit alkottak a csapattársai ugyan azzal a géppel. És 94-ben is így volt, még maga az FIA sem tudta megállítani Schumit, pedig már kitaláltak neki mindent, hogy Hill -t hozzák ki VB-nek. És Senna -nak is nagy fejtörést jelentett, mert ő sem tudta tartani a lépést vele. 95-ben meg már meg sem próbálták megállítani.
Aztán 96-ban átigazolt a ritka szar Ferrari -hoz, egy VB autóból. Amiről utólag kiderült, Alesi szerint vezethetetlen volt. 2000-re állt össze ez a csomag, de csak azért, mert 99-ben Schumi eltörte a lábát. Már abban a szezonban is meglett volna a VB cím, ha ez nincs.
Ennyit Schumiról....mod: Valószínűleg. Hiába, akkor már kicsit megöregedtél, és elkoptak az emlékeid. Ha nem így lenne, akkor ezt nem kellett volna leírnom. Akkoriban más volt az F1, nehezebb volt bekerülni, nem voltak személyi szponzorok, emlékezz rá, Schumi hogy futotta első versenyét a Jordan -ben. Vagyis annak az előzményeire.
-
MPowerPH
félisten
-
törölt tag
válasz
kukinyo #35229 üzenetére
Mondjuk igen, mögötte senki sem stabil, Hamilton csomagjába simán benne lenne egy sima vb második hely, és még akár sokkal szorosabb lehetne a bajnokság, ha minden futamon kihozná magából és az autóból a maximumot, mint pl. Alonso, de Button is szerintem ez az év alapján simán veri, kérdés nélkül, egyre szimpibb, egyre szebb versenyeket fut.
Úh lehet itt fikázni a gyereket, de tény kihozza a Redbullból a 100%ot, vagy mondjuk ők 5%os hibával dolgoznak, a többi periódusban 100% addig ez a Ferrárinál 25% Hamiltonnál 40%. Valószínű akkor sem vezetné más a vbt de hogy szorosabb lenne az biztos. -
hunnylander
őstag
válasz
kukinyo #35038 üzenetére
Nem fogok visszaolvasni (nincs rá se időm, se kedvem, se energiám), az általános reakciók és értetlenkedés mindenütt ugyanaz volt és már levettem, hogy mi volt.
Egyébként se a tudatlanságot, se a rosszhiszeműséget nem tulajdonítottam senkinek konkrétan, csak egy általános megjegyzés volt, nem kell magadra venned.
Viszont aki olyan dolgokat konspirált, hogy Buttont szabotálták, meg meglett volna neki a pole vagy a P2, ez rosszhiszemű vagy minimum tudatlanságból fakad, ha tetszik ha nem.
Meg kell hallgatni Button nyilatkozatát, szó sem volt konspirációról, sem olyan dologról amit Button ne akart volna (sőt egyes szám első személyben beszél, vagyis az ő egyéni döntése is volt). Az ideje Lewis addigi legjobb idejénél sem volt jobb (csak Vettel addigii legjobbja két szektora ellen zölült marginálisan, Lewis legjobbja ellen nem; és Button kitehette Lewis szektorait is deltának a dashboardjára, merthogy azonos karakterisztikájú autót vezetett, tehát tökéletesen képben volt), az elején elrontotta, tudta, hogy ezt a kört már nincs értelme befejezni, fontosabb az abroncs élettartam.
Nem kell besértődnöd.
-
hunnylander
őstag
válasz
kukinyo #35021 üzenetére
Marhára nem volt közelében sem; kicsit képben kéne lenni vele, hogy melyik autó mely szektorokban volt erős, illetve hogyan viszonyulnak egymáshoz a szektoridők. Még Hamilton P2-es körénél sem állt jobban Button.
Mindkét mclarenes elrontotta az utolsó körét:
Button nyilatkozata (videó, 0:20-tól)
MW nyilatkozata (0:40-től)Sok laikust félrevezethetett, hogy a McLarenek rendszeresen zöldültek Vettel ellen az első vagy akár az első két szektorban, még elrontott körökben is.
Button 1. szektorideje (az abortált körében) már nem volt jobb az egyéni legjobb szektoridejénél, amit a P3-as körével futhatott. Monzában egy jó kör arról szól, hogy az elejétől végigviszel egy lendületet, egy minél magasabb tempót. Ha az elején elrontod, az rányomja a bélyegét az egészre; pont erre utal Jenson a videóban, hogy az elején hibázott és ezt végigvitte az egész körben, ezért nem volt értelme befejezni.
Button részidői az utolsó, be nem fejezett körénél (zárójelben az akkori P1-es Vettel 1:22.613-as köridő részidőihez viszonyulás):
27.158 (-0.182)
55.046 (-0.158)54.959 - Ez volt Hamilton ideje a Q3-as egyetlen befejezett repülőkörén a második mérési pontnál, amivel P2 lett végül.
Hogy lett volna már meg a pole, még Hamilton ideje sem volt verve?
-
werszomjas
addikt
válasz
kukinyo #34989 üzenetére
Nem verhette meg hamit.
Na jönnek már a nagy ötletek
Sztem a McLaren is tudja hogy a VB elúszott, 113 pontos lemaradás, ráadásul Button áll jobban, igaz csak néhány ponttal. Ha még lenne is csapatsorrend, biztos nem az időmérőn utasítanák a pilótákat, hanem mondjuk ha futam végén 1-2ben vannak, és Button elengedi Hamiltont.
a RB-nál viszont van csapatsorrend, mikor Webberre az utolsó körben rászólnak, hogy tartsd a távolságot (néhány futammal ezelőtt, elszomorító)
Bár én is kíváncsi vagyok miért jött be, de nem hiszem hogy azért, hogy ne verje meg Hamiltont.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kukinyo #34596 üzenetére
".. nálam jobban senki nem utálja Hamit."
Olvass vissza egy kicsit és utána gondolkozz el rajta, hogy biztosan így van-e.
más: Kedves Viktor77 remélem azért, még írhatok ide, vagy ezért is banolsz?
lenox: Te biztosan tudod, mit miért írok ide. Ez a fórum azért van (elvileg), hogy mindenki leírja mit gondol a versenyekről, szabályokról, autókról, és nem utolsósorban a pilótákról. Ez miért lenne provokálás?
Most lehet gáz amit Hamiltonról gondolok, de ez van, viszont ha megnyutat, van oylan pilóta akit aranyba foglalnék.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kukinyo #34490 üzenetére
Érdekes, nem ő kapott bant, csak mert elvetette a sulykot pl. a Hamiltont illető jelzőkkel. Én elgondolkodnék a dolgaim. Az életben is ilyen bőszen ócsárolsz embereket, vagy csak így arc nélkül megy ilyen jól?
téma:
Kíváncsi lennék, hogy ebből valójában mi igaz és mi a kiadott/betanult szöveg. Én örülnék, ha helytálló lenne, de sajnos kissé kételkedem :/
IreN!CuS:
Nem vagyok az a típus, aki könnyedén ignorálja az ilyet, de most miért csesszek ki magammal, vannak itt sokan olyanok is, akiket szívesen olvasok, és akikkel szívesen vitázok. Én is elragadtatom magam, és bizony van akit favorizálok, van akit nem kedvelek. De ezzel együtt is úgy gondolom, hogy lehet velem érdemben beszélgetni.
-
törölt tag
válasz
kukinyo #34452 üzenetére
erőszakos meg ügyes?
az utolsó befejezett körében (12.) Hamilton 2 és fél másodperccel volt gyorsabb mint Koba'...lévén Hamilton-nak friss gumijai voltak amik kezdtek bemelegedni.
Alonso, Hamilton, Button is el tudta venni a gázt...egyébként Alonso-nak külön grat az Eau Rouge-ért Webber ellen, nagyon profin vette el, ....de Koba' úgy gondolta kívülről kifékezi Hamilton-t?
Ez versenyzői habitus, benne van a versenyzésben, de igazából az ég egy adta világon semmi értelme nem volt akár csak mellé engedni is az autót.
Bírom Koba'-t, de kíváncsi lennék mit várt a szituból, mert a 2 és fél másodperces hátrány az szinte lekörözési szitu...Kovalainen Lotus-nál 1 tizeddel, Trulli Lotus-nál 3 tizeddel volt gyorsabb Koba'.
Ennyire volt lassú, és nem csak a 12. körben, hanem a 11. körben is..ott Kovalainen még gyorsabb is volt nála egy tizeddel.....a Lotus-szal, szal sok értelme nem volt ha nem tudott '58 alatt menni, miközben az eleje '53-55-ket ment...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest