- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #43523 üzenetére
Minden futamra ígértek újítást, még ha nem is lesz mind szembeötlő.
A padlólemezt gyakorlatilag minden csapat folyamatosan fejleszti, mert az új formulában (a kiskapu engedélyezése után) ez lett a fő csapásirány. Véleményem szerint a McLaren viszi tovább a Basking Shark konceptjét is a hátsó szárnyat illetően.
A mezőny nagyon sűrű és technikailag benne vagyunk a sűrűjében, tehát a McLaren könnyen a Q2-ben fejezheti be az időmérőt, de sokat számíthat majd az egyéni pilótateljesítmény és azzal talán el lehet jutni a Q3-ba. Barcelonánál rosszabb szereplésre nem számítok.
-
Gyusz
őstag
válasz
Oliverda #43329 üzenetére
Montoya anno egy Kimire épített csapathoz jött, plusz rögtön a debütálás után volt a "teniszezős" balesete is. Továbbá elég sok hülyeséget (talán a szokásosnál is többet) csinált abban az évben, szerintem nem nagyon tetszett ez a McLarennek. Aztán nem hiszem, hogy a 2006-os szezon már olyan jó hangulatban indult volna neki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #43325 üzenetére
Csak következtethetünk a jelekből, hogy mennyire motivált és hogy mennyire látja még értelmét az egésznek. De nem tudhatjuk.
Nézd meg a McLarennél milyen csapattársai voltak... Azért Massa erős ellenfél, bizonyos pályákon még a Mesternél is jobb volt már 2006-ban. Szal azért, mert Massa-val nagyjából egyet futnak, nem gondolom hogy nulla motiváltsága lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #43321 üzenetére
Még mindig nem értem mi azzal a probléma, ha egy felnőtt ember azt csinál a szabad idejében, amit akar
Ebből a média és a sok hülye = > Kimi minden hétvégén seggrészegen fetreng a földön
az a "baj", hogy Kimit nem érdekli a külvilág, a média, a sok sallang és ezért azt akasztanak rá amit csak akarnak, mert leszarja...
-
aesir
veterán
válasz
Oliverda #43304 üzenetére
Sohasem hittem hogy ez valaha is megtörténhet, de ebben egyetértek veled.
Nulla a motiváltsága. Mikor már nagyon kilóg a lóláb, akkor gyorsan nyiltakozik egy "szeretem a Ferrarit" stílusú sablonszöveget, aztán kicsit odacsap a lovaknak, de összességében Massa veri a szupersztárt.
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #43304 üzenetére
Szerintem eddig egyetlen Ferrari sem feküdt/fekszik neki annyira, mint a McLarenek, amiket vezetett. Nem hinném, hogy a tűz hiányzik belőle, inkább technikai jellegű a dolog. Talán a Ferrari megosztja az igények kiszolgálását közte és Massa között, míg a McLarennél az első éve kivételével inkább őrá koncentráltak.
És amíg nincs alatta olyan autó, amivel tökéletesen összenőve érezné magát, addig nem tud magabiztosan, támadó módon vezetni sem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #43228 üzenetére
Nem csak a pozíciók alapján lehet lemérni a fejlődést, hanem a tempó alapján is. Most nagyon jó tempót futott mindkét pilóta. Kár az első etapért, ahol Massa-t Vettel, Kimit meg Barrichello tartotta fel. De a nyers sebességet nézve nagyon közel voltunk a disznósajtokhoz.
-
ronaldo
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #42865 üzenetére
Úgy látom elég jól kiütött a mai hiba
Egyszerűbb lett volna leírnod, hogy Hamilton bakizott, elbaszta. De nem, neked sikerült ebbe is belemagyarázni azt, hogy mekkora faszagyerek + jöttek most is a többéves videok a riválisok hibáiról, ez már annyira sablonos...
Itt senkinek se kell bizonygatnod, hogy Hamilton jó pilóta. Inkább neked kéne lenyelni, hogy képes a hibára, akárcsak a többiek... nincs más dimenzióban, nem csodagyerek, the dream, prince, stb...
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #42865 üzenetére
Tehát azt találtam. Nem tetszik? Keressek másikat? Nem fogok.
Pedig vicces lenne. Az elmúlt 30 évből szerintem össze is jönne annyi, amennyit holnapra hamiltonnak vizionálsz
Padlógázas szakaszok pedig valóban vannak, ez egy furcsa sajátossága a Formula 1-es pályáknak.
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #42852 üzenetére
Tehát az elmúlt 4 évből ezt az előzést találtad (ez mondjuk valóban tiszta, a bmw-k részéről emlékszem olyanra, ami inkább kamikaze akció volt, mintsem szép előzés), de holnap hamilton ezt legalább féltucatszor megcsinálja?
Szvsz egyszer sem.
A KERS-el kapcsolatban Kimi nyilatkozta pár órával ezelőtt, hogy szerinte nem sok vizet fog zavarni, tekintve, hogy nincsenek egyenesek. Ez a szerkezet sokak szemében valami nagyon misztikus dolog. A +80 lóerő nem olyan, mint a Knight Riderben az SPM-fokozat, hogy mindenki mellett elrongyol vele... 6-800 méteres egyenes végén - ha amúgy is elég gyors az autó, sikerült a kigyorsítás és szélárnyék - ad lehetőséget az előzésre.
A rajtnál is akkor ér valamit, ha egyébként marha jól elkapta a rajtot az illető versenyző. Ha bealszik, hiába nyomogatja a gombot...
A Kova összehasonlítás meg csak megérzés volt, bár némileg alá van támasztva, mivel ő nem törte össze az autót, ment egy 1.14.8as időt és a Q3-ban is az erőviszonyokat némileg felrúgva (Webber) szerepelt.
Az újításokról pedig továbbra sem tudok, nem olvastam róla... MOD: már igen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #42833 üzenetére
Nem Raikkonent nevezik Hercegnek, ha jól tudom...
Egyébként ha visszaemlékszel a 2007-es hétvégére, ott bizony Prince Lewis is szépen beleállt a falba
Még így sem reménytelen Hamilton helyzete, ha megnézzük hogy 2006-ban a boxból a 21 fős mezőny után induló versenyzőt hányadik helyen intette le a kockás zászló...
-
Chip
aktív tag
válasz
Oliverda #42833 üzenetére
Kicsit pontosítanék:
"A Ferrari finn versenyzője a kvalifikáció második etapjában rongálta meg jobb első felfüggesztését egy védőkorlátban, míg csapattársa, Felipe Massa végül a harmadik rajtkockát szerezte meg a McLarenek mögött."Amúgy sikerült feljönnie a 8.-ik helyre.
De ha valaki babonás és hisz az előjeleknek tartott dolgokban. Raikkonen megnyerte abban az évben a vb-t amikor volt ez a monacoi eset.
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #42804 üzenetére
Elhiszem neked, hogy hamilton nagyon vagány, de hol fog előzni? Ezen a pályán akkor lehet, ha gyorsabb az előtte haladónál egy gyenge 3mp-el, vagy ami inkább valószínű, hogy az előtte haladó ordas nagyot hibázik. S aligha hiszem, hogy ezt holnap féltucat versenyző meg fogja csinálni előtte...
Ezen a pályán pedig még marhára nem jött ki Kovával szemben az a 0,5mp. Sőt. Ha Q3-ban lett volna, ő se nagyon végez előrébb, mint a finn. Egyik napról a másikra nem lett jobb a mclaren. Főleg, hogy tudtommal ők nem is hoztak ide semmiféle újítást (ellenben a RBR-el, Brawn-al és Ferrarival)
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #42823 üzenetére
És ebből mi derül ki? Annyi, hogy Whitmarsh megpróbálta levenni Hamiltonról a terhet azzal a dumával, hogy eltűnt a szárnya két mp-cel az ütközés előtt, és ezért hirtelen leszorítóerőt veszített. Közben meg látszik, hogy a leszorítóerő szempontjából fontos részek ott vannak az autón, semmi nem tűnt el, csupán egy körrel korábban egy kb. 20 centis, "lényegtelen" darabka szakadt le.
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #42733 üzenetére
Ma nagyon rossz napod van.
Tényleg nem kötekedésből, de még a tavalyi erőviszonyok között sem lenne esélye hamiltonnak a győzelemre ebből a pozícióból. Most meg főleg nem... Előzni nem lehet ezen a pályán (főleg nem az idei első szárnyakkal), ráadásul a mclaren is lassú. Még ha előre is jön 1-2 helyet a rajtnál - ami megint inkább jóindulatú jóslás, mert inkább bazi nagy mák ha előre tud jutni az ember Monacoban a rajt utáni tülekedésben - Fisichella mögött leautóz 25 kört és a 11. helyre is alig ér oda.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #42592 üzenetére
Azért imádom ezt a szurkolói hozzáállást.
Mikor nyer akkor ő az isten, mindenki más balf@sz
Ha csúszkál a páylán akkor ő a kemény, mert csak ő megy határon.
Mikor kiesik, akkor ő legalább odateszi magát.
Félreértés ne legyen, ügyes pilóta ő, de még mikor néha hibázik, azt is hülyeségekkel túlmisztifikálni
Go RBR, Go Webber !!!
Piquet megint alkot.
(#42620) Oliverda: jó.
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #42482 üzenetére
Nekem csak arra kell hogy feldobja az unalmas versenyeket a marhaságaival meg hogy üvöltsön néha egy jót.
Akkor tényleg igénytelen vagy.Én olyan közvetítést szeretnék, ahol meglenne az üvöltés, ami neked is kell, felismerik a versenyzőket és a csapatokat, nem mond senki helyben kitalált baromságokat, nincsenek kolléga-alázások, van humor (nem az, amit Palik annak hisz, hanem valódi humor!), utánajárnak a heti híreknek, stb.
Szerintem ezek megoldhatóak Palik nélkül is, és akkor mindenki jól járhatna. A hozzád hasonlóak is megkapnák, ami nekik fontos, és a hozzám hasonlóak is. Még az unalmas versenyeket is feldobhatná valaki olyan, aki érti a témát, és normális emberként viselkedik. -
laci666
senior tag
válasz
Oliverda #42482 üzenetére
Szint úgy ,igaz néha idegesítő de legalább lehet szidni valakit
Meg valljuk be valamikor dög unalmas a futam és akkor jól jön a bénázásai meg töketlenkedései. Meg úgy általában szeretem amikor a kis k@cs@g Gyulát szívatjaaz meg amilyen még hagyja is.
Szerintem maradjon Palik
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #42465 üzenetére
Neked semmi igényed nincs a szinvonalas F1 közvetítésre? Azt még értettem, amikor a múltkor írtad, hogy unod, hogy állandóan idejönnek a fórumba Palikot fikázni, de hogy szerinted még jó is, amit csinál, azt már nem vágom. Szerinted azok a hibák, amiket a cikk felsorol (és még mennyiről nem is ejt szót!), az mind nem számít, Palik akkor is a kommentátorok királya? Vagy hogy van ez nálad?
Eddig azt gondoltam, hogy egy olyan ember, aki képben van az F1-gyel kapcsolatban, és magát a sportot szereti, azt zavarja Palik hozzánemértése, de ezek szerint vannak kivételek... -
törölt tag
-
Pá
addikt
válasz
Oliverda #42399 üzenetére
Ez a lemez viszont nagyon uncsi már nekem, hogy tavaly így meg úgy blabla.
Teljesen jó döntés volt, még ha nem is jött be. Nyilvánvaló volt, hogy a Ferkát-Mekit nem tudták volna behozni, a 3. hely meg így is megvolt stabilan a bömösnek.És ***va unalmas azóta is hallgatni a pampogást Kubicától, amikor közelében sem volt a vb címnek. Sokan szídják pl Hamilton, hogy milyen öntelt egoista, pedig sztem Kubica 100x nagyobb pöcsfej ilyen szempontból.
-
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda #42181 üzenetére
Még annyit hozzá, hogy nem értem azokat a negatív embereket, akik szerint konzumidióta vagyok, mert elmegyek a parádéra. Beszélnek mindenféle hülyeséget, én meg nagyon jónak tartom ezt, hogy a Red Bull szervez rengeteg ilyen rendezvényt. Én nem túl régóta nézem a Forma-1-et, de amióta nézem, nagyon érdekel mindenféle dolga. Szerintem ez nagyon jó volt így, bár megmondom őszintén, számomra látványosabb volt a rali-autó és a kamion, meg a régi autók, mert a Nascar kocsit csak a rakpart végén a kanyarban láttam és akkor már csak váltogatott vissza és lassan kanyarodott el, Vettel meg ott pont nem csinált semmit, de nagyon jó érzés volt látni így is. Számomra nagyszerű érzés, hogy tőlem 1 méterre kanyarodott el, láttam ahogy rázkódott kicsit a teste, és jó volt látni a magyar zászlót az utolsó körében.
A másik az, hogy szerintem ha már városi pálya, akkor kéne körforgalom is, persze csak egy irányba lehetne továbbmenni belőle, de érdekes lenne.
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda #42181 üzenetére
Én először maradtam a rajtnál, igaz ott nagyon nem láttam semmit. Inkább átmentem utána a rakparthoz, ott már többet láttam, de ez a Belvárosi Hídtól (emlékeim szerint így kell írni) délre volt, aztán később mentem tovább dél felé, a rakpart utáni kanyarhoz, talán ott voltak számomra a leglátványosabb dolgok. Volt egy kicsi bukótér is, reméltem, hogy Vettel csinál majd ott valamit, igaz, nem voltam benne biztos, hogy lesz-e elég hely.
Őszintén szólva találhattak volna olyan helyet, ahol több a szélesebb hely.
Majd hétvégén én is rakok képet meg videót.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest