- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #22541 üzenetére
Ebbe a Bridgestone bele fog rokkanni szerintem , ismét egy márka ami eltűnik a süllyesztőben
. Az ilyen hozzászólásokat inkább a viccrovatba kellene írnod , ott több értelme lenne . De csak hajrá , így tovább .
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #22528 üzenetére
lassan csak kiderül, hogy itt te vagy a kopter és a bridge, és egyáltalán mindenki más aki nálad kb 100000x jobban ért az egészhez egy seggfej...
miért jó neked hogy komplett hülyét csinálsz magadból egy fórumon?
vernek az életben és elnyomnak?
aesir-rel kapcsolatban pedig, én a helyedben inkább figyelnék arra amit mond, te csak tanulhatsz tőle, ahelyett hogy ostoba mód a szád téped -
venember83
nagyúr
válasz
Mikor csak a GoodYear volt, akkor ők is azt tettek, amit akartak, azt írtak, amit akartak. Sőt, a Michelin is megszivatott jópár csapatot, nem sok gumi marad akkor, amiben nem csalódtál/tunk.
Örülök, hogy a Ferrari gyorsnak bizonyult, ennyi öröm van az egészben. Heikkitől azért megkérdezném, hogy hogyan gyakorolt ő nyomsát Massára, mikor utóbbi az egész versenyen kb. körönként 1-1,5 másodperccel gyorsabb volt a finn másodhegedűsnél. Erről a versenyről röviden ennyi a véleményem.
-
Rick4
félisten
válasz
ezeknek a bridgestone gumiknak nincs semmi köze az utcai autókra kapható bridgestone gumikhoz, pont úgy, ahogy a renault, bmw merci motoroknak sincs közük az utcai autókban található motorokhoz. gondolom akkor ennyi erővel csak ezüst- fekete ruhákban jársz, meg ezüst- fekete autót veszel.
-
gV
őstag
válasz
csak a korábbi mislenes csapatoknak köszönheted a vélt Bridgestone hiba/hibákat, mert ők szavaztak úgy h ne legyen csapatokra szabott gumi hanem legyen egységes mindenkinek
am nem kérdés h nem ők a megfelelőek a F1-nek hanem a GoodYear (már csak azért is, mert szerepük volt abban h a F1 nagycsapatának a Ferrarinak szurkoljak)
-
hunnylander
őstag
válasz
Magyar hirfoszlany: A Bridgestone vizsgálat alá veti a sérült gumit
Nem utalt semmi arra, hogy elfékezés okozta a sérülést. A gyanúnk az, hogy az éles kavics okozta. Bíztató, hogy a szuperlágy konstrukció is tartósnak bizonyult, különösen a verseny végén.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #22520 üzenetére
Vagy ő esik ki a nagyobb tempó miatt.
egyébként Kubica elég csúnyán a falhoz nyomta a rajtnál, szerintem Kimi fanokban megállt a szív.
Massa és Hamilton meg szerintem nem egy eset
a motor csapathiba, a gumi vagy a bridgestone (én már akkor fújtam rájuk hogy le fogják tojni az f1-et amikor kiderült hogy ők lesznek a beszállítók) vagy a pilóta. Most a gumi volt egyértelműen persze és igaza lenne Hamiltonnak hogy úgy használja a gumit ahogy, mert ki kellene bírnia. De hát nincs verseny, akkor minek fejlesztene..izé inkább javítana a hibákon a B...
-
dokar
addikt
válasz
hunnylander #22505 üzenetére
egyáltalán nem kell lejáratni senkit semmilyen formában, és egy picit fricskás megjegyzésért sem egyből kardot rántani, mert a "kedvencünk" becsületét vérig sértették.
egyébként meg: -> #22509: Ráadásul ez a menyét fej...
még szerencse, hogy nem a hamiltonról írta, így már belefér, ugye? -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #22510 üzenetére
Pontosan. Akkor Massa már:
1. visszavett, Hamilton közvetlen veszélyeztetésének megszűnése miatt
2. már tudtak a Ferrarinál a hibáról és ezért próbálták kibekkelni a végéigTudom hogy győzött meg minden de akkor is idegesítőek az ilyen nyilatkozatok: mintha Kimi mondta volna, hogy azért nem előzte meg Alonso-t mert nem volt hozzá kedve...
Ehh mindegy, lenyugodtam.Mondjuk azt továbbra is fenntartom, hogy nem ő lenne a megfelelő a Meki-be, hacsak nem egy tipikus 2.számú pilóta kinevelése a cél, afféle elengedő/pontrabló Hamilton számára.
Nekem valahogy nagyon úgy tűnik, hogy egy ilyen rendszer kialakítása a cél, mint ami a Ferrarinál volt a Mesterrel és RB-vel.
Mert általában Lewis-hoz nincs sok köze, előle csak akkor rajtol, ha Hamiltont megbüntetik, vagy versenyen ha kiesik.Ez nem tudom mennyiben önbizalom-növelő...ő is tudja hogy a vezető 4-es-ből általában negyedik, és ha a pályán a háromból egyet megver akkor az már neki a non-plus-ultra.
Tipikus malac-győzelem, mint Kubica-é, persze a győzelmet nem kell megmagyarázni, de legbelül érzi azt hogy savanyú a szőlő... -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #22490 üzenetére
Egy biztos, a hátra lévő futamok előtt esőtáncot kell járnunk, de minimum "hideg" aszfaltért kell imádkozni. Mert egyértelműen látszott, hogy minél melegebb a pálya, annál gyorsabb a Ferrari...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #22483 üzenetére
Te szoktál mindig kérni mindenkit a pontoságra. Sőt a magyar újságírók fordításai már nem is jók, csak az eredteti angol.
De ettől független tényleg jó volt lágyon is a Merci. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #22480 üzenetére
Sztem ez most egyedi volt, de majd kiderül. Még jó egyébként, hogy te nem örülsz a Ferrari motorgondjainak, mint ahogy sokan Hamilton defektjének
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #22466 üzenetére
Nem szeretem Hamit, de most tényleg sajnáltam. Nem ezt érdemelte, mint ahogy Massa se.
Az, hogy ez alapján rossznak ítéled a ferrari motort..., hát te tudod...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
28 kör!!!!!!!!!!!!!!!!
(te laikus)
A 29-körrrel a vége előtt ment szét.
Esetleg a levezető kört is bele számolod? -
Oliverda
titán
válasz
Biztos jobban tudják mint Wéber aki tapasztalatból beszélt.
-
bajuszati
tag
válasz
hát a kommentátorok megjegyzése annyit ér mint Szilárd időjáráselőrejelzése
-
pH érték
aktív tag
válasz
Mind1, mert te megmondtad, hogy Kimi nem lehet dobogós.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #22458 üzenetére
Bárkinek bedögölhetett vna ilyen melegben a motorja, nem értem, ennek mi köze bármihez is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #22440 üzenetére
Elöször Ron Dennis, majd te is kritizálod a Ferrari motorját...
Csak el ne kiabáljátok a következő merci motort. Kiváncsi leszek rá.
A 30 kör pedig 28 volt, de mindegy. -
laci666
senior tag
válasz
Japán+gyártásminőség ha ha ha .Japám=minőség.
És Kimi utolsó 15 körös gyilkos etapja mi volt ott talán pihentek a gumik.
Meg amúgy is Hamiltonnál már volt egy pár ilyen defekt.Mindig meg találják a hibás gumi szettek.Melegről meg annyit hogy inkább legyen ilyen hőség mindig mint esős,nedves nyálkás idő.
A Ferrkáknak jobban fekszik a meleg aszfalt.Az más kérdés hogy szegény Massa most megjárta,hát de van ilyen mint ahogy szerencsére Hamilton is megjárta igaz buktam rajta egy kis pénzt de nem érdekes. -
tuskooo
addikt
válasz
Egy elfüstölés után kijelented, hogy gyatra minőségű a Ferrari-motor? És még te jössz a zero hozzáértéssel
Hamilton nem nagyon szokott vigyázni a gumikra, lehet, hogy most nem ezért kapott defektet, de ettől még így van.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22210 üzenetére
Hogy mondtad?
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #22266 üzenetére
Hát, sajnálom hogy az országunkból nincs pilota az F1 -ben, pedig már illene valakit kiállítani.
Persze nem mindenáron, mert ilyen Baumgartner istentudja kik senkinek se kellenek, és semmire se jók, és csak szégyent hoznak. De biztos van Mo. -n olyan tehetség, aki alkalmas lenne erre a feladatra, csak nem lett felfedezve, mert nálunk ilyenre nincs lehetőség. A GoKartozás is csak a gazdagok kiváltsága, hátmég a többi gyorsasági széria, pedig itt kezdődik minden. -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #22257 üzenetére
De akkor te rosszul képzeled el a pilota nőket. Nem feltétlenül kell látni, hogy tiszta izom a csaj, elég ha az erőnléte és a speciális izmai rendben vannak. Ecclestone papa is azért örülne egy női versenyzőnek, mert jó reklám lenne, de ennyi. Biztos hogy nem tudna beleszólni a küzdelembe, akárhonnan is jön.
[OFF]"Ja es eszteteikai szempontbol, a tul sok izom egyszeruen undorito egy non."
Nekem azért volt anno egy röplabdás barátnőm, a mostani meg kajakozott 5 évig, és nem panaszkodhattam. Azért vannak nagyon szép, bombázo izmos jányok, tényleg csak nézz végig egy strandröpi/röpi meccset. Persze van a másik véglet, a férfi hormonokkal telepumpált súlyemelő hölgyek, vagy a body builderek.
[/OFF]
Csepy: Ja, tényleg igazad van.
A köridőket és különbségeket melyik oldalon lehet nyomon követni?
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #22257 üzenetére
"Ja es eszteteikai szempontbol, a tul sok izom egyszeruen undorito egy non."
Egyet értek!
-
törölt tag
válasz
hunnylander #22240 üzenetére
Ez nem ide tartozik, de a lényeg éppen az egészséges irányultságon van...mivel az övéké nem az, ezen hasonlóképpen nem tud változtatni mint egy más ember a börszínén....persze leélheti boldogtalanul az életét, hogy ne zavarja az egészséges irányultságúakat.
De hála égnek, manapság toleránsabbak az emberek és hasonlóképpen a társadalom is.
...én sok mindent túlzásnak tartok...túlzásnak tartom a pszihológushoz járást szinte sportszerűen ..pl. mert valki 10 éves korában végignézte ahogy egy autó elüt egy macskát, túlzásnak tartom a pánikbetegség némely besorolását, illetve azt a meleget aki jódolgában kitalálja hogy meleg, holott csak későn érő útkereső kamasz.De ezek intoleranciáját meg veszélyesen rossz döntésnek tartom...szvsz még mindig jobb ha nekem egy kicsit zavaró, mintha mások életét keseríteném/nehezíteném meg.
Ezzel együtt mindenki másként gondolkodik, részemről a dolog csak akkor érdemel komolyabb érvelést, ha meleg versenyző is lenne az F1-ben, és ezért lenne céltábla.
off vége -
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22226 üzenetére
Még egyszer és utoljára...
Egyrészről, éppen dicsőítem a kedvencedet, csakhogy ez is baj. A fene sem igazodik ki rajtad, de nem is vagy ennyire érdekes, hogy erre több szót vesztegessünk (nem ne gyere a gúnnyal, semmi gúny és irónia nincs benne, egyszerűen úgy látom, hogy hála a közreműködésednek ezen a fórumon, ez lett a minimum elvárás, tehát alkalmazkodom hozzá).
Másrészről (talán jogosan) felveti azt a kérdést, vajon a te megnyilvánulásaid nem irritálóak-e a fórum kb 90%-nak?Most pedig elmondom, hogy valójában mi aggaszt. Piszkosul nem az, hogy valaki "csokinak" vagy "fekának" nevezi Hamiltont, mert ez a fórum eléggé mentes a szándékos és rosszindulatú rasszizmustól, hanem inkább az, hogy nemrégiben kijelentetted, hogy nem tudnál szurkolni Hamiltonnak, ha kiderülne róla hogy homoszexuális. Ezen gondolkodj el, de hidd el..., sem választ sem magadat mosdató magyarázkodást nem várok, gondolom más sem, számolj el magaddal a továbbiakban.
Most pedig elmagyarázom, hogy én mit tartok gyerekesnek: azt, hogyha írok egy pilótáról Hamiltonnal szembeállítva, akkor te rosszindulatú kijelentést teszel erre a pilótára, valamint készoénznek veszed, hogy neki szurkolok. Vicces vagy, bár fárasztóan. NEM neki szurkolok személy szerint, de azt gondolom, hogy csapatszinten SEM hangoztattam hogy kinek szurkolok.
És egy kis kiegészítés, hogy ne legyen elfelejtve ez sem...: Kovalainen is esett-kelt debütáló korában azzal a Renaulttal, bár valóban egy kicsit hamarabb rázódott bele mint Piquet. Glock fejlődése valóban nagyon látványos, de ne felejtsük el, hogy ő sem egy Minardi szintű autóban kezdte, bár kétségkívül hamar felnőtt a feladathoz egy nem éppen topcsapatnál.
És nem, és ne válaszolj, és ne írj nekem, kérlek!
Természetesen továbbra is Hamilton az Isten, a legjobb, a született esőmenő és szárazmenő!
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #22221 üzenetére
Mi ebben a szerencsétlen szituáció?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22215 üzenetére
gondolom egy szurkoló
-
gV
őstag
válasz
nem kell már az első kerékcserék után az élre állnia Felipének, a végén legyen ott
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiminek az is csoda lesz, ha holnap pontot szerez. De én már azt is erősen kétlem.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22186 üzenetére
ja, biztos az én véleményem bizonytalanitott el
am a hangsúly a jó nyitó etapon van, pl
Felipének
-illene lerajtolni kovát, már csak a tiszta oldalról való indulás miatt is,
-aztán a q2 vs q3 időkülönbségekből kiindulva sok benyának kell lennie az autója tankjában és ez jelentkezzen abban h tovább marad kint
-ettől függetlenül azonban nem szabad leszakadniaKiminek
-1 kiállás v elnyujtott 2 (valószinübb h egyik sem igaz) -
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22200 üzenetére
És? Ettől ez még simán motiválhatja Piquet-t.
Természetesen ezt is sikerülhetne kiforgatnod, csak az a probléma, hogy ez engem a legteljesebb mértékben sem érdekel. Ez volt az utolsó, hogy bármiben is válaszolok neked, nyilván nem kérhetlek meg rá, hogy te ne írogass nekem, de ignore-listán vagy.Természetesen továbbra is Hamilton az Isten, a legjobb, a született esőmenő és szárazmenő!
-
törölt tag
válasz
hunnylander #22200 üzenetére
2006 Piquet vs. Hamilton
Sztem nem kell egy futamból messzemenő következtetést levonni (bár lehet persze)...csak egy példa: ezévben Massa ment már bitang jól is esőben, és viccesen rosszul is..stb.PazsitZ: az istent erősen kétlem
..a többihez viszont nem kell sok, nyert már futamot esőben-szárazon, és ha egyszer VB lesz, az azt jelenti hogy ő (és a technikája) volt azévben a legjobb.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #22197 üzenetére
Nem, most ki kell hogy javítsalak.
Én Schumachernek szurkolok még most is, és szerintem ez már örökre így marad.
Ettől függetlenül szeretem Kubicat is, mivel a vezetéknevemből is láthatod, félig lengyel vagyok. -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #22190 üzenetére
Semmi, hagyjuk.
F1 -ben nem vagyok BMW -s, az az egy kivétel, ahol nem ők a kedvenceim. Bár én drukkolok mindenkinek, és ez tényleg így van, csak Hamiltontol meg Piquettől van hányingerem. Mondjuk ha Raikkonen így folytatja, asszem tényleg Alonso drukker leszek.
Ilyenkor kívánom, bárcsak itt lenne Schumi. Ő, és ezt nyugodtan ki lehet jelenteni, stabilan 2-3 -el gyorsabb tudott lenni mint Massa, ha Massának ment. Ha nem akkor megvolt a 0,5-0,6 is. Ha itt lett volna, tavaj rongyá veri a mezőnyt, idén meg egyenlőre pár pályát leszámítva biztos első lett volna.
De mivel nincs itt, erről kár is beszélni, csak jó érzéssel töltött el visszaemlékezni. -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #22190 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #22186 üzenetére
Úgylátom te hozod a szokásos formádat.
Na, ezért nem látogatom a topicot mostanában...
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22101 üzenetére
Nem artana, ha ti is tobb szakmaisagot vinnetek a topikba a szemelyeskedesek helyett.
-
bajuszati
tag
válasz
hunnylander #22115 üzenetére
nem magyar pénztárcához vannak igazítva.....
az angol olasz német meg röhög ezeken az árakon
egy gíros átlagosan 450-650ft....itt meg 4-5 x annyi.....elgondolkodhatnának kicsit az árakon -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #22101 üzenetére
Nem kell túl komolyan venni, bár általában az igazság fájdalmas
Nem mondtam, hogy nem vagy informált, nem mondtam, hogy nem vagy "szakmai".
De alapvetően te is beleszősz a hsz-eidbe egy rakás teóriát, mintha te adnád a taktikai utasítást a mekinek.
Hiszed vagy sem...tipp:
Kimi
Hami
Massaszerk.: Az 5. kanyar bukótere tavaly még nem füves volt?
Vagy én emlékszem rosszul?
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22137 üzenetére
Máshol nincs ilyesmi.
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander #22128 üzenetére
Ezt már tegnap is linkelted és nálam egyiket sem nyitja meg.
Mi lehet a probléma?
soulcube
Ez jó.
Köszönöm a segitséged.THX! -
törölt tag
válasz
hunnylander #22115 üzenetére
F1-n még nem voltam, csak más világsorozat versenyein...de én helyszínen csak a legszükségesebbeket veszem, hogy az élményérték ne csökkenjen a garasoskodás miatt.
Mondjuk szerencsés helyzetben vagyok mert én kifejezetten imádom a nyomott otthon készült szendvicset (teavaj-szalámi-paprika..vagy más, de legalább tudom hogy jót eszem)..és a jégaku-hütőtáska is megoldható
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22108 üzenetére
Buttonnak sikerültek a legjobban a rajtpróbái (és Massának) a boxból kifelé jövet, de nem ő volt hanem Kubica. Ő sokkal később kezdi meg a visszakapcsolást, a 2-est már szinte a kanyar közepén húzza.
Mellesleg, és ezzel egyáltalán megbántani akarlak, de a szakmaisághoz hozzátartozik az, hogy élőben tapasztalod meg azt, ami a TV és a komputer előtt egyáltalán nem derül ki. A TV-ben hibátlannak tűnő vezetések élőben tele vannak hibákkal. Mindenkinél.
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22106 üzenetére
Szakmai: ki az egyetlen pilóta a mezőnyben, aki mindenki mástól különböző módon veszi be az 1-es kanyart a Hungaroringen?
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #22103 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem igazán voltam ontopik, de azt javaslom, játszunk olyat, hogy én nem szólok hozzád, te meg nem szólsz hozzám. Szerintem ez a legkorrektebb megoldás. Ha mégis mindenáron kötözködni akarsz, akkor azt megteheted személyesen is. Rendben leszünk így?
-
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22081 üzenetére
Azért nem írnak a Ferrari drukkerek, mert te azonnal két hsz-sal tiprod a topicot,
Ebben az egy mondatban és
Talán most kellene elgondolkodnod azon, hogy normális arcok miért írnak ide ritkábban.
Legtöbbször a kevesebb-, több. És ebben a topikban te vagy a sok. A nagyon sok.ebben a hsz-ban minden benne van
Igazán sajnálom, ha nem érted......én csak olvasója vagyok a topic-nak, de lassan én is kitörlöm a jobb oldalról, mert szinte csak a kismaci integet állandóan nekem...látom, azért minden F1 oldalon kiéled magad
Témát becsukom "okosabb -szamár" definíció érvénybe lép
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22064 üzenetére
igy van (legalábbis a köridő), meglehet nézni pl monacot amit mentek cs1 azt hozták az időmérőn
nézd meg a török p1, p2 ott lassultak du. aztán meglett a pole, leggyorsabb kör és a győzelem is
nem vok bennfentes ellenben ezt lehet tudni
volt olyan h Kimi a pénteki beállitásától elmozdult szombaton és a rossz irányba ergo akkor már pénteken megvolt; a beállitás az marad, de kikell dolgozni a stratégiát, gumikról kellenek az adatok stb;
nem a q2 hanem a q3 az időmérőn már nem módósitanak -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #21986 üzenetére
Én nem írtam semmit a cikkről. Eddig.
De ha már megkértél: Valamit nyilatkozott Hamilton, amit ha ki is forgatttak egy kicsit az újságírók nyilván nem teljesen hazugság.
Angolul pedig annyit tudok, amennyi a netezéshez feltétlen szükséges. De gondolom te se tudsz arabul és nem is igazán bánt ez téged, mint engem se.
Ha ez bulvár akkor nagyon sok oldalra felesleges ráklikkelni. Akár be is lehetne zárni az oldalt.
Az én szememben Hamilton akkor is egy kis nyálas tacskó Schumi, Kimi, Alonso mellet. És ezt nem csak a nyilatkozatai alapján mondom, hanem a vezetésben elkövetett bakijai alapján is. De ezzel együtt is egy nagyon jó versenyző lehet majd egyszer. Ha pedig felhagyna evvel a túl pörgéssel, nagyképűséggel akkor neki is lenne akkora népszerűsége mint Schuminak. De majd tudja ő ezt.
És sok szerencsét Haminak a hétvégére. -
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22075 üzenetére
Látom, így nem érted a célzásokat.....másképp írom akkor, hogy megértsd:
A hozzászólók 90%-a nem kíváncsi a véleményedre, nem esett még le Neked? A topic címe:
FORMULA-1 2008
amiben jelen pillanatban 10 remek csapat tevékenykedik, nemcsak egy
Azért nem írnak a Ferrari drukkerek, mert te azonnal két hsz-sal tiprod a topicot,
Csatlakozom aesir -hez, nagyon igaza van
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22075 üzenetére
Talán most kellene elgondolkodnod azon, hogy normális arcok miért írnak ide ritkábban.
Legtöbbször a kevesebb-, több. És ebben a topikban te vagy a sok. A nagyon sok. -
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22072 üzenetére
Ebben azért nincs teljesen igazad..Duplájával nyomod a Meki fan- Ferrari ellenes dumádat. Hidd el, mindenki jobban járna, ha pihiznél kicsit, vagy legalább csak az ötödét írnád a mondandódnak, azt is 1 hsz-on belül. Javarészt kitalációkra, találgatásokra építesz, a tényeket pedig mindenki ismeri, aki odafigyel a Forma 1-re.
Letagadom, hogy a szomszéd városban laksz
-
pH érték
aktív tag
válasz
Nem hiszem, hogy az ilyen hétvégi finomítgatásokkal már nagyot tudna javítani bármelyik csapat is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
persze te bennfentes vagy a Ferrarinal
Csak ezt ne írtad volna -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #22021 üzenetére
Köszi, de sajna többet már nem volt időm idenézni. Közben meg hazaértem és itthonról már simán bejön.
Sajnos egyelőre a meki jobbnak tűnik. Kovalainen nagyon egyenletesen ment a második edzésen. De annyira azért talán nem vészes a helyzet, mint az elmúlt futamon, szóval még bármi lehet.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Ha nem lesz meg a verseny tempó, akkor még maga Schumacher sem segíthet.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22059 üzenetére
nem pont ez az h hatalmasat fejlödtek avval h ugyan olyan gyorsak voltak mivel de. a Ferrari mindig az időmérőre gyakorol mig du. a versenyre
az előző hszemben azért irtam azt amit mert te a fent emlitetről nem tudván feleslegesen okoskodtál avval h nem nagyon sikerült előre lépniük
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #22061 üzenetére
Remélem elkiabálod!
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22055 üzenetére
romlott, nem ment 1:21 alá du a Ferrari, maradjunk a tényeknél
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22055 üzenetére
Most azért nem olyan látványos a különbség mint a német pályán. Lehet azért még reménykedni.
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #22031 üzenetére
okádék mindkettő
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #22031 üzenetére
Oldalról szép. Nekem már a Bmw is bejött. Honda az nem.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22028 üzenetére
Ezért nem értem, hogy a Mclaren miért nem haszálja. Vagyis csak gondolom. Mert ugye ami pl egy Ferrarinal előnyös lehet, egy másiknál nem biztos, hogy jó.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22026 üzenetére
Mondjuk van olyan amit a pilóta már nem érez, pl. 1 km/h-val gyorsabb stb.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #22020 üzenetére
Még szerencse, hogy te okos vagy, viszont a Formula-1-es csapatok teljesen hülyék.
Én kedvellek, de néha akkora ökörségeket írsz, hogy hihetetlen
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #22017 üzenetére
Köszi.
Sajnos most melóhelyről ha megfeszülk sem tudom megnyitni. Most még úgy sem engedi, ahogy a multkor végül sikerült. -
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #21989 üzenetére
Majd hétvégén meglátjuk mire lesz képes.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #21967 üzenetére
Mondjuk nem értem ez miért hír.
Azaz tudom, nincs miről írni... -
gV
őstag
válasz
hunnylander #21938 üzenetére
hogy nehany ev mulva ujra az Alonso-Hamilton parharc lesz a Forma-1 fo temaja
korábban mikor volt az? én biztos valami párhuzamos világban élek, mert itt nem volt ilyen
am a jövőbeli csapat felállás is hibás -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #21938 üzenetére
köszi, fene gondolta hogy duna adja le
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #21931 üzenetére
Néha tényleg meredek megnyilvánulásaid vannak
(#21928) [CS]Blade2: itt szerintem a tavalyi egyéni és konstruktőri címekre gondolt
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #21897 üzenetére
megajándékozta?
neked elgurult a gyógyszered.. -
wildrain
addikt
válasz
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
Nézhetjük ezt úgy is, hogy a Ferrari a műszaki hibáival megajándékozta év közben a McLarent, hogy egyáltalán legyen esélye a vb címekre. Aztán ez év végén kiegyenlítődött. Hiba ott, aztán hiba itt.
Ezt a mákos vb-címet meg sose értettem. Az F1 történelem során már sok-sok vb cím született párpontos különbséggel, az utolsó futamon. Az nem szerencse kérdése, hogy valaki az utolsó futamokon mindenki másnál jobban szerepel, hanem profizmus. Jól hajrázik, jobban, mint mások. Meg lehet nézni, hogy az idény felétől ki gyűjtötte a legtöbb pontot. És ez nem szerencse, hanem jó széria. -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #21909 üzenetére
Pilóta szemszögből nézve a nascar még izgalmasabb móka is lehet nekik, nekünk viszont nem..tv-n nem jön át semmi, imax 3d-s moziban már átjött valami és megfogott, élőben meg király lehet. F1-nél a tv is szórakoztató azért.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21903 üzenetére
Ha a Ferrari műszakilag összeszedi magát, akkor sztem nem kell, hogy Hamilton bénázzon, de majd kiderül. Mondjuk az viszont sztem kb tuti, h a konstuktőri cím a ferrarié lesz, de hát inkább az egyéni az igazi.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #21903 üzenetére
"Lewis kezeben vagytok" Erről Kimi tudna nyilatkozni, de nem olyan a stílusa. Nem értem miért kéne pár zsák mák Kiminek, most elég sok pont úgy ment el neki hogy köze nem volt hozzá.
Egy Alonso drukker.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21901 üzenetére
Meg elszállás, mert ezek szerint csak rajta múlt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
Megint kezdesz elszállni
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #21894 üzenetére
Elvesztek a beállításokban, nem vezettek jól, négy napig keresték a hibát... Hová lett a régi Todt-Brawn-Schumacher-féle kőkemény profizmus?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #21885 üzenetére
Es persze, hogy a lengescsillapitok hasonlitanak es a sulyuk is kozel azonos, [...]
Pont ez az h nem, majd megkeresem azt a 2004es ujságot, bescanelem és feltöltöm vhová ahol leirják h ezek a Sachs lengéscsillapitok sokkal kissebbek ezért könnyebbek valamint nem melegednek ezért a váltóba lehet őket integrálni további hely sprolás céljából, ezek mind amellett h hatékonyabbak (gyorsabb kanyarvétel), de jóval drágábak a régieknél ezért a közútón nem terjedhet még el.
szten viszont igen sokmindent megmutat egy köridő am ha neked az tényleg kevés akkor még mindig ott van:
1. 2004es év ahol köridők mellé 2 győzelem is társul és monacoban csak azért maradt el mert az a bf montoya kiütötte Schumit
2. 2006 monaco ahol jogtalan bünti fosztotta meg a győzelemtől szintén Schumit mig a hungaroringen heidfeld no meg a lestapált inter gumi a dobogótól és ha utobbi nincs akkor valoszeg pedro sem előzi meg illetve ha nem kap itt szintén kifogásolható büntit akkor a győzelem is meg lett volna -
gV
őstag
válasz
hunnylander #21883 üzenetére
most felfüggesztés v lengéscsillapitó mert nem uaz, amugy amikor megláttam rola a képet nekem egyértelmüvé vált a hasonlóság na meg a sulya
azt h te nem vetted észre h 2004 ben monacoban montrealban és a hungaroringen is a Ferrari volt a legjobb - biztos szemellenzővel nézted a futamokat
2005-ben monacoban illetve a hungaroringen is a legjobb kör időt a Ferrarival érték el
2006-ban szintén
2007-ben meg az új elrendezésü első felfüggesztés miatt volt csak hátránybanszal ennyit arrol h hol mikor és kinél sikeresebb a Ferrari a lengescsillapito-kritikus palyakon az elmult években
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #21881 üzenetére
hmm nekem úgy tünik ez olyan mint amit a Ferrari -igaz az Sachs gyártmány- már 2003 óta használ
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #21866 üzenetére
FIA-nak kéne lépni az ügyben, én nem akarok ilyen ronda Ferrarit fotózni
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #21866 üzenetére
Nekem már minden mindegy, csak menjen a gép.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21843 üzenetére
Mi a logikus abban, hogy válaszként közli?? Nem is kérdezte senki. Ne kezdd már megint...
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #21843 üzenetére
Annyira jó, hogy te mindenbe belepofázol!
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #21825 üzenetére
Kezdodik a GT Open futam!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #21817 üzenetére
305+ km-es majdnem minden verseny, valószínűleg ez is az lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #21766 üzenetére
Itt meleg és napos hétvégét jósolnak. Remélem bejön, nem szeretnék szarrá ázni..
-
válasz
hunnylander #21791 üzenetére
Na hát ha annyit fikázzák sokan a meki új külsejét akkor a fenti a képekre is vessenek néhány pillantást.....
Az a böszme, ormótlan vitorla ott hátul, meg az a kocka sarkos bizéke a kopoltyúk felett, na arra mondja valaki, hogy tetszik neki! -
venember83
nagyúr
válasz
Hányinger. A gond pedig az, hogy a Dumbó fülek is nőnek, már kis szarvacskák.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #21775 üzenetére
Van amikor olyan mintha tippelnék az időjárást. Főleg tavasszal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
neeeeeeeeeeeeeee
-
Pá
addikt
válasz
A közelebbi képen slick gumi van rajta?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #21782 üzenetére
Cyrano de Bergerac sem elölről volt ronda.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #21786 üzenetére
Egyébként valóban nem érdekel senkit, hogy hogy néz ki.
A lényeg, hogy aerodinakiailag hatékony legyen.
A szponzorcimkék látszanak és nagyok legyenek.
Ezután ha a festéssel lehet javítani az összképen, megteszik. -
válasz
hunnylander #21782 üzenetére
....nem ezt írtam én is a végén??
-
PazsitZ
addikt
válasz
Egyértelműen tudomány, mégis többnyire az az elv érvényesül, hogy:
holnapra 90%, holnapután 80%.. biztos, amit előrejeleznek.A legnagyobb légtömegeket általában tudják követni. Meg tudják mondani, hogy xy hideg/meleg légtömeg kb. melyik napra érkezik.
Mégis kisebb területekre egész pontosan szinte lehetetlen meghatározni.
Mikor még a mi kis városunkban is megesett olyan, talán egy-másfél hónapja, hogy az egyik felében jégeső hullott, míg a másikban épp, hogy szemerkélt.Idén hányszor harangoztak be esőt egy hét távlatából? Ha emlékeim nem csalnak nem egyszer...
-
válasz
Tökéletesen igazad van!
Így mára elérték, hogy vagy olyan idő lesz amit prognosztizálnak, vagy nem......
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest