- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #43831 üzenetére
Lesz! Ez a pálya Massa hazai versenye! Pontosan nem tudom, de itt már többször állt a dobogó legmagasabb fokára. A Ferrari utólérte az elejét. Szerintem.
Nem bánnám, ha Vettel jól szerepelne, és Button is igyekezni fog, hogy akkora előnyre tegyen szert, ami elég neki a VB-hez. Mit is mondok, már is nagy az előnye.
Kimi is lehet dobogós. meglátjuk, hogy fog menni. -
hunnylander
őstag
válasz
Csabee. #43520 üzenetére
Akkor ugyan minek törték vele magukat, hogy megcsinálják?
Nem csak azon múlik, de nem értem, hogy miért kellene a BMW-t a mezőny végére tenni, csak mert Monacóban odakerültek.
A dolog ennél sokkal összetettebb és az erőviszonyok pályaspecifikusak. Pl. azt gondolhatja a laikus hogy a Toyota vagy BMW sehol sem lesz az Istanbul Parkban mert Monacoban sehol sem volt, közben meg mindkét autó karakterisztikája olyan, hogy simán Q3-azhatnak is vele akár. A Toyota a leghosszabb tengelytávú autó, a BMW is igencsak ott van mögöttük e téren. A Toyotával kapcsolatban olvastam is nyilatkozatokat, nem tudták felmelegíteni a gumikat az időmérőn, emiatt a gyalázatos eredmény. Úgyszintén az egyik BMW (amelyiket nem hátráltatta pech) 7. lett Barcelonában, ami egy aeroigényes pálya.
A mezőny nagyon egyben van, az erőviszony futamról futamra változhat és pályaspecifikus.
-
wildrain
addikt
válasz
Csabee. #43444 üzenetére
2012-ig még sokminden történhet. Pl. egy kormányváltás már mindjárt keresztülhúzhat mindent. A Fidesz sokkal inkább üzleti szemléletű, így ha ők nyernék a választásokat, valószínűleg befektetett pénzként (mint ahogy az volt eddig is) fognák fel a rá költendő pénzt, és biztos összevakarnák valahogy. A legnagyobb hülyeség lemondani egy olyan dologról, ami biztos hasznot hoz.
-
remington2
senior tag
válasz
Csabee. #43444 üzenetére
Pénzkiesés . . . bah. Ugyan már . . . tényleg írtóztató nemzetgazdasági kár lesz, ha nem rendezik meg ezt az amúgy egyre nevetségesebb cirkuszt nálunk, megállunk a növésben is. Kb. hasonló katasztrófa ér minket, mint a most is folyamatosan végbemenő, illegális másolások miatti nemzethalál.
A Hungaroring a legunalmasabb verseny/pálya egész évben, éppen ideje már, hogy kinyírják, sokkal-sokkal jobb pályákon sem versenyeznek már. Fel kellene újítani, vagy átalakítani, vagy nem tudom, mit kellene csinálni, de így nem maradhat. Egy szünet éppen megfelelne, hogy mindenki számot vessen magával, aztán - idővel - jöhetne vissza. És utóbbira reális esély van, elnézegetve az utóbbi évek versenypakolgatásait.
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #43299 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a kis Piquet. Várjunk még. Ne küldjük el.
Én csak annyit látok, hogy szenved. Szombaton nem voltam tv közelben, de előző futam qualiban nem volt rossz. és nem tudjuk milyen az autó. Lehet, h nem fekszik neki. Bár a rönyó motor jó, a kasztni lehet gyenge. Meglátnánk, ha nem szenvedne, hogy mit tud.
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee. #43281 üzenetére
Értem a problémát, amúgy annyira nem szemcsés azért
Persze, hogy jobb egy helyszíni, nem lenne rossz, valóban.
Amint az album címe is jelzi: "Hangulatképek".
A cél nem a "gyönyörködtetés" vagy az "információbővítés" volt, hanem a "szórakoztatás".
1. Nem hiszem, hogy "mindenki" látta. (Akkor mi értelme a futam-összefoglaló képeknek, úgy egyáltalán?)
2. Nem így és ezeket a "kockákat", amik ki lettek emelve.Kösz a reakciót azért, és bocs, hogy így "ráérveltem".
-
JJános
addikt
-
proof88
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
Csabee. #42892 üzenetére
Ha nem tudnám, hogy a monzai balesetet követően meghalt egy pályamunkás, valamint az angliai Schumacher + gumifal csúcstalálkozó egy vb elvesztéséhez vezetett, akkor még talán nekem is tetszett volna.
Tomate: Pitbabe-sztrájk miatt marad el.
Oliverda: Rossz a kép, mit keres ott Alfie Hami helyett?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Csabee. #42892 üzenetére
Nézd meg ezt: Vicces képek az F1 ből
Több dolog is kiderül belőle, mint: Alonso Stallone fia, Kova robot, Mozli szereti Ernie-t, és ha Massa legközelebb a pódiumra áll biztos megöl valakit azzal a csavarkulccsal. -
zed1983
őstag
válasz
Csabee. #42787 üzenetére
Lehet, hogy minél több újítás, vagy új szabály jön be(mindegy milyen sport), annál jobban eltér az eredetileg megszületett sportnál, persze tudom, hogy a Forma1 egy teknikai sport és ahogy fejlődik a teknika, úgy változik maga a sport is
Ilyet például nehezen lehet elmondani a fociról... ha bár hallottam olyat, hogy a kétes esetekben megállítják a mérkőzést és videóról visszanézik az esetet és aztán dönt a bíró, de ez már nem foci lenne
lassan a forma1 sem forma1 lesz...jó hogy nitrót nem raknak a KERS helyett -
törölt tag
-
PazsitZ
addikt
válasz
Csabee. #41376 üzenetére
Nem tudom mit várnak Schumitól. Nem ő találta ki régen sem a taktikákat, hanem az a Brawn aki már tavaly is szerzett dobogót a Hondának esőben.
Schumit tesztpilótának lenne érdemes beültetni vagy pilótának, ő ahhoz ért.
(#41381) puttputt: Kubica egyelőre tényleg jónak tűnik, remélem elér már valami normálisabb eredményt a BMW is.
[OFF]Érdekes amúgy, hogy a Williams már a kezdetek óta DDD-val megy mégsem igazán tudták kianknázni...[/OFF]
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee. #41324 üzenetére
Csak összejön valami...
(Nagyszerű ez a stream! Most nézem, az "Education" kategóriába lett besorolva a Ustream-en
)
Nem kell aggódni, lesz holnap Palik is
, tudod, már degradáló neki az időmérő... azoknak csak a végén lehet ordibálni
Nem hiszem, hogy fizetnék érte..., bár ki tudja...Mit mondott Gyula? "Szesztilalom" van?
-
törölt tag
válasz
Csabee. #40679 üzenetére
sztem nem, a Brawn-ban ennyi van...sőt a Red Bull-ban is, ők ketten nagyjából még mindig abból 'élnek' amivel indultak.
Minden Barcelona-ban fog kiködölni, megérkezik a fejlesztési lépcső, ez többek között érinti a Bmw-t és ami a legeslegfontosabb számomra, érinti a Brawn-t is...és itt lehet majd következtetni hogy kitartanak-e év végéig.
Mert ha félrefejlesztettek, vagy túl kicsit fejlesztettek...akkor még bármi is lehet.
..és sztem igaza van, a Red Bull veszélyesebb..ott van egy kiváló tervező aki összerakott egy nagyon jól müködő autót, és ütemezés szerint haladnak...ráadásul vannak olyan erősek hogy ráérnek jól kidolgozni, nem kapkodnak..a diffúzort csak Monaco-ra hozzák pl.
A McLaren nagyot fejlődött, ha azt nézem hogy:
-Ausziknál Hamilton lemaradása a Q2 tophoz 1 mp volt, most Bahrain-ben a Q2 top idejéhez képest 2 tized.
-Az Ausziknál a versenyben futott leggyorsabb köröket tekintve Hamilton a 13. volt.Bahrain-ben a 6.
Persze ez most egy KERS-s pálya volt, de hát a KERS is fejlődik.Náluk az a téma hogy mi lesz a büntetésük...mert dolgozni dolgoznak mint güzü.
A Ferrari is jön azért.
Szal a katalánoknál kiderül, ha a Brawn nem teljesít jól a fejlesztéseknél, akkor meg lesznek verve év végére, a pontelőny dacára.Egyébként ha a KERS-t valóban betíltják jövőre..amin komolyan megdöbbentem, akkor ez az év tervezetten a kiscsapatok felemeléséről szólt.
-
válasz
Csabee. #40679 üzenetére
Mondjuk tény, hogy nagyon jó lett a RedBull, de azért még szerintem sem jobb mint a BGP. Multkori esőben nagyon eltalálták a dolgokat, meg is lett az eredmény, de most már azért nem tudták felvenni a versenyt Buttonnal. Bár persze itt közrejátszhatott az is, hogy kinél melyik gumi hogy szerepelt, meg egyéb más tényezők is, esetleg olyanok amikről mi nem tudunk. Majd a következő futamon meglátjuk
Bár addigra meg jönnek mindehonnan a fejlesztések, és lehet, hogy teljesen megbolondul majd minden
b-type: én is ismerek 2 Hamilton fant, ugyhogy akkor máris gyarapodtak
-
simonzé
addikt
válasz
Csabee. #40469 üzenetére
Nem az a durva, Nakajima nevét eredetileg japánul írják, ha azt lehet angolosítani, akkor elvileg magyarosítani is lehet.
De ezt kapd ki! Ezt már nehéz megmagyarázni.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dying Light: The Beast
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest