Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolee_70 #7587 üzenetére
"ismét belefogta a fogyókúrába, Turbo diétával kínkeservesen leadtam 3 kg-ot 2 hónap alatt"
A problémás részeket kiemeltem.
1. Kitalálni az elért célt 170 centis magassághoz.
2. Ha neked nem megy akkor egy diétás szakemberrel (nem update Norbi és tsai.) összerakatni egy megfelelő étrendet. Nagyon pontosan betartani a ch-zsír-fehérje arányt, étkezési naplóba vezetni. (nincs félrekajálás, süti, csoki, alkohol, hohes-c)
3. Testsúlyodnak/alkatodnak megfelelően elkezdeni rendszeresen mozogni, súlyzózni. (min heti 3x). Túlsúly miatt a futást nem javasolnám, ízületek nem szeretnék. Ha van rá lehetőséged kipróbálni és elkezdeni kettlebellezni (nem otthon magadtól) az nagyon sokat lendítene a dolgon. De igazából bármilyen saját testsúlyos, otthon végezhető mozgásforma is szóbajöhet.
Hirtelen ennyi. -
woodworm
veterán
válasz
Zolee_70 #7341 üzenetére
Kisváros, amikor ráérnék zárva van(nak) általában. Lenne a közvetlen rokonságban edző és terem is, de ott meg a távolság a problémás, segíteni mindenesetre tud.
Nincs olyan, hogy megunom, elhatároztam magam, le kell fogyni! Hogy most a hosszú folyamat közben egy állandó költséggel kalkulálok vagy egyszeri nagyobbal, ami esetleg a nyakamon marad, szerintem mindegy. -
fatboy32
újonc
válasz
Zolee_70 #6679 üzenetére
Köszönöm a választ !
Váltok konditermi bérletet, csak az a baj hogy mire véget ér a súlyzós edzésem, éppen annyi időm marad a terem zárásáig hogy átöltözzek.A reggeli időpont meg azért kilőve, mert 9-nél előbb nem nyit a terem és 7-re járok dolgozni.Úgyhogy marad a bringa.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Zolee_70 #6606 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy mértékkel lehet és kell enni. Nem jó ha sanyargatod magad. Tegnap pl. rizs volt az ebédem spenótos csirkemellel. Nem egyszerre ettem meg, hanem két részletben és este ledolgoztam a biciklin. Egyébkén egyre unalmasabb a tekerés, sokszor nagyon nehéz elkezdeni...
Jó lenne valami más mozgás. Azt olvastam, hogy bicikli helyett fele annyi futás is elég ugyan annyi kalória elégetéséhez.Illetve elliptikus gépeke nézegettem, mert az az egész testet megmozgatja. Valaki esetleg használ ilyet?
-
Kékes525
félisten
válasz
Zolee_70 #6582 üzenetére
Nem rossz eredmény, sőt. Én 1 éve kezdtem erőteljesebben fogyókúrázni. 133-ról 95 kg-ra fogytam eddig. 2 évvel ezelőtt 142 voltam, de mivel a mozgást az első évben kihagytam, a táplálkozásban is voltak engedményeim, így akkor 1 év alatt csak 9 kg-ott fogytam.
Az ne keserítsen el, hogy ahogy fogysz, úgy fog csökkenni a fogyási ütem is. Másrészt a fogyás sosem lineáris. Előfordulnak látszólagos és tényleges fogyási ütemcsökkenések, esetleg pici hízás is. Ezért nem érdemes sűrűn megmérni a súlyunkat. Szerintem elég hónaponként 1-szer. Ha valaki orvosi felügyelettel fogyókúrázik persze az más, ott az orvosnak kell eldöntenie mi a helyes, mert a kezelőorvos ismeri legjobban a páciensét.
-
Kékes525
félisten
válasz
Zolee_70 #6569 üzenetére
Nem vagyok híve semmilyen "különleges" módszernek, táplálkozásmódnak mert ezeknek csak placebo hatásuk van. Mindig okozhatnak valamilyen egészségügyi problémát. Habár a placebo hatás is lehet erős. Csak a tudományos módszer a hatékony. Röviden vegyes táplálkozás, zöldség, gyümölcs fogyasztás, keményítő, glikogén, mono- és di-szacharidok kerülése (lehetőleg semmi) és a zsírokból az esszenciálisok felvétele kell (sovány tej, sovány hús, tojásfehérje). A vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok a zöldségben gyümölcsökben megvannak.
A másik rendkívül fontos a mozgás, mozgás és mozgás. NINCS KIRÁLYI ÚT A FOGYÁSHOZ! Sajnos... A bevitt kalória mennyiség a mozgás által felhasználthoz képest kevesebb legyen (negatív kalória egyensúly). -
Zolás
addikt
válasz
Zolee_70 #6455 üzenetére
Végre egy topik ahol elsírhatom a bánatom
135 kg vagyok. Kb. 24 órából 24-et ülök. Kamionozok, ami azt jelenti, hogy 2-3-4 hétre eltűnök, és 3-5 napot vagyok otthon.
Két nagy gond van. Az egyik hogy kevés a hely a kamionba, még egy felülést se tudok megcsinálni, másik hogy nincs mindenhol zuhanyzó, ha jól leizzadok, aztán két napig szagolom magam az elég gáz.
Hogy tudnék úgy mozogni, hogy nem izzadom szét magam, és kevés a hely?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest