Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
qpakcovboy #6612 üzenetére
Ha csak ennyit változott, az nem annyira vészes. Nekem heti szinten nagyjából 3kg-t hintázik a súlyom a versenyzés miatt.
-
deicide
veterán
válasz
qpakcovboy #6607 üzenetére
Minden hosszú távú sport unalmas, kérdés, ki mennyire bírja a monotonitást. Rám holnap 3 óra futás vár, szerencsére a környezet nem vészesen ingerszegény (Velencei-tó part), így kicsit kevéssé monoton.
Ami igazán durva lesz, az a verseny, amire ezzel is készülök, Székesfehérváron 4 óra futás egy 1100 méteres körön. Ez kb. 47 kör lesz a 4 óra alatt.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
qpakcovboy #6607 üzenetére
Igen, én használok elliptikus gépet is. Sokkal jobban átmozgat, mint a bicikli, de ugyan olyan unalmas.
2 hete inkább elkezdtem járni csoportos mozgásra (walking energy fantázianévvel), 1 óra intenzív mozgás futószalagon (nem hajtja motor), edzői irányítással. Kemény, de csoportban több a motiváció, és mivel időre megyek, könnyebben rászánom magam, mint otthon felszállni a gépre. -
deicide
veterán
válasz
qpakcovboy #6603 üzenetére
130-150 között van az aerob zónám nagyjából, 150 felett már anaerob, egészen a 175-ös maxig.
-
deicide
veterán
válasz
qpakcovboy #6598 üzenetére
Ahogy mondod, heti 3-4 edzés mellett bőven belefér. Nálam a heti 6-7 edzés mellett meg minden nap bűnözés, tömöm magamba a szénhidrátot, hogy életben maradjak.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
qpakcovboy #6598 üzenetére
Főtt krumplit és rizst kell enni. Kenyeret ne egyél, ne ezeket hanyagold. Egyébként meg gratula, ne hagyd abba a mozgást.
-
Kékes525
félisten
válasz
qpakcovboy #6596 üzenetére
Szegedi vagyok itt egy bolt van ami kimondottan ilyesmikre szakosodott, de ott a választék kicsi, rendelni kell, így a kipróbálás nehéz és semmit nem mond a tartósságáról. [link] sok van a katalógusban. de rendelni kell.
-
Dorien
veterán
válasz
qpakcovboy #6590 üzenetére
Tipp: Csinálj súlyzós edzést és mellette magas fehérje / low-carb diétát. Szerintem ez a lehető leghatékonyabb páros, de idegileg nagyon megterhelő. Tavasszal könnyebb elkezdeni...
-
Zolee_70
senior tag
válasz
qpakcovboy #6586 üzenetére
Az un. Karvonen egyenlettel számítható
Edzéspulzus = (HRmax – nyugalmi pulzus) x megcélzott intenzitás %-a + nyugalmi pulzusItt egy Excel, ami kiszámítja Neked.
-
teppik_amon
tag
válasz
qpakcovboy #6586 üzenetére
Van egy pulzus tartomány, ahol jobban ég a zsír állítólag. Ha rákeresl a "zsírégető pulzustartomány"-ra, találsz pár leírást róla. Nekem a FT40es polar órám nagyon jól meg tudja határozni hogy hol érdemes dolgozni (ezért is vettem).
De továbbra is tartom a megállapítást, hogy a kaja jóval fontosabb! Nagyon nem mindegy mit eszel. Rendes étkezés, ahogy te csinálod és mellé mozgás a legütősebb kombó. Ha nem izmozni meg erőemelni akarsz akkor csökentett szénhidrát bevitel és kardió. SZERINTEM. de olvasod a fórumot, mindenkinek más jön be. Próbálkozzál, előbb-utóbb megtalálod hogy neked mi válik be. És kitartás, ez a lényeg. Ne add fel, ne csábulj el.A cél lebegjen a szemed előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest