- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
heh, egy kicsit drága ez nekem, de nem felejtem el a dolgot.
ha tudok haladni ebben a tempóban, talán nincs is szükség a módszer felülvizsgálatára...
meglátjuk...
--
_Volkovy_,
nekem is hadrendbe állt egy régi nadrág.a ''rendszerváltásom'' előtt két lyuk maradt a nadrágszíjon, most négy vagy öt.
ez asszem igencsak jó jel...
--
mentem edzeni, hehe... -
Kuvik
tag
az a baj, hogy tavaly márciusban abba hagytam az edzést, és ugyanúgy kajáltam, de nulla mozgás mellett. Na ennek meg is lett az eredménye...
A tötréntek után naívan azt gondoltam, hogy kemény hasazással le lehet adni a feleleget. De mivel ez idő alatt kreatinoztam is, így semmi nem lett a dologból... (csak hasazás, amúgy se jó fogyásra)
Most pedig elhatároztam, hogy elkezdek diétázni, aztán április végén jöhet a kreatin kúra, hogy összeszedjem magam.
Amúgy ezt a ''kajára figyelést'' csak most fogom elkezdeni...
Akkor szted lefekvés előtt lehet tolni 100% Whey proteint?
Üdv!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
16-18 után ritka kivételtől eltekintve nincs ch. Sőt, már délután sem nagyon van.
18 órakor szoktam utoljára enni, kefír+tojas sali kombot, vagy csirkemell a levével.
Az a baj, hog ynem sportolok. (De msot egyszerűen még fél percem sicns rá, kész vagyok. Hazaesek 6-7re, főzés , evés, alvás. Reggel meg rohanás munkába ....
A szemét meg a reggeli evésekre van korlátozva.
Ma mit ettem?
Reggel egy sajtos pogi egy kefírrel. Tízórai sajtos pogi. Ebéd diós csirkemell rizzsel. Vacsora sima csirkemell lesz, a levével.
Mondjuk jó kaják(kivéve a pogit), meg minden, de nekem, a szervezetemnek úgy tűnik még ez is sok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hat ha a reggeli kajaimtol jott fel, akkor meg suxx.
Ebedre mindig rizs es csirke van, vacsorara mar csak csirke.
Mondjuk most szokasos havont aegyzseri haspufim is, van, ilyenkor lehet visszatartja a szervezet a vizet.
Kész elegem van. KEvesebbet eszem ezek után , mert az legalább hatásos -
tütüke
tag
Kezem derékmagasságban, láb kicsi terpesz, felsőtest nem mozog, csak a többi. Szóval én igy csinálom. Eleinte én sem birtam 5 percig sem, lehet, hogy valami nem stimmel a gyakorlattal.Talán az egyenes hát...
''habár lehet, hogy ahogy Te csinálod az más izomcsoportra megy''- mindenhová jól jön egy kis izom
Majd igyekszem másként csinálni. Köszi az észrevételt -
Moddingfan
senior tag
Ez velem is így van, ha tudom, hogy van csoki, akkor nem tudok ellenállni neki
Kedvesemnek még van egy csomó karácsonyi csokija, mindig megnézem, ha belépek a szobába
, de eddig tudtam uralkodni magamon. Sőt, nagyon büszke vagyok, mert nekem is itt lapul két tábla fehér csoki az éjjeli szekrényemben és még csak felé sem nézek
Mark: csak aggódásom fejeztem ki iránta, mert ha nagyon elsokall valami, akkor az őszi SB-n sajna nem fogunk talállkozniDe én is drukkolok neki ezerrel
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
'' de ha nem rak bele lisztet,'' akkor azt ugy hivjak , hogy leves. Fozelekbe mindig raknak lisztet. Az suriti (meg ha eleg folyosra csinalja is) be. En pl ilyen leves surusegunks zeretem a fozeleket, de abban is van egy labosban 3 kanalnyi liszt.
Na mentem vacsizni
Jo kis megerdemelt, na mi, na mi?
HUSILEVES
Tevedes ne essek, fott csirkemell, + meg a mellette fott zoldsegekbol kifott jo kis fozole.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
a pifirizset nem ismerem
Amint megettem az adagomat, egyből rádöbbentem, hogy baromi éhes lettem, szóval utána jött a pufirizs, nem pedig vele. Pipicici nincs, nem is lesz. Max majdcsak hétvégén. De nem tartom valószinünek, hogy eszek. Pláne együtt a kettőt: addigra elfogy a főzelék. Be kell látnom, hogy a pufirizs azért nem olyan rosszÉs tényleg laktat is
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Talán odairtam emlekeim szerint, hogy nem foztem vacsira csirkehust , mint ahogyan szoktam, merthogy mar buitang ehes voltam este 8ra.Lásd ''Na ezt elb.sztam, mert éhes voltam, és már nem volt időm húst főzni vacsira''.
és tényleg csak kicsit kellett volan visszaolvasni, ha a rizscsirkéig eljutottál, attól kb 20 hozzászólásra volt, hogy mit eszem altalaban vacsorara (meg meg is kerdeztek, hogy nuku zoldseg)
Mindegy.
Mai kaja:
9h cerbi fitt szelet
10h: kefír
12h: fél gombas rizs, fél őszibarackos csirkemell
uzsonna mandarin lesz
Vacsora főtt csirkehús és leve
Napi két nagycsomaggal már hova gyorsuljon?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mint irtam, de talan nem olvastal, igen hetek ota rizscsirke.
Fokepp ebedre es vacsorara.
Reggelire , mitn irtam mar kb. 5szor , megeszem a ''szemet kajat''is. De csak reggelre.Kivetel a tegnapi nap volt.
Szoval elobb olvasni kene.En leirtam, hogy nem es kizarolag rizscsirket eszem, bar az esetek nagy reszeben azt.
Sot flessnek sem volt baja a tizorai kefirrel.
Sot, emlekeim szerint delelott 3 kajalas volt.
komolzan mondom, a fejemet fogom , hogy ennzire nem olvasol.
Vacsorat feherjedusabbra?
Konyorgom, tudom, hogy vetkeztem, de talan heti 6 csak csirkehusbol allo vacsora melle talan meg belefer. De az ugye neked nem feherjedus.....A csirke az biztos puszta zsir es szenhidrat
Feherjedusabbra lol....Kar , hogy nem olvasol.....
Tudnam ajanlani ezt a hozzaszolasom : [link] Utana ''szologass be''.
Sot azt is ajanlanam, amiben elirtam, hogy a napi 6 szori etkezes nekem mar nassolasnak tunik....
A jo izu kajakrol meg le tudok mondani, porkoltet, honapok ota nem ettem, amit meg eszek szemet kajat, azt altalaban reggel eszem.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Már végeztem erre a szemeszterre, minden vizsgám lement, átlagom is f@sza lett, csak a sulit utálom cefetül
Végre tudok ezerrel edzeni, nameg pihenni
Ha Neked még vissza van valami, akkor sok sikert
Sorry az OFF-ért, nem lesz több, becsszó
Na, hogy On is legyek: most tavaszra tervezek egy L-Karnitin kúrát, Mega Carni X-et gondoltam, ez tablettánként 1000mg L-Karnitint tartalmaz. Remélem ezzel lemegy rólam minden maradék felesleg és előbukkannak a kockák a hasamon (és ekkor beleért az ujjam a bincibie). Az eddigi tömegelésem jól halad, növök, mint a gomba, csak oda kell figyelnem, hogy a derekamra ne jöjjön fel ''tömeg'', mert már amúgy is van egy kis többlet rajta (már nem sokáig), nem vészes, de engem zavar. Szal februárban belehúzok és mindent lepucolok. Ki tart velem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest