- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
''Az itthon élőek közül úgy kéne összevadászni olyat, ami tudna bántani és még akkor sem akar''-ez nem egészen igy van: a Közönséges Cselőpók hazánkban is élő faj, és mérgező a csípése. Ezt leszámitva azonban tényleg igazán jófej, mert üregekben lakik, és a hátán hordja a gyerekeit...stb..
A pókok, és kigyók szószólói sem tudták volna ilyen szépen elmondani a védőbeszédüket, mint te.Igazán tetszett, és igazad is van teljes mértékben. De mindez hiábavaló, ha egyszer nem szeretem a pókokat...
És hogy On is legyek:
reggeli 8 után: kisadag lecsó+ némi kenyérke
fél 11: naturjoghurt+búzakorpa+1 szelet pufirizs
ebéd:bolognai spagetti (szerintem fél adag, mások szerint egy egész...)Maradt tegnapról, nem dobhatom ki, ha már egyszer annyira szeretem...
Szóval ennyi a mai mérlegem eddig, aztán majd mondom a többit is(bár senki nem kérdezte)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest