- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Csak a súlyzós edzést bírja a szervezetem, már egy sima hegyre gyaloglástól is 180-190 körül volt a pulzusom. (norvégiában rendszeresen jártam hegyre-fel le, merthgoy ott volt a kolesz.. Ráadásul a féléves leadandónk polar óra és gps-mérések megjelenítése kiértékelése volt, hát innét az adat... Pedig mikro a mérések készültek, már viszonylag ''edzésben voltam'', hiszen az utolsó hónapban klészítettk el a progit, ileltve a méréseket...)
------------------------------------------------------------
Zenty: ha jól csinálja az ember, akkor 3 hónap alatt le tud menni 6 kiló, minimális mozgás mellett is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Meló gyalog nehéz lenne (kőbánya- > kelenföld), de a busztól sétálni szoktam. Tévém az nincs, se szobabicóm.
Marad a felülés, amit csinálgatok néhanapján.
Félreértés ne essék, nem kibújni akaroka dolog alól, cska sokszor örülök, ha munka+suli után hazaesek... (Reggel 9-10kor kelek, mosdás, fürdés, irány melóba, este 9re érek haza, aztán éjfélihg otthon teszek veszek, de van mikromár hamarabb is alvás. Reggel így is midnig álmos vagyok..))
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Kikészül tőle a térd, akkor már inkább a gyaloglás, többet is ér és nem is tesz tönkre. De futás nélkül is remekül lehet fogyni normális kajálással és némi testmozgással.Nem kötekedni akartam, csak nekem is kivan a térdem, így a futás alapból ki van lőve, mondjuk ha nem fájna a térdem, akkor se futnék
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hát én nem igazán értem mit szerettél volna írni, tehát bocs ha úgy jönne le, hogy full félreértettem
súlyzós edzéstől szerintem esléytelen, hogy lemenjenek a fölös kilói (nem lehetetlen, csak sok mindentől függ), ahhoz sokat és nagy intenzitással kellene edzenie, tehát ebből a szempontból az aerob mozgás jobb
[link]
viszont valaki ezt elmagyarázhatná nekem, hogy az anareob mozgás az miért jobb fogyókúrához ??
[link]
Az anaerob gyakorlatok jobban elősegítik a fogyókúrát, hiszen a szervezet zsírtartalékait élik fel, ehhez azonban megfelelő állóképességre is szükség van. A különböző fitnesz-mozgalmak – kocogás, aerobic – is erre építenek.
ezt nem értem....
mert ugye az anaerob az a súlyzós edzés, de ha ez jobb fogyókúrához, akkor miért az aerob kell kardióhoz, ami ugye ha jól tudom ''zsírégetés'' miatt használják
vagy mit tudok rosszul?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
ha leállt a fogyás, akkor lelassult az anyagcseréd, újra fel kell gyorsítani.
ha alapból szar kajálással fogyókúrázol, vagyis alig eszel vagy káposztakúra és társai akkor ne csodálkozz. akkor fogsz újra elkezdeni fogyni, ha eszel majd megint elkezdesz keveset enni. ezt csak onnan tudom, mert én ezen már átmentem.mondanom sem kell, hogy ez egy rossz módszer és a végeredmény sem fog tecceni.
-
LOTR
addikt
hát ha orvos mondja .... ő biztos tudja .....
de gondold végig, ha fogysz és egy idő után abbamarad az mitől lehet, nem mozogsz semmit, és a szervezeted hozzászokik a kisebb energiabevitelhez, de szerintem ez izomlebontással is jár, vagy esetleg raktározol, mert annyira keveset eszel, vagy mit tudom én.....
a másik meg hogy sokat eszel még mindig
amennyiben hülyeséget írtam vki csak kijavítja
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
szerintem csak simán arra gondolt amit írt is
ha megindul a fogyás szépen lassan akkor az folyamatos, ha egyszer csak abbamarad, az azt jelzi, hogy stagnálsz, tehát valószínű sok ch-t eszel vagy ilyesmi
azt hogy érted hogy napi ebéd + gyümi?
eszel egy nap 4-6x kicsi adagokat aztán csak jólesz egyszer -
Moddingfan
senior tag
Ha van kedved csináld azt a diétát, amit én, nekem bejött. Adataid alapján cseppet sem lehetsz vészes. A kajálás a lényeg, utána jöhet a mozgás, ha a kaja nincs rendben, akkor bármennyit is mozog az ember nem fog fogyni.
morp: whey=Whey protein, másnéven tejsavó fehérje
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Lokális zsírégetés sajnos nem létezik, de a hasazástól azért szebb lesz a has, mivel az izmok keményednek, feszesednek és az egész has masszívabb lesz, de ez csak a kezdted. Ha gyorsan fogysz, akkor a bőr lehet, hogy lazább lesz, ezt megelőzheted hideg-melegvizes fürővel és testápolóval. 85 kiló nem sok, sőt, bár ha 160 centi magas vagy...
Adatokat írjál már lécci, mert addig csak vaktában adom a tanácsokat -
Moddingfan
senior tag
Nem nézted meg a blogom, mi? Hát ezért írom
Na, de sebaj, akkor lássuk, mi is az alapvető hiba a módszeredben:
''nem eszek két hete semmit csak ebédet és 5 kilo minusz'' - nem eszel semmit, ez tilos, ezzel az emberek 99%-a nem ér el tartós eredményt, mert csak lelassul az anyagcseréd és ha visszatérsz a normális kajálásodhoz -még ha ez kevesebb is lesz, mint anno- akkor is a lelassult anyagcseréd következménye az lesz, hogy csak úgy peregni fognak Rád a kilók. A lényeg röviden -bár mindezt leírtam a blogomban-, hogy naponta többször kell enni keveset, mert ezáltal gyorsul az anyagcseréd és ha lassabban is, de fogyni fogsz, méghozzá tartósan és ugye ez a lényeg. Az ideális a 2-3 óránkénti evés lenne, de ez agyon nehezen megoldható, nekem se megy nagyon sokszor, de ha lehet betartom. Hogy miket ajánlatos, azt nem írnám le mégegyszerm ha nem bánod, nagyon hosszadalmas lenne, de megtalálhatod valahol, na, szerinted hol?
Remélem segítettem, ha van még kérdés csak tedd fel nyugodtan
u.i.: anno én is ezt a ''nem eszek semmi'' diétát toltam (én balga), bár igaz, hogy két hónap alatt letoltam magamról 25 kilót, de kész csoda, hogy nem a kórházban kötöttem ki, az ilyen módszerektől óva intek mindenkit, mert akár komoly, maradandó problémákat is okozhat, csak ezekét én anno még nem tudtam, de Te már tudod, ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest