- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Valamit biztos nem úgy csinálsz, ahogy kéne
Pl. a mérleg nézegetését. Hasonló körülmények között, 3-4 naponta nézelődhetsz és csinálhatsz egy grafikont, akkor 2-3 hét alatt látszik valami. Ha csak a látszat a lényeg, akkor mérd meg Magad egyszer reggeli után, másnap egy pisi után és meglesznek a dekáid -
Foglalt név
addikt
Ahhoz képest, hogy nem vitatkozol eléggé azt érzem, hogy próbálsz meggyőzni. Ha nincs hozzá kedved, nem csinálod. Nem kényszer. Hogy nem tudod megtenni azt pedig magaddal hitesd el, bár nem értem miért kell.
Volt, hogy napi 11 órát dolgoztam, igaz nem szakon, de emellett a Kedves például mindig tudtam időt szakítani. Mindenre nincs ebben igazad van. De az már Rajtad áll, hogy minek szorítasz helyet. Nekem például nem fontos, hogy napokig járjam az üzleteket, ruhákat próbálva, ellenben nem is próbálom a ''divatosan öltözött'' benyomását kelteni.
(édesanyám reggel 6:30tól este 7ig dolgozik. Amire kell mindig jut ideje. Van saját céges autója, akkor jár vele, ha minusz van, különben kerékpározik)
-
Foglalt név
addikt
Na látom megint picit nem azt olvastad ki, amit írni akartam. Mégegyszer.
Azt hogy nem tetted tönkre magad maximum a fiatal és még rugalmas szervezetednek köszönd, de ezt is egy teljes orvosi felülvizsgálat után jelentsd ki. Nem mindennek van azonnali könnyen kimutatható hatása.
A sport nem derogál senkinek, az most divat. A munkáról beszéltem, ami nem is olyan régen még a mindennapok része volt. Nem tudom feltünt-e, hogy nem pusztán egy agy vagyunk egy hozzákötött interfésszel
A beleférés pedig egész erősen a hárítás kategória. Mindenkinek arra van ideje, amit szeretne. Ha jól tudom még gyermeked sincs, akiért felellőséggel tartoznál, ez lehetne talán az egyetlen ''jó'' indok.
Biztos én vagyok konzervatív, de úgy látom elég erősen különböznek a többségtől a nézeteim. Őszintén, szerintetek, ha egy 15 éves gyereknek hagytok egy bucsú levelet, hogy anya azért ment el ilyen korán, mert a karrierjével törödött, hogy a 9 éves hugicáddal ilyen szép nagy házban élhessetek, értetek tettem, akkor ezt ő meg fogja érteni?
Ha kapsz a párodtól egy gyönyörű nyakláncot, de tudod, hogy egy héttel többet lehettetek volna együtt, ha nem gürizik érte, akkor örülsz neki?
Komolyan ezek a fontos dolgok? Gondolj bele, ha a párod kórházba kelül alultápláltság miatt, mert jobban akart Neked tetszeni, annak örülnél?
u.i.:sajnos korántsem sarkítom annyira a dolgokat, mint sokan szeretnék hinni -
Foglalt név
addikt
Ebben viszont kivételesen Joco-val értek egyet. 0 sporttal mit szeretnél?
Egyszerűen nem értem
Vagy érdekel valamennyire a tested és akkor foglalkozol vele, ahhoz pedig alapvető a mozgás, amit ma már mindenki sportnak hív, mert dolgozni derogál. Ha meg nem, akkor számít, hogy 2 kilóval több van-e Rajtad?
Őszintén?
Kirakatba kell?
Mert akkor egy kamerabeállítás és fényviszony többet ér, azzal legalább nem teszed tönkre magad.
Ha nem eszel, annak lesz egy kis látszata és hatalmas ára, amit majd 10 év múlva fizetsz meg. A csontritkulástól kezdve a gyomorfekélyen át a többi inkább nem is sorolom csodáig. -
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #689 üzenetére
Azért a homeosztázisba a súly nem igazán tartozik bele
A többi viszont -
Foglalt név
addikt
Csirkehúst és rizst eszel az szerintem egy dologra jó. Elveszed Magadtól a gasztronómia szépségeit.
Egy kis metabolika.
Ha többet eszel, mint amennyire szükséged van és mozogsz mellette, na ilyen nagyon nincsMert ha mozogsz kb. annyit tudsz megenni amennyi kell a testednek.
Ha többet eszel és nem mozogsz, akkor gyülik a tömeg a lökhárítóra, a popsira
, hát meg ugye pocira, derékra(szegény gyurósok, mindig ezt a legnehezebb lehúzni
)
Ha annyit eszel, mint amennyit kell. Maradsz a súlyodnál.
Ha annyit eszel, mint amennyit kéne, ha nem mozogsz és mozogsz, akkor az húzza le rendesen a párnácskákat.
Ha kevesebbet eszel, mint kéne, akkor frankón elkezdi megenni magát a tested. Persze persze a zsírt is, meg az izmokat, meg felél minden tartalékot, magyarul igazi frankó drogos kinézést lehet elérni
Szóval a ha eszel rendesen, vitamint, ásványi sókat, vasat, szóval mindent. Csak egy fél falattal kevesebbet és mellette mozogsz, akkor két hét múlva is lesz erőd felemelni a villád, ráadásul szívesen is teszed, mert ''jól'' fogsz kinézni.
Bocs, csak kicsit jókedvem lett, mert tegnap megkaptam a jelesem élettanból
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Csirkehúst és rizst eszel az szerintem egy dologra jó. Elveszed Magadtól a gasztronómia szépségeit.
Egy kis metabolika.
Ha többet eszel, mint amennyire szükséged van és mozogsz mellette, na ilyen nagyon nincsMert ha mozogsz kb. annyit tudsz megenni amennyi kell a testednek.
Ha többet eszel és nem mozogsz, akkor gyülik a tömeg a lökhárítóra, a popsira
, hát meg ugye pocira, derékra(szegény gyurósok, mindig ezt a legnehezebb lehúzni
)
Ha annyit eszel, mint amennyit kell. Maradsz a súlyodnál.
Ha annyit eszel, mint amennyit kéne, ha nem mozogsz és mozogsz, akkor az húzza le rendesen a párnácskákat.
Ha kevesebbet eszel, mint kéne, akkor frankón elkezdi megenni magát a tested. Persze persze a zsírt is, meg az izmokat, meg felél minden tartalékot, magyarul igazi frankó drogos kinézést lehet elérni
Szóval a ha eszel rendesen, vitamint, ásványi sókat, vasat, szóval mindent. Csak egy fél falattal kevesebbet és mellette mozogsz, akkor két hét múlva is lesz erőd felemelni a villád, ráadásul szívesen is teszed, mert ''jól'' fogsz kinézni.
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest