Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Nem feltétlen...Ha egy pályát betölt a játék a megfelelő ram társaságában a minimum csak a procitól meg a vga-tól függ.Ja és a drivertől még,ezt ne felejtsük ki! .)
Azt elképzelhetőnek tartom,hogy pl kevés ram mellett(pl. 1-2 gb) a swap miatt lassabb lehet a vinyóról mint ssd-ről,de ebben nem vagyok biztos.
Én arra alapozom a tapasztalataimat hogy mindig a játék beépített mérőprogramjával teszteltem és nemigazán kaptam jobb eredményt.Ezt azért tartom fontosnak leírni mert anno én pontosan amiatt vettem ssd-t hogy javulást vártam a minimum téren,de ez nem jött össze.
Viszont,a windows meg a programok jelentősen gyorsúltak,minden egy szempillantás alatt történik,emiatt meg abszolute nem bántam meg a vásárlást!
A boot idő és a pályabetöltés azért itt nagyon látszik.
Aktív témák
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest