Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
A legdurvább, hogy még a hét második felében is max áron adtam el a Wisla Krakow játékost, amit nyitottam, mert ugye megy a MM-ba. De minek? Biztos mindenki 92 Pogbát akar nyitni. Vagy Juvés CR-t.

Más: Másnál is az van mostanában (lehet az új patch), hogy a beindulásra triggerelt csatárod rengetegszer belefut a védőbe? Tökmindegy, kiről van szó, nekifut bmeg.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Igen...Musa...már 16 ban is használtam és mai napig a legdurvább glitch sztem.
Aguero egyelőre felemás, a betömörülő védlmeknél kevés, de ha akad egy kis területe akkor életveszély.
Erősen tesztfázisban vagyok vele, 10 meccs alatt nem akarok formálni róla véleményt, de eddig 8 meccs 7 gól.
-
arpo04
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Jocirol felemas tapasztalatom van. Nem csinaltam meg, ellenem majd minden csapatba benne volt. Az biztos a lovesei jobbak, vedekezesbe target man-nel akadt azer gondom vele. Egy Pirlot akkor se alldoznek be erte. 😉 cdm-nek ott van tots Matic, Fernandino.
Az oreg meg mindig tud. Ugyan nem brusztolja vegig a meccset es csere is nalam, de Kroos se birja es a loveseik kb halalos mind kettonek. Mar csak egy normalis csatar kellene. Tots Vardy jo de 3 wf miatt sok olyat kihagy amit 4 wf jatekosaim megoldanak. Baby DP esetleg prime Crespon gondolkodom. -
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Ezért nem kezdtem neki, egyrészt coinom sincs, kb 43k, másrészt magas értékű lapjaim sincsenek, amiket beáldoznék (SBC Pirlon gondolkoztam, de könnyen lehet, hogy ha 1-2 év múlva előveszem a '18-at, akkor jobban örülök majd neki, mint pl. egy 86 koreai csatárnak vagy egy izlandi kapusnak.
-
peetie1
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Én toty-ot vettem belőle mert az volt olcsón éppen, de nálam is egy fos camban, hunterrel... 10 meccsen vmi 3 gól meg 8-9 assist. Mindent mellé vagy kapufara lő. Másik csapatban dybala a 3*os wfal meg császárkodik 🙂 na ő egy nagyon kellemes csalódás. Olyan mint a bobby carlos bal bekkben. Ott sem hittem volna hogy bárkit le tud fejelni, pedig de.
-
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Nálam RAM vagy LAM 4231-ben hunterrel, attól függően, hogy Ale hol játszik.
Ha váltok 41212 re, akkor meg jobb ST. Camba jobb, de ST ben se rossz. Jobb mint FirminoMeg fogsz lepődni, de a legjobb CM aki nekem bejött idén,
az 88as LW Alba. Ig cm ként játszattam, hát ne tudd meg. Piszok gyors, erőszakos, és jól lő, passzol. Állat. -
Szigma70
addikt
-
Toguro San
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nagyjából 2008 óta veszem meg minden évben a Fifa-t . Régebben Xbox-360-on nyomtam, és pár éve van meg a ps4-em de továbbra is töretlen a játék iránti vágyam.
Tudom, hogy évről évre hű de látványos fejlődés nem fog bekövetkezni, mert nem, de nekem azok az apró változások "jobb játékká válások" is megérnek annyit, hogy évről évre megvegyem.
Amúgy nekem az egyetlen játék amivel játszom. Napi 1-1 órára munka után, vagy hétvégén 1-2 órára kikapcsol, ezért vagyok úgy vele, hogy évente 20.000 ft-ot megér. -
szeby24
csendes tag
-
Lori82
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nekem sem sikerült bassza meg
Legalább hatszor nekifutottam.Az a baj,hogy ha nagyon jó a csapatod,az elődöntőben ,döntőben még jobb jön szemben.Viszont legalább megérte hajtani a havi gold 2-ért. Jött egy TOTS Sterling,TOTS Verthongen,94-es Courtois és egy kakuktojás Petersen,de ő is 94-es 
-
arpo04
őstag
-
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ez a csapat, így játszok, de indulásnál 433/3 ban full chemen mindenki
-
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Tudom, hogy nálam a hiba, a SIF lapja isten volt nálam is, de ez a lapja ebben az alakzatban jobb CAM ban eltúnik nekem.
Bailey a másik oldalon van, Ő 16 meccs, 13 gól 12 asziszt, Lozi 26 meccs 12 gól 23 asziszt.
Aszisztban jó, de nem ezért tartanám. Betettem csatárba, de Crespó sokkal jobb.
Tudom, hogy ebben a formációban az ST-re és a középső CAM-ra jön ki a játék, de érzésre langyosvíz sajnos.
Vagy eladom a lapot, veszek egy másikat, mert ez bugos
-
gabigyerek
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Batsu-t nagyon ajánlom, de Bailey-t nem próbáltam.
Nekem így most nagyon adja. És várom TOTS Mertens-t

-
-
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Köszi
Igen, rajtuk van, de próbáltamúgy is, hogy Aleről levettem, meg úgy is, hogy csak Alen volt.
A menjenek a boxba is rajtuk van, de volt, hogy csak alapon voltak.A gondom az, hogy nem volt meg az alakzat, mindenki össze vissza ment. Volt, hogy Henry a jobb szélen jött ziccerbe, volt, hogy Saul volt a legelső ember, meg ilyenek. Mintha mindenki kóvályogna.
A védelem is túlontúl fent volt indokolatlanul, momdjuk ezt a WR nek köszömhetem sajnos biztos.Nem voltak meg a háromszögelési lehetőségek, védekezésnél ha az ellen elfutott a jobb oldalon, akkor még a mások oldali CM vagy szélső is átjött védekezni, szóval idiótán tolódott az egész csapat.
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Na szóval ebből segítsetek hogy mi lehet a legéletképesebb sorom. Komolyan úgyérzem magam, mint akinek a jégkorongos sorokat kell összeépíteni

Prioritás sorrendben nálam jelenleg (mindegyik ingame felállás)
1. Roberto CDM-ben, nagyon jó támadás építés és interceptionök
2. A régi klasszikus védelem, cserének jöhet Roberto Chiellini helyére a 75. perc körül ha védekezni kell.
3. Ez meg az eredeti, ahonnan indultam TOTS előttSzóval merre? Pénzem nincs upgradere, olyan 200k akadhat ha meggyőztök róla

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)