Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
s0p0q0r
üzenetére
Ragaszkodsz a 4-2-3-1-hez?
Ha nem, akkor mehet 4-1-2-1-2 szűk:
Del Piero - CR
Rui CostaHa ragaszkodsz, akkor nem tudom, nálam Aguero inkább csatár. Én is kirakom szélre, de annyira nem kell hasra esni tőle ott, talán luxus is oda. Még egy PTG Sterling is lehet elég oda, deadeye lappal és negyede mint Del Piero.
Így talán, a meccsen meg megcseréled Petit meg Del Pierot...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
No offense, de lagalabb volt cdm. A pl-ben Fernandinho serulese miatt Pep Gundogan-KDB-Silva kp harmassal daralta be a csapatokat a cityvel, szoval..
-
scholl
tag
használ valaki SBC Thiagot?
most éppen Hawk van rajta, 41212-ben próbáltam cm-ben, cam-ban is.
de mintha pályán sem lenne, oylan 130 meccse van vele, de katasztrófa eddig.eddig úgy néz ki, hogy egy SBC-be jó lesz, de lehet én használom rossz chem-vel.
-
Ragnar17
tag
DKT behúzva elsőre, első két meccs nagyon sima..az elődöntő nagyon szoros meccsen 2-1re enyém.
A döntő volt a legkönyebb, pedig a csapatán látszott hogy nem a bejutásért versenyzett, 15perc után 2-0 után ki is lépett.Csinálok is egy sbc-t ebből a Lukakuból.

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem szünetelj egy kicsit

-
Kristof_94
nagyúr
Most is második meccs, szintén vereség. Arnautovic és Lingard CM... Ez már tényleg röhej. Ez a legalja.
-
Kristof_94
nagyúr
Simán, minden meccsen 5 gólt lőve eljutok a DKT döntőig. Az ellenfélnél a 3 CM Casemiro - Firmino és David Silva. 4-0-nál kiléptem, lehetetlen volt átmenni rajta. Dögöljön meg az ilyen...

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A 3 cam kozul most Del P. Van bal oldalt, de betennem kozepre, mert szerintem a sebessege miatt keveset van jatekban + ketlabas es ez kozepen jonne ki legjobban. Kozepen most Bergkamp van. O nagyon jo, de tole meg tobbet vartam. Helyere jonne Aguero, aki cserelnek is Del Pieroval. Jobb oldalt Rui C. van. O untradeable sajnos. Egyebkent nem rossz lap, csak szelso camnak ugy erzem kellene a 90 koruli pace. 😕
-
Lori82
senior tag
A Coint növelni kereskedéssel lehet a legjobban.Jó megérzések,snipeolások stb.Ha ez nem megy akkor nyomni kell a Squad Battlet-t,az olyan mint a Weekend league csak a gép ellen.Ha meg már profi vagy akkor mehetsz a WL-be,na ott is lehet elég szépen Coint keresni,de stroke-al és agyvérzéssel jár

-
adamm1018
csendes tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
köszi

most jobban örültem volna egy mezei bugnak de hát ilyen az én szerencsém xD -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
#19980, ha esetleg velemenyezned te is. 🙂
Digestive:
De mar chem fetisisztava tettetek! !!!!!! Nem gond az a 8as chem? Annal nem tudnek jobbat osszehozni neki. -
Giii
senior tag
Sziasztok!Szeretném Pc-re megvásárolni a 18-at.Kérdésem az lenne,hogy a megjelenés óta mi az amit patchel sikerült javítani és ténylegesen jó/jobb lett.?A következő kérdésem a kereskedéssel lenne.Hogyan tudom a coin-t növelni azon kívül amit a mecsekre kapok.Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
adamm1018
csendes tag
Hallo
Bocs ha hülyeséget kérdezek de Vela nem kapott PTG lapot? csak mert most nyitottam egy pakkot és abból csak a sima gold lap volt :/ -
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Meg kell venni, shadow és go!

-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én használtam ,22 meccsig hozta a gól/ meccs átlagot,de aztán visszaesett,csak 3-4 meccsenként talált be.Nekem Hawk kártya van rajta.Én szeretem kimaxolni a csatárok sebességét,szinte csak Hawkot vagy Huntert pakolok rájuk

-
Datsyuk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Igen is meg nem is
Úgy látszik szintet léptem és most már Gold2-be sorol a gép. Múlt héten 13 Win volt most pedig 14.
WL: Egész jó játékmenet volt nálam, furcsáltam is, hogy többen írták rossz PC-n. Pénteken kezdtem egy 10/6-ost. Amiből 2 vereség volt a végén, tehát előbb le kellett volna le raknom. Szombaton nem tudtam játszani.Vasárnap délután egy 7/5-ös széria. Estére hagytam 8-at amiből ha csak 50 % hozok már Gold1.
Nah és akkor éreztem a szopó rollert
8/3 és így "csak Gold2". Igazából elégedett vagyok, mert jól ment a játék. De kicsit frusztrált, hogy jobb is lehetett volna.
Ami feltűnő volt nekem, hogy egyetlen egyszer sem tudtam az utolsó nyolc meccsemen vezetést szerezni.
Minden mellé ment/ védett a kapus/ kapufa volt ha én kezdtem jól.
De általában középkezdésből az ellen végigvitte a támadást és gól. Az addig jól működő védekezésem mintha nem is lett volna.
Vért izzadtam
Mindig fordítani kellett. Kivétel az utolsó találkozó amikor már biztos volt, hogy nem tudom elérni a Gold1-et. Akkor 3:0-a után kilépett a kolléga.A hétvége csúcspontja nálam egy dab-elő kis féreg volt
Gól és dab, de előzmény nélkül. Nem provokáltam, nem volt szerencsém neki meg balszerencséje addig. Egyenlítek, jön a kick off glich és vezet->persze, hogy dabbel az ikon Costájával megint. Vágtam neki gyorsan kettőt Son-al
és minden egyes gólnál a felezővonalig futottam, hogy érezze a törődést. Második félidőben, beszorítottam, amit nem bírt idegekkel és felvágott a 16-oson belül. Penalty! és Rage quite. Jajj de jól esett. 
Ja és vissza jött a kick off glich. Nagyon durván. 5:4, 4:3 és hasonló meccsek voltak. Kár érte, mert 2 hétig nem volt ilyen.
Majd hozok gólokat és egy csemegét a "WTF csinál a játékosom??!!" kategóriába
-
Csokipuding8
tag
MdewC Uram! Savic hogy üzemel nálad? Megyeget megint lefele az ára és 200 körül már lehet beszerezném ha pozitív visszajelzést kapok. Akár több embertől persze. Köszi

-
scholl
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
a vasárnapi city meccs el lesz halasztva
-
LedyGyuszi
addikt
most, hogy Agüero 2 hétre kidőlt, érdemes venni szerintetek egy PTG Jesus-t?
-
gabigyerek
senior tag
Hétvégén div2-ben megint érdekes dolgok történtek de összességében egész jó volt a játékmenet.
Megvettem ezt az Aubát és finisher lappal valami bődület mit mutatott eddig. 6 meccs 8 gól 3 gólpassz.
Nem nagyon láttam, hogy innen használja e valaki, ezért javaslom PL keretbe tegyétek be. M/L WR, de nagyon durván hasznos eddig. Meg kellett válnom miatta TIF Son-tól akit amint lehet pótolok, de ez az ember fejel, lő, ugrik, erős, a gyorsaság is rendben és egész jól fordul is.
A legjobb, hogy ezzel a csapattal mindenki arra számít, hogy futok csak
és nekem pont kapóra jön, hogy sokan mélyebbre teszik a védelmüket emiatt, mivel én inkább építkezek és passzolgatok.de azért volt nekem is olyan meccs, ahol 2:1 re úgy kaptam ki hogy 4 db kapufát lőttem. Az is hihetetlen, hogy kb a meccs 2ik percében meg tudom már jósolni a kimenetelt, mert ha érzem, hogy darabos a játékmenet tudom ez vereség lesz, max döntetlen, és van amikor csak siklik, akkor tudom itt hozni fogom. Miért kell ezt ?

Másik, amit nem szívesen reklámozok, de ez a 87 es Willian is egy dög.
-
Lori82
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem, nekem az elmúlt 5-6 de talán még több héten stabilan jött a Gold 3,de ez a hétvége agyrém volt. CSak silver 1 lett .A helyzetkihasználásom siralmas volt és tegnap a gameplay is (PC) .
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
a game új "évjáratára" váltáskor a pár divíziós ugráson kívül marad meg bármilyen jóság az addig összegyűjtöttből?
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megértelek kolléga,ezen a hétvégén nálam is elgurult a gyógyszer. Kapufa hegyek,pontatlan passzok,az ellenfélnek meg minden bejött

-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem oszt, nem szorít, nekem eddig se sikerült 😂
-
etaclan1984
őstag
Gondolom a hétvégét megint mindenki szinte teljesen ugyanazzal az eredménnyel zárta mint az elmúlt hetekben...
Azért néha odatehetné magát az EA és összejöhetne havi egyszer +5win. Mert ez már a szomszédomnak is feltűnő mennyire egysíkú
-
Fifaisshit
őstag
12/10el zártam a WLt sajnos nem volt idom játszani ....
Egyik szemem sír a másik nevet így legalább a maradék meccseken nem jött a szoporoller és nem kaptam agyvérzést
-
akooos
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Ultimaten 2500-2700 pont jár azért amit leírtál?
Hát legendaryn kapok egy-egy jobb győzelemért 2700 pontot. -
Francesco003
aktív tag
No para ps4 en se elég az összes meccs legenden a 100 ba .2x végignyomtam 1x 3000 pontal maradtam le 2.ra7000 pontal.Visszont Ultimate en kockázatos mert az összes team 99 es.Még a bronzokat is feltolja..... (jah és nem elég az 5 góól ne is nagyon kapj ,legyen nagyobb labdabirtoklásod ,no lapok,10 kaput eltaláló lővés.ez kb 2500-2700 per meccs.Sajnos a top 100ok legalább 10 meccset nyernek.Ultin.Lehet hogy ps4 en nincs csalás de 100x annyian játszanak....
-
Fifaisshit
őstag
Azon gondolkoztam h aki a héten akar kvalizni wlre annak piszkosul nehéz dolga lesz a ptg lapok miatt

-
Szigma70
addikt
Most nem azért mondom, de ez nem óvoda, hogy minden szír szarért a modikhoz rohangáljunk.
Nektek erre van energiátok?
Különben is, nem értem miért kéne bannolni? Azért mert hülyeségeket ír? És? Én érzek benne iróniát.
A hülyeséghez mindenkinek joga van.
Régen minden várban volt egy udvari bolond. Most nekünk is van.
Ennyi -
Dexar007
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat ahhoz kepest,hogy megnyerted a div1-et... eleg harmatos.
Majd ki kene probalnunk megint,hogy mukodik-e az online matchmaking,kivancsi vagyok mar milyen csiter vagy. -
Kristof_94
nagyúr
11 győzelemmel zártam. Ez azt jelenti, hogy a mai 15 meccsből kemény 6 volt győztes... Megérte új csapatot csinálni. Legszívesebben eladnám az összeset és lenne vagy 900k zsetonom és ott hagynám szeptemberig.

-
p0ty
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
azt azért nem mondanám hogy gagyi a konzolos inkább jobb mert ott nincs olyan csalás ami PC-n mert nem tudom elhinni hogy valaki ultimaten simán megveri a gépet 5-0ra mert ha futheaden megnézi az ember SB-ben a top1 hatalmas pont különbséggel tér el PC és konzol platformon, az biztos hogy kövi fifát ha megveszem konzollal veszem mert ez a PC-s megölt rendesen nem csak az SB miatt csak mondjuk egy xboxon olyan árak vannak hogy csak pillogok hogy kb 1.3milláért lehet Ronaldot venni PC-n meg jó ha 2 milláért tud venni az ember és közben jobb a WL reward konzolon igaz hogy többet is kell lejátszani csak azért még is többet kap az ember és olcsóbban vesz jázékost míg itt kevesebbet kap és drágábban vesz játékost
Igazából ez a fifa számomra jó tanulás volt úgy mond mert ez az első fifa amit megvettem ebből jövőre ha lesz energiám és kedvem egy jó teamet össze tudok hozni remélhetőleg -
Kristof_94
nagyúr
GYŰLÖLÖM ezt a rohadt undorító játékot, az undorító ellenfelekkel együtt!!!

Minden rohadt meccsen legalább 2 olyan gól esik, amikor a kapusomról kipattan és érkezik rá valaki... Nem tudom miért érdemlem ezt, hogy minden átkozott hétvégén végigszívasson ez a szemét. Tán' kevés fifa pontot vettem? Vagy Vidal helyett Sanét kellene használnom a középpályán? Mi kell még ahhoz, hogy végre normális legyen??
-
Dexar007
veterán
De persze pc-n nem a prok jatszanak..a dehogy. Abbol is latszik,hogy gagyi a konzolos verzio,hogy 40 meccs van WL-ben.
Ebbol osszesorsol 30 olyat aki karacsonyra kapta a fifat, a maradek 5 meccs 9-10 eves hülyegyerek,es van 5 profibb jatekos. Esküszöm,beszerzem mar ps4-re...rögtön elsö nekifutasra ezüst csapattal div1 champion leszek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent rajottem,hogy csak akkor zavarja az embert,hogy csal a jatek,ha nagyjabol egy szinten van az ellenfellel. Div10ben mennyire erdekel,hogy csal ? Pedig ott is csal..es? Semmit nem szamit.Max bekapsz egy golt 5-0nal.
-
Kristof_94
nagyúr
De amúgy már sokszor rájöttem, hogy nekem inkább nem érdemes semmit vennem!

Jobb ha csak áll egy helyben a zseton és majd nyitok valamit egyszer, amitől gyarapodik. -
p0ty
aktív tag
elszomorító ez a PC-s SB lehozom hibátlanul legendáson 3 meccs kivételével mindenhol 5 gól és 116k pont nem elég a top100hoz vicc hogy akármilyen PC-s játék a csalásról szól

-
Santana01
aktív tag
Larsonra milyen chem lapot ajánlotok?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nem nyújt semmit a meccsen (márpedig mostanában nem sokat szokott), akkor csak veszteni fogsz rajta. De gondolom nem akarnád majd veszteséggel eladni, hátha legközelebb jobb lesz, és így megint állni fog benne a coin hónapokig.
Ha biztosra akarsz menni, akkor gyenge meccs után veszel, és közvetlenül a következő előtt adod el. De ez is csak akkor jó, ha benne van a kezdőben, ami Martial esetében elég ritka.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne fektess PTG lapokba, max rövid távon kereskedj velük.
-
-
Kristof_94
nagyúr
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Digestive
veterán
Köszi srácok a tippeket! CR7 is coming... Nem tudom, Pelé milyen lehet, de Ronaldo kegyetlen!
3 meccs 7 gól! 
Az elsőre 3 percet kellett várni. Az ellenfél is tetszését fejezte ki egy azonnali kilépéssel!

-
Ragnar17
tag
Én a gold 2-es 22-23 wintől nem tudok feljebb lépni, nem is várok nagy fejlődést, de azért 1-2 winnel érhetnék el többet.
Két és fél hónapja ugyanaz, mindig pont ez jön ki, kezdhetek akármilyen rosszul, vagy éppen jól. De legalább lassan-lassan nem izgulok, mert tudom hogy úgyis meglesz a gold 2.
Majd talán jövőre

-
lanikai
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
délelőtt írtam, hogy talán vasárnap délután/estére eltűnnek a top40re hajtó egyedek, hát tévedtem. 11-4-ről 12-9-ig jutottam, gyakorlatilag csak ilyen és ehhez hasonló csapatok jöttek ma szembe, bent is hagyom a 4 megmaradt meccset
azt mondjuk továbbra sem értem, hogy egy idő után miért megy minden passz csínbe vagy épp teljes erő ellenére 30 centire, de biztos erre is van logikus magyarázat. meg arra is, hogy mostanában Handa miért húzza látványosan vissza a kezét az ötös előtt elszálló beadásoknál, hirtelen szívmegállást okozva...
-
A guru
addikt
Gyerekek, az utolsó meccs döntötte el, hogy meglesz-e a gold 1 egy 20/15-ös kezdés után a 40/25 kicsit nevetséges szerintem, biztosan elfelejtettem játszani persze...
Az ellenfelek még gyengébbek voltak mint az első 20 meccsen, halál gagyi sablon csapatokkal, az enyéim persze csak álltak mint a szobor... Kicsit unom már, hogy a Bakayoko-Martial féle csapattal is jobb eredményt értem el pár hónapja, mint a mostani közel 4 millás kerettel. Vicc. -
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a 81+-os csomag is egy kalap kaki. Már vagy 10-et megcsináltam, a legjobb eddig egy Schneiderlin (pedig CR-t akarnám nyitni, csak hát
). -
Lori82
senior tag
Nem találtam választ.Nyitottam egy 88-as Pogbát.Azon gondolkodom,hogy eladom és veszek egy De Bruyne-t.Ő vagy 91-es De Bruyne a jobb?
A másik kérdésem PTG Jézusra milyen lapot tegyek?Hawk van most rajta,mással jobban muzsikál? -
Lori82
senior tag
Kb. 5-6 hete stabilan hozom a Gold 3-at.Jobbat nem érek el,de a Gold 3 meg van,eddig. Iszonyatosan felkúrta az agyamat már megint ez a szarkupac.A helyzetkihasználásom botrányos volt,ma meccsenként átlagban 2 kapufa összejött,de volt olyan meccs is ahol legalább négyet rúgtam.PÉnteken jól indult 5/4 ,aztán elkezdődött a fos és kitartott máig.Tegnap 6-ból 1-et sikerült megnyerni,ma meg mintha lasabb is lett volna a gameplay,későn reagált a gombokra ,ennek is tudható be a 6/2. Silver egy lett a vége és agyvérzés
Ismét bebizonyosodott,hogy szombat 9-től nem szabad játszani,olyan csaló kutyák vagy profik jönnek PC-n,hogy minimális eséllyel indulsz.
Gyűlölöm ezt a szart
szétb@sz az ideg -
Sasa22
tag
En nem hiszem el ezt a fifat tenyleg...
Megint elnyitottam 10 ertelmesebb packot es megint semmi.. rare gold players packbol még board sem.. mwg a többi is szutyok..
Közben folyamatosan jönnek szemben a milliós csapatok jàtéktudás nélkül..
Mit csináljak?
Áldozzak szűz lányokat a Napistennek? Vagy járjak tűz táncot?Amúgy PTG SBC-ket csinált valaki? Mennyire éri meg? És inkább Spring v Automn?
-
akooos
veterán
Otw winter hét alatt eladtam 50k-ért OTW Batshuayit. Tuti jön az IF szerdán...

-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lengyel-magyar két jóbarát...

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gyozelem? Az valami uj pokemon?
este megiszok egyket sort es nekiallok a maradek meccsnek, jutok ameddig jutok 
-
Dexar007
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
[link]
En nem tudtam mi az. -
Kristof_94
nagyúr
Na megint kikaptam 3 kipattanós védőről lepattanós góllal. És akkor még van pofája dabelni, mocskos lengyel patkány...

-
MdewC
nagyúr
3 meccsen is olyan szinten kesett az irányításom, hogy elviselhetetlen volt.
Ez szimpla csalás!
-
peetie1
aktív tag
Na remélem jön egy újabb ST Son 😎
-
Dexar007
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak a proknak megy a WL ugy hallottam.
Nalam 12 gyozelem lett most...es volt 3 tizenegyesparbajom is,amibol egy sem jott ossze. Vagyis akar 15 is lehetett volna + egy par 2-0rol elveszitett meccs. Ugyhogy egesz jo stat.Mindezt ugy,hogy most asszem a div 3-ban vagyok..es az elsobe meg azota sem sikerült feljutni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dilemma

Hát legendaryn kapok egy-egy jobb győzelemért 2700 pontot.
Majd ki kene probalnunk megint,hogy mukodik-e az online matchmaking,kivancsi vagyok mar milyen csiter vagy.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3 meccs 7 gól!