Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Hát igen sajnos azzal, hogy behozták az icon játékosokat, már nagyon durván el lehet húzni azoktól, akiknek nincsenek ilyen játékosai. Én is már konkrétan örülök amikor full IF csapat jön ellenem hiába a 86-90-es rating, úgy vagyok vele, hogy legalább nem icon!
Egész egyszerűen hiába nem játszik jól, bárhonnan rálövi a 99-es shootinggal meg clinical stb. traittel és gól... átmenni Ferdinand és társain lehetetlen, elfejelni lehetetlen...Egyszerűen úgy érzem ilyenkor mintha én egy kölyök kb 10-12 éves csapattal lennék egy kancigány felnőtt Kossuth bajszos munkáscsapat ellen... ez már túl nagy fizikai meg úgy mindennemű hátrány, ahhoz hogy kompenzálni lehessen jó játékkal. Mintha kártyajátékban te lehetnél akármilyen jó játékos, ha az ellenfélnek olyan kártyagyűjteménye van, amit te egy alap paklival képtelen vagy leverni.
-
-
-
futre75
kezdő
válasz
Dexar007
üzenetére
Valamit rosszul csináltál nekem fél óra kellet a 10 gólhoz meg a fejesekhez, és a kapufás gólhoz.Csak 2 online meccs elég , mindenki partner volt akivel össze sorsoltak.Ja igen nekem is volt az vegyik ellenfelem aki nem Ir játékosokal rúgta. Rooney Cam és Engine nekem
-
-
p0ty
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
azt azért nem mondanám hogy gagyi a konzolos inkább jobb mert ott nincs olyan csalás ami PC-n mert nem tudom elhinni hogy valaki ultimaten simán megveri a gépet 5-0ra mert ha futheaden megnézi az ember SB-ben a top1 hatalmas pont különbséggel tér el PC és konzol platformon, az biztos hogy kövi fifát ha megveszem konzollal veszem mert ez a PC-s megölt rendesen nem csak az SB miatt csak mondjuk egy xboxon olyan árak vannak hogy csak pillogok hogy kb 1.3milláért lehet Ronaldot venni PC-n meg jó ha 2 milláért tud venni az ember és közben jobb a WL reward konzolon igaz hogy többet is kell lejátszani csak azért még is többet kap az ember és olcsóbban vesz jázékost míg itt kevesebbet kap és drágábban vesz játékost
Igazából ez a fifa számomra jó tanulás volt úgy mond mert ez az első fifa amit megvettem ebből jövőre ha lesz energiám és kedvem egy jó teamet össze tudok hozni remélhetőleg -
peetie1
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Majd megszokod, hogy ilyen a fifa. Mi minden héten péntektől vasárnapig az ilyen kommenteket olvassuk (írjuk) szeptembertől júniusig.

Egyébként ott van a megoldás Boraslegend videóiban, csak nem tudjuk alkalmazni: mikor látod, hogy föléd kerekedik az ellenfél válts formációt. Mindig legyen B terved, nem lehet mindig ugyanazzal a formációval, taktikával minden meccset megnyerni. Gép ellen is ugyanez van, de egyszerűen nem látom mikor kellene és mire váltani.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ne haragudj, de annak semmi értelme, hogy ide jössz trollkodni, meg szidni a játékot.
Néha nevetek a kommentjeiden, viszont néha sok, mint ahogy most is a kamuszarozás.
Sok múlik a kapcsolaton, mert hiába van neked atom neted, ha az ellenfélnek gyenge, te fogod megszívni és nem ő. Ez lehet az egyik ok, hogy a játékosok belassultak.
Egyébként idéznék az egyik kollégától:
"ha már fizettek a játékért, megveszitek, akkor élvezzétek, ha ez nem megy, akkor elvesztette az egész a célját és inkább adjátok el a francba/töröljétek le/törjétek ketté a lemezt, akármi"
-
dejvid8
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Én kormánnyal és gázpedállal tolom a DIV1-et Xbox One-on, akkor én már elég profinak számítok?

-
kisengi1
tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Bocsánat a szánalmas teljesítményemért
. Mondjuk ha valaki pont és coin vásárlás nélkül két és fél hónap alatt összehoz egy csapatot amivel div1-ig eljut és ott helytáll az elég ügyes egy Pistike...
Szinte biztos vagyok benne ha nincs 20meccsig a csapatomban Maradona akkor nem nyertem volna meg...Mintha januárban xboxon és ps4en nyomták volna a profik Barcelonában. de lehet rosszul emlékszem.
-
törölt tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Igen, pont ez a lényege a meccs közbeni formációváltásnak, hogy az egyéni chemistry mindenkinél megmarad annyinak, amennyivel elkezdték a mérkőzést.
Berakhatsz csatárt akár CB posztra is, bár ott nyilván nem fog úgy teljesíteni, mint egy hátvéd, de 10-es chem-en lesz (vagy amilyenen kezdte a meccset). -
Digestive
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Csak tudod a többség azt a játékot szeretné játszani, amit a valóságban is focinak hívnak! (más kérdés h az ea ezt nem mindig hagyja) Mondjál már egy olyan meccset vagy csapatot ahol a végére mindenki besárgul! Ez nem erről szól! De gondolom ha lehetne cheateket használni. Mondjuk láthatatlan ember, meg ellenfél fagyasztás, akkor te azt is használnád és borzasztóan boldog lennél h te nyerted a meccset!

-
Meghivott
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Én értem a stratégiád, de szerintem jobb a dolgot itt ennyiben hagyni, már ha visszatérő vendég akarsz lenni

Cserébe írjál valami jó befektetést, vagy formációt, egyéb mindenki számára szimpi dolgot.Volt egy srác, aki jól játszott és minden gól után "hurkázott vagy lóbélezett" vagy tö@öm tudja hogy hívják azt az irreális gólörömöt. Sokgólos meccset játszottunk, nyomott 3-4 ilyet. Nem szeretem ezt a gólörömöt, de kettő után már röhögtem én is rajta. Az a fő gond, hogy 99% full stresszben nyomja a játékot, mert nem is nagyon lehet máshogy.
-
Meghivott
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Most itt is sokan felültek erre a lóra

Én sokszor nézek vissza gólt, mert vagy iszok, vagy fújok egyet, vagy egyéb. Lehet bosszantó, de nekem erre szükségem van.
Hogy milyen gólöröm tetszik nekem, mit használok az az én dolgom. Nem érdekel, hogy ez az ellennek tetszik vagy sem. A trendekre is szarok pro és kontra.
Nem kötelező nézni az ellen gólörömét/visszajátszást.
Bezzeg a lest nem lehet megnézni, amire néha azért kíváncsi lennék. Az egész játék a rohanásra épít...sokszor még a "hülye" ugyanolyan színű mezben is indítana (nem WL), mert már ott is rohan. Nyilván konzolon a WL-ben nem lehet pöcsölni, mert sok a meccs. De a játékban is mindig mindenki rohan. Erre kéne már valamit kitalálni. Folyamatos a sprint, mind támadásban, mind védekezésben. Nem gond ez, de akkor az ilyen játékos bírja csak a 35. percig, aztán legyen lassabb, a szünet után pedig bírjon csak 15 perc full sprintet. -
Digestive
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Ezek a gólörömök a videódban inkább a közönségnek szólnak, mint az ellenfélnek! Amerikában kell a show a rengeteg ostoba embernek. De hidd el ha kapok egy olyan pazar gólt h leesik az állam, akkor nem bánt ha örömködik utána. De te és a hasonszőrü játékos cimboráid ha fejberúgom a kapussal és bepattan a labda akkor is nyomatjátok... És hidd el én nem leszek ettől ideges, csak szörnyen sajnálom, h rengeteg ilyen egyszerü ember játsza ezt a játékot!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
sorry, ennél több eszem van ehhez a játékhoz (is)...

amúgy, hogy ma is tanulj vmit:
"A fair play (magyarul kb. sportszerűség) a tiszta eszközökkel játszott mérkőzés és az ellenféllel szemben tanúsított sportszerű magatartás eszméje. A fair play egyszerre jelenti a szabályok, az ellenfél, a bíró döntéseinek, a közönség, valamint a játék szellemének tiszteletét, a csapatszellemet, a lojalitást, valamint az önérzetet a győzelemben éppúgy, mint vereség esetén." -
Fifaisshit
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Az a gyenge hónapok ota az első osztalyban van ahova te csak most jutsz fel ......
Az a gyenge minden honapban legalább gold 3 meg 2 volt .......az a gyenge előző két wlben gold1 lett egy kopesre az elittol.......
Az a gyenge minden osztalyt megnyerve elsore jutott fel devizio 2ig..... -
MdewC
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Bírom ezeket a kijelentéseket...

Lehet olyanokat kapott, akik ellen más a kezdő képernyő előtt kilépett volna. Páran tényleg meglepődnének ha szembe kerülnének itt pár emberrel. Látatlanba nagyon könnyű jónak lenni.
No offence.Guru: tegnap egy magyar srácok volt a legalja nálam.

Lesz ez jobb is nyugi, majd hozod a többi meccset.LFC: örülök ha tetszik, csak olyat javaslok, amit én is sikeresen teszteltem. Tudod jól.

-
Lori82
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Én pénteken csak fél 6 után tudok játszani munka miatt,de nekem az a tapasztalatom,hogy 1 vereségre 1 győzelem jön.Vasárnap viszont talán egy fokkal könnyebb bronz benchinggel,de ha valamilyen véletlen folytán hármat nyersz zsinórban ,a 4. csapat az tuti valami atomvillanás lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...

Egész egyszerűen hiába nem játszik jól, bárhonnan rálövi a 99-es shootinggal meg clinical stb. traittel és gól... átmenni Ferdinand és társain lehetetlen, elfejelni lehetetlen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)