Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Mondjatok egy mega super sub-ot!
Olyan legyen mint Lozano, de ne Alessandrini és ne Baily.
Gyors, jól cselez, elképesztően lő és jól passzol, mindenben extra és nem drága. Mint még egy Lozano... Van ilyen?
-
-
Kristof_94
nagyúr
Abba ne is gondoljunk bele a TOTS lapja milyen lesz...

-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Tavaly is nagyon jó volt (nem véletlenül igazolta le a Pool) és volt sok speciális lapja is. Idén nyilván több van, többek közt azért, mert a PL-ben kapnak POTM lapokat, meg ugye ott a OTW is, a hero-t pedig a válogatottban való szereplésért kapta. De TOTW-ből még "csak" 2 van neki.
De átjött a mondanivaló, Serie A > PL természetesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
Csak azt nem tudom, hogy ez a Salah tavaly egy "gyengébb" bajnokságban, mi a faxt csinált?
A lapjai is szarok voltak, meg ő is. -
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem csak a mostani if a lényeg nagyobb legyen mint a potm mert vettem még befektetés miatt egy otw kártyát 450be remélem 600ig felmegy mert kellene a coin Ronira
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eddig 16/6. Ez mindent elmond
Kicsit leturbóztam a csapatot és formációt váltottam.sz_abika:
Nekem is jól adja (fenéket!). Megapackból 81-es lófütty a max
Hetek óta a legjobb nyitásom egy Juanfran volt. -
p0ty
aktív tag
4 gólra remélem kap Salah if-et csak az a kérdés ha if jön az nagyobb lesz mint a potm?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja faszom, ne legyen már újabb lap

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Fasza, húzzák fel még jobban az így is brutális lapját...

Nem baj, a kisgyerekek tudnak vele szlalomozni meg dabelni, addig jó az EA-nek, legalább dől a lóvé.
LendvaiFeri1: De most különösen! Be van lassulva, olyan, mintha valaki "ellenkormányozna" miközben irányítom a játékosokat, a passzok szörnyűek. Lehet ezzel átkozott meg az EA, amiért eladtam a "szupercsapatot".
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egész évben hurkalé volt.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
4/0 , a CAM Sterlingje nyerte meg a legtöbb tacklet
Rákja legyen az egésznek. Hányadék. -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Na Firmino elkezdte felverni az árát!

Más!
Ma nagyon sokszor ránéztem, de nem volt fent Florenzi lapjából egy sem. Az egy nagyon jó lap lett, kipróbálnám. -
Kristof_94
nagyúr
3 meccsből eddig 0, b*ssza meg az egész.

Kipattanó gól, meg Bakayoko beadás után kapásból. Reális. -
sz_abika
addikt
Érdekes azért...nem látom h nagyon irkalnatok, de gondolom nem csak nekem lettek bajnok csomagok. Ilyen fiszfasz sbcket csinalok, de konkrétan ma: Sokratis, David Luiz es Lacazette jött 3bol. Mellé par 84es is. Van della lóvéra!

-
Digestive
veterán
Se ír sbc, se Kaká! Verjem bele!

-
Niko04
csendes újonc
Jött egy Draxler. Szerintetek eladjam vagy esetleg van olyan jó,hogy érdemes vele egy ütős csapatot csinálnI? Gondolom ahogy telik az idő egyre olcsóbbak lesznek ezek a játékosok szóval most kéne dönteni
-
-
Aguinaga
őstag
A kérdésem: ha a spéci ír játékosokat csak a weekly objectives-ből lehet megszerezni, akkor nagyon meg kell gondolni, hogy melyik fut birthday-es SBC-be teszem be.. mert látom, egyikbe 1 kell, másikba 4...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
En is ma kezdem majd kesoeste, de vmi xanax meg jackdaniels kombo kell melle szerintem
ha meglesz rooney, en valtok bpl csapatra azon nyomban, nem erdekel kin mennyit bukok -
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Most mondtam le a nagy csapatokról pedig!

Mondjuk az a Rooney nagyon tetszk, OP lehet.Dilemma ez most, mert úgyis mindegyikkel sz*pás a WL. Főleg most, hogy az első meccsen kikapok, a másodiknál meg vezetek és bezáródik a játék...
Tegnap óta nem is játszottam, van még 23 meccs. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A szülinapos változat jobban megéri. Próbáld beépíteni egy csapatba LW Alex Sandro-val és meccs előtt megcseréled őket.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hasonlítsd össze totgs Hazardal, meg az árukat is...

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem pakkból húzott játékost mindig megéri eladni, veszteni nem fogsz vele.
De egyébként is, a mostanitól lesz még alacsonyabb is az ára, viszont ha túl nagy lesz belőle a kínálat, akkor később nem fog jelentősen felmenni.
-
getdizzy
aktív tag
A WLben altalaban 3biro van
Yldiraz, mzizi, meg leonidas
Ha nem jol irtam oket, elnezest erte, ez legyen a legnagyobb gond most
Mivel a jatekom inkabb az eroszakosabb letamadasra alapul, mzizi igen szepen szokott lapozni
De most megfogadtam hogy nala egy meccset sem fogok jatszani, es eddig bevalik igen szepen
Kevesebb a szabalytalansag es konnyebben vissza tudom szedni a labdakat
Lehet konteokat gyartok de a fekete spori nelkul jobban megy es tobb a gyozelem.
-
LendvaiFeri1
veterán
86os klájvert 96os Ronaldo szinten, 91es Lewa meg egy labdát nem tud átvenni. Érdekes.

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek megéri eladni az új MOTM Wernert most?
-
Stylerr
addikt
Én azon gondolkozom, hogy ez az SBC Rooney Shadow lappal jó CM lehetne? Yaya nagyon darabos..
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A felét biztosan! A sok 3-4ks silver, amire nincs kereslet csak valami turelmetlen elhozta a legolcsobb binest. Neked meg az elemző a 2.arat hozza le a listaba.
MR.Devil: a hosszura kell átloni max erovel es akkor az ellenkezo irányba, lefele celozva en viszonylag hamar osszehoztam párat.
-
Mrdevil
addikt
Skacok, ezzel a downward headers dologgal is van valami, TOTW beginner, rengeteg beadás, és kb nem számol semmit, pedig lefele húzom fejelés közben, sok gólt szereztem így, de 2/10-nél járok csak.

-
Kristof_94
nagyúr
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
pc-n csak a szánk jár ingyért

-
Kristof_94
nagyúr
Analizáltam a csapatot a futbinnel és azt írja 1,6 milliót érnek az eladható játékosaim... Hihetetlennek hangzik. Szerintetek mennyi a reális?
Amúgy annyi sok jó BD lap van, hogy nem tudom melyiket vegyem.

-
szeby24
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én is ingyen kaptam,habár engem annyira nem érdekel,max kiváltom Schweinit,s mehet egy sbcbe
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Akkor én le vagyok maradva, 2 Firmino, 1 SMS, 0 willian 🙂 de smst használom, őt nem is akarom forgatni, így hogy 50k rafizetessel upgradeltem a ptgre sztem megérte. Ja mondjuk Firminot is használom de belőle meghagytam a sifet is.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n is jár ingyen Coleman? Még nem tudtam belépni!
-
#Wiall#
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Lett egy uj xboxon es azon csinaltam egy masik profilt es arra szeretnem atvinni az ea accountomat
-
Ragnar17
tag
Eddig 12/8 a WL, rég kezdtem már ilyen ..viszonylag jól, gondolom most a második 20 meccsen fogok szarabbul játszani

-
Fifaisshit
őstag
Valakiknek tényleg ingyen jár

(L:/dl/upc/2018-03/17/694788_jwgfl5sq8f51os2v_16218629-4feb-4bf9-9aa4-ea926569fcf7.png)[kép](/L)
-
A guru
addikt
Draftban volt szerencsém most birthday Reushoz. Srácok ez a lap egy állat, mindent belő, jól cselez, gyors, pontosan passzol, amint mérséklődik az ára be kell szerezni.

-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kb 10x ki kellett lépnem mert a sok gyökér nem érti h miért van fent 3 ír támadó és egy 48as kapus, de aztán találtam partnert akivel gyorsan bevertük a 10 gólt. A fejest meg begineren 2 meccs alatt letudtam. Márcsak a 20 meccs kell és kész.
Rooney tényleg jól néz ki, de nekem Yaya nagy kedvenc, úgyh őt fogom megcsinálni! Így eladhagom a saját Savicomat is. A 2 lap meg most 550k.
-
Stylerr
addikt
SIF Alex Tellest 34k-ba elhoztam licitbe, a mostani crash alatt is 53k a legolcsóbb..
Érdemes nézni a licit ajánlatokat is, nem csak snipeolgatni! -
#Wiall#
tag
Segitseget szeretnek kerni hogy tudnek ea accountot attenni masik xbox one profilra ??
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Na megnéztem boxon is, de bizony nem kaptam meg a rewardot csak úgy!
-
MdewC
nagyúr
Srácok ez félre ment...

Nem új tippeket kértem, ezeket oda vissza végig gondoltam, csak ez a három lehetőség játszik.
A chem, a coin és a minőség miatt is csak ezek a verziók vannak. Dybala pedig nem maradhat ki. Köszi a válaszolat, de így egyik se segített.

Átgondoljátok újra?
Illetve egyszerűsítek:
TIF Aguero és 94 Neymar ST-ben. Ki a jobb oda?
De nézzétek meg újra a variációkat.
Dudu: backbone és fullos.
-
dudu5130
őstag
Szerintetek birthday Asamoah milyen lehet cdm-ben??
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Basszus már 260 Savic! Ebből kellett vna vagy 5-6 darab!

-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Jó lesz mert vagy 800k áll játékosban!
Ptg Williant és Firminot is vettem 2-2 darabot. Meg egy Savicot 195ért, már most 250 a legolcsóbb. Firmino ma verhetne is egy hármat! 
-
thebigK
addikt
Valaki kirakott a piacra egy otw walkert 12ezerert...
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem.
Csak ha bejelentik akkor megugranak az árak 100%. -
#Wiall#
tag
Segitseget szeretnek kerni hogy tudnek ea accountot attenni masik xbox one profilra ??
-
dracox
addikt
A LaLiga SBC miatt érdemes lenne most bevásárolni Real és Barca játékosokból? (85 rating-től felfelé persze)
Gondolom minimum 85-ös lesz nekik a követelmény. -
dudu5130
őstag
A st patrick lapokat csak az objectives-ből lehet kapni?
-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én az appban láttam (belépés után jött az értesítés), ma csak este leszek boxon 😊
-
Szigma70
addikt
Kérnék véleményt
Szerintetek,ez a Rooney lap, kiváltaná 87-es Firminót CAM-ban?
Vagy Yaya kiváltaná SIF Mooyt CM-ben? Mert nem tudom melyikbe tegyem bele a manókat.Firminón többet nyernék
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én is ott néztem, de semmi...
-
Sanyyka
aktív tag
Nem tudtam, hogy jó döntés-e az összesen 70k+-ba fájó untradeable cseresoromat belerakni a tradeable TOTW SBC-be.
Tah boldog tulajdonosaként már tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de az csak az én véleményem de 1 a lényeg számomra hogy most ez 93 és lehetőleg 450nél sokkal többe kerüljön semmi más

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit leturbóztam a
Hetek óta a legjobb nyitásom egy Juanfran volt.

De azert koszi a probalkozast