Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én is rájuk gondoltam, köszi szépen!

-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem is bent maradt a végéig a sima Baily
Kellett a link a FOF Valenciához
Kis időre kikerült a csapatból,de összességében végig a kezdő közelében volt. -
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát én pld. az utcsó nap is nyomom a focit a csapatommal, megjelenés napján felinstallálódik az új, onnan be se lépek a régibe.
Tavaly is elhatároztam, hogy eladok mindenkit, aztán eldraftozom, be se léptem azóta
Ott pihen a 4millás csapat, most meg a 7 millás fog, meg az 1300 player a klubban. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
persze, mindenki másban leli örömét! mi csak a motivációdra lettünk volna kíváncsiak!

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
És mit nyitnak a pakkokból?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
miért adnák el? mit csinálnak a coinokkal?
-
A guru
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én úgy vettem észre a távoliakat is nyelte rendesen, nem voltam lenyűgözve tőle na...
-
A guru
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szeptember 3 az utolsó WL vége.
Fifauteam.com-on minden ilyen infót láttok, ha nem vagytok gépnél.
-
Aguinaga
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
SIF Moses egy beteg állat. A FOF verziót nem ismerem.
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
FOF Moses?
Esetleg TOTS Debuchy és akkor 10-es chem lesz neki is.
-
Mrdevil
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Még annál is gyenguszabb.....

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
igen, ebben igazad van, ezt lefelejtettem...

kapusoknál valóban, sztem most De Gea a legjobb kapus, pedig sok kapust kipróbáltam!
én mondjuk teszteltem SBC KDB-t és sokan nevetni fognak, de azt nálam lehozta egy FB Draxler is...
nyilván vannak olyan lapok, amik minden játékstílusban dominálni tudnak, de a legtöbb nem ilyen, szerencsére!
(#33914) Digestive:
és azzal a def stattal úgy szerelt, mint idén Baka jokko ono és úgy fejezett be, mint Ronaldo!
-
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Csak neked:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Personal Jesus -
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Vagy csak nem akar feljutni a másik DIV-be mert onnan mindig könnyen kiesik vagy szenvedős neki ott a win.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
A videó szerint csak a győzelemhez, ha kikapnál ugyanezzel a módszerrel újrajátszhatod az aktuális meccsed mintha misem történt volna... Ez az érdekes, hogy ez mégis Esport játék, pedig azért tudjuk mekkora bakik (is) vannak benne.
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Írtad,hogy mekkora király a FOF Valencia én meg írtam,hogy ő jött egy pakkból,de sajnos bele kellett fektetnem a FoF Yaya Touréba. Na tegnap egy eladhatatlan prime csomagból sikerült megint kihúzni

-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Sikerült őt kihúznom egy prime csomagból. 860 k-ért vitték el pc-n ,idei legjobb üzletem. Sajnáltam,de kellett a lóvé Fof Yaya Touréra
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Lehet több lesz az, mint 90!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
remélem Fahrmann...
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Grat
Azért komoly az az 1* WF
Azért OP a csávó -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezen a meccsen tuti volt ilyesmi.

Reus first match debut boost.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem beszélve a microfonos szó párbajhoz
gondolom ez is sokatoknak ismerős.Kár ,hogy wlbe kikapcsolták pedig adnék egy két nyominak fejlődési tanácsadást
-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én már csak a draftot élvezem, ott legalább újdonság a csapat, amit kapok és pakkokat is lehet nyitogatni. Ma eladok mindenkit a csapatból és marad egy untrade katyvasz szarakodni a WLben. A coint meg mindet eldraftolom, meg nyitogatom.

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem ér annyit az egész
Elég, ha csak a holdig dobod

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Akkor én nem is élek vazze

Engem.aki el akar érni, az hívjon fel, de ha ez gáz, akkor csak csörgessen meg, visszahívom.
És mindemellett kütyübuzi vagyok. Mindenem van, de a közösségi komunikációs csatorna számomra a hangom.
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egyébként meg ilyenkor már nem érdemes csak olyan játékosokkal "élvezni" a játékot akiket amúgy is szeretsz.
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezek a win-lose számok csak akkor érnének valamit ha ugyanaz az ellenfél ellen játszanál.
Simán lehet hogy mivel a tots lapjaiddal lossoltál 15öt utána olyan ellenfeleket kaptál akiket gold teamel is elvertél volna.
TOTS Walker a legjobb RB a játékban, van akinek nem fexik, de nem véletlen használja szinte minden PRO.
Ezt a placebot inkább te képzeled túl az IF lapokkal
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez az Aguero hogy operál nálad? Én adtam némi esélyt neki, de világtalan egy lap. Musa csereként mesterhármasokat rugdosott miután behoztam a helyére a meccseken

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Az lehet, de minek nekem Gomez?

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Úgy hogy ez baromság az összes TOTs lapom szo szerint sokkal jobb és meg idén először azt mondom nem csak szamok ezek a tots lapokon és iconokat is vernek .
Vagy csak az én tots lapjaim kurva jók

Rendszer ide vagy oda talán 2012ota tavalyig jó ha 200.000ertekben nyitottam jobb játékosokat összesen az 5!!!!!ev alatt tavaly se volt jobb a helyzet de legalább jött egy Ferdinánd 700.000ert......
Na most idén már 3.000.000felett vagyok .....
De most a tots alatt azért mindenkinek boven dobál lapokat nagyon durván tehát azért nem sok embernek lehet rossz szava ....
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ennyi ingyen TOTS között ne egy Bakajocóval akarj rohangálni, főleg ha van rá más alternatívád.
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azért ezt én cáfolnám, hogy egy Bakayoko hozza egy TOTS lap szintjét... pontosabban nekem Bakayoko nincs a csapatban, viszont a TOTS lapok egyértelműen, érezhetően erősebbek, mint a korábbi lapjaim (legalábbis nekem úgy tűnik). Az eredmények is ezt tükrözik, mert rögtön léptem is egy div-et velük, szinte csont nélkül.
-
dracox
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Amúgy az EA arra kitalálhatna valami sz*rt, hogy ne dobja a rendszer kétszer ugyan azt az eladhatatlan lapot amíg a klubban van.

-
törölt tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
"Mi mindig is a játékosainkra gondoltunk. Mindig azon töprengünk, hogy lehet ezt az élményt átlátható, szórakoztató, kiegyensúlyozott és fair módon biztosítani számukra"

"Emellett nem hiszi, hogy a FIFA Ultimate Team és más videojáték Loot Box megoldásai megegyeznének a pénznyerő automatákkal."
Persze hogy nem, mert azokkal van rá esély, hogy nyersz.
Ugyanúgy lutri mindkettő, csak ott a szerencse azt jelenti, hogy több pénzed lesz, itt meg azt, hogy kapsz valami nem teljesen használhatatlan lapot a pénzedért (ha mákod van). De azt is csak a játékban tudod "élvezni", maximum az adott év szeptemberéig, mert utána jön az új rész, szóval a valós értéke nulla.
Nem hogy ugyanolyan káros, mint a többi szerencsejáték, hanem még rosszabb, főleg hogy többnyire azért gyerekek játszanak ezzel.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ne tedd, felejtsd el
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem értek egyet.
Firmino 9 meccsen 19 gól és 9 gólp.

-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem jó sok meccsem volt KDB sbc verziójával és imádtam, de ez a tots verzió bőven ráver! Sokkal!!! gyorsab és a dribling is jobb. Szóval nála biztosan nem kamu a stat növelés!

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
És meg kedden is jön egy

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem most csak a bejelentés jön, majd 19-től lehet nyitni!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nyugodj meg a mai már könyebb lesz

Sokan ramentek a nagy rating miatt arra a lapra . -
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Megvan még mindkét veséd? Csak akkor tudok segíteni

Egyébként van benne fifa pont is, 100 euroért.
100ezer feletti nyitásom csak egy sima Suarez volt. Majd a 19nél írok pár tippet hogy nekem mik jőttek be idén. -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ha fiatal vagy és kell a pénz, akkor megoldod.

-
dejvid8
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem azt a Mendy-t és Begovic-ot kötelező lenne cserélni egy IF Youngra illetve egy De Geéra

-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egy ilyen fanboy csapatban mit keres egy Citys
-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Neymart nem cserélem le soha!
Amit ő tud azt nem tudja senki más. Ebben meg tudnak erősíteni itt páran. 30 éves fejjel kezdtem el játszani szeptemberben, szóval abszolút kezdő vagyok. Online div 3ban stagnálok már egy ideje, se le, se fel. WL-hez még soványka a tudásom úgyh azt nem is próbálgatom. Ennek fényében nem igazán tudom h milyen lenne a tudásom gyengébb/erősebb csapattal. Szeretek kereskedni és mindig jön össze annyi coin h fejlesszek. Amilyen csapatok jönnek szembe már div3ban is, hidd el van még hova előre lépni. Sokszor érzem úgy h az ellen ratyi csapatát tolja a gép, de csak ezért nem fogok silver csapattal játszani!
Úgyh van olyan amikor 100k csapattal elpicsáznak, de nem ez a jellemző. Szerintem egy alap tudás mellett már ki lehet használni egy jó lap képességeit egy átlagoséhoz képest. A válaszom tehát igen, megéri egy ilyen csapatot összerakni, ha van rá keret. -
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
jó de ez mi már hogy "semmivel nem jobb"?
mi határoz meg egy játékost ha nem a statok? Most nem a véleményed vonom kétségbe, de ha ez így van az elég szomorú, mert ilyen alapon akkor teljesen felesleges a statokat nézni a játékosokon... Mindjárt ki is próbálom ennyi erővel Wilfried Bony-t mert nem lehet tudni, lehet a játék legjobb játékosa csak senki nem próbálta még ki.. 
Larrson amúgy tudom hogy baszó, ellenem mindig lő minimum egy mesterhármast driven shottal, de ha nem muszály nem költök 2X annyit egy rosszabb statokkal rendelkező játékosra.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
biztos van az a játék stílus, rendszer és formáció, amiben nagyon jó...

engine lappal van meg az otw lapja, próbálgatom néha, de nálam Wernert nem tudja kiszorítani. A gyorsaságával még nem lenne bajom, de fürgeségével már annál inkább.
az biztos viszont, hogy néha szinte lehetetlen szögből, akár háttal is beveri, ami mondjuk a játék hibája...
Mondjuk egy két csatáros rendszerben tuti jó választás lenne! vagy annak aki sok beadásra játszik.
Nálam általában a beadásokra a szélső Cam-ek érnek oda fejjel, meg inkább földön játszok. -
marcess
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem, napi és heti objectives-hez is lesz kötve. Mindenesetre remélem, én is nem ilyen single meccshez lesz kötve, hogy ott kelljen szerencsétlenkedni.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem, mert nincs, nem lesz ennyi a lejáratig
Biztos lesznek ilyen napi kihívások, ahogy MdewC is írja, hogy fejelj a 16-oson kívülről 5 gólt, ami lepattanós,
vagy kell majd 5 kapusgól, vagy beadásból ollózva CB-vel
-
Csokipuding8
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ahh, tudtam h valami bagatel dolog. De kb arra van a PS h fifázzak. Köszönöm

-
peetie1
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na, mit kaptál? Nálam ifj. Roberto Carlos köszönt be. Asszem nem kell beletolni másik sbcbe

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Köszi szépen.
Igen, tuti, hogy szerencse is kell.
Már írtam rád többször, hogy nyomassuk.
Kristóf: köszi. Egyelőre SIF Lozano marad a helyén.

De az összefoglalód megvett. -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mindenki nyugodjon le a csába, mert még nincsenek feltöltve az adatai.
Ennyi.
-
futre75
csendes tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mondjuk egy 118 éves játékostól nem is olyan rossz
de amúgy a két 1 * kicsit erős -
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na ne! Mi az a 1* 1*?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egyet értek. Ismét alul múlta magát ez a tákolmány.
Dybala, TIF Aguero és Del Piero (szumma 2,3 millió volt anno) mire megkapták a felpasszt, lekezelték, megfordultak 15 cm-en lassabbak voltak, mint a 15 méterre lévő Rio, ikon Bailly és társai, méterekről szereltek. Nevetséges. Ha ez nem csalás, akkor semmi.
Ha én szereltem valahogy, bárhol, becsúszás, rárontok, vagy csak nekem futott a barom, akkor mint a rakéta, úgy pattant vissza az ellenfélhez és rohan tovább eszetlenül...
Ez az új patch? Ez?
Meg az miért van, hogy pénteken egész jól megy, szombaton meg most vasárnap ez a szeméttelep fogad. De néha random meccsekre összeáll, hogy jó legyen. Miért nem lehet konstans jó??? Mi dönti ezt el? Ha ez cdak véletlen, akkor borzalmas a minőség, ha tudatos, akkor csalás.
Már nem tudja az ea tovább rontani a játékot, mert nincs hova. Kiadnak vmi ótvar patchat, mi megszokjuk, de csak próbálkozik tovább rontani, tolhák neki... Ez az igazság.
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez PS4 ugye? Mert nekem XO-n volt ugyan ez a hétvégén.
-
peetie1
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ó, hát ezek nem is bukták, csak sima kiszállók 🙂 A bukta az, amikor veszel 3 OTW Moratat 300kert, mert mindig kezdő, és a végén 170el adod el, de még annak is örülsz, hogy elvitték 😎 Szerencsére más boltokon azért jócskán vissza jött 🙂
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezek lennenek a nagy buktak? Szerintem ez mindenkivel igy van, aki hasznalatra vesz jatekost.
Nekem a legnagyobb buktam bundesliga Aubameyang. 280ert vettem es 100 ert adtam tul rajta. De egy percig sem banom. A tobb mint 700 fellepesen hozott meccs/gol mutatoja karpotolt erte. -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ronaldo.

De jó lenne, ha legalább 10x megvennéd.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Agueróból 2db-ot vegyél pls, mert úgy 200K körül megáll akkor

Előre is köszi

-
nyervi
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
vegyél már egy Suarezt is, lécccci
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
IF Marcos Alonso
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én használtam ,22 meccsig hozta a gól/ meccs átlagot,de aztán visszaesett,csak 3-4 meccsenként talált be.Nekem Hawk kártya van rajta.Én szeretem kimaxolni a csatárok sebességét,szinte csak Hawkot vagy Huntert pakolok rájuk

-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
55k>>>215k Szépen megugrott!

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Őt néztem én is de azok a az agility balance statok gyorsan le is beszéltek róla

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát igen, csak tudjuk milyen az EA. Ezért simán bannolhat

Amúgy megvettem Chiellinit, jó kis védő, mellette meg most kölcsön Blanc van. Ricardo Rodriguezből nem találtam olcsó TOTGS lapot, addig marad Lukaku. Lassan elkezdhetek gyűjteni a "júdásra" is.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Skacok, Ramossal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Péntek-szombat 17 meccsből 6 win. Vasárnap 8-ból 6 win. Annak ellenére,hogy vasárnap 6 körül kezdtem és elég lassúnak éreztem a gameplayt.
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egyelőre Loanban van meg, de részemről is csere lesz Locadia helyett. Gyors erocsatar <3
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
miért vagy ezen meglepődve, amikor egy 165 magas 60 kg-os Mertens vagy Insigne érinthetetlen?

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Akkor megéri az arat meg untradeble is ?

Mondjuk ellenem is azzal jöttek ma folyamatosan és szoptatott .....este megcsinálom szerintem úgyis lent lesznek az árak abba bizok
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Pedig fizikai ereje nagyon messze van Ibratól. Én úgy vettem észre, egyik Icont sem nagyon lehet elnyomni, nálam draftban Litmanent sem tudták.
-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
ja látom továbbvitted a gondolatmenetet
az a baj, hogy mint taktika nekem a 4-3-2-1 jön be leginkább, szóval attól nem távolodnék el.LedyGyuszi az is igaz, de akkor legalább védekező szögleteknél nem kell félnem

-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
1 havi upgrade nem lenne rossz ötlet, de úgy hogy mindenki lapja változik, nem csak az onnantól nyitottak. Legalább nem lenne olyan egysíkú a játék az elejétől fogva. De felesleges belemennünk, az EA-nek ez hozza a pénzt, nem érdeke az ilyen fajta változás.
-
Meghivott
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
+1
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem igazán értem mit akarsz mondani. Az EAnél nem vehetsz coint. Henrynek volt rossz szezonja ? Biztos, de attól a PL utóbbi 20 évében a top3 legjobb csatár volt, minden statja valós. Legalábbis valósabb mint egy TIF Son-nak. Miaz hogy nem engedhetnek meg maguknak iconokat ? 5 hónap eltelt a játékból. R.Carlos ára 1 misi körül van, ha akarnád simán megtudnád csinálni a játék végéig.
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Amúgy Azpi milyen? Chelsea szurkolóként már régóta szemezek vele.David Luiz párjaként lehet király lenne,csak a magassága miatt tartok kicsit tőle.Félek,hogy lefejelik meg könnyen elnyomják.
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én ezért nem vártam az idei részt,én ezt az ikonos dolgot gyűlölöm.Inkább veszek SIF-eket,TIF-eket mint ikonokat.Én a jelenlegi sztárokkal akarok játszani és nem a legendákkal.Mondom ezt úgy,hogy láttam Van Bastent ,Maradonát,Matheust játszani(nem felvételről) tehát bőven 30 fölött vagyok.Tudom ,hogy már eleve hátrányból indulok,de akkor sem veszek ikonokat.

-
Meghivott
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez az alakzat miért jobb, mint a szűk 41212?
-
Meghivott
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát ez sajnos ilyen.
Nekem is Azpi jött be a legjobban, érdekes módon.
Linkelsz egy csapatot, csak kíváncsiságból... -
Meghivott
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én már kipróbáltam. Semmi változást nem tapasztaltam. Pedig fele ilyen értékekről állítottam át és más utasítást nem nyomtam ingame. Érdekes.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na kicsit a tervezett időpont után, de feljutottam a div1-be.
(vagyis még nem, de a promotion megvan, már csak az a kérdés, hogy a hátralévő 1 meccsel behúzom e a címet)A taktika divisionben működik
Továbbra is vicc 
Rájöttem, hogy ha a latency jó, akkor nem érzek hátráltatást. Lehet, hogy az egész eddig is a delay miatt volt?

A lényeg, hogy ha kikapok, jogosan, ha nyerek, úgy érzem az is jogos. Szóval a 16 óta először vagyok megelégedve a gameplayyel.
Irány a div1 győzelem

-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egyelőre tovább folytatódik az "eszetlen" custom tactic szárnyalása.
A csapatban annyi változott, hogy jött TIF Son.
Div2 egyelőre, 2 szer bentmaradás jött össze, ebből 1x 3 pontra voltam a div 1 től.
Amint érzékelem, hogy át akarnak rohanni a magas védelmen, visszateszem a pressure-t 30-ra.
Játékmenet jó, de azért szkeptikus vagyok, hogyan működhet ez...
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Legalább mind a ketten tesztelünk.

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem minden a taktika, de az enyémet Te is tudod, mindig felrakom ide.

Amúgy meg taktika nélkül is jókat játszottunk eddig nem?

Kristóf: de a TIF ára nem szállt el. 320K ment PS4-en amikor kijött és most is annyi. Sztem az be se fog esni az UP után, maximum ha jön a FIF.
Közben felrobbantottam a beton stabil csapatomat!

Dybala és Radja sima lapjának az ára tovább fog esni, így kilépek még időven. Ma totw, holnap wl pakkok, péntek lehet otw? Plusz hamarosan UP, újra esik a piac. Del Pierot azért nem adtam csak el, mert Őt ikonra cserélném, azok meg arámyosan mozognak, szóval az nem gond.
Megveszem TIF Sont az MU meccs után és átmenetileg megtartom Jesus mellett az UP-ig. Addig marad 8 chem Lozano és a come back alakzatom, a 4231.
Megszorítás van egy ideig.

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Valamikor odafingatok ennek a taktikának.
Vélemény? Leszel valamikor? 

GURU: Na végre akkor, meg is nézem amint lehetséges.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Martin Terrier személyesen a Strasbourg bol

-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Strasbourg játékosa, Martin Terrier [link]
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez fákkendikk bakker...
Meghivott: nekem sem, sőt Fransescoonak sem. Pedig volt pár pakk.
-
eM'82
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Oh bazz... ekkora szemétséget. Sajnálom.
Nem is értem miért nincs egy olyan opció, hogy vár 5mp-et majd újracsatlakozik, majd megint, kb fél percet adva annak hogy hátha rendbe jön a kapcsolat a szerverrel.
-
Expendable
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Köszi

Ez a Rashford ellenem mindig bever 1-2-őt, lehet adok neki egy esélyt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem nem, akár mindenkire tehetsz!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Annyi vele a gond, hogy WL-ben nem használhatsz tréning lapokat.
-
peetie1
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát nem tudom, én kipróbáltam ezt az IF Aké gyereket, de akkora nyomorék volt, felbukott a saját lábában, mindenkiről pattant le mint egy pingponglabda, gyorsban adtam is el.
-
Chereiose
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem sajnos sikerült, sok kedvem nincs hozzá mert WL-ben mind a 40 meccsen ez megy amit írtál...Meglátjuk majd, hogy hogy bírom.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Soha az életbe nem szabad
) -
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
2 óráig próbáltam saját játékosokból megcsinálni. 94 volt a max chem ami kijött így. Aztán el kellett kezdenem dolgozni, ezért megcsináltam gyorsan a futbin első találatát. Nembaj, mert legalább alakulnak a heti objectivek is

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Fasza.....
Kolegam reggel SB ezüst reward.....TOTY Kane úgy hogy nem tolt fel soha nem sbczik
Köszi 😡
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OpenMediaVault
- Asztalos klub
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen autót vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott pihen a 4millás csapat, most meg a 7 millás fog, meg az 1300 player a klubban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért OP a csávó

Amit ő tud azt nem tudja senki más. Ebben meg tudnak erősíteni itt páran. 30 éves fejjel kezdtem el játszani szeptemberben, szóval abszolút kezdő vagyok. Online div 3ban stagnálok már egy ideje, se le, se fel. WL-hez még soványka a tudásom úgyh azt nem is próbálgatom. Ennek fényében nem igazán tudom h milyen lenne a tudásom gyengébb/erősebb csapattal. Szeretek kereskedni és mindig jön össze annyi coin h fejlesszek. Amilyen csapatok jönnek szembe már div3ban is, hidd el van még hova előre lépni. Sokszor érzem úgy h az ellen ratyi csapatát tolja a gép, de csak ezért nem fogok silver csapattal játszani!