Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
A WL-ben mikor vannak inkabb pro-k? Delelott?Delutan?Este? Hetvegen? Vagy mindenkepp ugy allitjak ossze az ellenfeleket,hogy egyszer konnyebb maskor nehezebb legyen?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szerintem valami malőr miatt véletlen degradálták Hamsik spec lapját is csak 89-re. Még a francia ligából is 90-es Cavanit adtak ki. Min. 90-es ratinget várok a spanyolból. Előbb adnak egy használhatatlan 93-as Kroost, mint egy 88-as Iscot.
-
dejvid8
őstag
Tipp arra, hogyan gyorsíthatnám meg a LVL növekedését? Baromi kevés a transfer listám , így elég rossz tradelni (csak 50 hely), a következő növekedés meg LVL 30-nál érhető el. (most lvl 20 vagyok).
Tudtok valami lifehack-et?
(#18694) Sasa22
Valóban, Iscora nagy esély van. Realos, jó szezonja volt, középpályás. Az eddigiekből kiindulva, volt Hamsik és Thiago.. Középpályások. Szóval simán lehet. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Tényleg, Kínára nem is emlékeztem. Mindegy végül is, 90% az esély, hogy úgyis olyan lesz ami a nagy többségnek nem tetszik, de a csomagok miatt megcsinálják.
Kipróbáltam Maradonát, jó az öreg. Bár azt nem értem, hogy miért jön hátra, amikor stay forwardot rakok rá.

-
Sasa22
tag
Szerintem Isco lesz a reward.. Nem fognak milliós lapokat osztogatni, de mégis valaki olyan kell aki használható és megmozgatja az embereket.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Béla az ára miatt kizárt. A sima lapja 350ezer, a következő egy 90es 2.5M. Ilyen drága rewardot nem fognak adni.
Asensio: 2016/17es szezonja szerintem meg sem közelíti Casemiroét.(#18680) Kristof_94 Paulinho tavaly még Kínában bohóckodott.
Ezeket nem a mostani formájuk alapján választják hanem a 2016-17es szezon teljesítménye számít.
Én PL-ben örülnék egy 89-es Kantenak, esetleg egy Eriksen még jó esélyes rewardként. -
-
Meghivott
addikt
Végül Kluivert és Van Basten került előre. Nagyon nagyon jók. Ha az ea nem szól bele a meccsbe, egyikük mindig mesterhármasig jut.
-
dejvid8
őstag
Na, pár napja ahogy feljutottam a div2-be, nemhogy a holding, hanem a promotion is meg lett egyből.

Végre kipróbálom magam a DIV1 ben xboxon is.
Sokkal erősebb itt már a mezőny mint annó PC-n, az tuti. -
kiserik
senior tag
Elment SIF Salah és érkezett Henke (kb 200-ból megállt). Első iconom
A gameplay PC-n továbbra is túl irányított és most már nagyon ritka a nem delay-es meccs (WL), de már nem izgat és csak nevetek rajta. Kinyitottam a havi, heti, meg Henke után járó pakkokat és egy havi Viviano volt a legjobb (ugye még csak nem is számít IF-nek). Ezért nem érdemes idegeskedni 
-
Digestive
veterán
Na én el is adtam 238k-ban. Ezen most jött 40k tiszta. Vagy megveszem a 87est ha lemegy az ára vagy visszaveszem újra ezt ha 180 körül lesz.

-
Aguinaga
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Jó lenne jövőbe látni, hogy mennyi lehet a 86-os ára.. Nekem 84-es van, de nem nagyon voltam elájulva tőle... 90 körül mennek PC-n, de azt vesszük, hogy 38-ért vettem megjelenésekor, nem is értem a hype-ot.. Persze akkor még csak 83 volt, de akkor is.
Mondjuk valaki írta itt a múltkor, hogy a 84-es és a 86-os között ég és föld a különbség
-
Digestive
veterán
Szerintem Asensio vagy Béla is simán lehet befutó!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én csak azért mondtam, mert nekem anno túl darabos volt. Nyilván valamelyik nagy támadónak örülnék vagy pl. egy jó kis Paulinho. De szerintem az is lehet, hogy Aspas vagy Aduriz lesznek, ők is lőttek sok gólt. Nehéz eldönteni mi alapján választanak.
De pl. a BPL-ből most nem tudnám megmondani, mert egy pár hete már nem játszom velük. De én azt gondolom, hogy támadó kellene legyen a következő játékos, mert ugye Hamsik és Thiago is középpályások. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem egy Casemiro ezerszer jobb reward olyannak aki nem spanyol ligával játszik. De annak is kötelező aki laligás. Mivel elég sok brazil IF van idén jól beépíthető. Egy Suarez viszont... ? Miért te szerinted ki lenne a jó reward ?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Remélem nem lesz igazad, nem lennének jó rewardok...

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Amit még kinézek belőlük, hogy valamelyik Barca igazolást húzzák fel irreálisan és nagy hypeot keltenek neki. (Coutinho, Dembele, Paulinho)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként tényleg más minden PC-n. Bevallom, amikor a konzolos kollégák írják, hogy max áron viszik a shadow és hunter lapokat mindig elmosolyodok. Van más ára egyáltalán annak a lapnak???

PC-n fix 5000 és kb 5 másodpercig látod.
-
Fifaisshit
őstag
Nah tegnap sikerult megvennem Plotar Gyula Mattheust
579ert
Egyenlőre nem estem tőle hasra ,az interceptonei amennyit csinál valami óriási
De viszont észrevettem hogy nem úgy megy vele a csapat amit eddig mondtam hogy megtaláltam minden játékost minden stimmel mintha most nem lenne az igazi vele :/ -
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A Levante CB-k már most is 3500 körül mennek, ha kijön az SBC valószinűleg emelkedni fognak az árak.
Illetve az Alaves RB/LB posztok is eléggé elszálltak már. Bár itt még megviccelhet az EA. De a Levante tuti befektetés ha tudsz jó áron snipeolni belőlük.. -
Digestive
veterán
EA fogta magát és megemelte Savic max árát 800k-ra. Egyből van a piacon!

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek az angol és spanyol ligából mely csapatok lehetnek úgy, mint a Lille, Benevento, Freiburg, hogy 10k feletti ezüstök lesznek, amiket órákig kell vadászni?

-
Kristof_94
nagyúr
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez azért elég hülye kérdés volt.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
IF...
Vagy Walker.
-
Kristof_94
nagyúr
IF Lichti vagy sima Lichti?
-
dudu5130
őstag
Délután nyomtam dkt-t. Most elég baráti volt velem a játék. Simán mentem az elődöntőig de aztán beverte a hisztit az asszony és a döntőt már nem játszottam le. Majd ha hajnalban haza érek melóból lenyomott. Amúgy eléggé jól ment minden. Újra sikerült gólokat lőni a ziccerekbol. Bevasaroltam az upolt jatekosokbol is, talán most pár hétig kihuzom.
-
p0ty
aktív tag
Kész viccnek tartom hogy most végre megtanultam megint járatni a labdát és nem az ellenféltől kell félnem hanem a játéktól hogy dönt
mert van minden driven finess shotom kapufa de van mikor az összes gól felfoghatatlan számomra ez miért van
ja és a lövés pillanatában megnézem a vonalat fullra gól lenne az is mellé megy 10ből 9x
nem értem hogy a pro játékosoknak miért nincs ilyen
keresztlabdánál szépen menne a vonalon hatalmas labda lenne erre totálisan nem azon megy pedig jobbik lábával ívelte és senki se ért bele nem értem
minek van akkor benne irányítás? ha nem azt csinálja mint én egyik meccsen minden jó másikon minden fos
végülis jó lesz a WL megint szerintem 25 meccs után megásom a saját síromat..
Mert míg más játékban látom magamon a fejlődést addig itt csak akkor látom mikor normális a gameplay amúgy meg semmi mikor húzom a kart hogy balra tartson a játékos és egyenesen fut vagy mikor oda gurul a labda és nem tudja levenni vagy kicsit nyomom meg a passzt van tőle 1 játékos 3m-re vagy egy 13-ra és a távolabbinak lövi mert az rossz poziba van és megnézem a visszajátszást és ott is épp hogy a csík látszódik mármint az erőssége és nem értem ez miért van.. -
Dexar007
veterán
Na en most jutottam fel eloszor a div 2-be ebben a fifaban. Tegnapelott div3-rol is visszacsusztam div 4-be,majd egy kinkeserves div 3 bentmaradas kovetkezett ( utolso meccsen mult,hogy ujbol visszacsuszok-e vagy sem), most pedig div3-ban 2 meccsem is maradt,a bajnoki cimre - termeszetesen nem lett meg,de a div2 feljutasnak azert orulok.

-
lanikai
aktív tag
a heti reward szokás szerint kritikán aluli volt, viszont a haviból jött 3 86-os is, köztük SIF Bonaventura, aki használhatónak tűnik
(#18654) kdavid94
ez már tényleg a legalja -
-
törölt tag
Ez mekkora!

Jött az EA tweet, hogy a mostani TOTW-ből Gabriel Torres nem nyitható tovább, mert olyan klubba igazolt, ami nincs a játékban. Discard IF volt, 2 perccel a tweet után már nincs egy darab sem a piacon, max áron 50k-ért is láttam, hogy vitték.
Erre az EA gyorsan levitte 10k-ra a max árát.

-
dejvid8
őstag
Kit tippeltek, ki lesz idén a spanyol liga SBC játékosa?
Mi alapján szoktak dönteni? Vagy random? Én mondjuk egy Griezmann, Benzema, vagy ismét Suarez trió közül számítok valakire. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt nem tudom, ezért veszem meg szinte mindet

-
v-man
őstag
Köszi mindenkinek. Azt is leírjátok, hogy látni a futbin?
-
MdewC
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Nálam Fernandinho 3 vkp-nál működött cdm, anchor. De 4231-nél stabil csere volt. Savic jobb azért cm és Petit a cdm.
Most is jön a 4231 a 60.-ban, passzolgatni, vagy kontrázni, Lozanoval működik igazán. Minimum egy olyan cheat kell oda.

vman: futbin?
S0p0q0r: vegyél már fel és toljunk párat.
(Mdewc) -
v-man
őstag
Az új Maradona ikon lap kb mennyiből jöhet ki vajon?
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Lehet nem CDM a neki megfelelő poszt, de nálam teljes csőd volt a srác, mintha csak azért lett volna a pályán, hogy meglegyen a létszám. Ettől függetlenül persze lehet valakinek ő a favorit.

Pogba érkezett, 4-2-1-2(2) lesz a fő felállás úgy döntöttem, 4-2-3-1 a peccs óta nem elég átütő nekem, és hátul sem érzem stabilnak.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ps4. Igazából az 1. milliót nehéz összehozni. Halloween kártyákból van 1m haszon eddig. Megcsináltam előre a liga sbc-ket, abból is jött 1m kb. MM-re két héttel előtte felkészülök, abból heti 30-40 általában. Ja és amiből sok összejött még, hogy csak simán megveszem 400-ért a sok non-rare arany lapot és MM releasekor, eventeknél, mikor jönnek a flash sbc-k, mikor melyik a felkapott 3-4-5-10xes áron mennek el. Szóval semmi extra. A többi pedig összejött az idáig kinyitott sok száz pakkból + Sb és WL rewardok.

-
A guru
addikt
Na, esett egy 88-as Cavani illetve egy 83-as Martial, havi pakkból egy Thauvin, Juanfran, Walcott aki említésre méltó. Nem panaszkodom, tegnapi Boateng nyitással együtt kb 200k profit bejött most.
A gameplay valami borzalom div 1-ben ma, kick off-ból kaptam minden második gólomat.
IF Fernandinhot úgy hajítottam ki a kukába, ahogy csak lehetett. Borzalmas tingli-tangli játékos. Volt 2 olyan meccs ahol 1db szerelést nem tudott bemutatni 4-2-3-1 CDM-ben. Továbbra is marad a jól bevált Dembélé-Blanc páros. Legalább profittal szálltam ki belőle, 253-ért jött 279-ért ment ez a szerencsétlen.
Remélem holnap nem lesz ilyen tré a WL, mint ma a div.
-
törölt tag
Most meg épp Werner-t upgradelték utólag.

Meg Goretzka-t is...
-
Dexar007
veterán
Fifa pontokert veszitek a pakkokat?
-
MdewC
nagyúr
1 pozitívum, hogy jött egy up Walker, így nem kell megvenni.
100K jött be így szumma, de a piros lap Dzsákkeríni. Jobbat is el tudtam volna képzelni.

-
Szigma70
addikt
A gyerek telóján megy az app, nekem tabon nem
Nálatok megy már
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is lehet szerencsém, na!

Amennyit februárban szívatott az EA a WL-ben, ennyi jár.
Mondjuk Ronaldo jobb lett volna, de ne legyek telhetetlen!
Lehet majd beteszem valami ikon SBC-be, 91-es ratinggel sokat húzna. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Addnekeeeeeem

Nekem 85os quaresma, meg 2db 79es valami. Cserenek jo lesz a portugal -
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sergio Rico, Castillejo, Soares

-
Kristof_94
nagyúr
A 3 havi aranypiros lapom: Hummels, Tagliafico és Berghuis. Egyik szemem sír,a másik nevet. Hummels nagyon jó védő, a német zászló után jöhetett volna Kroos is, aki baromi lassú. Másrészt viszont német csapat híján nem tudom használni.

-
Joco29
csendes tag
IF Alessandrini vagy Upgrade Jesus jobb?

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
3* skill, 73 curve, 63 strength, nekem biztos nem kéne annyiért.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
egy drágább, gyengébben passzoló, de univerzális linkkel rendelkező SIF Mertens
-
Kristof_94
nagyúr
Igaz, hogy Maradona nem túl nagy és erős, de ezek a statok... Egyszervolt szerencsém kipróbálni valamelyik "gyengébb" lapját draftban. Úgy szaladtam át a védők között, hogy reagálni sem tudtak. Brutál!

Owen amúgy milyen lehet? Egy Owen - Shearer duó elég ikonikus lenne. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hogyne lenne. nálam már 7kor volt legalábbis
-
Szigma70
addikt
Mobil app megy nálatok?
-
Kristof_94
nagyúr
Gulácsi plusz 3 upot kapott! Lehet lassan érik az a TOTS!

Nincsenek még havi rewardok?

-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szerintem igen, 90k elég soknak tűnik érte
szerk.: ja ez még 7 előtt érkezett
de ahogy látom nem nagyon ment le az ára -
LendvaiFeri1
veterán
IF Cant eladjam a totw csomagok előtt?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nem, ez rendhagyó eset. Mivel senki sem gondolta, hogy az új lapból ennyire keveset nyitnak/ilyen magas lesz az ára/nem lesz belőle egy darab sem a piacon mindenki megpróbált szabadulni a SIF laptól még a tegnapi release előtt. Amikor rájöttek, hogy az újat nem lehet venni, mert nincs belőle a marketen újra visszanyomta mindenki a sif árát, hisz akinek kell, az úgy is megveszi, mivel a tif laphoz nem tud hozzájutni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Érdemes!
-
Csokipuding8
tag
Ezt a Milo-Savicos bizniszt bebuktam. Kijött az új lap...amiből én azóta se találtam a piacon amúgy egy darabot sem, de mindegy... Szóval beugrottam megtartani a délutáni szaunaprogramomat, mire kijöttem már az előtte átlagolt 170 ezres buynow ár 200-nál!!!! tartott... most ez mi?? Nem le kéne nyomnia az új erősebb lapnak a régebbi értékét? Na lényeg h önhibámon kívül jól becumiztam ezt a matekot, úgyh hanyagolom a palit.
Más
86 Benatiáról érdemes váltani 87-esre? -
elod22
senior tag
Sziasztok!
Eltelt egy kis idő, mióta utoljára írtam a FIFA topikba. A régi motorosok közül talán páran még emlékeznek rám, főleg a PC-sek, akikkel toltunk jó pár meccset régebb. Volt egy időszak amikor én is nagyon ráfeszültem a játékra, ami hosszútávon nem a legegészségesebb dolog. Egy ideje már csak lazán állok hozzá, nem is játszok hetente 15-20 meccsnél többet. Mondjuk ez azzal is jár, hogy visszasüllyedtem középszintre, div 4-5 környékére, pedig a 15-16-osban 1-2. osztályban tanyáztam. Mondjuk úgy eljárt felettem az idő, nem tudom és nem is akarom tartani a lépést az új Youtube generációval. Nekem az elég, ha a baráti társaságomban még mindig én vagyok a legjobb Fifás.
A fórumot azért figyelemmel követtem eddig is, csak nem nagyon volt kedvem osztani az észt úgy, hogy online 4-5. divizióban vitézkedek. A csapatépítés. kereskedés, SBC-k azért eléggé élvezetes még mindig, ha a játék nem is annyira.
Na és akkor elérkeztem a mondandóm lényegéhez. Nagyjából elkészültek azok a csapatok, amiket játék elején kitűztem célul, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket erőltessem, melyik felállással tudnék jobban érvényesülni. Talán a 4-2-2-2, amit jobban érzek, de ez a felállás sem az igazi ezért a sokak által használt 4-1-2-1-2 és 4-2-3-1 szűk felállásokkal próbálkozok még. Ezek lennének a csapataim:

A játékosokon már nagyon nem akarok változtatni (esetleg még 1 ikon ha lesz rá keret), úgy érzem a lehetőségeimhez mérten kihoztam a maximumot. Persze bármi észrevételt, javaslatot szívesen fogadok.
Egyéni taktikát nem használok és egyelőre instrukciókat se, de ebben kérnék egy kis segítséget. Melyik játékosra milyen instrukciók kerüljenek? Köszönöm előre is a segítséget!
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Igen, nekem is úgy rémlik, tegnap még 85-ös volt
-
bvitar
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Immobile olyan darabos, hogy a gólvonalról sem tudtam vele üres kapuba gólt lőni, mert mire megmozdult visszaertek a védők félpályáról. Egy fabatkat se ér, de komolyan. Akkor már Icardi. Igaz, Ő meg sokszor eltűnik meccsen, de ha megtalálod legalább tuti gól. Catalystal játszom vele. A lövő stattokat nem kell nála felhúzni. Eléggé ki van maxolva alapból.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hát igen, lol

Kiszámíthatóak, mint a lottószámok.#18602
+1, nálam is gyakran van ilyen. A múltkor Gignactól nem tudtam megszabadulni, bettem 2-3 SBC-be, a pakkból visszanyitottam. Gondoltam is: "A k. anyád, rosszabb vagy, mint Lassie...." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy szerintem 05:00-tól tele van proval

A gameplay PC-n továbbra is túl irányított és most már nagyon ritka a nem delay-es meccs (WL), de már nem izgat és csak nevetek rajta. Kinyitottam a havi, heti, meg Henke után járó pakkokat és egy havi Viviano volt a legjobb (ugye még csak nem is számít IF-nek). Ezért nem érdemes idegeskedni