Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyervi
üzenetére
Szerintem sehogy, de amíg ezt nem javítják, addig nálam pihentetve lesz a játék.
Így is azt utálom a legjobban, amikor nem ugorják át a visszajátszásokat, én biztos nem fogom minden meccs végén végignézni ahogy levánszorognak a pályáról, meg utána még a teljes összefoglalót.
-
nyervi
aktív tag
valaki nem találta még fel, hogy a csodapeccs után hogyan lehetne kilépni ebből a szar videózgatásból?
-
Szigma70
addikt
Nem tudom láttátok e, vagy ehhez hasonlót, azt sem tudom mennyire valós
-
-
dracox
addikt
-
thebigK
addikt
Van valami tippetek, hogy tudnek mondjuk elsore arra az emberre valtani amelyikre szeretnek?
a veresegeim nagyresze azert van, mert otvar szar az embervaltasom, hiaba csinalom az analoggal, mindig melle-melle huzom es mire jo helyre valtanek mar keso... -
MdewC
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Grat!

Közeben Giorgio is felavatta a mezt!!!

The King Kong master legnagyobb gólja!

Tudta, hogy gól lesz.
Kész vagyok a palitól. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megéri egy bűn rossz meccsen csak 1-0ra nyerni, akkor talán rövid lesz az összefoglaló

Én eddig is simán kiléptem 90.percbe ha vesztésre álltam, most már pláne a raqequit felé húz a kezem
-
Santana01
aktív tag
Boxon valami bug tuti van a Drafttal.
Most este indítottam kettőt egymás után és mindkettőt simán megnyertem..ez azért nagy szó nálam.
Kétszer volt olyan,hogy az ellenfél ahogy vezetést szerzett a gólörömje alatt lefagyott a játék és ki írta a szokásos szöveget,hogy az ellenfél kilépett. Aztán a második döntőben ahogy én szereztem vezetést szintén lefagyott és ugyancsak levált az ellenfél,nyertem a meccset.Ne mondjam,hogy az első győzelemért adott 1 premium gold és 2 rare gold pakkot míg a másodikért 1 premium goldot és 2 mega pakkot..legjobb játékos a 6 pakkból 81es volt.

-
Kristof_94
nagyúr
De örülők neki, hogy most minden meccs végén nézhetem végig a gólokat... Ilyenkor amúgy még simán kaphat DC-t az ember...

-
A guru
addikt
[kép] Második div 1 győzelem ma, 16W 1L. Új felállás és csapat review holnap.

-
dejvid8
őstag
Draft győzelemért : 45k coin, jumbo premium gold, meg 50K-s pack. Ez is ritka, mint a fehér holló.
Nyilván a csomagokból semmi nem jött, de az a 45K jól jött. -
peetie1
aktív tag
Frankó lett ez az új patch, a menüben meg az animációkban alig van fps, minden akad. Még a dpad gombokkal a kiválasztás is. Szerencsére a játék úgy ahogy fut...
És újra előjött a félidőben nem mennek le a játékosok bug is. 1 meccs bukta 2:0s vezetésről. -
v_atis
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott a link is. A United insta oldalán láttam amúgy. Valaki korábban felrakta ide hogy a city meg Fifa pointot ad.
-
v_atis
tag
Egy de gea igazán jöhetne vagy egy pogba...
-
-
Digestive
veterán
Belenéztem én is a linkelt videókba. Egy valamit biztosan le lehet szűrni belőle és itt a saját játékomból indulok ki. Én sokkal jobban és több gólt szeretnék rúgni mint a prok. Pont ezért kapkodok és eröltetem a lövőhelyzetek kialakítását. Ezzel szemben ezek a srácok frankón képesek alibi passzokkal végig operálni 1 félidőt úgy h 0 azaz NULLA kapura lövésük lenne! Aztán azt a 2-3 ziccert beverik. Így lehet eredményt elérni ez nem vitás! De mivel én/mi a játék öröméért játszunk, nem hiszem h ez a fajta stílus bárkinek is szórakoztató lenne... Sőt azt is biztosra veszem h a prok többsége Qrvára nem is élvezi azt amit csinál. Nekik ez már pénzkereseti lehetőség és semmi más!
Gondoljunk csak bele h az országban is több 10 ezren fifáznak és abból kb 20an vagyunk olyan "betegek" akik itt napi szinten még a fórumon is erről ötletelünk és értekezünk!
A többi ember meg pont leszarja h milyen egy játékosnál a WR, a weak foot és amúgy is jó egy csatár akár cdm-nek is! 
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tisztelem az optimizmusod, de nem, nem efogadható. Egy friss diplomásnak is meg kellene keresnie ezt az összeget 4-4,5 év alatt . Ha nem, akkor jön az örök klasszikus
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan 😂🤣 Szamold ki a resztvevo orszagokat, azoknal az indulok szamat akiknek elotte is eredmenyt kell produkalni. (kvalifikacio) Mindez 4 eves felkeszulessel ami ha rossz napot fogsz ki semmit se ert. A tobbi tenyezot mar nem is sorolom...
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szomorú,
Ápr. 8 hajrá
-
lanikai
aktív tag
ez komoly hogy az új patch után nem lehet a meccs végén azonnal kilépni, hanem végig kell nézni ahogy a játékosok lejönnek a pályáról illetve a meccs összefoglalóját?! elmennek ezek a bús picsába
most játszottam egy div meccset, azt hittem eret vágok... -
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Az a durva h sok embernek ez legalább 5 évi keresete!
Jobb is h az a rengeteg 200k-nál kevesebbet kereső emberke nincs tisztában vele, h vkik egy videojátékkal 5 évi fizujukat rakják zsebre! 
Ha ezt tudom h ebben ekkora lóvé van, akkor nem 30 évesen kezdem el hobbiból!
Na de most nekifekszek és 40 éves koromra ebből fogok megélni és hagyom a cnc-zést a csába! 
-
v_atis
tag
válasz
üzenetére
0 coin. Nagyon sok játékosom van. (Még most is van 585 nagyrészt már csak gold) volt egy 82es totw játékosom amikor meg csináltam a 82-85 sbct adott egy 85ös totw albiolt.
Elsőnek az volt a tervem eladom az összes játékost akit nem használok (futbin szerint ér 2 millát) mondom talán 1 milla kijön belőle és akkor veszek egy Roberto Carlost. Aztán ezzel az a baj hogy sok játékost még volt hogy feléért is 5 napig árultam mint amennyit a futbin szerint ért. Viszont egy ikont mindenképpen akartam így most csináltam egyet. Maradék jatekosokat árulom tovább hátha...
kiserik
Az Upgrades sbck. Bronz->silver->gold->raregold->82-85 up->84-87 up és base icon upgrade -
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Hagyd már, sztem kifejezetten vicces volt.
Egyébként erős a gyanúm, hogy ő csak egy másik nick alatt lévő kollega. Nekem is van vagy 3 nickem itt, és ez a legfiatalabb.Más, pénzdíj
40.000€ az qva sok pénz. 12 milla. Valamivel több mint 2 éves fizum.
De azért azt lássuk már be, hogy mennyivel nehezebb ezt megnyerni, mint 100m-en síkfutásban, vagy 100m-en mellen olimpián 3.-nak lenni.
Azért ott csak futni, vagy úszni kell, itt meg végig koncentrálni, odafigyelni És hát az ujjak elgénberedéséről, meg a lehetséges gerincferdülésről, és a felmerülő D vitaminhiányról még nem is beszéltem.
-
Z'Z"
őstag
Köszönöm Mester! :-)

Idén szerintem ez a max., amit kereskedés nélkül, simán játékkal és SBCkkel össze tudtam hozni.
Mondjuk egy Neuer még tervben van, illetve még a TOTS-ra kíváncsi leszek, remélem Nikolics benne lesz, de ha nem az se gond, mivel Martínezzel is meg vagyok elégedve. -
v_atis
tag
Írta itt valaki korábban hogy YouTube-on valaki folyamatosan upgradelr sbc-vel csinált egy base ikont. Jelenetem kb 4 óra “munkával” megszereztem őt:

Közben dobozt nekem egy Motm Maticot és a totw raul albiolt. Egy gagyi totw játékosom meg volt így vásárlás nélkül megoldottam.
Ő az első és gyanítom utolsó ikonom is ebben a játékban.
-
Csokipuding8
tag
Köszi mindenkinek, megbeszéltetek. Pont arra volt szükségem amit lanikai is írt, azaz a gondolat megerősítésére, hogy kb a felsoroltakon kívül megszívom. Ennek pedig jó nagy a rátája, szóval köszi a lebeszélést. És a többieknek is!
A tesztelésére megmondom őszintén egyáltalán nem gondoltam, de ha ennyire pozitívak a visszajelzések, lehet lecsekkolom

-
Z'Z"
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Az az érdekes, hogy én is ezt tapasztalom, mintha ketten tényleg kiegészítenék egymást.
Én Pirlot hawk-al használom, szerintem próbálj rá, illetve Kakán hunter van, vele távolról lehet bombázni a kaput és általában beakad.
Tudom, nem egy világverő team, de nálam ők az Ikonok.
-
arpo04
őstag
Sziasztok, kis segitseget szeretnek kerni. Jelenlegi keretembe Naldo-t lassunak erzem es darabosnak. Viszont meccs vegi statok eseten 8 folott kap. A helyere gongoltam Alex Sandrot, ugyan lb de sentinel lappal jonak tunik. Egyeb posztra is szivesen fogadom a tanacsot. 60k+ az eladott jatekos/ok ara a keretra.

-
lanikai
aktív tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
á, az a 86-89 upgrade a legnagyobb lehúzás. gyakorlatilag ha nem Pogba, Dybala, Kante, Bale jön, akkor mínuszos a dolog, még a két ingyen lap felhasználásával is
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kömény - ennél többet már nehéz összefarmolni, most kell eladni még a picsába konzolostul a játékot és szívgyógyszereket venni belőle, hogy az eddigi károkat helyrehozza

(#21731) Csokipuding8
Szerintem ne abba cseréld be, nézz ikont belőle. Bár én Kakához használtam fel Schwt, de majd Kaka is csak SBCbe megy később. -
Z'Z"
őstag
Áprilisban jön a TOTS?
@Csokipuding8:
Nekem meg van Schweini és shadow lappal használom, nekem nagyon bejött.
Melette Vidal van, úgyhogy Bundes csapatba simán be lehet építeni, de cserének is megteszi.
De te tudod. -
Csokipuding8
tag
Srácok... Van Persie-t és Schweinit kihasználva - mivel ingyen voltak és pont semmi hasznukat nem veszem - érdemes csinálni egy 86-89-es upgradet? Vagy ne rizikózzam hogy bedob nekem valami tetű középpályás embert ami még untrade is ráadásul...?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyi.
-
sz_abika
addikt
Mennyi potyapénzt* nyert Gabinho tegnap végül?
*mezőny erősségéhez képest erősen világbajnoki nyereményalap
-
futre75
csendes tag
Ezt írják az update-re
-
bajzal
őstag
PC-re jött egy 1,5Gb-os update. Nem tudja valaki mit tartalmaz ez a szép nagy frissítés?Meg van, kiírta a játék

-
Dexar007
veterán
Sbc icon-bol ezt nyitottam.: [link]
1.1 milla pc-n. Megerte,mert 200bol kihoztam. De amugy jonak szamit? Hosszu puska az biztos,meg ugy mozog mint egy alien. Jobban szeretem a torpeket.
-
p0ty
aktív tag
87es del piero CAM poziban mennyire lenne jó?
-
nyervi
aktív tag
pc-re már megint milyen update van?
-
kiserik
senior tag
Sima alap (90-es) Hazardról mi a vélemény? 4231 szűkbe menne bal CAM-nek.
-
marcess
senior tag
-
thebigK
addikt
Tetszik a bpl csapatom, de itr az ideje picit megvarialni, hibrid a jovo. velemeny?
Mindenki full chem persze, ez lenne IG -
Kristof_94
nagyúr
Láttátok már, hogy Szoboszlai benne van a FIFA-ban, egyelőre csak offline? 84-es potenciál, 4/4 wf és skill 17 évesen.

-
lanikai
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
hoppá, én csak Nestát láttam, a szövegbe ágyazott Ronaldo kimaradt! az sem gyenge

a reggeli Salahval átléptem a 10m transfer profitot, én kiugró WL eredmények helyett ezt tudom felmutatni idén
-
futre75
csendes tag
válasz
A guru
üzenetére
Nagyon örülök Gabinho sikerének és gratulálok neki, tudtam hogy nem csak egy kiemelkedő fifásunk van, és szerintem még akad egy-két rejtett gyöngyszem.Gabinho-nak a stílusa is szimpatikus sokall taktikusabb és valamennyire hasonlít is az eredeti futballhoz., a Molnargabo-jé annyira nem. Nagyából én is úgy játszok hogy próbálók biztonságos paszokal elöre jutni de amikor 3-4 en rohannak rád egyszerre ezt elég nehéz kivitelezni. És nem tudok rajöni hogy csinálják, de ha valaki tudja írja már le.
Remélem hallunk még sokat Gabinho-rol.
-
gabigyerek
senior tag
...ha valaki azt monda hogy ez véletlen, azt nem hiszem el
0:0 első félidő. Kezdődik a második 50 és 60ik perc között sorozatban verem a gólokat. 3:0 ide.
Ellen szünetet kér, 30 másodpercig állítgat valamit. 60-70ik perc között 3 at ver. 3:3.
75ikben szögletgól. 4:3 ide. középkezdésből gól. 4:4.
89 ik percben ismét akciógól. 5:4 ide. Középkezdés 5:5. 93 ikban szélen kísérem a labdást, középen Bailly összeakad valakivel. 11-es. 5:6 oda. Középkezdés-sípszó.EA én így szeretlek. JA! NEM!

elhitetitek. 5:4-nél olyan szinten védekeztem hatástalanul, hogy nem hiszed el. Ilyenkor mindig van egy beakadó lóürülék. És a meccsen esett 11 gólból 4 legalább bepattanó, kipattanó, kapuslepke volt.
-
akooos
veterán
válasz
Expendable
üzenetére
Xboxon sokan tolják úgy látom, nincs 600 alatt belőle. Még 600-ért sem éri meg megvenni, nem hogy 650-ért
De azért köszi az ötletet, ha el lehet hozni 300-ért őket, akkor dupláját lehet vele megkeresni. -
sz_abika
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Hát annyit mint egy fitness kereskedésen simán lehet vele hozni

-
Expendable
aktív tag
Ez lemaradt

[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a veresegeim nagyresze azert van, mert otvar szar az embervaltasom, hiaba csinalom az analoggal, mindig melle-melle huzom es mire jo helyre valtanek mar keso...

Kész vagyok a palitól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jobb is h az a rengeteg 200k-nál kevesebbet kereső emberke nincs tisztában vele, h vkik egy videojátékkal 5 évi fizujukat rakják zsebre!