Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Van olyan 4-500 ezres Icon most a kress alatt, akivel kiválthatnék valakit a
NIF Agueró-IF Jézus-SIF Firminó vagy a NIF Reus-SIF Tahuvin-Sif Fekir támadósorokból?
vagy a középpályára esetleg? Nincs még Iconom,

-
Ragnar17
tag
Ez most mi? Elkezdeném a WL-t, első két meccs el se kezdődik, mert még a kezdőgrúgás előtt kiléptek az ellenfeleim..PS4.
Nem értem..
-
Dexar007
veterán
Nekem eddig a WL 9 meccs 1 gyozelem. Mult heten 13 lett a vege. Nincs megbundazva.Dehogy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok amúgy szerintem legyetek türelmesek a szülinapos kártyák vásárlásával. Emlékeztek a Villa-Torres párosra?
1 hónap alatt 200-300k-t mentek le PC-n... -
Szigma70
addikt
Azért gesztusként egy Astori lapot odacsaphattak volna, nahh!

-
lanikai
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
de mi PC-n vagyunk kolléga
itt a kölyök Vieira még mindig 1.3m, konzolon lassan a fele. szerdán számoltam össze, hogy a 85+ gold ill 83+ spec lapok mennyit érnek a klubban, ha most hozzáveszem a 83-4-eseket is, minimum 40%-kal többet érnek a befektetéseim -
Szigma70
addikt
Én, ha annó megvettem egy játékost mert megvolt rá a lóvé, és játszottam vele, hasznomra, vagy örömömre szolgált, akkor nem érdekel a bukó rajta. Ha megérett a cserére, mert lett egy jobb lapja, vagy bármi oknál fogva cserélni kell, akkor kárt enyhítek, és a lehető legolcsóbban próbálom kihozni a cserét.
De csak eladni, vagy kiszállni egy játékosból, mert esik az ára........
túlképp akkor nem is kellett az neked
-
lanikai
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
PC-n 6 napig nem voltak promo packok, tegnap este ugyan beraktak párat, de nem lehet fifa pointért nyitni, így a piac még mindig magasan van. 83-asok továbbra is 4.5-7k, 84-esek max bin, 85 18++, 2 iconra való befektetést meghagyok, a többi repül még mielőtt beszakad az egész
szerintem az egyedüli játékos, akinek drasztikusan lement az ára, az TIF Dybala, reggel óta 80k-t esett, pedig azt is snipeoltam...

-
-
Kristof_94
nagyúr
Én komolyan kinyírom magam... Második WL meccs, megy az oda-vissza góllövés, vezetek 6-5-re a 110. perc körül, erre megáll a játék és mintha ALT+F4-et nyomtam volna bezáródik az egész. Mi a szarért csinálja ezt???
Mindjárt felrobbanok!

-
thebigK
addikt
inkább meg sem nézem a játékosaim jelenlegi árait

amúgy megint feljutottam div1be, tehát a wl megint ordas nagy szopó lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Egy hónapja nincs,hogy vettem CR-t 1,5 milióért most mindjárt 1 millió alatt van..
Gondolkozok,hogy eladjam vagy ne
-
Szigma70
addikt
Basszus
Egy
Asamoah-Alba-Florenzi középpálya, elöttük CAM Draxler - és Schurrle, Reus csatársor
Hátul tökmindegy

-
sz_abika
addikt
Amit ad az isten azt el is veszi. 5 vereség inline , mindegyik meccsen MOTM Salah csinalt ki. Ő a legjobb St/Cm/cb. Pont.
-
A guru
addikt
Csak kapkodom a fejem mi van itt...

Az a Reus elég korrektnek tűnik nekem. Az árak lassan annyira lent vannak, hogy meg sem merem nézni mennyibe mennek a nagyobb lapjaim...
-
Kristof_94
nagyúr
Szánalmas gól miatt kaptam ki az első meccsen. Az ellenfél Manolasa beadás után levette a labdát fordult egyet majd driven shottal gól...

-
Fifaisshit
őstag
Nagyon mennek le az árak :/
Amikor veszek egy játékost napokig figyelem az arat hogy a legolcsobb eddig mindenkit pluszosan adtam el nagyjából
1.000.000 Mattheus mondom az jó ar érte nagyon erre 950ert van ma már.....TOTY kane pár napja a héten 1.180.000eleg jól lement .....most már 940.000ert van ami 10perce megy
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Látod látod multhet elején mondtam hogy “vásároljunk” be 83-84bol

Azt mondtatok minek meg korai erre tessek
Pedig orbitális kasza lett volna
Rátok hallgattam és én se vettem csak parat de azokat a ptg sbck be el is lottem
Mindenesetre meg jó múltkor vettem 85os TOTGS játékosokat 20ert meg 86os ifet 30ert

Meg lila herot 20ert hátha kellenek
-
Ragnar17
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi, kiváncsi vagyok erre az eseményre
bár sok jót nem várok, amilyen áron mennek a kisebb ratingű játékosok is
jól előkészítették ezt. -
Ragnar17
tag
Tavaly nem játszottam Fut birthday-kor, ez a csapat ami most kijön, ez packből nyitható, vagy sbc-által szerezhető?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Állítólag Kaka, nem tudok több visszavonulót, de tuti van.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van már valami premium jatekos sbc kilátásba ?

-
akooos
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Jaja, csak a heti objectiveből szedett FUTmas Pirlo kellett bele. De jó volt még akkor venni Kakákat és pár Real-Milan-Orlando játékost. Remélem nem kell költeni arra az SBC-re. Volt 3 Kakám, elmentek 9900-ért 3 perccel a kitevés után
Ilyenkor mire számítanak az emberek? Hogy emelik a price ranget? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem amíg vannak SBC-k nem nagyon mennek fel. Hiába kell majd Ronaldohoz 6-7 ikon, elég jól el van látva a piac. Talán valami magasabb értékű de olcsó megéri, pl. Schmeichel.
Bár nekem van egy olyan sejtésem, hogy ezek a premium SBC játékosok igényelni fognak 1-2 kisebb ikont... Nem lehet véletlen a base ikon sbc... -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
És Pirlo sbcbe se kellett sima Pirlo!

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, értem
Ez az első FUT birthdayem, azért furcsálltam. Ilyenkor UGYE packból nyithatóak a játékosok? Mert akkor veszek pár pontot, ha már fogyóeszközöm nincs amiből hirtelen sok pénzt csinálhatnék 
-
törölt tag
Szerintetek milyen irányba fognak elindulni az ikon árak? Lehet felmennek az új SBC-k miatt, érdemes most megvenni a kiszemelteket?
Ugye már csak Ronaldo, Pelé, Gullit, Zanetti, Maldini van. Elég hype-olt lapok, különösen az első 3, és lehet mindet kiszórják most.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem van egy eladhatatlan. Mindig is éreztem, hogy nem szabad felhasználni.

akooos: Ennek pont ez a lényege, hogy a szokásostól eltérő legyen.
-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
RB Azpi, CB Kolasinac. Miért nem LB Kola és CB Azpi? Úgy érdekelt volna, így nem
Többi lapra úgy sincs esélyem
Max csomagból nyitok valamit, de kevés játékosom van most ennyi SBC-re. -
lanikai
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
az a Florenzi-Asamoah páros nem is lenne rossz, ha nem ~170 centi magasak lennének
-
Digestive
veterán
Van 1 millám! Ha kell az egészet elköltöm Florenzire és Kakára!

-
Kristof_94
nagyúr
Szent szar, milyen lapok ezek... Pereira CB, Kouyaté CB...

Sissoko és Bakayoko együtt RIP.Végünk van srácok!

De azért abba is fájdalmas belegondolni, hogy ezeknek milyen áruk lesz. ST Reus? 1 milla?

Illetve szerintetek IF Bale ára fog így zuhanni? Viszont mivel ő most kapott ilyen kártyát, akkor nem fog kapni ma liga SBC lapot. -
Dexar007
veterán
WL-ben 5 meccs 5 vereseg eddig. Pont igy kezdödött mult heten is.

-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kaká SBC is lesz, hivatalos!
"You’ll discover all kinds of Squad Building Challenges (SBCs) available during FUT Birthday, including the next End of an Era SBC celebrating a top player that retired from professional football in the past year."
Továbbá:
"Speaking of retired stars, get ready to beef up your FUT squad with the next batch of Prime ICONS in FIFA 18, which will be released during the Birthday event. Not only available in packs, these items can also be obtained by completing SBCs."
Illetve jól sejtettem az íreket is:
"Even St. Patrick’s Day is included in this year’s massive celebrations! Get in on the Luck of the Irish with Weekly Objectives that reward special Irish player items with upgraded ratings that can be used to complete certain FUT Birthday SBCs."
-
kiserik
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még jó, hogy van használható La Liga játékos. Oh wait...

-
Ragnar17
tag
Az a Sissoko, Felipe Anderson, Florenzi..tyűű, lesznek itt kártyák

-
dejvid8
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Futhead-en is ott vannak már. Ezek szerint hivatalos ?

Milyen kártyák, LB Bale és LW Alba? Really?
Viszont az CB Kolasinac és Kouyate, tyű.. -
Clapaucius
tag
Bale

-
LendvaiFeri1
veterán

-
lanikai
aktív tag
10 meccs után TIF Dybalában nem érzem a minőséget, ennyi pénzért sokkal többet vártam...
-
LendvaiFeri1
veterán
Este kapunk csomago(ka)t?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Semmi mert ez nem számít bele

-
dejvid8
őstag
Na, végre nekem is sikerült megvenni az örök kedvencemet, biztos jó lesz vele játszani.

Következő cél a 90-es Henry.Így be is bírom építeni SMS-t úgy, hogy közben marad De Gea is a kapuban. Még csak az új spéci Ben Yedderre várok holnapig, ha nem érkezik akkor veszem a 84-est, és kész a csapat. Majd mutatom, hogy milyen

-
Kristof_94
nagyúr
Viszont nem tudom mi van akkor, ha egy olyan játékos kap ma szülinapos kártyát, aki amúgy PTG vagy OTW lappal rendelkezik...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Az a Peres kéne nagyon.
-
Szigma70
addikt
Áremelkedés, vagy még nagyobb kress lesz?
-
törölt tag
válasz
szeby24
üzenetére
Zsozé bekaphatja ha ez igaz, én többre tartom őt, mint Lukaku-t, Rashford-ot és Lingard-ot együtt.
Kiváló játékos lehetne, nem ő tehet róla, hogy a posztján kívül játszatja az a hülye és azt a feladatot adja neki, hogy tegye ki Ashley Young-nak a szélre, aki majd megpróbálja beívelni Lukaku fejére a labdát (természetesen mindig sikertelenül).Pedig milyen szép, kombinatív (és talán ettől eredményesebb) focit tudnának játszani Alexis-szel, Mata-val, meg Pogba-val, ha ő lenne a csatár a belga helyett és nem ilyen antifocit erőltető edző ülne a kispadon.
(#20436) Szigma70:
Szerintem SBC-hez használható lapoknál emelkedés, többinél kress. -
LedyGyuszi
addikt
jajjj de jó lenne egy ST Reus...instant buy!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20433) #Wiall#:
Pcről? nem lehet...
-
#Wiall#
tag
Emberek hatalmas segítséget szeretnek kerni ugy alakult hogy uj xbox one profilta kene attennem az ea fiokomat hogy lehetne ezt kivitelezni ?
-
szeby24
csendes tag
Egy kis off:Martial megy a Juvéba,igaz lehet?? Valami szuper jó igazolás lenne!!!
-
s0p0q0r
aktív tag
Egy kis off. Csak fifazni szoktam es most kiprobalnek mondjuk egy COD trialt verziot. Hol lehet ezeket fellelni a store ban?
-
sz_abika
addikt
Két upgraddel összejött az a csapat, ami most úgy fest, hogy megüti a WL szintet. Sajnálom Lozanot és Musat, de supersubként eddig tökéletesek. WL 4-1 perpill, nem is rossz egy második WL próbálkozóstól

Fabinhot érzem a kulcsnak 4-2-3-1-re való átállásban, pedig ha nem esik Hazard, akkor már SBCben lett volna felhasználva. Viszont mozgása nem tetszett, de egy Engine lap csodákat tett vele, már-már jobb mint Allan.
Így nézünk ki a hétvégére: [link], ingame pedig Neymar jön CAMba, Hernandez meg előre. 60. perc körül meg Neymar és Hernandez le, Lozano és Musa be. Persze, csak ha látom hogy nem lesz hosszabbítás, mert ha igen, akkor még kicsit csúsztatom a belépőt.
(#20425) kdavid94
Add uram hogy Alaba ne lehessen CB sosem. -
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
100%, hogy fake, de azért 1-2 lapot elfogadnék róla.
De egy ilyen se lenne rossz, remélem tesznek bele pár játékost az MLS-ből idén is.Amúgy én most nagy esélyt látok a Kaká SBC-re is.
-
dojan75
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Lehet ez olyan, hogy keresd a hibát
(Reus kétszer van rajta) -
Stylerr
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezt láttam már 1 hete is, fakenak tűnik.
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Az a Martial bebaxna.

-
Clapaucius
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Okés, köszi!
Csak kapkodom a fejem itt a fórumon, h mi történik... nem figyelek oda 2 napot és máris crash... egyébként a legjobb heti nyitásom volt, jött még egy 82 inform és egy Oblak is Puyol mellé... megérte gold1 ben maradni 
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Szeep

Varjal vele mert a baby iconok ara lent van nagyon bár ki tudja felmegy e meg
-
Clapaucius
tag
Heti rewardbol esett egy 86-os RB Puyol, aki most 450k PC-n.. eladjam most, vagy várjak vele hátha feljebb megy valami sbc miatt pl, vagy adjak túl rajta most, ha tudok?! Köszi
-
Szigma70
addikt
Ha érdekel valakit
A BL-negyeddöntők párosításai:
Barcelona-Roma
Sevilla-Bayern München
Juventus-Real Madrid
Liverpool-Manchester City -
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Teljesen felesleges volt így besűríteni mindent.
-
törölt tag
válasz
A guru
üzenetére
Mivel van ír kártya dizájn az adatbázisban, így arra tippelek, hogy a Fut Birthday keretein belül lesz valami mini promóció. Nem is nagyon lenne értelme szerintem külön eseményt csinálni hozzájuk, a pot of gold sbc-ket leszámítva tavaly is nulla hasznuk volt azoknak a lapoknak.
-
Digestive
veterán
87es játékosoktól most szabaduljak, vagy várható vmi sbc ahova kelleni fognak?
Van kb 15 Insigne a parkolóban. Már most is plusszos, de hátha.
-
A guru
addikt
Na FUT birthday startol ma este 19:00-től. Mi lesz az írekkel?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Köszönöm a választ!
Játszik itt valaki Redkeksz név alatt? most játszottam vele WL-ben. Háát a végén nekem semmi se ment be:
egyszerűen nem tudtam betalálni 1 az 1 elleni szituációkban.Tipikus WL csak azért sem.
Ígértem WL videókat múlt hétről.
Kicsit helyezhettem volna jobban is:
[link]És még a beígért WTF momentum Begovicstól. Kicsit ideges lettem volna ha ebből gólt kapok, vagy tizenegyest magam ellen:
-
Datsyuk
aktív tag
Lehidalok ezektől az áraktól konzolon....bezzeg Pc-n

Lenne egy kérdése: 92-es Agüero vagy Del Piero 88-90-es verziója? Inkább csatár posztra gondoltam.
Del piero mellett szólna még, hogy mindenkivel jó a linkje így tudnám variálni a kezdőt is néha. -
#Wiall#
tag
Lehet abban bízni remenykedni hogy suarez lesz az sbcben
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hát rendesen! Tegnap pl baby Del Pierot el lehetett hozni 500ban, most is 600 alatt van!
Így viszont igazán befejezhetné az ea a hendicap buziságát, mert bárkinek lehet akár iconja is apró pénzért... -
Fifaisshit
őstag
Tegnap nem voltam már fifa közelben

Hat ez mi ez szép lett így

Beleszartak a piacba rendesen
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Ezt a MOTM Talisca-t hogyan tudnám legalább 8-as chemmel beépíteni egy BPL csapatba?

Az a baj, ha csereként hoznám fel az elvileg csak 5 chem lenne. Viszont pl. Jesust nem akartam berakni a csapatba, meg olyan sokat nem akartam rá költeni, pl. IF Fernandinho vagy IF Jesus. Akkor végül is lehet mindegy, a török liga miatt nehéz jól beépíteni.
Vagy megéri játék elején csereként is? -
A guru
addikt
Mindenki készül erre a laliga SBC-re, lehet pont ezért bedobják a PL-t.

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha minimum 85 86os rating kell, akkor kolthetek en is boven....
Aki eddig megvan nagyobb ratingu jatekos -> real: benzema, isco, navas, casemiro, varane,carvajal, asensio
Barca: coutinho, terstegen, mascherano, umtiti, paulinho, dembele
Atleti: filipe luis, up koke, juanfran, gameiro, gimenez, vitolo
Es ennyi. Legyen gyengebb sbc jatekos, kisebb kovetelmenyekkel, mindenhol valamilyen gold packkal es elegedett leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 hónap alatt 200-300k-t mentek le PC-n...