Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
lanikai
üzenetére
Nekem is felé húz a szívem!
Nagyon jól néz ki a kereted! Viszont nekem Telles nagy csalódás volt. 10 meccs után repült is. Közel sincs a teljesítménye a statokhoz képest. Ajánlom figyelmedbe tots Roussillont a helyére! Fergeteges a kis negro!
Gyors, agresszív, tökéletes passzok és mindig ott van ahol szükség van rá, H/H, ja és Blanc mellett 10es a chem! A legjobb szélső védő tots Ariassal egyetemben! -
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Na, ott vannak a töltelékek: Fekir, Naldo...
De hol van SMS, Goretzka?
Így, hogy most nem jött ultimate SBC lehet lesz megint a vasárnapi és keddi.
Akit elfogadnék: Messi, De Gea, Ramos, Alba, Messi, Messi illetve Messi. Ja és még Messi!
Amúgy 2 hét múlva következő wl-ben 11 játékos 1 nemzetből, megy a jó anyátokat... Mondjuk ha megint az lesz mint tavaly a havi díjakkal, akkor a többség letojja majd. Akkor elvileg a játék első hónapjaiban kijött IF lapokat tették bele a pakkokba. Az meg már kinek kell, mikor egy 90+ tots 30-50k?
-
Digestive
veterán
válasz
lanikai
üzenetére
Adja Isten, h LM legyen, akkor végre el tudom indítani max chemen Lozival. Ő az egyetlen aki miatt megválnék rossz érzés nélkül Neymartól!
Neymart el akarom ma adni mindenképpen és max visszaveszem ha beesik újra az ára.Eddig fixen egyszerre jöttek be cserének a 60.ban Lozanoval! Lehengerlő amit ketten tudnak alakítani STben.
-
dejvid8
őstag
válasz
lanikai
üzenetére
Eddig nagyon tetszik, tényleg nagyon tanári. Gyors( nem lomha egyáltalán ), magas, erős, jól fejel, remekül szerel. Passzolni is tud. Nagyon jól kiegészítik egymást Azpival, megérte ez a Blanc szerintem, főleg ennyiért.

Na, az nem rossz, próbáld ki mindenképp szerintem, tetszeni fog.
-
dejvid8
őstag
válasz
lanikai
üzenetére
TOTS AZPI vélemény:
Na így 20 div1-es meccs után azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve vele. Tudja azt, amit a kártya ír. Valóban gyors, simán betudja futni a hasonló gyorsaságú játékosokat, agilis, nagyon jól passzol. Ennyire agilis védővel még nem találkoztam.
Védekezés: Hihetetlen. Igazi "tackler", olyanokat szerel hogy csak nézek. Általában ha rávezetem a támadóra, abból szerelés lesz, bármelyik irányból. Simán körbefutja a támadókat is a gyorsaságával.
Fizikálisan is felveszi a versenyt, Agüero - Messi - Jesus - Martial féle támadókat simán ellök, DE, a 99-es Ronaldo kategóriákat nem fogja ellökni, a termetéből adódóan. (Arra nekem ott van IF Boateng). Viszont leszereli.
Nagyon jó fejel, legtöbbször megnyeri a fejbárbajt, nagyon dinamikusan ugrik fel, a nála magassabkat is képes lefejelni. Persze nem mindig(ugyanúgy, prime Ronaldo, TOTS Ronaldo kategóriák)
Helyezkedés nálam nem okoz gondot, nem kószál előre, szépen tartják hátul a vonalat Boatenggel. Néha én kifutok vele előre, de azért mert elképesztő tackler, és leszedem az ellenfelet.
Tehát 3 dolog miatt éri meg nekem nagyon: Gyorsaság, SZERELÉS(10/11, legyen stand vagy slide tackle), és mozkékonyság/passzolási képesség. Mivel szeretek hátulról építkezni, ezért ez fontos.Persze aki nem szívleli az ilyen stílusú védőket, neki lehet nem fog tetszeni. De nekem már Azpi 85-ös lapja is bejött, még szép hogy használom a TOTS-ot.
UI: Mindenképp egy benga magas védővel kell duóban legyen(Nálam ez IF Boateng), de pl Riijkard, Ramos, Ferdinand, Blanc, ilyenek. Jól kiegészítik egymást, legalábbis nálam az IF Boateng - TOTS Azpi duó nagyon jól működik.
Az ára is úgy nézem már csak 440K körül van, lehet még lejjebb is megy.
De nem bántam meg hogy én 480-at fizettem érte, ezen a 20 meccsen hozott annyi pluszt, hogy ne fájjon ez a kis veszteség. -
sz_abika
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Okay

Mas: Giovinco lett a Lopez lapbol, kar hogy ennyyire le lettitt huzva. Azert par meccsrekiprobalom, ha a dontot ma is buktam. Piroslapos 4-1-2-1-2 zsonglor, 3-2nel otthagytam a gepet, de annyi esze nem volt h hamarabb szabadulunk ha beken hagy, inkabb rugott 7et... Gomezt teljesen kiiktatta pl nekem is.
-
Szigma70
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
CDM-nek kiválló. Használom. All-in CM-nek nem jó. A linkelt csapatba Blanc jó CDM, neki egy jó CM kell, arra a posztra sokkal jobb Mooy, Radja, Vidal.
De mindenki azt vesz amit akar. Én nem hiszek ezekben a lapokban, nekem tavaj se hozták a lapon lévő statokat. Persze vannak, lesznek jó vételek, de én inkább az áresésben kotorászok a lapok közt. -
-
-
marcess
senior tag
válasz
lanikai
üzenetére
Ezen elvet követve és a tavalyi trendet, ez nem volt túl bölcs választás, ugyanis TOTS alatt lesz garantált TOTW játékos, amihez valószínűleg kellenek, szerintem a base icon is maradni fog, TOTS játékos sbc is lesz, és tavaly is hiába volt sok pack nyitva, ezek majd-majd max árért mentek.
-
Szigma70
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Heti feladatban van nálam, hogy debütáló MLS playerrel kellett 2 gólt rúgni.
Néztem a klubban egy MLS csatárt, ez a J.Martinez volt. Betettem SB. prof.Vazze, ez az ember elmebeteg
Mint egy Lozano+Alessandrini+Mertens egybegyúrva.
Akármit rálöttem vele bement, a védőket meg labdástól megkerüli, mielött lehagyja öket.Kész az ember. És ennek van IF-je? Jesszzuussss
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Nekem tegnap olyan volt, hogy a gyerek az elején kipirosozta IF Bonaventurát. Megállítja a játékot, gondoltam biztos lehozza elölről Higut és felhoz egy plusz középpályást. Hát nem, mivel természetesen SIF Lozanot hozta fel CM-be, aki beállása után az első labdaérintésből egy távoli gólt lőtt... És futhattam az eredmény után.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
tegnapi egyik döntőben 0:2 egy román gyerektől (ebből csak a nemzete bosszant igazán, mert ilyenkor kettőzött erővel játszok! ). Jól játszott, szinte alig tudtam túljutni a védekezésén...
4222 és így nézett ki a védelme: Leno - Weiser, Stark, Abraham, Futmas Gnabry és kb, mintha egy icon védelemmel állt volna fel!
-
peetie1
aktív tag
válasz
lanikai
üzenetére
Hű gratula 🙂 Gullit nekem is nagy vágyam, de SBre nem igazán kell. Beraktam motm hojbjerget meg IF szop jon ki-t és ugyanazt tudják mint Fernandinho meg Mooy,csak éppen discard áron ...Elől legyen 3 kurva jó ember, hátul a kapus meg a 2 CB szintén legyen jó, a többi tök mindegy. Shaw Basic chemmel ugyanazt tudja mint IF Marcos Alonso... Online biztosan kijonne a különbség, de SBben semmi.
-
peetie1
aktív tag
válasz
lanikai
üzenetére
Én igazából csak a TOTGS CR-től félek, mert ott azon az egy lapon simán elmegy 1 milla, ha jön a crash. Visszanéztem tavaly egy ST CR árprilis20tól május 20ig 1-1,5millát esett... De annyira nincs szívem megválni tőle.
A többi meg vagy untradeable, vagy ilyen 3-400ezres mint SMS, BD Florenzi, azoktól annyira nem parázok, mert 5 játékoson lesz 1 milla bukta, ha feleződnek. Crespon meg már elbuktam 400at, mert őt még az eleje felé vettem 800ért. Szóval vakaródzok még CRen egy kicsit, aztán valszeg jön vissza Icardi a helyére és az a lóvé lesz a TOTS vásárló keret. -
peetie1
aktív tag
válasz
lanikai
üzenetére
Tavaly április közepe-vége felé volt egy nagy market crash, olyan mint most a birthday előtt. Már nem emlékszem pontosan, de asszem kijött akkor valami sbc, amivel lehetett régebbi IFeket nyitni,plusz lightning roundsok és szinte feleződött mindenkinek az ára. Idén nem tudom lesz e ilyen, de én már lassan inkább a csapat eladáson gondolkodom, amíg ennyire fent vannak az árak. Csak aztán meg 1 hónapig játszani nyomikkal a szeretett játékosok helyett, azért a pár milió coinért... a francnak sincs kedve

Meg ugye idén az EA már komolyan trükközik a piaccal, lehet hogy nem is lesz értelme eladni mindenkit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon jól néz ki a kereted! Viszont nekem Telles nagy csalódás volt. 10 meccs után repült is. Közel sincs a teljesítménye a statokhoz képest. Ajánlom figyelmedbe tots Roussillont a helyére! Fergeteges a kis negro!
De hol van SMS, Goretzka?

A többi meg vagy untradeable, vagy ilyen 3-400ezres mint SMS, BD Florenzi, azoktól annyira nem parázok, mert 5 játékoson lesz 1 milla bukta, ha feleződnek. Crespon meg már elbuktam 400at, mert őt még az eleje felé vettem 800ért. Szóval vakaródzok még CRen egy kicsit, aztán valszeg jön vissza Icardi a helyére és az a lóvé lesz a TOTS vásárló keret.