Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak mert lehet meglenne a jobb CAM jelöltem? mr faláb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem adhatom el, de érdekesek ezek a statok.
Plusz mivel így is használom a 4231-et, érdekel, hogy használod.
Backup meg maradna a 41212. Cserélődne az eddigi sorrend.
-
Santana01
aktív tag
Egész jó volt a mai nap,16ból 12 győzelem és így gold 2 lettem végül.
Talicska új lapja tegnap ahogy megláttam egyből megtetszett,ma meg is vettem és beépítettem. Hát nem bántam meg! 4-1-2-1-2(2)-ben jobb oldali CM-ként játszik és 16 meccsen 11 gólt és 4 aszisztot vállalt.
Ez most a csapat: [link]
Kezdéskor persze váltok 4-1-2-1-2(2)-re,a három brazil középpályás brutál stabilitást ad.
A bal széllel nem tudom egyenlőre még mi legyen..Telles havi reward és egyenlőre 5 chemen is elég jól teljesít aztán kiderül.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Küldesz egy összefoglalót Kradosra?

-
Szigma70
addikt
Srácok, ennek az uppolt Martialnak valami baja van.
Kb mintha pályán se lenne. Jó, nem sokat toltak rajta, de ne legyen már rosszabb mint volt. Még jó, hogy megvan az előző is, megy is vissza az. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
kiserik
üzenetére
Most hogy megláttam a Larssonod eszembe jutott, hogy Crespoval jól kijönne a chem elöl. Szerintetek egy Prime Crespo igényelni fog ikont vagy kb. annyi lesz, mint Henke? Illetve mennyire jó az a lap, ha összevetjük a többi "olcsóbb" ST ikonnal, mint Larsson, Kluivert, Shearer, stb.
Ütős lenne úgy? Igazából úgy már csak Paulinho lenne a leggyengébb láncszem, de a helyére már tényleg nem tudok kit odatenni. -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább patkányoknak lehetne nevezni őket..
Nyugodj Békében Astori!

-
sz_abika
addikt
Nani játszik már a Lazioban? Ezt a vilagtalan Neymart nagyon lecserelnem már egy IF Nanira... Egy failválogatást megerne a ziccerek kihagyasarol...
(Rip Astori - vajon kiveszik a kartyajat?) -
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát, szerintem elkestel, már nem hiszem hogy 20ert elviszik 😎
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
add el a francba a rodrigokat....ha esetleg véletlenül mondjuk pl 83as lenne a közeljövőben, olyan sokat akkor sem nyernél rajt, mert nem bpl, nemlenne agyonhypeolva és nem lenne irreálisan magas ára. Szórd ki és lesz della, bár nem tudom hány darabot raktározol

-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne pörögd túl. Én most átalakítottam picit a gárdát és egész jól működik
Ment TOTY Kante, IF Jesus, SIF Salah, SIF Wilson hogy csak egy pár nevet mondjak. Mondjuk lassan Koscelny is cserés lesz, ma simán lefejelte Insigne 
-
LedyGyuszi
addikt
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Meg mindig kitartasz a 4231 mellett? 🙂
-
LedyGyuszi
addikt
életemben először végigtoltam a 40 meccset, gold 1 lett a vége, 25 win + 1 olyan vereség, amit azért kaptam, mert elakartam screenshotolni az ellenfél csapatát és inaktivitás miatt kidobott az ea... WTF???

mára nagyjából megtaláltam a megfelelő csapatot és a megfelelő taktikát, 41212 szűk ellen elég hatékony lett -
Clapaucius
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Örülök én is, de már tiszta idegesítő, hogy mindig mindig csak az az 1 win kell és akármit csinálok soha nem jön össze ... nembaj a gold1 havi és heti meglesz, az is már tud adni, ha akar...

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak 25kra ment fel az ára a gól után 😔 Így még nem túl nagy haszon eladni de legalább kiszallhatsz belőle 😁
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Rodrigo drága góóóól!!! Így tovább!!!

-
Clapaucius
tag
Zsinórban 4. hete 17 Winnel állok meg, így 1-el lecsúszva az Elite 3-ról. Elég röhej

-
Santana01
aktív tag
Kit ajánlotok bal szélre a három opció közül és miért?
1.84 Young
2.87 Jordi Alba
3.85 Jordi Alba -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jogos.

De nagy brutális a pali.
Bírnám, ha igazából is leigazolnánk.
Peetie: tegnap vettem, 20K-val olvsóbban, mint ma volt PS4-en.

Egyelőre nagyon tetszik.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dybala ST, Aguero CAM, ha ragaszkodsz a formaciohoz. Kellemes sporolast

-
jbalint18
tag
Valakinek itt a fórumon van tapasztalat Casemiroval kapcsolatban mennyire jó cdmbe ?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt hogy fejeznétek be? Valami komoly középpálya kellene nekem, de reális áron. Illetve már csak egy középpályás. Rui nyilván CAM lenne. Megvan 88-as Icardi, Paulinho, Shearer, stb.

Mondjuk most nézem, hogy Buffon baromi drága, de sajnos Handa nem kapna max chemet és ezáltal Chiellini sem. -
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mostanában nincs túl jó nyitasom, a játék elején jobban adta. Talán így szerencsésebb is, mint fordítva, az elején jobban jött a plusz lóvé az eladasokbol🙂
-
dejvid8
őstag
Végül csak nyitottam 7 la liga premium packot, nem bírtam ki. Nem bántam meg, jött egy 87 Marcelo, 85 Carrasco (lehet nyitni?
), Rulli, de a többi semmi különös. Szóval nem rossz, Marcelo jön is a kezdőbe. -
MdewC
nagyúr
Megvettem TIF Savicot.
Nem, nem éri meg, de mégis...

-
thebigK
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ez mar az

Mindenkit utoler a szopoag, nincs mit tenni. -
ali75
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem nyúlnak bele? Várjál egy kicsit még ezzel...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Na arra kíváncsi leszek, hogy meddig tolod majd csak a single módot! Én is ezerszer megfogadtam, hogy ezzel a szemét WL-vel nem játszom többet és látod mégis...
Ezerrel keresem az OP csapatot, de egyszerűen nem akar összejönni. Szerintem ez már nem a játéktudáson múlik...
Szívesen várok akár őrült ötleteket is 41212 szűkre, mindig a szűk a legjobb!
Messi, Nainggolan, Chiellini, Rui Costa, Handa megvannak plusz ugye most nyitottam egy reward 91-es Hummelst is, akit ezek mellé a srácok mellé egyszerűen nem tudok beépíteni. Köszi!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
persze, nyilván pozi,felállás és játék stílus függő!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Várható volt, hogy nem, írásba is adtam.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én csatarba toltam vele 20/25/17et és épp mondtam hogy isten itt is

Legjobb lap amivel eddig játszottam
Gyakorlatilag mindenhonnan gol volt ahonnan lottem vele és hihetetlenül jól le lehet fordulni vele és gyors és zseniálisan passzol és eros
Dehát ugye mindnekinek más és más .......
Lehet mégse törlöm a csapatom
Játszottam pár online single meccset és milyen érdekes ott ment a jatek oda nem nyúlnak bele úgyhogy már csak azt fogom tolni ... -
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nagyon vártam őt, de a 20 meccses verziója épp elég volt sajnos. Nekem se CAM, se CM se csatár pozícióban nem működik. Gyors, jól lő(ballal), de ennyi. 2,8 millát nem ér.
-
LedyGyuszi
addikt
kipróbáltam az isteni Madonnát! nem rossz a pali, de sztem nem éri megcsinálni.
a balosa nagyon jó! A termete miatt viszont még kézzel sem megy neki a fejelés...
(mondjuk ellenem egyszer lefejelte Boatenget, szerencsére nem lett gól) -
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Egy 2 hetes kisgyerek várja otthon

Hiába
R.I.P.
-
Santana01
aktív tag
Mekkora troll a csávó,titokban tuti az ilyen beszólásokra veri..

-
Expendable
aktív tag
Valami nem stimmel ezekkel az upgrade-elt játékosokkal. Először a 83-as Martial volt gyengébb, mint a 82-es, most meg a 87-es Ter Stegen kapott két meccsen 7 lövésből 7 gólt. Ahogy visszatettem a 85-öst, újra véd. Nem értem én ezt.
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok meghalt Davide Astori :'( Isten nyugosztalja szegényt.
-
dudu5130
őstag
Amúgy pc-n tuti, hogy a mezőny 70%-a használja ezt a legacy csalást. Egyszerűen nem hiszem el, hogy kézből nyomja, hogy sprintben követi a labdát amint elveszti, totál el lehetetlenítve a passz játékom. Amúgy az is érdekes, hogy hiába teszem fel high pressure-re a taktikot még is hátul állnak az embereim. Ultra attacknál úgy szintén.
-
Dexar007
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Sosem hasznaltam multiban cheateket. Te nem erzed a kulonbseget? Az egyik a jatek resze a masik pedig illegalis elonyszerzes. Ha egy lövöldözös jatekban lehet tancolni ( pl fortnite) es ezzel kiakasztom az ellenfelet,amitol nem tud loni,akkor miert ne?
CS:GO-ban nem lehet,COD-ban nem lehet. Ott elegge szukosek a lehetosegek ebbol a szempontbol.
Ja egyebkent mondok olyan csapatot.: Atletico jobb napokon. [link] En Atleti salban es mezben tolom,mondtam mar?
MdewC. Szoktam is. Nalam a legtobbet uninstallalt jatek a fifa.
Gyakran en is felulok a provokacionak,es akkor alt f4. -
Digestive
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Csak tudod a többség azt a játékot szeretné játszani, amit a valóságban is focinak hívnak! (más kérdés h az ea ezt nem mindig hagyja) Mondjál már egy olyan meccset vagy csapatot ahol a végére mindenki besárgul! Ez nem erről szól! De gondolom ha lehetne cheateket használni. Mondjuk láthatatlan ember, meg ellenfél fagyasztás, akkor te azt is használnád és borzasztóan boldog lennél h te nyerted a meccset!

-
Meghivott
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Én értem a stratégiád, de szerintem jobb a dolgot itt ennyiben hagyni, már ha visszatérő vendég akarsz lenni

Cserébe írjál valami jó befektetést, vagy formációt, egyéb mindenki számára szimpi dolgot.Volt egy srác, aki jól játszott és minden gól után "hurkázott vagy lóbélezett" vagy tö@öm tudja hogy hívják azt az irreális gólörömöt. Sokgólos meccset játszottunk, nyomott 3-4 ilyet. Nem szeretem ezt a gólörömöt, de kettő után már röhögtem én is rajta. Az a fő gond, hogy 99% full stresszben nyomja a játékot, mert nem is nagyon lehet máshogy.
-
Meghivott
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Most itt is sokan felültek erre a lóra

Én sokszor nézek vissza gólt, mert vagy iszok, vagy fújok egyet, vagy egyéb. Lehet bosszantó, de nekem erre szükségem van.
Hogy milyen gólöröm tetszik nekem, mit használok az az én dolgom. Nem érdekel, hogy ez az ellennek tetszik vagy sem. A trendekre is szarok pro és kontra.
Nem kötelező nézni az ellen gólörömét/visszajátszást.
Bezzeg a lest nem lehet megnézni, amire néha azért kíváncsi lennék. Az egész játék a rohanásra épít...sokszor még a "hülye" ugyanolyan színű mezben is indítana (nem WL), mert már ott is rohan. Nyilván konzolon a WL-ben nem lehet pöcsölni, mert sok a meccs. De a játékban is mindig mindenki rohan. Erre kéne már valamit kitalálni. Folyamatos a sprint, mind támadásban, mind védekezésben. Nem gond ez, de akkor az ilyen játékos bírja csak a 35. percig, aztán legyen lassabb, a szünet után pedig bírjon csak 15 perc full sprintet. -
Digestive
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Ezek a gólörömök a videódban inkább a közönségnek szólnak, mint az ellenfélnek! Amerikában kell a show a rengeteg ostoba embernek. De hidd el ha kapok egy olyan pazar gólt h leesik az állam, akkor nem bánt ha örömködik utána. De te és a hasonszőrü játékos cimboráid ha fejberúgom a kapussal és bepattan a labda akkor is nyomatjátok... És hidd el én nem leszek ettől ideges, csak szörnyen sajnálom, h rengeteg ilyen egyszerü ember játsza ezt a játékot!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
sorry, ennél több eszem van ehhez a játékhoz (is)...

amúgy, hogy ma is tanulj vmit:
"A fair play (magyarul kb. sportszerűség) a tiszta eszközökkel játszott mérkőzés és az ellenféllel szemben tanúsított sportszerű magatartás eszméje. A fair play egyszerre jelenti a szabályok, az ellenfél, a bíró döntéseinek, a közönség, valamint a játék szellemének tiszteletét, a csapatszellemet, a lojalitást, valamint az önérzetet a győzelemben éppúgy, mint vereség esetén." -
Dexar007
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mi ebben az unfair? Gondolom az utolso emberes becsuszas is az,mivel kulonben mennel 1:1-ben a kapura,de en inkabb kockaztatok egy pirosat ,mint hogy vegiggyalogolj?
Vagy amikor tordelem a jatekot,es szanaszet rugdosom az ellenfelet? Ertsd: 10 emberbol 10 sarga,majd becserelek meg 3-at,hogy ok is kaphassanak sargat?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én mindig úgy csináltam ha legalább a fele megvolt az adott csapatnak és csak azokat ahol olcsóbban kijön mint a Pack gyors eladasos ara lenne .....ha ráfizetéssel csinálod őket ugyanakkora lutri mintha vennél coinbol packot vagy visszajön vagy nem általában nem

-
Dexar007
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Nagyhaver ez a jatek resze.
Nem veletlenül raktak bele tobbfele goloromet. Mindenkinel mas huzza ki a gyufat,es minel elobb ered el,hogy a masik idegesen jatszon,annal tobb eselyed van nyerni. A valosagban ez igy nez ki : [link]
Ha hagyod magad provokalni,akkor provokalni is fognak,mivel ez nem csak a passzolgatunk,passzolgatunk majd golt rugunkrol szol..Aztan pedig meg gyorsan ki is nyomjuk a visszajatszast,nehogy a szegeny ellenfel kellemetlenül erezze magat.Hat hogyne.Ez is jo: [link] Erdemes figyelni,hogy az ellenfel jatekosai mennyire rajonganak erte.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Csokipuding8
tag
Láma on
Kipattant a fejemből hogy a Liga SBC-ken belül összerakom végre a komolyabb csomagot dobáló csapatokat. Na de... Ezen csomagok tartalma is eladhatatlan? Kizárólag a plusz coin esélyére hajtok most. Ha eladhatóak, megérheti megcsinálni az ilyen player meg mega packokat dobáló csapatokat? Vagy kidobom a pénzem? Köff -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

-
dudu5130
őstag
A tegnapi egész jó gameplay mára borzalmas lett. Eddig 7 meccsből 1-et nyertem, de komédia az egész. A harmadik meccs után csak nevetni tudtam már amik meg nem történtek.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Fontjelet írtam. =70K forint kb. Nem ps pro, ps slim.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem jobb mint 94sehogy sem .....
94kijon mindenhogy de az említett játékosok nélkül csak 94....Csapatnál nincsen loyality mert így is úgyis 10es....
-
Változott valamit a játék az update-ekkel a megjelenés óta?
Ősszel azért hagytam abba már az elején, mert nem tetszett, hogy túl sok a gól, 5:4, 6:2 és hasonló eredmények születtek rendszeresen a karrier módban. (az UT-t ebben az évben kihagyom)
Nem beszélve arról, hogy a legnehezebb nehézségen is könnyű volt.
Javítottak ezeken azóta?
-
Kristof_94
nagyúr
Lozano és Messi mennyire összehozható egy csapatba?

Az sem baj ha csak Lozano van! Az szeretném, hogy az ellenfelek utáljanak!

-
Mrdevil
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem jó, így kirakva 94chem, mindenképp kell egy szélső, most utána olvasgattam, sokaknak ez a gondja, reddit, EA forum, stb.... Ők is azt írják, hátha lesz alakzat változtatás.

-
pR0x1ka
csendes tag
Jövőhéten melyik league sbc jön szerintetek?
Múlt évben la liga calcio premier bundes volt
Sztem a la liga marad a sor végére.... -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
199£volt a ps kontrollerrel, fifával, 3 napos early accessel 20 promo packkal, gamepaddal szeptemberben. Ha csak az új fifát szeretném majd megvenni earlyvel és promo packokkal, az lenne legalább 70£. az egész pakkot simán meg fogják venni 130ért nyár elején is, de inkább 150ért. Ősszel pedig megveszem megint az egész berendezést újra, pénzveszteség nélkül és a ps is vadonatúj lesz ismét.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
mikkristof
üzenetére
-
Mrdevil
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen ebben bízok, de azért lehet beszélek velük erről.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne csináld már. Inkább kommunikálj a supporttal

Az én posztommal azt csinálták,( ahol peddzegettem azt hogy miért van az hogy 88-as Salah meg 87-es Mané meg minden boostolt játékos úgy fut a pályán mintha mocsárba lépkedne az ellenfél meg egy 77-es játékossal 30 méteres keresztlabdát ad. Parejo meg Kondogbia meg lefutja Manét
) hogy először törölték az összes kommentet alólla (kaptam vagy 5-6 e-mail értesítést is) ?majd amiután megkérdeztem miért törölték a kommenteket (ekkor már 150 ember plussz látta) akkor törölték a bejegyzést majd egy fickó írja nekem privátba hogy megsértettem a szabályzatot
Mondom amígó nem írtam a scriptről meg ilyenekről,csúnya szavat sem használtam. Erre azt mondja nem kell kimondani elég ha utalsz rá
Na most mondom ennek az Admin tagnak hogy ácsi-bácsi megvettem ezt a terméket azért ha van valami problémám vele akkor magyarázza meg nekem miért történnek ezek ne pedig törörlgesse a posztjaimat
itt tartunk most. Jaaa meg ilyet szól hogy örüljek hogy nem kaptam figyelmeztetést 
-
p0ty
aktív tag
elvileg Salah megelőzte a poolban Suarezt a góllövő listán van esély rá hogy kap valami különleges kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a szűk alakzatot már csak azért se vlasztom, ugyanúgy mint a BPL csapatot se...

), Rulli, de a többi semmi különös. Szóval nem rossz, Marcelo jön is a kezdőbe.