Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
pénteken jöhet (LA)liga sbc? mit gondoltok? az utolsó szalmaszálam, hogy valami időt töltsek el ezzel a szarral

-
Szigma70
addikt
86-os Gullitot próbálta valaki CM-ként?
Vagy valaki más ICON CM-be, aki megfizethető, és többet is nyújt, mint a nem Icon playerek?
Vagy jobban járok egy Del Pierróval elöre?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Reggel én vettem egyet 416ért. Még így is drága volt, a hétvégén 400 körül ment. De tegnap meg 450ért vitték buynowban. Kíváncsi vagyok beválik e, én nem szeretem a 3*wf-ot, de azért kipróbálom

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi az, hogy nem tudod?! Ménem?
-
gabesz82
őstag
Ezzel a meccs végi mozizással nem lehet semmit kezdeni? Ez így élvezhetetlen, plusz 3-4 perc tök felesleges időtöltés.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nyogodtan.

Kristóf: okés és/de mikor jön?
-
-
kiserik
senior tag
Emberek, kellene egy kis segítség. 4231 szűkben melyik lenne a jobb balCAM-középsőCAM páros: Hazard-SIF Firmino vagy Neymar-Birthday Draxler?
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Egyszerübb, ha a végén, csak a gólokat, vagy az összefoglalót akarod felvenni, hogy 2x nyomod le gyorsan a share gombot, akkor elkezd rögzíteni, utána még 2x, így leáll.
Meg is tudod vágni, majd feltölteni@gabesz
Még továbbfejlesztem, hogy a kapust is el tudjam fektetni.
Őt a kapufának akarom nekiküldeni, hogy beájuljon kicsit
-
akooos
veterán
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Jó is, hogy vettél, mert ha ő lesz a POTM, akkor szerintem fog kelleni IF Son az SBC-be
Úgyhogy el tudod adni majdnem max áron. -
Csokipuding8
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ahh, tudtam h valami bagatel dolog. De kb arra van a PS h fifázzak. Köszönöm

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Attól függ milyen platfromon játszol. Én a PS-t tudom. Ott share gomb, kicsit várni kell, aztán kocka.
A beállításokban pedig b elehet állítani, milyen hosszú videot rögzítsen visszamenőleg.
-
Csokipuding8
tag
Jah, még egy dolog. Eddig nem tudom miért nem foglalkoztam vele, de hogy a fenébe lehet gólokat, szép helyzeteket elmenteni? Mert Renato Sanchezzel!!! - igen vele, vertem akkora gólt hogy egy 10 percig állt minden mert próbáltam megtalálni a mentési lehetőséget... aztán továbbléptem mert épp felkelt a gyerek, de nagyon sajnálom h ezt nem láthatjátok... Senki gyönyörű élményeit nem akarom aláásni meg leépíteni
, de ilyet még itt a fórumon sem láttam. Szóval help pls, mert már gyökérnek érzem magam h nem találom ami gondolom hót egyszerű amúgy 
-
Csokipuding8
tag
Nem tudom mi történt tegnap de...
valami ügyes ember - egyem meg a kicsi szívét - kirakott egy 87-es Sont 86os buynow-al... Gyanús volt az ára de nem voltam tisztában hogy áll, gyorsan ránéztem az áraira és szerencsére az első amit kidobott pont licitelve volt, 40-el többért mint amiről néztem. Puff vissza, és baszki meg tudtam venni pedig már egy perc is lement az órás licitből... 190 volt. Kipróbáltam egy meccsre, vertem vele egy sima egy fordított gólt, de eladtam mert többet nyertem így. 243-ért elvitték mire visszaléptem a tradelt lapokhoz
Ugyanígy jártam egy Hummels-szel... nyomtam felfele az árát 500-asával, semmi, majd 40-nél kidobott egy 89-eset 39-ért.. itt nem is agyaltam. Bamm... 55-ért rögtön vitték.
MM szintén hozott 50-et az eladott játékosokból...Bár valaki írta az Excelsiort h lehet benne lesz. Na én rácsaptam és 25-ért vettem párat. Hát az cumi lett
De most mintha kompenzálni akart volna a játék ezzel a két fogással. Puszi -
gabigyerek
senior tag
Hosszú idő után végre sikerült újra a DIV1 be kerülni. (még van 1 levezető meccs)

Tegnap basic icon sbc-ből Shevchenko jött és azt kell mondjam egész jó.
Ez a TEAMHa nem elég a tempó, akkor bejön Musa. Ha erő kell akkor Ibra vagy Batsman. stb.
A full ikon gárdákkal még nem tudok sok mindent kezdeni, de a vegyes csapatokon egész jól átléptem.
És néha még ilyen szépségek is összejöttek. POGBA
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Simán!
Most van fenn egy 425-ért licitben.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Szerintetek FB Florenziért pc-n 450-460k sok vagy reális az ár?

-
thebigK
addikt
eladtam a francba mindenkit, a bbva játékosokkal nekiálltam még1x a dailynek, az elődöntőben jött egy 6 ikonos csapat, 2-2nél kidobott a szerver, kösz
DDDDDDDD -
Szigma70
addikt
Mert nem tudtok védekezni.
Nézzétek meg a kicsit fentebb linkelt videómat, én hogy csinálom.
-
Kristof_94
nagyúr
Én most sorozatban a 2. draft döntőt bukom el. A gyerek 3-0-ra ment, a 73. percben nekirontottam és 10 perc alatt 3 gólt lőttem. Erre a 89. percben egy nevetséges helyzet után nyer...
Egy pár napja nyomom az új NFS-t, próbáljátok jó kis móka ez után a fos után...
-
thebigK
addikt
most fejeztem be ezt a gusztustalan szart....emberünk 4-3-1-2ben ptg firmino, ptg willian, ptg sterling hármast használt, meglehet baszni a workratet meg mindenféle szir szart, futottak mint a nyulak, esélyem nem volt....aké lefejelte boatenget, salah elnyomta boatenget, nekem ez nem kell....eladok mindenkit a picsába és itt a vége, nem baszom én fel magam ezen nap mint nap
-
dudu5130
őstag
Borzalmas lett pc-n a játék. Több mint egy hét után ültem le nyomni a dkt-t de egyszerűen förtelem. Ennyire irányítottnak még sose éreztem. A lomha, lassú embereim is begyorsultak. Az egyik meccsen minden helyzet kimarad a másikon meg minden gól.
-
Szigma70
addikt
Előző meccsen vettem fel ezt a jelenetet
Ebből látszik, mennyit is számít ha tudsz koncentrálni, összpontosítani a védekezésben. Megérte gyakorolni, szóval hajrá srácok, koncentráljatok jobban, ne engedjétek, hogy az ideg elvigye az odafigyelést. És életem llabdaszerzése
@Lankai
Ne is mond. 5 juvést adtam el 5 perc alatt 60k ért
-
Dexar007
veterán
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Hat nemtom..de baromira idegesito ez a 85-ös. Lehet be kene aldozni egy pakkra..csak aztan meg kapom a 82-81es szemetet.
-
-
lanikai
aktív tag
Cuadradot 17-ért 10 sec alatt elvitték. ezek nem normálisak

-
Dexar007
veterán
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Bebi Petit? A 85-ös? Az nalam is van. Egy idiota. Beallitotam,hogy maradjon a seggen,hatul..megis osszevissza szaladgal. Balbekk letere neha beall jobbra walker melle.Hat normalis?! Nem tudom,hogy lehetne megnevelni..
-
SzakalyAti
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Azt elhiszem, de nálam Petit és Vieira szűr 😀☝️
-
Fifaisshit
őstag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Pedig a prime egy igazi tank

-
v-man
őstag
Jézuska kaphat mai gólra valamit v bari válogatott kevés hozzá? 😂
-
dejvid8
őstag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Azt elhiszem hogy jó, de a 86os elég rossz volt.. helyére PTG SMS van, szóval tényleg nem tudnám hol használni ezt, azért is ment 100K-s csomagba. Bár így utólag, amit kaptam a csomagból, maradhatott volna.. mindegy, késő bánat.
-
A guru
addikt
válasz
kiserik
üzenetére
Én imádom a palit.
Digestive: Legszebb látvány amikor az ellenfél nem bírja kihozni a lasztit a térfeléről, nagyon komoly nyomást lehet helyezni az ellen kapujára, a kontrákra viszont nagyon figyelni kell, de támadásnál az, hogy fent van 5 csatár gyakorlatilag + Blanc-Desailly a 2. hullámban, azt azért nem egyszerű levédekezni. Kíváncsi leszek mit tudok így hozni WL-ben.

-
A guru
addikt
Ahogy azt ígértem tegnap, írok egy kis “bemutatót” az újonnan használt formációmról illetve a csapatról.
Csapat: [kép] Bale távozott, a WF miatt nem jött be, pedig fizikálisan elég jó volt. Kaká is ment a kispadra, hamar fárad és kicsit darabos, cserének viszont zseniális, nem egy meccset döntött már el, illetve BD Schweini szintén a padon van, remek cseréje Blancnak egy hosszabbításra. Visszajött Promes, illetve érkezett Florenzi, Kaká helyére.
Felállás: [kép] 3-4-2-1, egyszerűen elképesztően kombinatív, sokkal jobban élvezem, mint eddig bármelyik alakzatot, mindig van kinek passzolni, 3 csatár, mellettük 2 szélső, akik védekező szerepben is megállják a helyüket, Blanc-Desailly tengely, nem kell őket bemutatni, a védelem pedig szintén remekül teszi a dolgát, tényleg ajánlom mindenkinek ezt az alakzatot.

Instrukciók: Get in a 3 csatárra és stay back a 2 CM-re, semmi több. -
Santana01
aktív tag
Mikor kijött a MM gyorsba vettem 10k-ra (sajna annyi volt kéznél csak) Juve és Milan játékosokat 2k alatt darabját aztán 20 percre rá már majdnem max áron vitték őket. Pakkokból a legjobb egy Dzeko és még egy Juves gyerek így végül lett 60k így estére

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha sz*rt nyitsz, nem olyan jó élmény , főleg ha tudod hogy úgyis garantált ikon.
De az hogy a 100K-s csomagban volt 2 82-es , 2 81-es, 2 80-as, és a többi 80 alatti, az az év vicce.
Hihetetlen. -
Kristof_94
nagyúr
Na végül lőttem egy Szczesny-t 9k-ért, a legjobb nyitás Bernardo SIlva volt, végül is visszahozta az árát...

Bár egy pillanatra elhittem, hogy CR, amikor még csak a zászló jelent meg.
dejvid: Már én is nagyon nyitnék egy ikont, akár egy Inzaghit is csak ikon legyen.

-
dejvid8
őstag
Egy meccset játszottam Rijkaarddal, és ennyi is elég volt hogy rájöjjek, nem kell. Úgy fordul mint egy traktor, és nagyon lassú. Ment egy 100K-s csomagba.
Mit nyitok belőle? A legjobb egy 82-es ZAZA, vagyis nincs is board. Besz*rok. Hihetetlen. Másnak meg dobálja a Ferdinandokat az icon sbc, meg 100K-sból azért illene egy board legalább.
Ekkora egy f*shalmazt, és ne menjen el az ember kedve tőle. KÖSZ EA.
-
Kristof_94
nagyúr
Nevetséges ez a Juve sbc, 1 eladhatatlan Mandzukicom van, akit amúgy nem akartam felhasználni, de most "muszáj". Viszont a 2. játékost nem tudom megvenni, mert már vagy 30 játékost vittek el előlem 59:59-nél...
-
sz_abika
addikt
Én nekem üres a klub, csak a spanyol liga van nálam gyakorlatilag, így kihagyom ezt a kört azt hiszem.
-
dejvid8
őstag
MM-ből egy Board se.
Icon playerem: CDM 86 Rijkaard. Hááááát. Fene tudja. Jó ez?

Bár valami CB,LB,RB,RM,nek jobban örültem volna ... Bár legalább nem Inzaghi vagy Schmeichel. -
peetie1
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na, mit kaptál? Nálam ifj. Roberto Carlos köszönt be. Asszem nem kell beletolni másik sbcbe

-
thebigK
addikt
Jo boszme egy MM lett a mostani, feladatonkent kb 5-6 jatekosom van beloluk
-
akooos
veterán
Akkor ma csak 8-kor lesz MM?

-
dojan75
tag
Pogbát milyen lappal érdemes játszani Cmbe?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem azokat a csapatokat valamilyen sorsolás útján kapjunk, nem hinném, hogy belenyúlnának.
Ha valamiben változtatnak, az a játékmenet, bár ez is olyan dolog, hogy mindenki mást tapasztalal, illetve sok embernek pont az aktuális javítás jön be.
Vannak, akik ezeket észre sem veszik.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Bocs, kifutottam a szerkesztési időből.
A fenti csapatom szeretném továbbfejleszteni, valakinek van valami építőjellegű ötlete?
Mindenki eladható, azon felül van kb. 60k.
IF LM Perisic milyen lehet csatárban?#21830 Z'Z": Hát, nem néztem, csak feltűnt, hogy mintha régebben nem lett volna ilyen követelmény az offline ellenfeleknél.. De persze el tudom képzelni, hogy a játék életciklusának végéhez egyre jobban közeledve, ez így fog menni, a végén már 90 alatti csapat nem is lesz.. Amúgy mindenkinél másak a napi SB ellenfelek?
-
Aguinaga
őstag
Na, lejött a peccs nálam is: SB meccseket néztem 85, 85 90, 87 overallu csapatok vannak benne, lol
-
thebigK
addikt
Tetszik ez a draxler otlet, en enginet tennek ra
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
És ennél a mikulásos lapja jobb volt sztem.
Egyébként SIF Fekír ennél is jobb, egyedül az 5 csillagos WF jobb Draxlernél.
Tudom, Te valszeg németek közt használod, csak úgy mondtam
-
törölt tag
válasz
sipike97
üzenetére
Ha tudsz még hozzátenni, akkor szerintem egy ilyen jó lenne, és mondjuk így nézne ki in-game.
Nem tudom milyen formációt akarsz használni, de ha 4-1-2-1-2, vagy 4-3-1-2, akkor az RW helyre mindenképp SIF Wass-t ajánlom. Ő jó CM-nek tűnik, Del Piero-t viszont vétek lenne ott használni, ő mehet CAM-be.
(#21818) nyervi:
Remélhetőleg nem szándékosan tették bele, csak valami bug és javítani fogják, csak ne kelljen rá hetekig várni.
Kíváncsi vagyok, hogy konzolon is benne lesz-e.
-
Sasa22
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi.
Nálam is ott játszik, ugyanebben a felállásban..
Egyelőre Basick, gondolkoztam a HAWK és a HUNTER között, de akkor megpróbálom az utóbbival -
sipike97
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
300k nagyjából.De nem probléma ha kicsit több vagy kevesebb.

-
sipike97
tag
Ki hogyan fejezné be? A játékosok ne változzanak,és ha lehet mindenki max chemen legyen.Ingame úgyis történik változtatás.
Köszönöm 
[link] -
gabigyerek
senior tag
-
Sasa22
tag
Én megcsináltam 2 icon SBC-t.. volt egy rakat untradable lapom és igy kb 100kbol kijott a 2 ikon.
Középpályást szerettem volna, mivel a hibrid csapatomba igy több lett volna a variácios lehetőség.
Persze hogy 2 védőt nyitottam
Ferdinand és Petit. Nem mondom hogy boldog vagyok, de igy utolag belegondolva, sokkal rosszabbul is járhattam volna
Más: nyitottam egy Birthday Draxlert, hihetetlen a pali, nem lehet tőle elvenni a labdát
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én azt mondom, mint eddig, vedd meg a középső lapját az SBC-nél 200 ezerrel olcsóbban.
Hunter lappal nála is ki vannak maxolva a pace és lövő statok, strength alapból ugyanannyi, a többinél meg minimális különbség van. Trait-ek szintén azonosak.
Ha véletlenül nem válik be, akkor mit fogsz csinálni az eladhatatlan lappal? Berakod egy másik prime sbc-be, amire még pluszban megint elköltesz legalább ugyanannyi coin-t, mint Crespo-ra? Szerintem akinek nincs sok millió coin-ja, annak nem érdemes prime sbc-ket csinálnia, annyival nem jobbak azok a másik két lapjaiktól.
-
marcess
senior tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Szerintem Larssonnak se örülj, én őt nyitottam, úgy voltam vele, hogy rosszabb is lehetne. Tévedtem, az egyik legrosszabb csatár aki a kezeim közé került, gondolkozok, hogy becserélem egy 100k-s packra, viszont hátha lesz még ilyen mondjuk középső icon sbc, amibe mondjuk kell egy icon. Fene tudja.
-
dejvid8
őstag
Este mikor jön az MM és olcsóbb lesz minden, megcsinálok egy Icon SBC-t. Elég jól kijövök így, hogy Schweinsteigert(88), RvP-t(88) és untradeable-k közül 2darab 85-öst, 2drb 84-est és 4drb 83-ast feltudok használni. Igy ha minden igaz, kb 100K-ból meglesz.
Remélem nem fogom megbánni, konkrétan bárkinek örülnék, az alábbiak kivételével: Pirés, Inzaghi, Laudrup, Schemichel. A többi jöhet.

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek várjak még Crespoval a mostani SBC-k végéig? Futbin szerint az sbc most 650k körül van, de volt korábban 570k is.
-
futre75
csendes tag
Tegnap letöltöttem a patch-et és nálam nincs ez a meccsek végén, ne kérdezzétek nem tudom miért.De vagy 10 mecset játszottam tegnap és ugyan úgy volt minden mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy el tudod adni majdnem max áron.