Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

Vannak még furcsaságok ebben a játékban.
    A cél az online 7. osztályba feljutás, amihez még 1 pont hiányzott.
    Este mondom lejátszom az utolsó meccset, ami jól is kezdődött, mert az első félidő normálisan lezajlott, ahogy kell.
    Aztán 1:1-el kezdtünk neki a második 45 percnek, ami egy kész rémálom volt;
    Első megmozdulása az volt, hogy megindult a kapu felé nyíl egyenesen, amit én szerencsésen levédekeztem és utána egy kontrából majdnem vezetést is szereztem, viszont Dybala 30 méterről az üres kapu mellé bombázta. :(((
    Azért írtam, hogy szerencsésen, mert az emberváltás nálam néha még mindig katasztrófa.
    Na, ekkor az ellenfél leállította a játékot és utána úgy elkezdett laggolni, hogy én még ilyet a 3 éves FUT pályafutásom alatt nem tapasztaltam. Konkrétan játszhatatlanná vált a game a részemről.
    Neki persze jöttek a gólok, de én már a 3.-nál letettem a kontrollert, ezt ő 5:1-nél észrevehette, mert kilépett.
    És ami érdekes, hogy az eredményt lekönyvelte, meg le is ment a csapat fitnesz, de az 1 mérkőzés megmaradt a feljutáshoz. :F
    Az ünnepek óta nagyon keveset játszom, de amit észrevettem, hogy a TOTY óta megnőtt a pace huszárok száma.
    Ezzel még nem is lenne gond, mert ha le tudom védekezni, akkor nem érdekel, de ahogy írták már előttem is kezd idegesítővé válni, hogy csak ilyenek jönnek velem szembe.
    Leszámítva a kezdeti nehézségeket szerintem elég jól indult ez a játék, de ezzel teljesen 15-ös feelingje lett az egésznek.
    Egyébként érdekelne, hogy ezek ellen milyen felállás, taktika, illetve játékos utasítás hatásos?

Ui: Hozzáteszem,nem siránkozni akartam! :D :R

Új hozzászólás Aktív témák