-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lovi0930
üzenetére
Ennek szerintem az lehet az oka, hogy a Csomagnyitó Pistike kinyitja Lacazette-et, Tevezt, Nainggolant, Marchisiot stb, és azt mondja hogy hmm... hát ez nem kell, aztán kiteszi a piacra... nem kell senkinek, nagy a kínálat. Ekkor megveszem én, mint rohadt jó vételek.
Pisike kinyitja Agüerót, Ibrát, Robbent, Hazardot és hűűűűűű ez kurvajó, ezt meg kell tartani. 
(#9310) adamlukacs
Na ha valakire, Neymarra hatványozottan igaz az értéktartás. Ugyanis őt nem is nyitják a csomagokban, nem növekszik a kínálat, mivel úgy tudom, hogy akiből van TOTW vagy TOTY, annak nem nyitható a sima lapja. Így az ég világon szinte semmi nem viszi le az árát, csak az, hogy a "konkurenciái", azaz a többi kártya ára csökken, és ezzel valamelyest az övé is, de alig.Bmeg akkor ezért nem igazán csökken Pogba ára sem, tényleg.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pisike kinyitja Agüerót, Ibrát, Robbent, Hazardot és hűűűűűű ez kurvajó, ezt meg kell tartani.