- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Szerintem már akkor is sikeres befektetés lesz, ha nem kap Upgrade-et, mert TOTY héten minden olcsóbb, és utána újra elkezdenek majd növekedni az árak, de ha még Upgrade-et is kapna, főleg, ha kettővel...
Most 250k-ba kerül PS4-en, 200k-ba PC-n, szerintem TOTY héten jövő hétvégére le fog menni az ára legalább 50k-val, de talán még többel. Megveszed mondjuk 130k-ért a TOTY időszak végén (lehet hogy még olcsóbb lesz), aztán el fog kezdeni növekedni, mert már nem nyitogatnak csomagokat. Visszaáll kb 200k-ra az értéke pár hét alatt. Február közepén kap egy +2-es Upgrade-et és fel fog menni szerintem vagy 300-400k-ra is az ára, úgy, hogy mondjuk 130k körül vetted meg. Ez nem egy rossz befektetés, főleg, ha nem csak tartogatnád, hanem játszatnád is, de lehet hogy túl optimista vagyok, de az is lehet, hogy még ennél is jobban sülhet ki.
Persze mindezt úgy feltételezve, hogy nem kap közben még egy IF-t, mert az valamennyire lejjebb nyomná ezt.Aztán majd februárban kövezzetek meg ezekért a jóslataimért, ha másképpen alakul.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest