Új hozzászólás Aktív témák

• szupersanyi
    aktív tag

Most már tényleg elegem van ebből a játékból.
    Utolsó meccsen jött a 2. osztályban, egy győzelemmel feljutottam volna. Nagyon szar ellenfelet kaptam, egy normális meccsen legalább 3-al legyőztem volna. De ez a szerencsétlen EA (nem akarom hosszabban leírni róluk a véleményemet, mert kibannolnátok) nem akarta, hogy ez egy normális meccs legyen. Ez a csapatom: BPL
    Összesen 15 kaput eltaláló lövésem volt a meccsen, az ellenfelemnek 4. És hány gólt lőtt? Hát persze, hogy 4-et... Ezek közül 1 normális gól volt, 1 olyan, amit én rontottam el egy pontatlan passzal és 2 igazi fifa gól (össze-vissza pattog a labda, senki sem tudja átvenni és valahogy 1v1-ben odakerül a csatárjához). Szóval ilyen gólokat kaptam, de ehhez már kezdek hozzászokni. Ami miatt majdnem áttörtem a kontrolleremmel a falat az a befejezések. Mahrez és Agüero istenek, minden meccsen lőnek 1-2 gólt és kiszolgálják egymást (Sanches semmit sem csinál, majd kipróbálom TOTS Arnautovicot), kivéve ezen a meccsen. A kapusa (ha jól emlékszem Handanovic volt neki is) mindent kivédett vagy kapufára tolt. Úgy játszott, hogy ha a 16-osnál jártam, akkor már ki is hozta őt a kapuból, de lehetetlen volt elcsavarni mellette vagy átemelni. Összesen 2-szer tudtam így elcsavarni, mindkétszer kifejelték a gólvonalról. Lőttem még 3 kapufát is. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az én Handanovicom semmit sem véd ki, össze-vissza ugrál, de a labdát nem akarja elütni, az ellenfelemé pedig mindent kivéd. 3 gólt még így is tudtam lőni de a reális 7-8 lett volna...
    Miért "csal" így a játék? Ha lett volna az ő kapusán egy ritka arany training, akkor megérteném ezt, de nem volt. Erre a meccsre nem lehet azt mondani, hogy van ilyen, a valóságban sem mindig a jobb csapat győz, ez a meccs egyértelműen olyan volt, mintha valami láthatatlan fal lett volna ennek a szerencsétlennek a kapujában...

Új hozzászólás Aktív témák