Új hozzászólás Aktív témák

• LedyGyuszi
    addikt

"Több mint kétszer annyi PS4 kelt el mint XO...ezt te még versenynek nevezed?" - kit érdekel? mert úgy néz ki, hogy a Microsoftot se, pláne engem...attól még, hogy Magyarországon pl. több suzukit adnak mondjuk, mint BMW-t, akkor te is inkább Suzukit veszel?persze lehetne példát erre is arra is írni, de láttunk már oylat, hogy sok birka megvett vmit, attól még nem feltétlenül az a jobb...
    "grafikában jobb a PS és ezzel kis is fújt,"Meg több az exkluzív cím rá, és hát...ennyit tud egy konzol" -gratula!tehát csak játszani tudsz vele?még egyszer leírom, nem érdekel az exkluzív cím!nem fogom felvágni az ereimet, mert nem játszhatok egy uncharted játékkal, kinőttem már ebből...Sokkal jobban lázba hoz a support (Microsoft hülyére veri a Sonyt, kár ezzel vitatkozni...), Live szolgáltatás (havi 4 ingyen játék, stabilitás), win10, x360 backwards, a kontroller, ea access ,stb...
    " azért mert te ebben nem találod meg a fantáziát," - exkluzivitás, itt abban is marad az érvelésed...

"én pl. nem az exkluzív címek miatt vettem boxot" . azért vettem, mert nincs kedvem évente költeni erőműkre, hogy az újabb és újabb játékokkal tudjak játszani...és munkán és letöltésen kívül pl. semmi másra nem használom a laptopomat, minden másra ott a konzol...filmezés (netflix, blueray), zenehallg., néha még kinectezek is egy kicsit a haverokkal jó móka részegen... :K

semmi bajom a ps-sel, mondom még egyszer, volt is ps-m ,de a grafikán kívül és exkluzív címeken (idei évben azért megszámolnám melyikre mennyi exkluzív cím van, de igazából hidegen hagy...) semmi nem vonz, szolgáltatásban sokkal többet kapok a boxtól...és itt be is fejeztem! :DDD privátban szívesen folytatom az okfejtést... :K

peace :R

Új hozzászólás Aktív témák