Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish
    legenda

Itt most jönne tőlem egy kis "élmény"beszámoló ha elfér!
    Muszáj kiírnom magamból mert amit a játék most az imént elém tett azt nehezen tudom felfogni vagy megérteni. Mióta megvan a Fifa16 gyakorlatilag csak single megyek, semi-pro fokozaton. Nincs is vele gond..sőt. Mivel mostanában rendszerint minden meccsemen rúgok 3-5 vagy akár 6-7 gólt is, pont azon gondolkodtam hogy ideje emelni a tétet.

Gondoltam megnézek pár draftot és ha nagyon megy a semi akkor utána feljebb lépek. Tegnap 2 draftot toltam, mindkettőt 4 winnel zártam és mind a 8 meccsen kivétel nélkül legalább 4 gólt rúgtam. Gondoltam akkor erre még ma is ránézek. Meg is csináltam a csapatot, indítom a meccset...szokásos 5:0. Második meccse 7:1. Harmadik 4:1....és ekkor jött a 4. meccs...Belgium.

Az egy dolog hogy gyakorlatilag nem engedtek a labdához érni, mert olyan pontosan és gyorsan passzolgattak hogy azt szemmel alig tudtam követni, de valami oknál fogva az én játékosaim meg elfelejtettek passzolni. Nem hazudok ha azt mondom hogy 20ból 17 passz pontatlan volt. A kapusom kidobásnál full középre dobja a labdát a támadóhoz miközben úgy húzom "lefele" az analógot hogy majd kiszakad. De ez még nem minden. IF Benzema és TOTY Messi azt se tudja mi az a foci. Helyezkedés/indulás/labda átvétel immáron nem szerepel a tarsolyukban. Messi 4-6 olyan ziccert lő mellé/felé hogy nem akarok hinni a szememnek. 80. perc körül lecseréltem Martinezre. Nem a posztja, de már annyira irritált Messi jelenléte is hogy le kellett cserélném, meg gondoltam a frissítés sosem árt.

Nem is ártott ugyanis gyötrelmes 110perc után sikerült egy nagyon pöpec kis helyzetet kicsikarnom, és nagy nehezen nem kis szerencsével gólt is lőttem, de les miatt nem adta meg!

Nah most itt megállnék. Régóta nem nézek focit, ezt aláírom. Biztos voltak szabály módosítások is mióta nem vagyok jelen a foci világában, de ez tényleg les? Ha igen, akkor mikor és hol/hogy? Akárhogy nézem a védőket, azok mindig hátrébb vannak. Esetleg van valami új feltétel aminek meg kell felelni? Nézzétek már meg!

Itt már minden reményem oda volt, de aztán a 114. percben az ellenfél megszerzi a vezetést, egy ilyen góllal...

Itt le is tettem a controllert és megvártam míg letelik az idő. Mindig is azok táborába tartoztam akik nem hisznek a csalásban és társaiban, de gyerekek ez mi?
    Mondanom sem kell inkább MdewC kolléga verjen egy 5öst, de ez úgy felb*szott hogy legszívesebben kivágtam volna az ablakon...csak mivel digitálisan vettem akkor a PS4et is ki kellett volna vágnom azt meg azért nem akartam :DDD

Új hozzászólás Aktív témák