Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Figyelem, pozitív sztori következik!

Elindultam brahiból ezen a 3 Stars kupán. A klubban lévő brazil silver lapjaimat használtam, semmi fuksz, meg csillogás, tök átlagos arcok, plusz egy Felipe Melo, hogy a középpálya ne legyen harmatos, illetve beszereztem Bastost a bal szélre, mert egy non rare arany még belefért a három csillagba.
Az első meccs sima, bár 3:0-ra elhúzott, mert eleinte nem tudtam felvenni a tempót a sprint taktikával, meg Giovincoval (végül 6:3 lett ide
). A másodikon kilépett az ellen, vagy megszakadt, nem tudom. A harmadik találkozón már 18/11 volt az arányom, és végül hosszabbításban csak sikerült megtörni az átkot. Jött a döntő egy full silver török ligás csapat, ami már gyanús volt, mert nem törekedett arany lapok használatára.Igazam lett: hatalmas meccset toltunk. A srác minden megmozdulása életveszély volt, nem sprintelt, sokat passzolt, pattanásig feszült idegekkel kellett koncentrálnom a védekezésre. Nyomott ezerrel, és végül az első félidő végén össze is jött neki egy hármas passz kombináció után a gól. Elképesztően jól látott a pályán, a védelem közé befutó embereinek tökéletes ütemben passzolt, 1:0 oda.
A második elején kezdtem én is támadgatni, de nem volt egyszerű. A kontra maradt ellenszerként, amiből lett egy elég erős lövés. Ez lepattant, Gedoz meg bekotorta. Na, innen még durvább lett az egész. Minden támadás végén potenciális helyzetek, folyamatosan begurítgatta a bogyót és ez is lett a veszte sztem, mert kiszámíthatóvá vált. Hosszabbítás, megint én jövök, látom, hogy Gedoz megint jól mozdul, ott a folyosó, teszem be neki laposan a lasztit, amibe épphogy csak belepöcköl, a labda elgurul a kapus hasa alatt én meg akkorát ordítok, hogy remeg az üveg. (Főleg, h az ő módszerével jött a gól)
A hosszabbítás 2. félidejében brutál pressure, de Giovanni a döntő szitukban véd, és végül nyerek. Az utóbbi idők legintenzívebb Fifa élménye és meccse volt, a srácnak ismeretlenül is gratula, nagy menet volt!

Ja és a 6000 coin se jött rosszul...
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Horgász topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A másodikon kilépett az ellen, vagy megszakadt, nem tudom. A harmadik találkozón már 18/11 volt az arányom, és végül hosszabbításban csak sikerült megtörni az átkot. Jött a döntő egy full silver török ligás csapat, ami már gyanús volt, mert nem törekedett arany lapok használatára.