Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balisz
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Köszi a választ.
Azért tettem be alapból Kompany-t mert ő már megvan, Koscielny-t és Cech-t pedig akkor meg kéne vennem. Baines az egyik BPL játékos akivel tökéletesen elégedett vagyok, szeretek türelmesen játszani és passzolgatni, ő ebben nagyon jó. Én meg azt nem értem miért nem használja senki Schweini-t, persze gondolom az 52 pace miatt. Szerintem nagyon jó mindenes játékos, stabil a labdával, jól passzol és lő, védekezése is nagyon korrekt, CM posztra nem is kell ennél több.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért tettem be alapból Kompany-t mert ő már megvan, Koscielny-t és Cech-t pedig akkor meg kéne vennem. Baines az egyik BPL játékos akivel tökéletesen elégedett vagyok, szeretek türelmesen játszani és passzolgatni, ő ebben nagyon jó. Én meg azt nem értem miért nem használja senki Schweini-t, persze gondolom az 52 pace miatt. Szerintem nagyon jó mindenes játékos, stabil a labdával, jól passzol és lő, védekezése is nagyon korrekt, CM posztra nem is kell ennél több.