Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Nyah! :D

Blashe kolléga folytatta a csapatom "taknyosra" szop@tását, a PS4 kupában is agyvérzést kaptam, Badalandabad kolléga (aki elég jól tolja) is ellátta a bajom (majd még vissza kapja), szóval ez a 2 napja tartó mélyrepülés ráébresztett, hogy az esti 2-3 meccses zombi játék teljesen visszasorvasztotta a játékom, a fejlődés helyett, diveket is hanyagoltam.

Blashe kollégával a következők szindrómákat állapítottuk meg (köszi a türelmet és a segítséget itt is):

- Elsorvadt a szél játékom, nem volt változatosság, Dybalara nem tudtam fejre játszani, így ez az opció szép lassan leépült, így egysíkúbbá vált a játékom.
    - Sok a hátsó passz (amiről teljesen nem mondok le, mert ez az alap játékom és kell az építkezéshez, meg fő a biztonság), de csökkenteni kell és ha már passzolok, akkor rendesen. (amit hozzá teszek, hogy a kurv@ jobb analógot mindíg húzni kell passz/emelés után, mert akkor pontosabb, erről is leszoktam az utóbbi időben, kaptam is az ajándékba adott gólokat szépen... Erről persze nem az ellenfél tehet, csak jó rinyálni. :D)

Ezek jöttek a kollégától, jogosan és itt jött a képbe, hogy Dybalat akár mennyire is szeretem, de már nincs meg a SIF lapja, így minek tartsam meg? Mandzu nem jöhet szóba, tudjátok nálam miért, így hát a maradék coin készletet betolva most így nézek ki:

itt nincs sok meglepi
    innen viszont hiányzik Tévez

Direkt kényszeríteni fogom magam a beadásokra újra.

Illetve amit még csiszoltam:

passzt: 50-re
    lövést: 50-re húztam vissza a már ismert custom taktikámban, illetve:

- védekezésnél mérsékelt csap társ cointain, mert az elmúlt 2 napban rendszeresen kaptam úgy gólt, hogy a védőim rohannak el a kapu felől, az ellenfél közép pályáról felpasszol a futó csatárnak, mire visszaváltok a CB-re és ráfordulnak a csatárra, addigra olyan csúszásban vannak, mint a síkosított koton... Szóval ezt csak a mérsékelt csapat társ cointanal lehet elérni, mert nem a falból kell CB-t hívni. (Tudom, 1000x leírtam, csak ezt se tartottam be.)
    - szerelésnél/elvesztett labdánál agresszívebb szerelés gomb használat, de odafigyelve... ;)
    - több oldalváltás kell megint

Szóval ezek vannak most, újra vissza kell ezeket ültetni, de az utolsó 2 meccs már halvány reménysugarat mutatott...

:R

Új hozzászólás Aktív témák