Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt

Elismerem ezeket a hátvédeket, de azért az merész kijelentés, hogy legjobb védősor (lehet, hogy igaz), mert a Serie A-ban könnyű jól játszani, sajnos 1 igazán top csapat van, az összes többinek már egy BL negyeddöntő is fenomenális csoda, rengeteg játékos volt/van az elmúlt évekből, akik az olasz bajnokságban villogtak, elmentek máshova, és ott eltűntek. Vagy fordítva, máshol nem volt helyük, elmentek a Serie A-ba villogni (pl Higuaín, Callejon stb).
    A BL-ben mutatott teljesítmény lehet mérvadó, ott egy jó szezonja volt az elmúlt évekből egy olasz csapatnak, a Juvénak, az előző, az alapján én nem tudom megítélni, egy szezon kevés, hogy azt mondjam, hogy legjobb védősor. Most lehet, hogy már a nyolcaddöntőt sem élik túl. Mióta a két milánói csapat összezuhant és a Juvét visszasorolták, azóta nem az igazi a Serie A. Nekem hiányzik egy jó Serie A, de rendszerint olyan csapatok végeznek második és harmadik helyen, amik egy erős bajnokságban Európa Ligás helyezésekre lennének elegek. Hiányzik egy erős Inter és egy erős AC Milan, akiknek reális céljuk a BL győzelem, vagy legalább egy BL elődöntő/negyeddöntő.

Szerintem a FUT-ban jobbak ezek az olasz csapatok, mint valójában. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák