Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara
    őstag

Nem. :N Próbálom objektiven szemlélni kedvenc repülő hollandimat, de még igy is felfelé lóg ki a csapatból. Az igazság az, hogy ennek a 11-nek Matic, RvP és McGeady a húzóemberei még igy is, hogy van két több százezres játékos. Egyetlen eset van, hogy Robin visszahúzza a csapatot, amikor kontrázhatok és lefutják. De ilyen nem sokszor fordul elő, tekintetbe véve, hogy a mérkőzések többségén 60+-os labdabirtoklásom van. :DDD Amikor pedig betömörülnek az ellenfeleim, nincs hová sprintelni, igy fontosabb a jó Dribbling és Passing, valamint a Shooting természetesen. :K

Hazard valóban olyan jó, amilyennek tűnik a statok alapján, csak egyelőre az első osztályban még kezdő vagyok, rá kell éreznem, nem tudom igazán kihasználni az erősségeit.Vele szemben viszont Di Maria nem igazán hozza azt, amit egy 300K-s játékostól elvárna az ember, úgy érzem, hogy Fernandinho a másik oldalon egy 10-esért sokkal jobban megéri. Majd még Yayát szeretném kipróbálni, valamint esetleg a későbbiekben egy Sanchezt, de McGeady 5*-os cselei nagyon hiányoznának akkor.

(#6879) Juventus FC: Igen, reggel láttam, hogy lementek a coinárak, viszont a játékosok még ugyanúgy vannak, gondoltam, most vagy soha. :K De ennyi elég is volt, nem tudnék érdemben erősiteni ezen a csapaton, csak hatalmas összegekkel... :K

(#6882) Jokko: Azért, mert mikor a pakkból esik neked egy játékos, annak 7 meccsre szól a szerződése. Időjárás-változással még nem találkoztunk a Fifában. :DDD

(#6884) Dinter: Ahogy a valóságban is közel lehetetlen, itt is. Pont az ilyen játékosokat szokták próbálni duplán kizárni a játékból, mert túlságosan agilisek.

Új hozzászólás Aktív témák