Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
David Silvát próbálta már valaki online? Milyen LW-ben? Nagy a kisértés, hogy beépitsem a csapatomba Depay helyett.

-
LendvaiFeri1
veterán
Vélemények?
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Ezzel bárki ellen ki lehet állni. Igaz nem tudom PC-n mennyibe kerül, de Xboxon és Ps-n kijön annyiból.
-
Cseri0058
őstag
van 75k cointom. tudtok ajánlani valami ütőképes csapatot ami kijön ennyiből?
-
bab1987
tag
Amikor szembejön veled a Messi Neymar csatárduó Di Maria Robben támogatással, és sikerül lealáznod a szerény kis Olasz kereteddel az ellent naná h akkor nem ír jóvá semmit ez a csodálatos game. Fifa 15 én így szeretlek

-
Zsohi
őstag
A FUT-ban az normális, hogy ellenfélnek egy jóval magasabb osztályból kapok ellenfelet?! Most jutottam fel a DIV 5-be és első mérkőzésen meglepően könnyedén kaptam ki 2-0ra... Ránéztem a gyerek adatlapjára a web app-ban és hát jelenleg a DIV 2-ben szerepel!

-
Kalos7
tag
Sima online szezoban az 5. osztályban járok és eddig mindegyiket megnyertem...
De nem semmi hogy még itt is vannak olyanok akik nem tudják levédekezni a középkezdéskor a szalomozást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyik meccsen olyat sprinteltem Bale-el hogy 6 ember mellett huztam el és a csávó még lerugni se tudott
Mourinho taktikát alkalmazom mert a védelmem nagyon hátul van de a saját térfelemnél 100-as az agresszió![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Támadási sebességem is 100-as és Ronaldo Bale Rodriguez 3-as pedig száguld mint a bagzó macska.
Nem mindig a legszebb focit játszom hanem szétfutom az ellenfelet de megkell hagyni élvezem
De engem már jó idelye nem tudnak lefutni mert tömörülés van és nem játszok a színekkel mert úgy becsúszok hogy törik a láb.
Az egyik meccsen a csávó Robbenjét le is rugtam szalomozása közben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
argentin27
senior tag
Huhhh megint egy fergetegesen nagy meccset nyertem meg!
Az egész meccsen a védekezés dominált, eszméletlen taktikázás ment. A meccs végére 4-4 kapura lövés volt és 60-40% labdabirtoklás ide.
De a végén egy hosszú indításból jött Ribery két védő között egy láb alatti lövőcsel és finess shot a hosszúba, mindez a 88. percben fenomenális érzés volt, de mire jött volna a replay már rage quit!!!
-
LendvaiFeri1
veterán
Melyik csapatban vannak a legjobb 5* SKILLEREK, illetve melyikben van a LEGTÖBB?

-
Dinter
addikt
Magától atalitotta az idot 3 napra, es veletlen annyival listaztam

-
m.hegyi
tag
Hello!
Ket De Bruyne kartyam van. Aktivva tettem az egyiket, masikat elrakta valahova, nem talalom sehol.
Otlet?
-
tigomigocika
senior tag
na!
első 0-0 meccsem -
Zsohi
őstag
Na IF Sanchez megjelent a PC-s piacon 2,5 millióért!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen, sikerült.

-
Dinter
addikt
Azért egy 21k-s lapon 5k haszon nem rossz

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Vettem egy gyógyító lapot, de alig tudtam használni, mert 20 percre beragadt a piacra. Lejátszottam a meccset a másik kerettel, de meccs előtt a felállás megint nem az volt, mint amit beállítottam és hiába játszottam le, megint nem számolta el a meccset. Meccs elején az 1. percbe jelezte, hogy Tévez megint lesérült, de most meccs után nem az. Keretet is alig tudtam váltani, mert a (#4050) zsoltirte probléma hétfő óta még mindig jelen van. Jelentem hétfő óta, tehát 3 napja Xbox360-on a Fifa 15 szinte használhatatlan, mert idegesít a csillió bug és a gagyi FUT szerver.

-
Zsohi
őstag
Na sikerült hülyeséget csinálnom...
Az univerzum legnagyobb mákerének köszönhetően elszórtam minden coin-omat csomagokra és semmi különlegességet se dobott. A meccsen 3 ziccert sikerült valamiféle csodálatos módon kihagynom az üreskapú szájából... D. Silva képes volt melléfejeli a gólvonalon állva a labdát.
Az ellenfelem, pedig a meccs végén egy öngóllal megnyerte a mérkőzést a 90. percben és elbuktam a feljutást... és kislányos zavaromban kidobtam az ablakon 100k coin-t utána. Ez az aktuális rész borzasztó frusztráló tud lenni.
(Pánikgomb elfért volna valahol
) -
bobooo
addikt
@EASPORTSFIFA
Happy birthday @vdsar1970! Available in #FUT on Xbox One & Xbox 360
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tegnap nekem is ezt csinálta a pipát rakd be arra a helyre ahova mondja és indítsd újra a gépet.
-
daffy1989
tag
[link]
Így áll a jelenlegi csapatom. Miután kimaxoltam az offline 1. osztályt és az online felkúr,így némileg elhanyagoltam az utóbbi napokban a játékot,így inkább csak kereskedtem. A nem játékosokkal való kereskedelem nagyon tetszik,érdemes kipróbálni -
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
sikerült valahogy orvosolni?
-
Dinter
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor frissíted
-
Barell
őstag
Továbbra is tanácstalan vagyok. BPL csapatba egy Emenike jó lenne vagy Benteke a 100as Chem miatt?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Van.
-
Rypejakten
addikt
véletlen van olyan, aki belefutott a nemműködő jobb analóg kar hibájába?
-
LendvaiFeri1
veterán
Az mi, hogy nem tudok üzenetet írni originen, mert frissíteni kell valami béta verzióra.
Másnak is ilyen?

-
m.hegyi
tag
Helló!
Kérnék egy kis segítséget!
Volt egy játékosom, licitáltam ugyanarra a játékosra. Meg is nyertem, klubba küldésnél ugye felajánlotta, hogy cserélni kell a 2 kártyát, mert egyszerre nem lehet bent a kettő. Kicseréltem, viszont a másik kártya eltűnt. Mindenhol kerestem, sajnos nem találtam meg. Valaki járt már így? -
LendvaiFeri1
veterán
Ez a Diego Costa egy kiba**ott állat! Fel se lehet borítani, egy ge**s TANK.

-
zsoltirte
aktív tag
Első mai meccsem, offline. Véletlen Tévezt raktam kezdőbe CAM-ba, de 1. percbe le is cseréltem. Semmi baja nem volt, erre meccs után kiírja, hogy 4 meccsre lesérült. Nem is játszott, csak másodperceket és 99 volt az erőnlét! Ráadásként a pontot se adta meg amit elértem. Nem igaz, hogy lehet ilyen bugos ez a szar és full random képes totál felbaszni.

Hm.. most nézem, hogy meccs után, mikor bejött a keret Tévez a padon van, tehát lehet, hogy nem is raktam véletlen a kezdőbe, mert, akkor most is ott lenne, hanem a gép bohóckodott megint. Kicsit fel is volt borulva a keret, mert pl Hamsik meg CDM-be volt. Imádom ilyenkor ezt a játékot.

-
MdewC
nagyúr
válasz
zsoltirte
üzenetére
Javaslom, hogy folyamatosan figyeld, hogy tudd az aktuális árát. Mindenképp csökkenni fog, érdemes ráccsekkolni szombat kora reggel, hátha lesz annyira alacsonyan, hogy megérje, vagy ha pedig a 7végén nem lő sok gólt/nem állnak rá a kereskedésére, akkor várhatóan hétfő/kedden lesz érdemes megvenni. Persze 5-10K +/- eltérés ilyenkor is megvan, de addigra jelentősen csökken majd.

-
Keller16
aktív tag
Emenike szvsz irdatlan fos egy játékos. Gyorsnak is csak szigorúan egyenes vonalban mondanám, de ami a legnagyobb gond vele, hogy egyszerűen nagyon rossz a finishingje. Musa és Doumbia oda-vissza veri, bár tőlük sem voltam elájulva.
-
LendvaiFeri1
veterán
Valakinek nincs kedve meccsezni?

-
zsoltirte
aktív tag
IF Napoli
vagy 4-2-3-1(2), de ezt össze kéne rakni. 
(#4256) argentin27
Ezzel én is így vagyok. -
argentin27
senior tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Az agyatlan Emenike és társai nem mindenkinek válnak be, mert hozzájuk is egyfajta stílus kell.
Egy Dos Santos és Giovinco féle játékoshoz megint másik stílus dukál.Személy szerint nekem sem jönnek be ezek a tank-ok, inkább a technikás játékosokat kedvelem!
De sajnos tény és való hogy hatásosak!

Viszont erre a Doumbia gyerekre nagyon kíváncsi vagyok főleg azért mert amellett hogy bivaly még 4*-os skiller is, ja és villámgyors is, szóval ő tényleg állat lehet, erő, sebesség, technika!!!

-
zsoltirte
aktív tag
Én nem értem ezt az Emenike imádatot. Most megvolt, így játszottam vele, de nem egy nagy cucc. Úgy néz ki ezek a játékosok nem nekem valók.
------
Nem vagyok nagy IF vásárló, így kérdezném, hogy megjelenés után mennyi idővel érdemes megvásárolni őket? Egy IF Higuain kellene, persz csak ha nem horror áron fog menni. -
Dinter
addikt
Ezt rakom most majd össze

-
Dinter
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2 Matuidi, Bravo, Emenike
Most szereztem egy Maestro chem. style, 99 szerződéses Aubameyangot 16k-ért.

-
gardzser
csendes tag
Na most telt be a pohár ettől a hulladéktól.
1. osztályból csúsztam vissza 4. osztályba!
Hogy milyen körülmények között arra 1 nap nem lenne elég mire leírnám. De ez még annak is betudható hogy nem figyeltem eléggé stb... nem mérgelt fel annyira. Ez van, már megszoktam.
Na de az hogy megnyerek 1 meccset és 0 coin meg 0 pont. ( Az előzméyekben persze regisztálta ) és nem az első eset.
A másik megnyerem a bajokságot meg is kapon a coint viszont nem rakott magasabb osztályba hanem maradtam a 4.-ik ben.
Ezt a 2 dolgot sehogy se tudja a user-re kenni ez a hulladék cég. Könyörgöm 2014-et írunk.
Kiványcsi lennék hol tartana a pl a Facebook ilyen trágya szerverekkel....
-
Dinter
addikt
Tippek, hogy meglegyen a chemistry? MdewC-től átvettem egy jónéhány elemet

-
zsoltirte
aktív tag
-
evibly
senior tag
Sok csapatépítő függő van itt, ezért főleg nekik ajánlom a Futheades srác videó sorozatát.
A lényeg, hogy a hetente kapott FUT Edition, illetve Season Ticket ingyenes csomagokból épít csapatot, majd azokkal meccsel. Ez már a második évad, az 5. résznél jár. Szórakoztató és nyelvtanulásnak sem utolsó. Nézzétek!
-
argentin27
senior tag
Magyarul amire oda jutok hogy össze kukázzak annyi coint hogy a Bayern-t meg tudjam csinálni addigra megint minden milliós árban lesz!!! Mondjuk már most Robben 950k PC-n, Ribery még tűrhető 260k-val.
Szóval ez csak egy szép álom marad!!!

Megint az autobuyer-ek szétba...k az egész PC árakat!

-
daffy1989
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
igen
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez a telós app?
-
evibly
senior tag
Tegnap este nem bírtam ki és a spórolt coinom egy részét elvertem pár Jumbo pakkra (Xbox360). Mondanom sem kell, hogy a legjobb egy Ter Stegen volt, ami után dühömben nyitottam egyetlen 7500-ös csomagot, ami meg Kompanyt dobta

Ezzel nagyjából null szaldó, szóval semmi értelme nem volt

-
elod22
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nagyon jól leírtad a dolgokat. Semmi értelme gyűjtögetni a színes lapokra, mert csak esztétikailag dobdak a csapaton, legtöbbször gyengébbek, mint a normál lap. Egy példa tavalyról: lecseréltem gold Lewandowskit a TOTS változatára és sokkal gyengébb lett a csapatom. 20 meccsen szerzett 8-9 gólt, holott a simának majdnem 1gól/meccs átlaga volt. Statok alapján sokkal jobb kellett volna legyen [link]. És nem is említettem, hogy tavaly az in-game statokat sokkal jobban felhúzták, mint most és még úgy sem lehetett érezni sokszor a különbséget.
-
Extremex
tag
Csapatom nevét meglehet változtatn?
-
Genji
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én is így vagyok az IF-ekkel, egyszerűen semmi pluszt nem érzek a min 5x-ös árért. Nem is költök rájuk (max pozíció váltás esetén látom értelmét). Sima arany lapok a tutik. Mondjuk TOTS/TOTY kártyáknál azért már nagy differenciák vannak statokban, ott lehet van érezhető plusz egy egy sima laptól.
-
evibly
senior tag
Itt van például ez: Futmillionaire.com.
Appokat kínál vásárláshoz, licitáláshoz, napi 100k, havi 1 milla coinnal kecsegtet. Nyilván ehhez be kell lépned a rendszerbe, és olyan 6 ezer forint körüli összeget kell fizetned, hogy hozzáférj az appokhoz. Csak nekem ez mindig bűzlik - olyasmire kiadni pénzt, amiről fogalmam sincs hogy működik-e vagy sem, mert hiába szórják tele az oldalt elégedett felhasználói visszajelzésekkel, azért én sem ma jöttem le a falvédőről

-
evibly
senior tag
És mi a helyzet az autobuyer/autobidder módszerekkel? Nem egyszer volt olyan, hogy abban a milliszekundumban, ahogy kitettem egy játékost a piacra, azonnal elvitték, ami végül is lehetséges úgy, hogy vaklaki éppen arra keresett rá, de annyira gyorsan történt (nem egyszer), hogy biztosan valami automatizált megoldásról van szó.
Ez legális? Ez nem egyszerűbb? Mi kell hozzá? Csak mert az EA belengetett eltiltási metódusa ezt nem említi, hanem csak a coin kereskedést, és ha ez így van, akkor valamilyen autobuyer cuccal sokkal gyorsabban mehet az egész, nem? Erről tudtok valamit?
-
Yodamest
veterán
A másik meg az, hogy igazából kiteszed a lelked szerzel egy Messit vagy CR-t vagy bármit, de nem sokkal lesz jobb, sőt. A 14 be is az volt, hogy a budget BPL csapatommal aláztam a full LSD parádé zöld, fekete, kék csapatokat. Jobban féltem, ha egy full silver kóreai csapat jött komolyan.... Szerintem egy adott szint felett már úgysem az számít, hogy most nem 86 hanem 90 a pace, vagy nem 83 hanem 86 a befejezés. Ha már van egy full rare gold csapatod azzal bármit elérhetsz, én nem adnék ki 1 játékosért sem irreálisan magas árat, de ez én vagyok.
a játék egyébként is eléggé random, az, hogy a lövésed beakad a felsőbe vagy kapufa, melléfejel a védő szögletből vagy befejeli, a handi kinek kedvez, szerintem inkább ezek a random dolgok döntik el a meccseket, amikbe nem szólhatsz bele, mint az, hogy kinek van úgymond erősebb csapata. -
evibly
senior tag
Amikor a Champions Shield online kupadöntőben egy 86-os csapat jön a te török ligás 77-esed ellen.
Amikor az ellenfél csatársora Bale, Benzema, Iniesta, Modric.
Amikor Bale kétszer elfut az első 5 percben és mindkétszer simán begurítja és ezután visszajössz 2-2-re Ba-nak köszönhetően.

Szóval ezek a pillanatok fárasztók, egyben meg qrva büszke voltam, hogy a sok százezres csapatát meg tudtam szorongatni, de a végén persze egy 11-est is kap és nyer, miközben nekem, fullos helyzeteim martadnak ki. És fut, fut, fut, bár Bale-el én is ezt tenném valszeg.
Egyébként Ba kibaszott jó csatár, nagyon jól finisel, hirtelen gyorsul, jó a labdakezelés, sokkal jobb, mint Emenike. Szóval csak ajánlani tudom annak, aki hibridben, vagy Süper Lig csapatban gondolkodik...
-
elod22
senior tag
Ha ilyen odaadással csinálod tovább, januárig meg is lesz Messi.
Tavaly én is hardcore szinten űztem a kereskedést, kb. 50 millió profitot termeltem, egy rakás zsetont adtam el pénzért, de most már semmi kedvem nincs hozzá, belefáradtam, sőt még a játékkal is sokkal kevesebbet játszok, mint a 14-el.
Pár tavalyi csapatom, amikről mentettem képet, belinkelem őket, hogy motiváljalak

-
Dinter
addikt
Csak én érzem szarnak a Realt az idei fifában? Casillas semmit sem fog meg, nincs ütköző középpályása, Benzemát meg bármelyik védő elnyomja.
-
Yodamest
veterán
Az durva. Te nem valami bróker vagy véletlenül? tényleg le a kalappal, hogy egész nap van türelmed ehhez, én biztos nem csinálnám. Ez egy játék a játékon belül gyakorlatilag, több "játékidőd" van benne, mint magában a fociban. Mindenhol vannak ilyenek, wowba is csodáltam mindig, aki ilyen 100.000000 goldokat összetudott profokkal szedni.
-
Dinter
addikt
Web appban nem lehet megnézni, hogy mennyiért lett a lap vásárolva?
-
bobooo
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Genji
őstag
Bármivel, folyamatosan rotálom, illetve egyszerre több dolgot is piacon tartok az 50 itemből, változó mi fogy. Főleg szerződések és chemistry styleok. A kulcs a kis haszon és a türelem / sok kutató munka beszerzésnél. Sok befektetett idővel váltod ki mások lustaságát lényegében.

Pl 150es licitekkel veszek sima arany szerződéseket. Beállítom a 150 min/max-ot aktuális ár keresést. Kell lapozni kb a 150. oldalig és ott vannak amikre még nem nyomtak 150es licitet. Mire lejár 50ből kb 5 a tied lesz ezen az áron. Időgyilkos, de 200/250es áron kiteszem és lesznek emberek akik lusták és ha épp a tied van legelöl mikor lejár a licit nem válogatnak és megveszik.
Beszerezni is sok idő illetve óránként újra ki kell tenni, pótolni kell a lapokat rgo egész nap min. fél óránként rá kell nézni az appra.
A haszon kicsi és a munka sok de működik.Chem lapok ugyanez, venni 150/200ért eladni 200/250 vagy 250/300ért. Finisher, Maestro, Deadeye szokott kint lenni olcsón azokra kell vadászni.
Még valami: este kell venni, minden olcsóbb. Délelőtt/nappal meg jobban fogy a cucc.
-
^Boss
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
jelenelg mikkel kereskedsz sacc/kb? nekem teljesen beállt a kereskedés, alig vesznek valamit, azt is általában a minimál áron, ami épp nullszaldót ad...

-
Nazara
őstag
Leverem a cseresorommal bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest