Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Várható e hogy lejebb dog menni a fifa 15 ara? Ha igen mmikor es kb mennyivel? Köszi a valaszt
-
Shit Life
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek holnap érdemes eladni a nagyágyukat és december végén visszavenni őket???
Biztos a nagy árzuhanás?
Csak mert most volt ez a nagy EA bannolás és resetlés ez nem befolyásolja a történteket?
Nem változtat valamennyit a forgatókönyvön???

-
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Legnagyobb profit érdekében: TOTY idején
Vagy FUTMAS végén (január 1-jén 100 ezres pakkok lesznek, az árak pedig a padlón lesznek). -
Stylerr
addikt
Én most adtam el Hazardot, Rooneyt, Iniestát, Modricot, J.Rodrigezt, Kompanyt, Courtoist, Benzemát, Alexis Sancezt és Tevezt. Futmaskor vagy Totykor (ha kibírom addig) visszavásárolom őket.
-
drk88
senior tag
De jó h eladtam mindent amikor csiliárd volt az össszes player!

-
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyrészt, mert 19-től futmas, igy akinek van egy kis "esze" az eladja a playereket, ha lehet még áron alul is, mivel még olcsóbban visszaveheti őket a toty vagy a karácsonyi forgatagban.
Másfelől pedig hétvége van, próbáld meg holnap délben kirakni őket, akkor még van esély rá hogy jó áron elmenjenek.
(Csak egy tipp: hetköznap reggel kell eladni, hetvegen este venni). -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
david368
üzenetére
Most, ahogy számolgattam összejön 260k, +még perpill van 20. 230-ból megvan: Benzi,Iker,Jordi Alba, Dani Alves, Luka meg Hámesz, a maradék 50-ből meg kéne még: Pepe, Piqué, Khedira, Vela meg Pedro, + a cserék. Nagyon remélem, hogy ennyiből meglesz, mert ha nem, akkor záróra...
-
Pacos
tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Csak a hangfájlokat. egy nyelvhez/2 file. Egyébként semmi bonyolult. Bemásolod a FIFA 15 főmappájába és kész. Utána a játékban már kitudod választani.
-
david368
aktív tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Az nagyban függ attól, hogy milyen poszton játszik az illető. Ahogy megfigyeltem a kapusok árai +- 10%-ot szoktak változni, szóval nem számottevő. IF-ben csak úgy érdemes szvsz befektetni, ha védőt veszel (80+ ratinggel), tehát mondjuk egy Clichyn vagy egy Mirandan irtó nagy profitot lehet hozni. Ők addig emelkednek árban, amig nem kapnak SIF kártyát.
Csak egy példát emlitsek: Mirandát kipörgettem mikor totw-ben volt, azon a héten 100 ezret ért. Öt napja 1 milláért adtam el. Clichyből érdemes bevásárolni amig még lentebb van az ára.
Szóval, ha IF akkor védővel kell kereskedni, mivel azokból ritkán jönnek ki kártyák. -
Pacos
tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Ez is elég bugos. Átállítom és 2-3 indítás után visszaáll defaultba. Egyébként lehet.
Torrenten leszedtem egy fifa15 kommentár packet még vagy 1,5 hónapja. Van benne vagy 9-10 nyelv, de csak a mexikói spanyolt nyomtam, meg talán egyszer meghallgattam a francia, németet. De van orosz, olasz, lengyel, arab, 2 angol, 2 spanyol, portugál. -
szakii6
tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Az IF játékosok mások szerintem, mert azok inkább csak emelkednek mindig ahogy egyre kevesebb van belőlük a piacon. Bár nem tudom mi volt tavaly, mert ettől az évtől játszok komolyabban az UT-mel.
-
Pacos
tag
100% egyetértek. Pont ezt mondtam ismerősnek is. Rég vették fel, de nekem már akkor sem tetszett. Vmi hülye gondolom azt a koncepciót találta ki hogy - mivel Hajdú B., meg Faragó is tud(tak)nak mondani szellemeseket - akkor az egész legyen egy nagy tréfálkozós baromság... A baj, hogy egyébként nem adnak hozzá a TV-s focis hangulathoz. Sőt! Pedig -főleg - Hajdú ettől sokkal több mint vmi harmadosztályú ripacs.
Az angol a legjobb ill. nekem a spanyol csapatomhoz tetszik a mexikói spanyol is, mert legalábbis a gólnál nagyon szeret gólt kiabálni
A többit nem tudom megítélni. Arabot még nem is hallgattam meg, pedig az is megvan! 
Azért nem bánnám ha megint megcsinálnák magyarul, de ezúttal rendesen! Mondjuk a 4 topliga játékosait tudják+a többiből is az ismertebb neveket, tized ennyi szellemeskedés, több életszerűség, stb. -
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igazad van... vizsgaidőszak

-
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akit csak lehet most adj el, mivel december 19-től FUTMAS, amely minden évben lenyomja a piaci árakat.
Aztán ahogy külföldi oldalakon is olvastam és saját tapasztalataim alapján a market nem fog visszajönni az árhuzanásból, mivel rögtön az ünnepek után jön a TOTY, ami tulajdonképpen olyan crashet okoz, hogy nem ritka 30-40%-os árzuhanás.
Szóval igen, én mindenképpen eladnám az összes playeremet és cheap (10-15k) squadot tennék össze, aztán TOTY alatt visszavenném őket.
További infokert nezzetek a futhead forumot, illetve az ultimateteam uk oldalát.
-
LendvaiFeri1
veterán
Érdemes most eladni a BPL csapatomat, vagy várjak 7végéig a nagyobb "profit" érdekében?
-
kacsa7
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
támadó, nagy nyomás, ha kell még a csapatnyomást is rányomod és kész.
-
kacsa7
őstag
válasz
nzsolt77
üzenetére
Az elmúlt pár évben is a legszánalmasabb a magyar szinkron volt. Baromságokat mondott folyamatosan, nem tudta kinél van a labda... Egyébként meg volt 10 mondat amit felvettek és azt ismételgette. Én élből angolon mentem mindig, az élvezhető... Hála az égnek, hogy idén már nincs. Kb. 2011-ben felvették a hangot és azóta ugyanaz volt mindegyik évben...
-
Stylerr
addikt
-
szakii6
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Legalább van benned szenvedély, ez az, ezért nyomjuk

Köszi Robeszka

-
drk88
senior tag
nekem is elkezdte azt csinálni, hogy 11-esnél tök mind1 merre huzom a kart marad középen..
eddig pedig jó volt XD -
dvtkfan
senior tag
A 90.perc hosszabbításában 1-1-es állásnál büntetőt védeni, majd az ellentámadásból büntetőt kapni és a kapussal belőni, így 2-1-re nyerni a meccset leírhatatlan érzés...

Néha már csak ezek a pillanatok tartják bennem, hogy egyáltalán elindítsam-e a játékot, vagy dobjam ki a kukába örökre...

-
rvn_10
senior tag
Hello!
"Career autosave to be damaged and cannot be used" valaki találkozott már ezzel a problémával, nem nagyon akarok 5 idényt újra játszani.
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nem támadásként írtam, mint ahogy ezt sem, de 80% amit írsz az a játék vagy az ellenfeled szidása és kifogások keresése amiért kikaptál.
-
argentin27
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az nektek logikos játék amikor valakinek esze ágában nincs kijönni a térfeléről már a 15.perctől és látszik hogy csak időhúzásból csinálja és nem az a stílusa! Ha ez egy stílus akkor gratulálok azoknak akik ezt szeretik!!!

Azért beszari mert fosik nehogy labdát veszítsen és gólt kapjon!
Stylerr:
Érdekes hogy ha bárki más írta volna ezt vagy mérgelődik bármiért arra nem hurrogtok!

Na mindegy sorry!
-
Stylerr
addikt
Argentin kollégának semmi nem felel meg ebben a játékban, ezt már megszokhattuk.
-
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
aki logikus játékot játszik, miért beszari? valaki a pontra megy, nem az izgalmakra.
-
argentin27
senior tag
Miért nem szárad le a keze a hátul passzolgatós kis köcsög gyerekeknek???
Talál egy gólt aztán húzza az időt mert érzi hogy bedarálnám a g*cibe!!!
Beszari kis köcsögök! -
nzsolt77
tag
válasz
argentin27
üzenetére
hát akor el kel adniom.igy nem jó az tuti.
-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ha feltöltesz egy gólt azt ki dönti el? Az EA, vagy van egy oldal ahol lehet szavazni?
-
Zsohi
őstag
Rooney-nak jobban tudnák örülni.

-
szakii6
tag
válasz
TJLavin
üzenetére
Számít a teljesítményben, pl a chem lapok aszem ha nem jó az összhang nem adódik hozzá a játékoshoz, plusz érezhetően gyengébb a csapatjáték ha nem jó az összhang. Egy liga vagy egy nemzetiség akkor sárga, ha csapattárs vagy egy bajnokságban ugyanolyan nemzetiségű akkor zöld

Zsolt: pcre talán ha valaki csinál vmi honosítást akkor lehet. De hamar meg lehet szokni, csak az elején furcsa.
Más: lőttem De Rossival egy kis gólt
Szerintetek van esély a golas of weekre?
[link] -
TJLavin
tag
Srácok, olyan kérdésem lenne hogy befolyásol-e valamit a játékosokat összekötő vonal színe? Az addig oké hogy a piros mit takar de számít hogy van-e sárga is vagy csak annyit jelöl a zöld hogy egy liga egy származás? Teljesítményt nem befolyásol?
-
nzsolt77
tag
egvettem a pc-rede igy szar az egéusz. 13,14 et végig nyomtam de magyar bnyelv néküll szar............................
-
nzsolt77
tag
válasz
argentin27
üzenetére
neked hun a fifád?
-
argentin27
senior tag
Ez hihetetlen hogy mekkora hendit ad egy játszani nem tudó valakinek!!!!
Egyszerűen képtelen voltam 2-3-at normálisan passzolni mert mindenki ügyetlenné vált, ha hosszan nyomtam alig ért el az emberig ha röviden elpasszolta a qrva anyjába!!! Ha helyzetbe kerültem akkor a legjobb gólvágóim eltörték a labdát ez egy qrva nagy vicc kezd lenni!!! A játékom alapja a sok passz erre megbxák!!!
Ja és persze a kupa döntőben felejtettem el játszani!
Rögtön az első meccs veszi el a kedvem, hogy rohadnának meg!
Ja és persze egy olyan ellenfél aki loan Messi, loan Bale -el jön!
-
nzsolt77
tag
3sziasztok4 lenne egy kérdésem.magyaritás van a fifa 15 játék hoz? megvettem de nem találtam....................
-
LendvaiFeri1
veterán
A játékosokat most kezdjem el eladni még az árzuhanás előtt?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Akkor már csak azért is a 3., mert kezdem kur##ra unni a BPL-t...

-
Zsohi
őstag
Jöhet a következő IF De Gea.
Hála a két fogalmatlannak a Pool-ban. -
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én a harmadikra voksolnék mert én is ebben a felállásban játszom és az a nagyon fontos tényező hogy a CF-nak kreatívnak kell lennie (jó csel, passzolás, befejezés) és ez inkább komlexen Benzema-ra érvényes hisz a CF nagyon fontos osztogató szerepet is játszik (legalábbis nálam)!!!
De ez csak az én véleményem!

-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem a 2-es

-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
futóbolondokat a legkönnyebb kiiktatni. parkold le a buszt, csapatszélesség 40-50, felfejlődési sebesség 80-100, CM-ek maradjanak hátul támadásnál, CAM, a szélsők és a csatár meg maradjon fönn, aztán kontra ezerrel. 4 passzal megvered a védelmét, és belövöd.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És ha felborítja? Sokkal rosszabb lenne a játék, ha nem lenne benne az úgymond "életszerűség". A való életben sincs az, hogy XY egy állat, és akkor a nála gyengébbnek gondolt, vagy valóban gyengébb játékos nem állíthatja meg, nem cselezheti ki, nem etetheti meg, de megteheti ezeket vele, mert benne van mindig a meglepetés és az ember feletti teljesítmény a fociban. Ez a realisztikus játék.
-
-
LendvaiFeri1
veterán
Igen, nálam van a hiba.

Costával hengerel, amikor Pirlo felborítja a fa##ba?
Vagy Ibarbo, vagy Musa, vagy Dumbia, vagy Emenike állandóan benne van a csapatban, ha meg Ronaldo meg társai jönnek, akkor hiába nem tud játszani, ha bemakkolja a meccset. A múltkor jön a gyerek Agüeroval, rátett valami fost, amivel minden statját 10-el megnövelte, oszt ne, játszál vele... Azt leszarom,ha 20-30ezres csapattal megvernek, mert elismerem, hogy jobb, de amikor ilyen futó ge#ik jönnek, azok meg dögöljenek meg a gép előtt...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A hiba lehet, hogy az Ön készülékében van?

Argentin: Semmivel sem szánalmasabb, mint mással lődözni a gólokat.

1 dolgot aláírok, ha vki csak a sprint gombot ismeri, az gáz. De a 3-4. osztálytól ez már kevesebb...
Vki Costával hengerel. Az nem tré? Vagy mi? -
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Mert OP.
Bezzeg van Persie-t szinte senki nem teszi be a csapatba, pedig sokkal jobb, ha tudja használni az ember.
-
sipike97
tag
Valaki tud segiteni? Ibra ibarbo tevez kore kene csapatot rakni

-
LendvaiFeri1
veterán
Oké, én itt hagytam abba ezt a fostalicska ge** játkot. A 4. osztályt megnyerem, a 3.-ban meg egy meccset nem tudok nyerni. A jelenlegi forma 0-1-3. Cuortois egy olyan hulladék, hogy azt elmondani nem tudom, ami kapura megy, az 10ből 9x gól... Costa szintén hulladék, ahogy Rooney meg Falcao is. A védelem még szarabb, a középpályáról meg már nem is beszélek. A sok életképtelen csiragyerek jön Ibarboval meg társaival, oszt csak futkárzik ide-oda, és így nyer meccset.
-
törölt tag
Silva helyett McGeady

-
szakii6
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó lehet, de akkor szélre gyorsak kellenek szerintem, Silva helyett mindenképp Shürrle pl. , plusz Mata helyett Ramires ha nem ragaszkodsz hozzá.
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez mennyire lenne életképes? Costa, mint CF?

-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi szépen
És azt nem tudod véletlen hogy xbox oneról hogy teszem fel valahova? Upload Studiovan elmentettem, de nem találom hol tudnám feltölteni. -
szakii6
tag
Srácok hova kell feltölteni a gólt, ha azt akarom bekerüljön a hét góljaiba? Akkora gólt lőttem De Rossival hogy tuti bekerül

-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Ha eredetibe megveszem a fifa 15ot pcre egyből fogok tudni online jatszani? Nem kell meg ra semmilyen elofizetes mint pl xboxra?
-
MdewC
nagyúr
Na ázze....

Céges partu off, most fogon, beqrva megrakon a népet a kupába!!
Nincseb kegyelem!!

-
Pacos
tag
Napi jó hír! Másodjára már méltóztatott az EA felengedni (az újabb) bajnoki címmel a 7.osztályba. Persze mindent megtett hogy megakadályozzon, de aztán kénytelen volt engedni

-
szpal17
őstag
Azért az a szemétség, hogy 3 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereséggel kiesek a DIV 1-ből.

Utolsó 3 meccsen kellett volna 1 rohadt pont...1-szer kidobott a játék az asztalra, 1-szer laggolt, 1-szer pedig megvertek...
-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát jó neki
Nekem eddig Benzema volt a legjobb ember akit nyitottam még az elején..XD -
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem, csak letakarják a streamerek mostanában mert sok az acc feltörés
De ez elég troll így lol 
-
LendvaiFeri1
veterán
EZMIEZ? Végtelen zseton meg fifa point?

-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel szívesen odaadom a FUT kiváltható tartalmaimat. Én csak sima online seasont tolok és maradok is annál. A 42-es szintig minden megvan még. Ha valakit érdekel írjon. A platform: PC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kizárt amúgy, szerintem az egyik gólszerző lesz, mindhárman hatalmasat játszottak mezőnyben is.
Remélem Fánk Pörszi.