Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Hogyan tudom eladni a játékosokat? Csak gyors eladás funkció és egyéb hülyeségeket találom. Tele van a keret ratyikkal. Ingyen azért nem dobnàm el
-
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
jó 5let lenne egy ilyen bajnokság, de hogy lehet ezt kivitelezni? itt fórumon mindig írogatjuk, hogy na most Pisti te játszol a Ferivel aztán írjátok be az eredményt vagy hogy?
-
Extremex
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Sztem lenne rá bőven jelentkező

-
Extremex
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki tud valami jó oldált aki online bajnokságokat szokott rendezni?
Esetleg Ph kupa nem szokott lenni amire lehet nevezni?
-
Juventus FC
tag
Az olasz hoz hozzá szolok azt ismerem és azzal játszok én is
Védelem teljesen jó középen támadásba jobb Hamsik de védekezésbe Marchisio sokkal jobb
elől Tevez a legjobb de bal szélre probáld ki majd Kingsley Coman-t érdemes, játszottam vele 350 meccset nagy meglepetés, vagy még Gervinho aki nagyon jó ott. Bal szélen Juan Cuadrado aki nagyon "üt" ez is tapasztalat
-
Pacos
tag
nekem 4-2-3-1-el is megvannak a kellő számú helyzeteim, csak vmiért (vajon miért...?
) nem akarnak bemenni csak 10/1-2. -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Majd kipróbálom

Végül is lehetne valami 5 védős felállás, olyat még úgyse próbáltam.
Amúgy nekem nagyon bejön a 4-4-2, kényszerítős játékkal nagyon jól átlehet jönni a középpályán, felfutnak a szélső védők is, simán megvan a létszámfölény. Ami a védelmet illeti, az is tök rendben van nálam, mert ha gólt kapok úgysem azért kapom, mert nem volt hátul még egy ember, nem volt CDM hanem mert Doumbia végigfut a pályán, vagy folyton visszapattan hozzá a labda, szerelhetetlen, bevédi a kapusom stb.. tehát ilyenek, ezeknél meg tökmind1. Az a ritkábbik eset amikor tényleg azt mondom, hogy szépen kipasszolgatott és úgy lőtte be. -
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
A 14-ben végig azt használtam, aztán idén eddig nem tudtam, mert a beadások nem voltak szalonképesek.
De most az új patch miatt újra van értelme beadogatni, szóval visszatérek rá. Eddig 4-1-2-1-2 (2) -vel toltam, tehát szélsők nélkül. Ez se volt rossz, csak így a széleken megbontani a védelmet elég nehéz, én meg szeretek inkább arra játszani, mint középen átverekedni magamat. -
Yodamest
veterán
Na jóreggelt!
Több kérdésem is lenne itt a nagytudásúakhoz

1. Mondtátok itt páran, hogy támadásoknál csak állnak a játékosok, nem futnak be helyekre. Jött rá a válasz, hogy van a játékosbefutás gomb, xbox padon az L1. Nos az lenne itt a kérdésem, hogy ez csak kényszerítőknél működik, ahogy én is használom, tehát passz L1 nyomvatartással és a passzoló játékos utána elkezd sprintelni előre, vagy van rá valami mód, hogy passz nélkül is tudjak utasítani befutásra játékosokat? Mondjuk állok középen Fabregassal nyomok egy L1-et önmagában, akkor valaki a közelben elkezd magától is előrefutni?
2. Csapatépítéssel kapcsolatban, BPL csapatom van és 4-4-2 re ráálltam most, bal szél tuti, Schürrle, IF Eriksen az nem is kérdés, a jobb szél Willian tuti, viszont a másik RM-el kapcsolatban nem tudom ki legyen.
Aki lehet: Navas, Walcott, Sterling, Most eléggé hajlok Walcottra mert H/M a workrate, ő a leggyorsabb és nem is lökik fel olyan könnyen mint Navast. Ti mit mondotok? Még nem próbáltam egyiküket sem. -
Juventus FC
tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Nehéz nem felhúzni magát az embernek sajna, főleg aki szereti a focit

Azt a dolgot még el is fogadná az emberek többsége hogy néha rossz formában van
a csapata néha jó mert a való életben is van ilyen. De amikor egy Walcott vagy Cuadrado
olyan szinten belassúl hogy egy "mezei" hátvéd simán lefutja az érdekes. És ilyen nincs
a való életben ha valaki rossz formában is van ok 10-ből csak 1-2 lő be de attól nem kopik
meg a gyorsasága vagy épp nem felejt el futni az ember
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Olvasom itt a panaszokat és együtt érzek mindenkivel, hiszen én is átéltem ezeket a dolgokat(handicap, kapufák,11-esek,kapus bénázások stb.). Alapvetően szerintem az embernek azt kell elfogadnia, hogy ez csak részben tudásalapú játék és itt a "részben" szón van a hangsúly. Hosszú távon tuti, hogy csak magának árt az ember ha jól felhúzza magát

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Szvsz. Fabregas lassú arra a posztra, Schürrle meg a workrate miatt meg se fog mozdulni...
Ha már úgyis van cash, akkor Hazard és Fernandinho. 
(#6475) TJLavin: Én is ezt éreztem, viszont gyakorlással érezhetően jobb lett. Felállástól is függ a dolog, most átálltam a sokak által favorizált 4-2-3-1-re, de itt az egész csapat túl messze van a kaputól, nehéz támadni. Viszont sokkal könnyebb a védekezés a hátsó létszámfölény miatt. = kevesebb gól a meccseimen.
-
argentin27
senior tag
Ezt lehet meg kéne csinálni! [link]
Főleg a 2 CB miatt hujjuj
-
szpal17
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Pont ezt írtam pár napja, hogy nem tudom mit tartalmazott az update de nekem nagyon bejött. Sokkal inkább hasonlít a FUT is az online season-ra. Nincsenek már bődületes kiindítások és órási különbségek. Kezd tetszeni. Egyelőre div 6-nál tartok, de a többit könnyen hoztam.

Persze aki máshogy szokta meg annak ez nagy érvágás... -
TJLavin
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Na de menjünk már... Én egyszerűen nem tudok mit kezdeni, 6. osztályig elmentem, 3x bent ragadtam pont 10 ponttal ma meg ott tartok hogy esek ki 8ba következő meccs után. Vehetek akárkit nem tudok mit csinálni. Megvolt minden egyes jó csatár, tényleg mindenki Agüerot kivéve (vagyis hogy ő is megvolt mert megadta ugye pár meccsre még) és egyszerűen gól képtelen lettem.
-
argentin27
senior tag
válasz
TJLavin
üzenetére
Na ugyan így szenvedek én is, már nem annyira de még egy kicsit!
Nem működött a megszokott játákom, indításaim stb...
Felállást és taktikát kellett váltanom emiatt!
Nem csak nekünk, hanem sokaknak itt gondot okozott a frissítés!Ezt is tartalmazta pontosan és ez az oka:
---Gameplay improvements to defensive positioning and lob through balls
-
TJLavin
tag
Olyankor mit az istent lehet csinálni ha a több napja jött frissítés óta szinte gólt szerezni nem tudok, nem hogy nyerni. Az addigi játékstílusom gyakorlatilag kuka. Lukaku kedvenc volt, 100+ meccs. kivétel nélkül mindegyiken lőtt gólt, többnyire többet is. Most meg meg se merem próbálni berakni a keretbe mert sem a magas labdáim, sem az indításaim sem a felfutásaim nem jók semmire mert úgy fog mindenki mint az állat. Nem volt ritka hogy meglőttem a 4-6 gólt, Div 4ből 7 egymást követő Winnel azonnal Div 3, most meg ott tartok hogy mérgemben újrakezdtem UT-t és nincs az a csatár vagy támadósor akivel egy kicsit is veszélyes tudnék lenni. Szó szerint még a F*szom is fogva van, nem tudom meglódulni, semmi. Valaki írt hasonló problémát, már ott tartok hogy tényleg Uninstall, ha idegből, ha nyugodtan ülök le egyszerűen nem megy. Fentebb említett Lukakuval úgy indultam meg maxos Bundesliga keret ellen is szinte ahogy akartam most meg ott tartok hogy be se rakom a keretben, de lehet ott Costa vagy Sturridge is egyszerűen nem megy. Mi az isten van ilyenkor?

-
Stylerr
addikt
Nos úgy látszik kész a BBVA-BPL hybrid csapatom. [link]
Várom a véleményeket és az építő kritikákat Uraim!
-
Zsohi
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam ilyen téren hibátlan a játék és ha jól emlékszem, szakadás, meg nem adott pontok nem fordultak elő. A lagg egy online játékban sajnos természetes dolog, még se sűrűn találkoztam vele. Szóval én teljesen elégedett vagyok, csak az a mocskos hendikep szabály ellen lehetne valamit tenni...
-
argentin27
senior tag
Ha egy kicsit is laggol akkor nekem annyi mert elég sokat húzogatok, tempócseleket csinálok és ezt nem lehet akadozva kivitelezni lehetetlen!
A védekezésről ne is beszéljünk ha szaggat, nem lehet jó ütemben szerelni, lehetetlen!A lövőcsel a leg idegesítőbb mert ha szabbat akkor 10-ből 9x nem csinálja meg hanem ellövi!
De érdekes a felvetésed, hogy az ellent nem zavarja? Érdekes az megy mintha nem történne semmi!
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Csak az a furcsa, hogy az ellenfélnek nem laggol? Én ilyenkor képtelen vagyok játszani, más meg úgy megtáltosodik, hogy csak nézek. Főleg a sprinterek ellen lehetetlen védekezni, ha nem reagál a védő egyből.
-
Juventus FC
tag
13 szezonom a div 4 be se le se fel 86 min büntetőt kap a srác 1:1

EA mi így szeretünk

-
argentin27
senior tag
Ha a mi hálózatunkban lenne a hiba akkor valószínű hogy a meccsek nagy többsége laggolna de itt nem arról van szó hanem, (legalábbis nálam) van egy két nap amikor egész nap jó és van amikor egész nap szar!!!
Miért nem lehet szerverre csatlakozni és onnan játszani, miért kell évről évre ez a peer to peer kabaré???
Mint a Battlefiald érdekes az nem laggol basszus!
Ja és mi a fenének van ott a "Latency" amikor teljesen mindegy hogy zöld vagy hupikék mert ha zöld akkor is 50%-ban laggol
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Tegnap én is igy voltam a három meccsemmel. Már csak arra leszek kiváncsi, amikor kicserélem az új UPC-s modemre a régit, vajon akkor is csinálni fogja? Ergo az én (mi) hálózatunkban van a hiba, vagy szimplán szar a játék? Van egy elképzelésem....
-
argentin27
senior tag
Ezt a napot sikerült úgy lehoznom hogy kb 20 meccset játszottam és talán 2 értelmes volt köztök!
Vagy laggol, vagy be van lassulva, vagy szét hendizve!Ez egy kibaszott vicc esküszöm, hogy valamikor napokig tök jó a játék, élvezhető akkor úgy is nyilatkozom itt, de van amikor napokig egy rakás szégyen!!!!
-
deszkaúr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
nálam sem akarnak a támadók beindulni, csak tátogatnak középen

ma feljutottam a 3. vonalba, mostanság liftezek a 3-4 oszt. között
amint elkezdtem a 3. osztályt, kiosztották az Ólomgatyákat
tetü lassan mozog az egész bagázs, esélyem nincs így meccset nyerni
abba is hagytam 3 meccs után mert csak felb assza az ember agyát
de látom hasonló problémákkal küzd mindenki
az EA mindent megtesz a z esélyegyenlőségért
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem mostanság a kapufáim száma is megnőtt.... Többet szerzek belőle egy meccsen mint gólt..
-
argentin27
senior tag
Miért kellett ezeket a kamu büntetőket ilyen meghatározóvá tenni???

Annyi bünti van hogy vicc és nem is én csinálom hanem a gép megy neki a másiknak és hopp bünti!!!
Na meg aztán most már igazán kérvényt kell benyújtani a támadóknak hogy beinduljanak mert megállnak a parasztok, elindul és megáll a tetves!!
Más:
Ez aztán nagyon valósáhű!

Biztos nem szerelt volna egyik back sem áááGratula

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
A 11-es bug nálam is előjött valamelyik nap, és ideges voltam pláne, mert jó irányba mentem volna, a labdát meg szarul rúgta meg Higuain....

(#6451) drk88 Tavaly én is jó befektetéseket csináltam, idén viszont nem volt idő vele foglalkozni, inkább elnyitottam a 140K-mat.

-
Juventus FC
tag
Tudna nekem abban valaki segíteni hogy és mit kell
beállítani ahoz hogy a középpályások ne menjenek (annyira)fel támadáskor?!
Egyáltalán lehet ilyet állítani? -
argentin27
senior tag
Az milyen szivatás amikor a 90.-ben és a 120.-ban kapsz egyenlítő gólt (kamu, lepattanós elcsalt gólok)
Erre a 11-eseknél nem lehet vetődni a kapussal az 5-ből egyszer sem vetősött!
Fair küzdelem! Ismét gratula!

-
ferni
őstag
Köszönöm a válaszokat

azért kérdem, mert tegnap, december elsején elbuktam a harcot és vettem a vipfifától 200k-t...
egyszerűen nem élveztem már a játékot és kb szenvedtem és az, hogy az előző héten nem volt időm a játékra és leesett egy csomóval a csapatom értéke is....na szóval vettem 200k-t és el is kéne költeni, csak míg tegnap este 50 k volt Costa, sőt, addig most nézem és már 58.... Kompany is 65 helyett 74... juppi...
vmi ilyesmi van amúgy tervben, a jobb KTK még rejtély ki legyen, egy Di Maria jól jönne, csak ő egy kicsit drága még

[link] -
Stylerr
addikt
Neymar vagy Hazard? Szerintetek melyiket vegyem? A Barca miatt Neymarhoz húz a szívem.
-
ferni
őstag
Miért kezdtek el felmenni az árak?

Cyber Mondaynak vagy minek vége lett és azért? -
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
lehet neki más érzés megvenni meg kinyitni. meg a másik, hogy mégsem vághat be egy like a boss faarcot.

srácok, van valakinek 6-8k coinja kölcsönben? legkésőbb 3 napon belül megadnám, csak kell a befejező tőke a csapatkámhoz..
-
vegitossj7
addikt
Ha van valakinek 17 misije, miért van oda egy ronaldoért? (xbox)

-
Marrone5
csendes tag
Üdv.
Játékoskoncepció cseréje feladatnál ha jól értelmezem akkor azt a játékost kell leigazolni akit a játékoskoncepcióhoz adtam? -
evibly
senior tag
-
Yodamest
veterán
Igen ez a lelkedet emészti sajnos, de abból is látszik, hogy erről a játék is tehet, hogy pl egy hearthstone, cs, bármi más multis gém nem tud így felbaszni. Valahogy itt a fifában előjön az, hogy sokszor nem tehetsz róla hogy kikapsz, a játék rajtad uralkodik és ezért olyan bosszantó. Egy cs ahol nem néztem be a sarkon és kaptam egy headshotot egyáltalán nem kúr fel, mert tudom, hogy arról csak én tehetek.
-
Yodamest
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor te ne told az UT-t

-
Dinter
addikt
50k-ban tudtok ajánlani egy csapatot? 4-4-2.
-
FIREBLADE78
addikt
Most ti az online fut-ról beszéltek? Ha már az idegbetegségről van szó,akkor nekem főleg nem ajánlott az online meccs,mivel anno ps2 joystickot vertem úgy szét idegemben,mert kikaptam haveromtól

-
evibly
senior tag
Az egyébként rendkívül tanulságos, hogy ez a fórum egyben egy önismereti/terápiás/feszültséglevezető eszköz is, amire valóban nagy szükség van. Ezért nem zavar engem soha, ha valaki itt kiborul, mert egyrészt érthető, másrészt ez is a célja a fórumnak valahol, nem?
Másik oldalról az is biztos, hogy akik itt vannak rendszeresen, azok nagyon szeretik a focit, és a játékot (úgy általában), ezért van ennyire sok kifakadás - részemről is rendszeresen -, mert egyszerűen nyerni akarunk minden körülmény között, amit az EA (illetve néha a skilles ellenfelek) egyszerűen nem hagy(nak).

Én is sokrszor úgy futok neki a meccseknek, ha éppen van időm, hogy ok, nem fogom felhúzni magam, amit ad, azt ad. És két perc múlva lila fejjel ordibálok
Ezen nem lehet segíteni, ez van, ilyenek vagyunk, de én bírom ezt 
(Mondom ezt egy olyan széria után, hogy sima Seasonban 6 meccset buktam egymás után. Ma azonban simán, 3:0-ra nyertem egy olyan ellenféllel szemben, amilyenek korábban szarrá vertek sorozatban.)
-
dracox
addikt
Ebben a játékban el lehet felejteni, hogy ha 1 góllal vezetsz az előnyt jelent. Én még akkor sem vagyok nyugodt ha 2-0ra megyek, mert olyan hamar megfordulhat az eredmény hogy el sem hiszi az ember. Tegnapelőtt 3-0ra vezettem el is hittem, hogy enyém a 3pont a meccs végefele már aztán a 81 és 85. Percben az ellenfél a semmiből berámol 2 gólt a 3. Gól pedig természetesen a jó öreg 90. Percben esik meg amikor a védőim azt se tudják milyen rendezvényen vannak aztán a labda bepattan az egyiknek a lábáról a hálómba.... Na ott hagytam abba a fifat arra a napra, mert azt hittem idegösszeroppanást kapok.....-.-
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
De nem is ez a lényeg, rosszul fogalmaztam. A hendinek való kiszolgáltatottság az ami elkeseríti az embert.
Már örülök előre ha én kapom az 1. gólt, mert tudom hogy erősebb lesz a csapatom. Ha meg vezetek el is megy a kedvem, mert jön a megállíthatatlan Giovinco és társai akit 3 cb-m sem tudm megállítani szabályosan lepattannak a kis 60 kilós csatárról majd egymás lábában elbotlanak hihetetlen. -
Francesco003
aktív tag
Egy ötlet ki gondolkodik új kupán:nekem bejön[link] legjobb --annyiért ellehet adni amenyiért vetted

-
Yodamest
veterán
Ez nem az a játék ahol maximalistának lehet lenni. Én már eljutottam oda, hogy abszolút elvárások nélkül tolom a meccseket, örülök ha nem kapok ki nagyon. Ha sikerül egy szoros meccset játszani és csak 1 góllal veszíteni én már elégedett vagyok. Pedig nem vagyok kezdő, 14-be 2. osztályba voltam stabilan, de itt más pró generáció tolja vagy én nem tudom, de olyanokat aláznak sokszor, hogy köpni nyelni nem tudok, van, hogy 5-0 nál inkább kilépek mert értelmetlen. Kb 2 perc alatt kiderül ha atom pró a gyerek, olyankor már csak a szoros eredményre törekszek. Am Div3-ba tolom.
-
elod22
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam is az előbb betelt a pohár. Végeztem ezzel a fos játékkal. 17 pontom volt 2. osztályban, indítom a döntő meccset a feljutásért, erre a 2. percben megszakad a kapcsolat és hiába írta, hogy még hátravan egy meccs, megadta a zsetont a bentmaradásért. Most kezdhetek mindent elölről, pedig ha csak az egy pontot adta volna meg a megszakadás után, már feljutottam volna 1. osztályba
S persze ilyenek után szokott jönni a nagy visszaesés 4-5. osztályba. De ezek után nálam egy időre elásta magát a játék, az biztos. 
-
losilee1337
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Hali tegnap elenem full bronz csapat elöl egy emenike kb 70es volt a csapat 44összhang ,de lefutottak kindenkit 100 méteről passzoltak olyanokat hogy backhem is csak kamillázot volna,és ugy mentek át egy marchisio,vidál,pirlo, középen, hátul maicon,barzagli,chiellini,cole, hogy az már ......

-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Vannak bajok...
-
argentin27
senior tag
Az első meccsem megint érdekesre sikeredett!
Megint belassulva mindenki, nem lehet megfordulni egy tetves Agüero-val és még csaló gólokat kapok ezt miért kell csinálni????
Miért nem hagyják az embert játszani???
Cech csak áll és hagyja hogy a feje felett bepattanjon a labda semmi reakció!
A beadásnál hiába nyomom az emberváltást nem vált a védőmre hogy kifejeljem erre befejelik!Mi a g...t lehet csinálni hogy normálisan lehessen játszani???????????????????????????
Tudom hogy sokszor a nyavajgásomat kell olvasnotok de nem vagyok hülye tényleg ezt műveli a játék és nehéz megamban tartani!
SORRY FÓRUMTÁRSAIM

-
törölt tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Mario Gomez,IF Icardi
-
argentin27
senior tag
Szerintetek SIF De Gea avagy Courtois ???

-
Juventus FC
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Az igaz G. nagyon jó de ő benn van a keretben

pluszba kellene valaki. -
argentin27
senior tag
Üdvözlet!
Az új online kupa most az hogy holland és német nemzetiségű játékosok lehetnek csak a csapatban?

Juventus FC: GIOVINCO
nagyon OP a kis tökmag, gyors, jól lő, jól cselez! Nálam kirobbanthatatlan! -
Juventus FC
tag
Jó Serie A csatárt tud valaki mondani?
Tevez mellé, de ne Ibarbó vagy Higuain.
Murielt próbálta már valaki? -
^Boss
őstag
vettem IF2 De Gea-t az angol csapatba, és elnyitottam 70k-t, de semmi jó nem esett. mindegy, a csapat teljes, csak CR/Messi/IF Pogba / IF Diego Costa reményében nyitottam

-
MdewC
nagyúr
válasz
zsoltirte
üzenetére
Ne is mond, ha csak 1 gólt lő, akkor a Maestro kapja, de így...
(Nem mintha annyira pályáznék rá, mert sajna nagyon lehúzták az "öreg" sebességét, de mivel olcsó lesz, ha lesz, akkor a "fun" csapatba nagyon jól nézne ki!) 
Juventus FC: Igazán nincs mit!

Elroy1980: Ez beteg...

-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Meg se merem kérdezni hány szerződésed van már akkor

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az elmúlt pár napban kb 5 milliót nyitottam el.
Esett: 2x Hazard, 4 Lewandoswky, Robben, Bale, CR, S.Ramos, Agüero, 2x IF Pogba,, 5x IF Carvajal, pár Benzema. Viszonylag sok 20-50K-s játékos is esett. -
zsoltirte
aktív tag
Vélemény? Ha már tök uccsók a bundásba.

*lehet egy ideig Błaszczykowski lenne Reus helyett, mert azért ő még Xbox-on se olcsó.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Forza!

IF Pirlora sztetek van sansz?

-
Juventus FC
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
kösz a választ
úgy látszik benn ragadok a div 4 be
Ezekről a pakkokról annyit hogy az elején amikor nyitottam
kb 4000 pontért volt minden D.Costa Balotelli Walcott....
a köv. alkalommal 4400pont semmi.....
Forza Juve
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Gratula hozzá
sok pakkot nyitottál mire kidobta? -
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
igen, és ugyanígy div4-ből div3-ba jutással. pénzt kaptam, de promóció nem volt.
ha gondolod, felhívhatod a magyar supportot, de nem hiszem, hogy tudnának bármit is tenni.
forza Juve per sempre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már úgyis van cash, akkor Hazard és Fernandinho.