Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipike97
tag
Nekem a 14 be feltortek..aztan ra 2-3 honapra jott egy email valasz hogy visszakapok par 100k zsetont

-
szakii6
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Az szép gratulálok
Van itt valaki akinek feltörték a csapatát? Csak mert nekem másfél hónapja,eltünt az összes játékosom, zseronom (úgy hogy sehol nem adtam meg semmi jelszót semmit) , és azóta huzzák az EA-nél a dolgot. Bízhatok a csodában , vagy ne nagyon? 
-
gyulakr
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
"Senkinek se kell Costa,Falcao meg Kompany..."
Nyilván van az az ár, amennyiért megveszik, csak annyiért meg te nem adod el

-
Rypejakten
addikt
olyan rossz ránézni erre a sok műveletlen erős és gyors niggára.
ne értsetek félre a legcsekélyebb módon sem, de ők pontosan úgy játszanak a való életben is, ahogy a fifában. futnak, futnak és felborítanak mindenkit. már az az irreális, ha 10-nél több passzod van a támadósorral egy meccsen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
mert szar játékosok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
Senkinek se kell Costa,Falcao meg Kompany... Vicc. ;(
-
szakii6
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Pontal nyitottad vagy zsetonnal?
Illetve meddig nyomtad mire esett ha szabad érdeklődni 
-
argentin27
senior tag
Valaki játszik ebben az új "World is Yours" nevű új kupában?
Arra lennék kíváncsi hogy talál e ellenfelet vagy senkit sem talál?

Erdemes erre összerakni az Everton-t?
-
argentin27
senior tag
Üdv!
Na végre nyitottam egy IF Cazora-t, gyorsan ki is raktam 300k indulóval még amíg lehet is érte kapni valamit!

Sajnos nem illik bele az én játék rendszerembe így távozik!
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
De valami ott is volt ami nem kapott lincencet ugye?
-
Dinter
addikt
-
Yodamest
veterán
Faxa lenne, ha nem lenne ez a licenc dolog, mert akkor bárki csinálhatna focis játékot. Gondoljatok bele, ahány shooter annyi féle focis game lenne, rákényszerűlne az EA is, hogy sokkal jobb, tartalmasabb fifákat adjon ki mert lenne konkurencia bőven. Biztos vagyok benne, hogy ha nem kellene megvenni drága pénzekért a különféle neveket, kis költségvetésű, feltörekvő csapatok olyan focis játékot raknának össze, hogy csak néznénk! Mint régen pl a This is Football sorozat még PS1-en! Fúúú mennyit toltam, baromi jó volt, a labdát nem úgy csavartad, hogy lenyomtál egy gombot, hanem a játékossal amikor a lövés erejét állítottad akkor az irényt ha kicsit toltad, fel-le, úgy a lövésbe is beletett egy kiflit. Már amikor jó keményen meglőtted a lasztit elkezdett vadul rezegni a kontroller baromi élvezetes volt. Abban szoktam meg, hogy minden csavaráshoz úgymond húzni kell a kamerát, és azóta is már reflexből úgy csinálom fifában is. Pl . szabadrúgásnál úgy csavartál, hogy elfordultál a játékossal mondjuk jobbra 45 fokban és onnan rántottad visszafelé a kamerát és amikor megvolt a majdnem egyenes lőttél és annak függvényében milyen hirtelen erősel rántottad vissza egyenesbe, tett bele egy kiflit. Ez a dolog amúgy sem volt idegen tőlem hisz pl COD2-ben is így kell lőni puskával és nagyon bejött. Na mind1 lényeg, hogy kár, hogy ezek kihaltak pedig rengeteg 5let lenne, rengeteg dolgot lehetne jobban-másként megoldani csak így, hogy van egy fifa meg egy pes ezek sose törnek felszínre.
-
Yodamest
veterán
Annyi a rossz ezekben az IF lapokban, hogy sokszor más poszton játszik a játékos. Most is látom IF Callejon de jó, erre nézem RM poszt.... Fifa 16-ban azért jó lenne, ha poszt módosítókkal bármilyen posztra tehetnéd a játékosaidat, nem lennének ezek a hülye megkötések.... illetve felállásoknál is, mint a managerben így te magad állíthatnád be egy rácsos alaprajzon, hogy melyik játékos pontosan hol helyezkedjen, tolhatnád kicsit hátrébb, kicsit előrébb, nyilakkal állíthatnál be útvonalakat, hová fussanak be üres területre stb...
kurvajó lenne pedig
sztem tök alap dolgok lennének, csak tuti, hogy valami fifa 25-re tartogatják mint nagy újítást, amikor már semmi 5letük nem lesz....
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Azért írtam, hogy a fórumkeresőbe írd be, hogy telefonszám.
"Felhívod az ea magyarországi vonalát, munkaidőben 11:00 után azt hiszem 18:00-ig. 06 1 50 595 50-es telefonszámon."
-
-
MdewC
nagyúr
Híres lett a game: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Sztem csörögj rá az ea supportra, ők vágják a portokat. Sztem érdemes. Fórum keresőbe: telefonszám
-
^Boss
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
ettől nem kell parázni, a NAT-os üzenet nélkül kb nálam is ez az arány. van amikor csatlakozok, és amikor mezeket választunk egyből visszadob, hogy az ellenfél kilépett. 10/10x. hihető. szar az egész..
-
tigomigocika
senior tag
Helló!
Ez az egy router van csak!
És nézd meg mit csinál!
2:09-től érdemes figyelni mennyizser csatlakozok fifában.... -
^Boss
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
indítsd újra kézzel a modemet (vagy gomb van rá, vagy táp ki, vár 5mp, táp be), és akkor be fogsz oda tudni lépni egy admin adminnal vagy amire megváltoztattad. aztán tudsz álltgatni, ha kell.
nincs másik router emögött a szutyok upc-s mögött amúgy? mert ha van, akkor bridge mód lesz az embered, és akkor csak a másik eszköz lesz a router. jelenleg az a gyanúm, hogy ez a wifi routered, még ha van is mögötte egy másik eszköz. 2 router egymás mögött kitudja milyen konfiggal meg nem igazán barátai az online játékoknak. -
Yodamest
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Akkor sem feltétlen van vereség, ha már jó ideje megy a meccs és kilép....
Nem tudom, hogy csinálják pontosan, de ellenem páran már bejátszották, hogy lőttek egy gólt úgy a félidő vége felé és azonnal kiléptek, és vereséget kaptam....Volt aki látta, hogy egyenlíteni fogok, mert folyamatosan támadtam és csak idő kérdése volt mikor találok be, erre kilépett és megkapta a győzelmet....
-
tigomigocika
senior tag
Jelenleg itt tartok ma reggel reseteltem a routert magyarul áramtalanítottam...
Egy oldalon le van irva melyik portokat kell kinyitni
ez az az oldal
És most age ide mit kell beirni?
-
jose999
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jaaaaaa értem.
-
jose999
senior tag
Az mi,hogy az ellenfelemnél, mikor bejött a csapata képe, adata, kiírt, hogy 79 a csapat, 83 a chemistry, közben meg 82-es a legkisebb játékosa, valamint az összes vonal egy narancssárga kivételével zöld, mint ahogyan a pozíciói is?! Ezt nem vágom.... (Amúgy ez volt az a pali, aki 4x előtte a lasztit ahol állt, 16.perc, 4-0...de kb átjött az elején felpályán, körből lő, gól... SIF De Gea-nak
de ez a része már nem is izgatott
) -
Pacos
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ezt már próbáltad?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Most egyébként te wifiről tolod vagy kábelen át kapja az eszköz a netet?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Mi történt a működőképes állapot és a jelenlegi állapot között? Mit állítottak el stb.
-
tigomigocika
senior tag
Gyerekek ugyan ugy szopok a routerral...
folyamatosan kidobja az előző hszem kéept és már az idegeimra megy...
valaki ért ehheze a telibek.rt upc modemhez???
valami NAT genyát ir ki
hiába resetelem akkor is...
mi a fax lett vele? -
bucketb0b
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Igen használtam sokszor, értek a gépekhez

Csak hiába használom alul,felül és jobb oldalt ott marad a fekete csík
Kicsit zavaró, mert pixelesebb is a kép, de teljesítményben ez nem jelent hátrány.De akkor adok egy másik kérdést

Sehogy sem tudok rájönni hogyan lehet "külsős" (vagy teli rüsztös) lövést elereszteni. Mindenféle lövést tudok már szinte csak azt nem. Bal lábbal megállított labdát majd jobb sarokkal ellövöm, belsővel szép tekerést, emelést, meg a sima lövés (ami legtöbbször használhatatlan azt veszem észre). Valaki esetleg ha leírná az angol beállításbeli megnevezését azt megköszönném, hogy melyik is az
-
szpal17
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Tényleg...én rosszat írtam..bocsi
.Nem is vettem észre
-
argentin27
senior tag
bucketb0b:
A problémádra a megoldás az alt + enter kombó!

-
szpal17
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Pc-n igen. Összeraknak egy bronz csapatot (össze-vissza játékosok) és elindul a közvetítés és ott kilépnek. Így nincs vereség, de kapunk valamennyi zsetont. Szerződés viszont levonódik. Valaki itt a fórumban már felhívta a figyelmemet, hogy az első osztályban sok ilyen van, de hogy 10-ből 10 ilyen, ez most először...
-
szpal17
őstag
Ne próbáljatok meg játszani, mert képtelenség most játékost találni...csak coin gyűjtő bohócot.

Garsza: Néhányan nálam biztosan többet érnének. Pl. Pogba, Evra...
-
Stylerr
addikt
SerieA csapatot nem igazán lehet normálisan játszani, mivel nincs normális szélső védő.. Esetleg silver, de azért az sem az igazi...
-
dracox
addikt
Valaki tudja,hogy mit csinàltak ennyi ideig? Volt valami konkrét hiba?

-
szpal17
őstag
7-ből 7 meccs a DIV 1-ben ilyen bronzos csaló zsetongyüjtő barmokkal...hihetetlen, hogy erre nincs megoldás. A szerződésem meg szépen csökken és csökken..

-
-
bucketb0b
őstag
Azt nem tudjátok miért van az, hogy ha leteszem tálcára a fifat akkor nem lesz "teljes képernyős" miután vissza alt+tabozok? Hiába benyomom az alt+enter kombót alul, felül és jobb oldalt van egy fekete csík amit sehogy sem tudok kiküszöbölni
1440*900 a felbontás. -
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Totál 1et értek CDM témába.

De Rossi lehet a legjobb VKP, mert jól védekezik, szerel, stb, még akár távolról próbálkozik, de nem fog úgy felérni a kapu elé, mint Marci, Pogba, Vidal. Sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak mindenhol, a plusz pace miatt.
(De azt ne feledjük, h stílusfüggő!) 
Plusz alakzat is.Sipike: szvsz védőben a M/H v a L/H a legjobb. A H/H sztem kockázatosabb. (Kivétel erősíti a szabályt, mert vki megszokta.)

-
sipike97
tag
Akkor IF Benatia H H val hasznalhatatlan? Vagy belehet allitani hogy hatul maradjon?
-
törölt tag
-
Garsza
veterán
Helló! Mit takarnak az M/H H/h meg hasonló rövidítések a játékos lapokon? Meg mit kell figyelni náluk?
-
sipike97
tag
Majd neha neha ranezek az arakra es annak fenyebe bevasarolok

-
sipike97
tag
Az IF arak karacsony alatt se fognak zuhanni ugye? Szoval ha egy IFre szeretnek beruhazni az mikor lenne erdemes?

-
törölt tag
Bakker nem tudok választani a sok jó olasz kp közül-.-

-
szakii6
tag
Teljesen egyet értek, De Rossi erős, és úgy szerel mint az állat. CDM-ben szerintem a legjobb olasz.

Rypejakten : igaz, ezt megpróbálom, én is szeretek cselezni

Juventus : jaja meg van az öreg Pisano
Barzagli-val ő volt a jobb oldalon, csak nekem Thiago Silva a kedvenc belső védőm, és kell mellé Aurier, a jó chem miatt 
-
szpal17
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az biztos , hogy erős és jól szerel. Nekem is ő volt. Aztán megvettem Vidal és Hamsiket és rájöttem, hogy ha elmennek mellettem, még akkor is gyorsabban visszaérnek mint De Rossi. Utána már borzasztó lassúnak tűnt. Bár vezetésnél a végén beszoktam hozni, sokszor elakad benne a labda.

-
Csokipuding8
tag
Megy az UT skacok

-
szakii6
tag
Én most velük nyomom. Valakinek van valaki aki esetleg jó lehet?
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én is érdekesen olvastam

-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Semmi baj
Ramirest én is csak ajánlani tudom, nagyon komoly, mindenhol ott van
Még Thiago Silvat tudnám, ő nem olyan drága, mint amilyen jó.Főleg most még olcsóbb lesz -
Genji
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez igen faszán fest. Ramiresben nem fogsz csalódni.
-
Francesco003
aktív tag
Én az Alien isolationon játszok
Kapja be a fifa ma.........és holnap isss............. -
Rypejakten
addikt
ez így milyen lehet? Matuidi megvan, Ramirest meg kipróbálnám, Lacazette-hez meg ragaszkodom.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
basszus, bocsi szaki, hogy ledracox-oztalak, az ugyanolyan avatar megtévesztett.

-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát nekem nagyon nem működik... Ez már tényleg nevetséges amúgy

-
deszkaúr
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
kösz, nagyon a csapatra koncentráltam

szal akkor PC-n kicsit húzósabb
na mind1
belerántok valami frankó pakkba és hipp hopp összedobom
-
Rypejakten
addikt
elviekben mostantól kéne működnie a renccernek.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Az EA egyre köcsögebb, hogy már ezért sem szólnak előre.....
-
szakii6
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Komoly.. Akkor most valakik nagyon de nagyon jól jártak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit zavaró, mert pixelesebb is a kép, de teljesítményben ez nem jelent hátrány.
Kapja be a fifa ma.........és holnap isss.............