- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
6900 - 6801
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-10-09 22:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
-
Stylerr
addikt
-
Nazara
őstag
Nem szivesen mozdulnék el a hamis kilencestől és a játékstilusomtól, ami ahogy fentebb irtam, magába foglalja a nagy nyomást, az ellenfelek beszoritását, tehát kvázi a támadómnak (CF) kevés területe van cselezni, ezért pl. Costával nem sok vizet tudnék zavarni. A két outside CM-em pedig muszáj, hogy 75+-os Pace-szel rendelkezzen, mert rengetegszer van az, hogy a passzjátékot követően őket ugratom ki a visszalépő CF helyén.
-
Stylerr
addikt
-
Nazara
őstag
Gondolkoztam, de nálam Costa a bénasága, Fabregas pedig a lassúsága miatt esélytelen, hogy beférne a csapatba. Hybrid itt is tervben van egyébként, a Neymar-Iniesta-Jordi Alba baloldal nagyon vonz, de egyelőre még Hazard-ral bontogatom a szárnyaimat. Ill. most van Persie helyett kap néhány mérkőzést Rooney, mert tényleg kiváncsi vagyok rá.

-
Stylerr
addikt
Ilyen csapaton gondolkoztál már?Nekem ez a csapatom. Volt egy olyan verzióm is, hogy Iniesta helyett Mata, Fabregas helyett pedig Rooney, Jordi Alba helyett pedig Moreno. Azért álltam át a hybridre, mert ezt a középpályát erősebbnek érzem a passzjáték miatt, és te is nagy hangsúlyt fektetsz rá. A "get in behind" utasítás miatt pedig ismét lehet ugratni a támadókat.
Egyedül azért sajnálom, hogy Rooney kikerült a csapatból, mert fizikuma az volt rendesen, illetve nagyon jól lőtt, de sajnos nem fér be a hybridbe a chem miatt. -
Yodamest
veterán
Hát igen, nem egyszerű. Igen én is ha a 16-os környékén vagyok elkezdek csak simán lépdelni jobbra-balra a labdával sprint nélkül azt elég nehezen védekezik le. Sőt most fedeztem fel, hogy van olyan lövés is, hogy L2 lenyom és úgy a lövés ekkor valami helyből-helyezett lövést visz véghez a támadó ami elég pontos. Costával így varrtam be helyből olyan 18 méterről a felső csücsökbe.
-
MdewC
nagyúr
Világos.

(A megerősítés lemaradt.)

-
szpal17
őstag
Én úgy szoktam ahogy élőben szokták. Egézen a tizenhatosig vissza lehet zárni a védővel(gyakorlatilag visszafelé sprintelek) és mindig a kapu felé zárom a szöget...eközben a többiek vagy visszaérnek és tudsz az egyikkel kirobbanni, keresztezni, vagy egy hirtelen mozdulattal visszafordulsz és nyíl egyenesen el tudod venni. Legtöbbször bejön. Nekem sokkal több bajom van a lassú cikázással, amikor nem nyomják a sprintet...
-
Yodamest
veterán
A sprintet is és a sasszét is nyomni kell egyszerre R2 + L2 és akkor jobban tartod a pozíciót nem futsz csak úgy el mellette, ezért írtam korábban, hogy sokszor már több gombot nyom itt az ember egyszerre mint egy wow.-ban. Tehát R2 + L2 + L1 + irány + kör ha hirtelen megpróbálod szerelni amúgy meg + A hogy containt alkalmazz.
-
Rypejakten
addikt
-
Juventus FC
tag
Pc nem tudja valaki hogy lehet elmenteni a beàllìtàsokat mert mindig elugrik
-
szpal17
őstag
-
Stylerr
addikt
-
Yodamest
veterán
-
Nazara
őstag
Nem.
Próbálom objektiven szemlélni kedvenc repülő hollandimat, de még igy is felfelé lóg ki a csapatból. Az igazság az, hogy ennek a 11-nek Matic, RvP és McGeady a húzóemberei még igy is, hogy van két több százezres játékos. Egyetlen eset van, hogy Robin visszahúzza a csapatot, amikor kontrázhatok és lefutják. De ilyen nem sokszor fordul elő, tekintetbe véve, hogy a mérkőzések többségén 60+-os labdabirtoklásom van.
Amikor pedig betömörülnek az ellenfeleim, nincs hová sprintelni, igy fontosabb a jó Dribbling és Passing, valamint a Shooting természetesen. 
Hazard valóban olyan jó, amilyennek tűnik a statok alapján, csak egyelőre az első osztályban még kezdő vagyok, rá kell éreznem, nem tudom igazán kihasználni az erősségeit.Vele szemben viszont Di Maria nem igazán hozza azt, amit egy 300K-s játékostól elvárna az ember, úgy érzem, hogy Fernandinho a másik oldalon egy 10-esért sokkal jobban megéri. Majd még Yayát szeretném kipróbálni, valamint esetleg a későbbiekben egy Sanchezt, de McGeady 5*-os cselei nagyon hiányoznának akkor.
(#6879) Juventus FC: Igen, reggel láttam, hogy lementek a coinárak, viszont a játékosok még ugyanúgy vannak, gondoltam, most vagy soha.
De ennyi elég is volt, nem tudnék érdemben erősiteni ezen a csapaton, csak hatalmas összegekkel... 
(#6882) Jokko: Azért, mert mikor a pakkból esik neked egy játékos, annak 7 meccsre szól a szerződése. Időjárás-változással még nem találkoztunk a Fifában.

(#6884) Dinter: Ahogy a valóságban is közel lehetetlen, itt is. Pont az ilyen játékosokat szokták próbálni duplán kizárni a játékból, mert túlságosan agilisek.
-
Dinter
addikt
Valaki mondja már meg, hogyan lehet 1v1-ben egy neymart vagy messit levédekezni

-
vegitossj7
addikt
-
Jokko
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a piacon lévő játékosok nagy része 7-es contract-tal rendelkezik? (elég új vagyok UT témában
)+1 fifa15-ös kérdés: olyan van a meccseken, hogy 60 percig esik az eső, aztán egyszer csak eláll és kisüt a nap? Vagy olyan, hogy jó időben kezdünk és később kezd el esni?

-
MdewC
nagyúr
De volt. Buffon.

Hol itt a baj?

Amúgy hidd el, nem azon csak azon múlik, hogy kinek mennyire gyors a csapata, mert ha nem tudja "használni", akkor nem ér vele semmit. Illetve lassabb játékosokkal is lehet "varázsolni, te vagy a példa. Amúgy sokkal jobban lehet védekezni a 15-ben, mint a 14-ben, ami régen problémád volt, akár az emberváltásban, az rég megoldódott. Sztem tetszene, de így nehéz ezt bizonygatni. Az persze tény, hogy nekem mindig is fontos volt a sebesség, de nem egysíkúan.
Remélem ezt meg tudod erősíteni. 

-
vegitossj7
addikt
-
Juventus FC
tag
-
MdewC
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
-
Nazara
őstag
Na, reggel eladtam a lelkemet a sátánnak, és vettem ~2100-ért egymillió coint, amiből futotta egyelőre egy Hazardra és egy Di Mariára. (Koscielny és Fernandinho már filléres dolgok, őket ezért nem irtam) Volt-e haszna? Mindenképpen, hosszú másodosztályos szenvedés után most először feljutottam az elsőbe. Ahol aztán néha elpicsáznak, mint szar...

-
Juventus FC
tag
-
szpal17
őstag
-
MdewC
nagyúr

"Gyárekek Gyárekek" !

EZÉRT KELL ALAPBÓL KI-BA-SZOTTY gyors játékosokat tenni mindenhova és akkor nem kell agyalni, hogy Fellaini mikor lesz gyorsabb..., így, vagy inkább úgy!!!
Ezt már régóta mondom!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
turul79
tag
Sziasztok!
Olyankor lehet reklamálni a supportnál ha bajnokság megnyerése után nem rakott magasabb osztályba ez a sz.r? Ez már másodszor fordul elő és hát így nem sok értelmét látom a játéknak... -
zsoltirte
aktív tag
PHY is -1 értéket kapott a Basichez képest, szóval lehet hamarabb is elfáradt, mire átsprintelt az egész pályán, főleg, hogy a -1 DRI miatt nehezebb lett a labdavezetés. Engine kártyával is megnéznék egy ilyen tesztet, mert ott a PAC és a DRI is +1-t kap és csak a PHY lesz -1.

-
gyulakr
tag
-
gyulakr
tag
-
Yodamest
veterán
Volt itt ez a Fellainis videó, amiben mutatják, hogy semmivel sem gyorsabb a pace növelő chem kártyától.
Most akkor ezeknek semmi értelme? Rá lehet fogni, hogy azért gyorsabb alappal mert a labdakezelése úgy 1-el jobb, de ilyen alapon akkor senkire se azt tegyük amit akarunk, hanem megkerülve a rendszert egy másikat? Akkor ami pace-t ad kártyáknak semmi értelme? Ha azt akarom, hogy gyorsabb legyen a játékos tegyek rá labdakezelést növelő kártyát? Vagyis nem attól sem lenne jobb, hisz ot van a videóban, hogy tettek rá egy +10 all stats kártyát és azzal sem lett gyorsabb semmivel szóval ezeknek kijelenthetjük, hogy semmi hatása sincs a játékosokra, gyakorlatilag semmi értelme... grat EA ezt jól kitalálták -
Juventus FC
tag
-
Nazara
őstag
Mindenki pakkokat nyit, plusz sok gyerek kap karácsonyra konzolt/játékot, igy lejjebb mennek majd az árak.
-
Juventus FC
tag
-
dracox
addikt
-
MdewC
nagyúr
Valami tuti lesz,
a "kedvezmény" annyi lesz, hogy tudunk mit nyitni... Olcsóbb soha nem volt még semmi... 

-
drk88
senior tag
Packok árában ne várj kedvezményt mégis az EA-ről ebszélünk

-
Juventus FC
tag
-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Szerintetek várjak még pár napot a vásárlással, lehet számítani akcióra?

-
gyulakr
tag
Azt eddig is lehetett tudni hogy a becserélt játékos "örökli" a lecserélt játékos chem-jét.
http://www.writerparty.com/party/fifa-15-ultimate-team-full-chemistry-guide-how-to-maximize-player-and-team-chemistry-page-2/
"Chemistry is locked in the second that you begin a match, so you do not have to worry about what will happen to your team chemistry when you put a substitute in the game." -
MdewC
nagyúr
Kb. azt, hogy bármennyire nem illik bele egy játékos a csapatba, ha csereként behozod, akkor nem számít, hogy rohadtul nem "illik" oda a chem alapján.
Röviden.

-
tigomigocika
senior tag
-
tigomigocika
senior tag
-
Juventus FC
tag
-
MdewC
nagyúr
Ezért írtam: "Vannak meccsek/helyzetek, amik lehet befolyásolva vannak", tudom, mert hasonlóan a saját bőrömön tapasztalom.

De hosszú távon akkor is kijöhet a tudáskülönbség, nem lehet azt kategorikusan kijelenteni, hogy az egyáltalán nem számít.
Más:
-
tigomigocika
senior tag
-
gyulakr
tag
Tegnap kaptam egy olyan ellenfelet, ahol csak 1-2 játékos nem volt IF, többek között csatárként játszatta IF Ronaldo-t. Komolyan nem értem honnan van az embereknek ennyi pénzük, ő egymaga 15M coin (ps4-en).
Lehet hogy felszabadultabban játszottam így tét nélkül, meg jó szériában voltam, 3-1 -re megvertem.
-
szpal17
őstag
Tudom...ismerem a játékot. Már nagyon régóta nyomom. Nekem a 2013-as rész volt, ahol nagyon törtek a joyok, aztán volt egy kis szünet és a 15-el már más a helyzet. Nem idegeskedek annyit. Persze a csalást én is látom, ilyenkor egyből abbahagyom a játékot. Érzem, hogy milyen az a vereség...tényleg jobb embertől kaptam ki vagy nyomja a gép. Általában utána még jön pár ilyen meccs...nehéz ilyenkor abbahagyni.
Egyébként most sokkal jobban hasonlít a FUT a sima online seasonhoz ami nekem fekszik.
-
MdewC
nagyúr
Vannak meccsek/helyzetek, amik lehet befolyásolva vannak, de nem mindig a gép a hibás. Számít a tudáskülönbség, hosszabb távon biztos.

-
tigomigocika
senior tag
-
Juventus FC
tag
-
Nazara
őstag
Tönkrevertem egy Ibra, Yaya Touré, Agüero, Thiago Silva, Jerome Boateng stb. teamet. (5-1 ide) McGeady mesterhármas

-
TJLavin
tag
-
thebigK
addikt
És megint...egy meccset hozok, egy meccs meg egy vicc....komolyan...fifa15 eladó
-
argentin27
senior tag
-
thebigK
addikt
bahh, undormány már ez a játék komolyan mondom....egyik meccsemen szépen játszva, majdnem hibátlanul nyerek 3-1re, a másikon 4-3ra kapok ki úgy, hogy minden szar labda az ellenfél csatárai elé pattan, az általában brillírozó Chiellini-Barzagli páros képtelen kifejelni egy ember elől egy labdát is, a kapus kiejti, nevetséges...
-
szpal17
őstag
Sikerült a DIV 3-ba feljutnom ezzel a FUT csapattal. Semmi taktika nincs beállítva, és így mindegyik ligát megnyertem eddig. 8 title győzelem..

Végre tudtam venni egy Tevezt...már várja, hogy betegyem a csapatba, azért van a padon

Közben már be is került előre...szóval eddig nem volt meg. -
zsoltirte
aktív tag
-
ferni
őstag
"Egy pl. Catalysttel turbózott játékos +1-et kap mindenre alapból, és ezen felül még +2-őt Pace-re valamint Passingre. Igy viszont arra nem tudok magyarázattal szolgálni, hogy miért lesz lassabb a papiron "gyorsitott" játékos az alap változatnál."
??
ez nem igaz, 3at kap Pace-re és 3at passzra, a többire egyet sem kap,
tehát veszít 1 dribblinget és a többi másik 3ból is.összesen 6 chemistry boost van, ebből nem lesz több, csak máshogy oszlanak el.
Basic ad mindenre 1et, a többinél nem ad az összesre 1-et, 1-etez a fifauteam oldalt én is ismerem, jó oldal, nagyon is jó oldal, de ők például mire alapozzák azt amit írnak?
én is indíthatok egy weboldalt és leírhatom azt, hogy ez meg ez így van. -
Stylerr
addikt
Urak, elnyitottam az 5db 25k-s packot és esett egy IF Clichy!
BPL squadom van, de szerintem eladom a srácot. -
Juventus FC
tag
-
Rypejakten
addikt
Konko, ha egy mód van rá RB-ba
-
argentin27
senior tag
Na végreee! Sikerült egy jó kis keretet összedobnom. A chem jó, csak egy bibi van, az RB és LB poszt lehet hogy gyengusz lesz????
-
Nazara
őstag
Mindkét hsz.-edre igyekszem itt válaszolni:
Ez a videó csak azt mutatja, hogy a chem lap kvázi "hátrányt" okoz sebességben a játékosnak. Viszont itt van egy hiba a gondolatmenetedben. Nem kap -1 Dribblinget, csak azért, mert a Catalyst lapon 3 Pace és Pass van. Egy Basic chemmel rendelkező játékos 10-es kémia esetén minden tulajdonságára kap egy boostot, ezt jelöli az egy kis vonalka a kártya hátulján. Ha ez zöld, a bónusz aktiv, ha fehér, akkor nem.
Egy pl. Catalysttel turbózott játékos +1-et kap mindenre alapból, és ezen felül még +2-őt Pace-re valamint Passingre. Igy viszont arra nem tudok magyarázattal szolgálni, hogy miért lesz lassabb a papiron "gyorsitott" játékos az alap változatnál.
"mi alapján állítod azt, hogy egy 5 chemes játékos kapja meg az alap statokat?"
Anno ezt a 14 topicban már kifejtettem bővebben, éppen neked, itt a link, ha elolvasod választ kapsz a kérdésedre.
De kimásolom a lényeget, a teljes cikket pedig ezen az oldalon lehet megtekinteni, itt mindenféle infó le van irva a Chemistry rendszerről.
"As we already have explained, with higher chemistry the boosts will consequently be higher. Looking to this table you can see, for example, that if you place a player with a chemistry of 7, he will loose half of the boost. In the same way, if he only has 4 of chemistry, it makes no sense to apply him a chemistry style since no stat will be boosted. To chemistry values lower than 4 the in-game stats of the particular player will gradually be lowered, hindering the player’s ability."
Összességében nem vagyok mazochista, elismerem, hogy nyújthat bónuszt a 10 chem, de ha választanom kell egy jó játékos 6 chemen, vagy egy rosszabb 10 chemen, akkor azt hiszem egyértelmű, hogy melyikkel fogom tolni.

(#6827) argentin27: Ezek a coinhackerek, tavaly az első osztály gyakorlatilag játszhatatlan volt miattuk, idén még nem jártam arra, nem tudom mi a helyzet.

(#6830) Juventus FC: Mint ebben a hsz.-ben irom is, 5 chemen mindenki az alap tulajdonságait kapja. Ettől eltérve +/- irányban az eltérésnek megfelelő bónuszt/levonást kap a játékos.

-
zsoltirte
aktív tag
Silva + Chiellini 3-5-2-be Lavezzi-t még nem próbáltam, szal a bal oldal passz, hogy mennyire jó.
-
argentin27
senior tag
Rohadjon meg az egész szar EA g*ci!!!!
Persze hogy az utsó meccsen is egy 85.ben kapott védőm sarkáról (BUG) odapattan pontosan a csatár elé és gól!
Milyen érdekes hogy pont csak oda tudott pattanni az a retkes labda!!!
HÁNYINGER

-
Juventus FC
tag
Minden egyes meccs előtt be kell àllitanom a rohadt taktikat mert nem menti el, de amikor cserelek akkor is vvissa dob default-ra pc- èn jàtszom....most olvasom ha chem 5 akkor romlik a jàtèkos kèpessègei????
-
argentin27
senior tag
Megint csak mega*hatja a jó édes anyját ez a roharék tetves rendszer!
Egy rohadt pont kell a feljutáshoz van rá négy meccsem és hármat már sikerült jól elcsalnia ennek a szemét g*ci játéknak!!!
Maradt egy meccsem jupy

-
ferni
őstag
ja egy kérdés.
mi alapján állítod azt, hogy egy 5 chemes játékos kapja meg az alap statokat?
értem a logikádat, de honnan tudod, hogy nem egy 10 chemes Basic chemistrys játékos kapja meg csak az alap statokat?még egyszer mondom értem ,hogy miért mondod azt amit, de remélem érted mire is próbálok célozni.
-
argentin27
senior tag
Ti találkoztatok már olyannal hogy beadja az ellen csapatát és össze vissza van, szóval CSatár áll a kapuban, Kapus van elől, Kapus van CB-ben meg ilyesmi és az összhang is 30-as és amikor elkezdődne a meccs megszakad oszt jóvan!!!
Ezek ilyen coin szerző valamik?
Mert én is kaptam kb 200 coin-t gondolom az ellen is!
De ezt már nem először tapasztalom!
-
ferni
őstag
ja és:
Speed Boosts Tested | FIFA 14 Ultimate Team
1:41-től
a Basic chemistry styleos játékos lefutja ugyanazt a Catalyst (+3 PAC, +3 PAS) styleos játékostés e videó alapján leszűrhető, hogy hiába van ott a +3 pace, az a -1 dribbling ennyit számított Fellaini esetében és emiatt lassabb lett ,mint a Basic chemes
persze, lehet ez játékos függő kinél mennyit nyom 1-1 +chem, de hatással van a játékra, az tuti, ezt ez a videó bizonyítja. -
argentin27
senior tag
elod22 kolléga egy érdekes fétissel állt elő, meglepő de ilyen is van!

Nazara:
Eddig akkor jó nagy láma voltam mert én azt hittem, hogy 7-8 chem-el van meg az alap stat!

Minden nap tanulunk valamit!
De ha tényleg 5 chem-el már alap stat van akkor bizony ilyen Reus, Hazard, Lewa és társai még úgy is erősek!
Rápróbálok akkor erre a témára!
-
elod22
senior tag
Mindenkinek van valami fétise
Én például nem használok olyan játékosokat akiknek nincs szkennelt arca
(ezért nem fog sosem bekerülni a csapatomba például Cuadrado, Cerci, A. Ranos, Doumbia stb., legyenen bármilyen jó játékosok). -
ferni
őstag
-
Nazara
őstag
Remélem ezt csak viccből mondtad. 5 chem a lényeg számomra, hogy a játék állitólagos rendszerében minden spilerem megkapja az alap statokat, (ezeket látjuk Futheaden is) a többi már csak bónusz. Innentől kezdve minek törjem magam némi pluszért, amiről máig sem sikerült senkinek bebizonyitania, hogy létező dolog, vagy sem (gondolok itt a Chem kártyák álltal adott +2, +3 stat boostokra). Természetesen ha meg tudsz cáfolni bizonyitékokkal, akkor örömmel meghallgatom, és megváltoztatom a véleményemet.

Rendszeresen játszok 5-10 chem közötti csapatokkal, tavaly az első-másodosztályban voltam hónapokig, most pedig egy ideje a másodosztályban tanyázok, semmiféle hátrányt nem szoktam érezni amiatt, hogy nem 10 áll a lapok alján.
(#6820) argentin27 : Ezért nem kell elnézést kérni, legfőképpen tőlem nem!
Én csak próbálnám rábeszélni a nagyközönséget, hogy felejtse el ezt a humbukságot, és élvezze a játék által nyújtott csapatépitési variációs lehetőségek tömkelegét! -
ferni
őstag
-
argentin27
senior tag
-
Nazara
őstag
Pészhór közösség nagyrészének igy már kezdene tökéletessé válni, de aztán meg érkeznek majd a chem-huszárok, ne aggódj...

No offense, csak kicsit kibukott a cinizmusom...

szerk: Na mit mondtam??

(#6817) argentin27: Kolléga, csak és kizárólag max. chemmel vagy hajlandó játszani? Mert igy elég sok fasza csapatról le lehet ám maradni.

-
ferni
őstag
no a régebbi konzolokra (X360, PS3) nincsenek ilyen Instructions-ök az UTban... nem lehet beállítani őket, max a meccs előtt mindig megállítva a játékot, de akkor is csak egyéni felállásként menti el a változásokat, amit sztem minden egyes alkalommal be kéne állítani a meccsek elején, amihez nekem pl nincs nagyon kedvem.
-
argentin27
senior tag
Ez nagyon bitang lenne ha a védelemnek nem lenne 6-os a chem-je, de elég jó a támadósor!

Más:
Na megint 7-8 sikeresen megvívott meccs után jön a szopatááá!

Egy kamu büntivel és egy Hazard által a 15-os sarkáról fejelt góllal kapok ki, miközben Lewa a finishing istene ziccerek tucatjait hagyja ki!

-
törölt tag
-
Nazara
őstag
-
törölt tag
-
Nazara
őstag
-
Zsohi
őstag
Nekem a +20-at szerencsére megadta, de utána már a +30-at nem... Az utolsó +20 meg még messze van nagyon.
-
argentin27
senior tag
-
Rypejakten
addikt
-
ali75
aktív tag
-
Zsohi
őstag
Van valaki akinek PC-n az átigazolási limitje szintén beragadt 50-en? Megvásárolni még egyszer a katalógusból ugye nem lehet, az EA meg szarik bele...
-
ferni
őstag
-
argentin27
senior tag
Na erre rápróbálok, pont a 85% megvan, sztem jó lesz!
THX kolléga!

-
Rypejakten
addikt
ez a maximum, amit ki tudtam hozni a témából, neharagudj.

-
ferni
őstag
-
argentin27
senior tag
Robeszka5:
Jó a koncepció csak azok a 6-os chem el nagyon olyan hmm.....
Rypejakten:
Valóban Pastore nagyon karcsú oda és a két winger Keita és Iturbe is gyengusz sztem mert a helyzetek nagy részét nekik kéne befejezni és egyik sem egy biztos lábu pali inkább csak gyorsak!
Bocsánatot kérek az elégedetlekedésemért!

Én is még azóta ezen a projecten dolgozom!Mondjuk Neymar húú jó lehet nagyon, hmm...
-
Pacos
tag
-
Rypejakten
addikt
tudom, Pastore nem az igazi, ha gondolod, tovább gyötröm magam egy jobb megoldáson.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6900 - 6801
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Próbálom objektiven szemlélni kedvenc repülő hollandimat, de még igy is felfelé lóg ki a csapatból. Az igazság az, hogy ennek a 11-nek Matic, RvP és McGeady a húzóemberei még igy is, hogy van két több százezres játékos. Egyetlen eset van, hogy Robin visszahúzza a csapatot, amikor kontrázhatok és lefutják. De ilyen nem sokszor fordul elő, tekintetbe véve, hogy a mérkőzések többségén 60+-os labdabirtoklásom van.
Amikor pedig betömörülnek az ellenfeleim, nincs hová sprintelni, igy fontosabb a jó Dribbling és Passing, valamint a Shooting természetesen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)