- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Kompany-t nem raknám be a helyedbe, drága és kb. nem ér semmit idén. Nekem bent volt két különöző csapatban és semmit nem produkált de itt a forumon is irták h offos idén..Koscielny,Mangala,Rojo, Onuoha ezek nálam beváltak. Onuoha-t raktam be mikor eladtam Kompanyt sokkal jobb volt és kerül 1k-ba

-
turul79
tag
Ezt már nem hiszem el... 6 pontot kellett volna feljutáshoz volt hátra 4 meccs. Ma játszok két meccset de-t első meccsen 14-1 kapuralövés ide vége 1-0 oda most második meccs 9-4 kapuralövés ide 3-2 oda... Semmi realisztikus nincs a meccseimben minden kapufa vagy mellé neki minden gól és ez most már folyamatosan...Amúgy akár mit csinálok nem tudok mit kezdeni a védelmem mögé belőtt - beívelt labdákkal 90%-ban ebből kapok gól! Ti erre mit javasoltok én már szinte beállítást próbáltam! Védő
lichy-Mangala-Koscielny-Sagna. Más: ebből a védősorból jött az ötlet egy francia csapat összerakására, a másik sor marad Bpl. Akik eddig meg vannak:4-2-2-2 a terv
Ruffier,Clichy-Mangala,Koscielny-Sagna, cdm egyenlőre csak Matiudi,Cabella,Valbuena,Remy,Lacazette
Várom a véleményeket javaslatokat! Előre is kösz mindenkinek!
Ui. rémy nálam egyenlőre rémesen gyenge...
-
jose999
senior tag
RW-ből lehet valahogyan ST-t 'csinálni'?
-
Yodamest
veterán
Hali!
A BPL csapatomat szeretném fejleszteni majd a7végén, CB-k tekintetében kérnék tanácsokat.
Amik tutik:
Kompany az fix nem kérdés
IF Jagielka baromi jó statjai vannak tuti vétel
Mivel tartalék keretem is van így még 2 CB szükséges, és amik közül nem tudok dönteni:
Cahill, Mangala, Vertonghen, Koschielny
Tehát 4 védő lenne 2 posztra és nagyon egyenlőek ha mindent egybevetve nézzük őket. Koschielny szerintem benne lesz, szóval a másik 3 közül kellene még 1-et kiválasztani mellé. Ti kit mondotok?
Cahill - jó védekezés, hamar fárad, közepes erő, M/M workrate
Mangala - gyengébb védekezés, tovább bírja, erős, H/H workrate
Vertonghen - valahol a kettő között van, jó védekezés, sokáig bírja, erős, H/M workrate (legrosszabb workrate)Várom a tippeket, köszi!
-
szpal17
őstag
Hamar fárad...és akkor nagyon le tud lassulni. Chiellinit fogok venni helyette. Egyébként annyira nem rossz, jól szerel és jól fejel.
Mondjuk engem azért nem zavar a lassú védő, mert ahogy a középpályán megindulnak, egyből elkezdek hátrálni a védelemmel. Így nem nagyon tudnak mögém beindítani, és sokszor ettől meg is zavarodnak, ilyenkor próbálok labdát szerezni egy hirtelen kilépéssel.
-
szpal17
őstag
Ez most a Seria A-s csapatom. Elég jól lehet muzsikálni velük. Hamsik és Rossi a két legjobb a csapatban...gyorsak, jól cseleznek. A védelem stabil, a két széle elég gyors...De Rossi kicsit lassú, de valahogy mindig megszerzi a labdát. Buffont, pedig leváltotta Diego Lopez, azóta alig tudnak gólt lőni...ahogy a kártyáján írják, falat húz.

És elég olcsón kijön egy ilyen csapat.
-
Dinter
addikt
400 helyett 4000-t raktam squad fitnessre

-
Juventus FC
tag
Akkor valami nem jó ott mert én is szoktam online barátságos meccset játszani
és simán enged gamepaddal. Ha be van dugva gamepad azt veszi alapértelmezettnek. -
Dark KillerX
addikt
Srácok én nemrég vettem meg a játékot,és egy nagyon blama kérdésem lenne.Online barát meccs esetén,ha engem hívnak meg,én mért csak billentyűvel játszatok,amiket ráadásul átszabni se tudtam

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Vele kezdtem a sort. Kapott egy anchor lapot is.
-
dracox
addikt
-
Nazara
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Én ezt javasolnám (pici csalással, de tegnap úgy is kérdezted, hogy a két LW közül melyik ajánlott.
)Bár a legjobb az lenne, ha Kúrtojás+Sanchez+Rooney+Costa árából meg tudnád venni Agüerót, és akkor Navas lenne a jobbszélső, és a Chem is megmaradna mindenkinek.
(#6575) MdewC: Eriggy mán innét, temeg.

(#6572) dracox: Rojo-t próbáld ki, egy állat.

-
Stylerr
addikt
Én M/M Kompanyt, és M/H Koscielnyt használok, eddig nincs rájuk panaszom.
Viszont a 4-3--3(2)-es felállásom az BBVA-BPL Hybrid volt [link], de a 4-3-3(5)nél nem tudom megoldani a hybrid dolgot, így kiesik Iniesta és Jordi Alba. Kit ajánlanál a helyükre? Fabregassal sem vagyok annyira kibékülve, igaz hogy az egyik legjobb passzjátékos a játékban, de nagyon lassú. -
dracox
addikt
Valaki tudna ajánlani egy belső védőt a hulladék david luiz helyett? psg-bpl csapatba. Amiket leművel azaz ember inkább megválok tőle.... Mangala érthető módon teszi a dolgát rendesen, de ez a loboncos hajú brazil bohóc nagyon felbaszott most....
-
Nazara
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Bejöhet, lehet én is rápróbálok majd, csak az én stilusomhoz elengedhetetlen a min. 4* skill. A workrate meg lehet idén nem olyan nagy gond, legalábbis CB-ben tavaly H/H-t elvből nem használtam, H/M-ről nem is beszélve, de idén előbbi abszolút rendben van, utóbbi elmegy szódával.

-
Stylerr
addikt
Szerintem elsőnek rápróbálok Rooneyval, ő már a csapatomban van. Igaz, H/H a workrate, de jól meg tud indulni a physical statja miatt (87), és jól is passzol, jól lő távolról is. Costával szemben a távoli lövése és a passzolási képessége előny, viszont lasabb, és rosszabb a workrateja. Jelenleg 4-3-3(2)ben nálam is főként előkészítő a 2 winger, és elég brutális középen Costa.

-
argentin27
senior tag
Na fórumtársaim valami történt!!!!

Most az új felállással, taktikával és mentalitással ami a leg lényegesebb sztem jó eredményeket értem el!
6 online meccset toltam, 6 győzelem, 1 kapott gól

A mentalitásommal volt a probléma mert visszagondolva arra törekedtem mindig hogy a leghamarabb felvinni a lasztit és a lehető leggyorsabban helyzetet kialakítani! Csak mivel a patch megváltoztatta a löbbölt és az indított labdákat ezért az esetek nagy többségében rossz lett az elhamarkodott indítás ami korábban működött!!!
De most a Bayern mintáját követve játszom mint mentalitásban mint taktikában és felállásban!
Még az egyénire szabott instrukciókat is úgy állítottam be és minden és mindenki a helyén van!!!Ez egyenlőre működni látszik, bizakodó vagyok, remélem az is maradok!

-
Nazara
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Tavaly ezzel a felállással sikerült totálisan ráérezni a játékra, mig idén elég sokat szenvedtem, persze ennek több oka is volt. Szeretek lassú CF-fel játszani, de idén ez kb. a saját magam tökönszúrása. Robin van Persie a kedvencem hamis kilencesként eddig, Messit leszámitva ő a legjobb ezen a poszton a játékban. (Rooney és Tevez faszák lennének, de nincs skill és rossz a workrate), ebben a csapatban nagyon fain volt. Egy hibája van, mégpedig az, hogy lassú. Szinte minden mezei csapatban már 75+ Pace-es CB-k vannak, esélytelen kontrázni szinte, mert elnyomják, lefutják stb.
Costával is érdemes kipróbálni a felállást, mert nekem a wingerek továbbra is inkább előkészitők, és ha megtudom bontani a védelmet, akkor is inkább a visszapassz jön a végén, amihez jó befejezőre van szükség. Costa pedig kétségkivül az.

-
Stylerr
addikt
Igen-igen, ezt a részét még értem is, viszont ha a CF is előkészítő szerepet játszik, illetve létszámfölényt teremt, akkor nyilván nehezebb középen átverekednie magát a védelmen, ergo a 2 szélsőnek nagyobb a feladata a támadás befejezésénél, tehát (nyilván kicsit túlzás) +1 középpályás -1 befejező csatár. Nekem ez a felállás nem lenne akkor túl jó, mert én szeretek Costával könyörtelenül befejezni, viszonylag sokszor szerzek gólt beadás-fejes kombinációból.
Egyébként pont emiatt szerettem volna kipróbálni, mert már 10+ éve a Barcelona a kedvenc csapatom!
Azért ránézek, csak akkor vennem kell egy technikásabb, jól passzoló csatárt. H/H workrate csatárral lehet tolni ezt a felállást? BPL teamem van, onnan ki lenne erre a legmegfelelőbb csatár? -
Nazara
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Nagyon sokan használják a hamis kilencest itt a fórumban, de kevesen úgy, ahogy ki lett találva, nevezetesen labdatartásra. Ha a CF-nek disztribútor szerepet szánsz, Costa kevés oda, mérföldekkel magasabb passz-statra van szükség. A különbség a két felállás között az, hogy itt a csatár jóval hátrább helyezkedik, és sokkal jobban részt vesz a build-up play-ben, segit létszámfölényt teremteni a középpályán (á la Messi a bőrszalonnában).
-
Stylerr
addikt
Urak, használ itt valaki 4-3-3 (5) hamis9-es felállást? Miben másabb mint a sima 4-3-3 (2) felállás? Hazard-Costa-Alexis Sanchez a támadótrióm, ezzel a felállással nem tudnám úgy kiugratni Costát? Nem látom, hogy miben lenne jobb a 4-3-3 (2)nél?!
-
drk88
senior tag
Írtam megint a supportnak h jó lenne ha mozognának 3 hete szar a kupám...ment a pár beszéd meg a sok srry blabla erre játszak a többi kupával minden héten más..mondom ok de nincs coinkám mindig új csapatra főnök, erre adott 3k coint azt mondja ez már elég lesz
ezen már csak nevetni tudok XD -
Juventus FC
tag
Tud abban valaki segíteni hol látom hogy UT ben hányas div csapattal játszottam?
vagy ha 4 esbe vagyok akkor csak onnan kaphatok ellenfelet? -
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mondom én már hónapok óta, hogy mindegy mennyi a chem.

-
Marrone5
csendes tag
Üdv.
Csapatod az alábbi elvárásoknak nem felel meg: ezüst a kezdő 11 és csere keretben.
Most akkor az egész keretnek ezüst lapból kell állni? -
ferni
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
érdemes előfizetni amúgy a PS Plusra, nagyon jó szolgáltatás az alapból is.
-
Rypejakten
addikt
kicsit nevettem előbb.
spanyol csapat, Isco KÖZÉPHÁTVÉDKÉNT, Rodrigo CDM-ben, elől Navas és Silva CM-ben, és a többi.
6-1-re vert el a csávó, ebből 3 tizi, és 2 fejesgól, mindkettőt Navas fejelte.ez mi.

-
FIREBLADE78
addikt
Noh,akkor megoldottuk a rejtélyt,marad a szingli mód.
-
Dinter
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ja, ha PS4, akkor tényleg kell, de nem csak a fifahoz.
-
Nazara
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én PC-n játszok, de ha leirod pontosan mit kinál fel, akkor leforditom, ha ez a gond.

(#6553) Dinter: És tényleg, utánaolvastam máshol is, köszi az infót!

-
FIREBLADE78
addikt
-
Nazara
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az érdekes, tudtommal csak Xboxon kell Live gold havi előfizetés a játékhoz, PS-en ez ingyen van. Legalábbis itt sincs felsorolva, de majd mindjárt hátha jön valaki, aki azon a platformon tolja és van ötlete.
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem próbáld ki a 4-3-2-1-et a beindulások miatt, három csatár centrálisan, iszonyat beteg tud lenni.
(#6547) FIREBLADE78: Véletlenül nem xboxon játszol?
-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
csak ez a 433 (5) felállás jöhet szóba?
-
Dinter
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem kell semmi prémium.
-
FIREBLADE78
addikt
Online meccsekhez miért kell ilyen prémium valami? Ha már megvettem a játékot akkor had játszak már kedvemre,tiszta szégyen
-
FIREBLADE78
addikt
Az mi a kva anyjáért van,hogy egymás után 2x is elverem és nem adja a pontot a single player módban? És coint sem ad semmit,holott 18-0 meg ilyenek az eredmények,
kicsit már unalmas -
Dinter
addikt
Na ne basszatok fel... uccsó meccs, geci cheater miatt connection lost mielőtt elkezdődött volna, ugrott is az elsőosztály. + meg penzt sem adott a seasonert.. GGWP

-
argentin27
senior tag
Tisztelet Mindenkinek!

Köszönet, hogy eddig ostromolhattalak titeket a gondjaimmal, de....Most teljesen tiszta lappal kezdem újra a fifát. Magam mögött hagyom a megszokott taktikákat felállásokat, mentalitásokat stb...
Az a tervem hogy nem adom fel és egy teljesen új szemlélettel vágok neki az újjászületésnek!
Mégpedig úgy, hogy megnéztem a Bayern München taktikai beállításait és felállását és játszottam vele 2 offline meccset world class-on és elég meggyőzőnek tűnt! Ha már 1996 óta a kedvenc csapatom miért is ne?Így legalább meg lesz a fun-olás is és netán még eredményes is lehet!
Jól begyakorlom offline a csapat mozgását, helyezkedését, rá áll a kezem és megszokom.
Tehát majd egy teljesen új hozzáállással vágok neki az Online-nak újra és akkor bizony kő kövön nem marad, ismét szétkapom a vadidegen rambókat!!!
Mert ennek a vergődésnek amit művelek egyáltalán nincs értelme!!!
Köszi hogy elolvastátok!

-
tigomigocika
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
figyelj!
season div 3!
1-11 a kapuralövési arány
egykapuzok vele egész meccsen és 1-0 oda... -
argentin27
senior tag
Na jól van most lett elegem teljesen!
Nem vagyok hajlandó megint újra megszokni valamit elegem lett nem vagyok kiskutya hogy azt kell megszokni amit adnak!!!!!!!!!!!!!
Kiesek a 3. -ból aztán a 4.osztályból zsinórban??? Úgy hogy kb 3 meccset nyertem meg!!!!!!!!
Na ne vicceljünk már!!!!
-
Extremex
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Közben találtam már 99-est is.
-
sipike97
tag
Neymar es Bale RF es LF be jobb? Vagy RW es LW be?
-
dvtkfan
senior tag
Hello mindenkinek!
Tavaly itt PH-n toltunk a 14-ben egy jó kis bajnokságot...mivel most írtátok többen, így szerintem idén is össze tudnánk hozni, és lennétek is jó páran rá szerintem...szóval, ha többeteket is érdekel a dolog, akkor aki jártas ebben létrehozhatna egy külön fórumot, ahol lehetne jelentkezni, és után ha megláttuk mennyiünket érdekel, na utána eldöntjük, hogy érdemes-e vagy sem...

-
argentin27
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Teljesen tönkretette a játékomat azért vagyok felháborodva!!!
Én sem használta ki a pace OP-ot, rengeteg passzal és hirtelen belöbbölt, beindított labdákkal játszom és ez most fuccs!
Kb nem tudom hány száz meccsen megszokott berögződések passzok, indítások nem működnek, nem mozognak rá vagy ha mozog is akkor is 10-ből 9x olyan hosszan adja hogy esélytelen elérni vagy olyan rövid hogy el sem jut a célzottig!!!
Most teljesen újra kell szoknom, mintha most vettem volna meg!
Végre az ember megszokta hogyan kell levédekezni a futóbolondokat erre most az ellen jön egy patch!
Megvan a védekezés hú de jó mostmár akkor jöhet újra a támadás megszokása!És ami hab a tortán hogy nem működik a kupa nálam úgy mint drk88-nál sem és a division-ban kell gyakorolnom és tesztelnem a felállásokat és taktikákat és csak csúszok egyre lejjebb!!!
Így mindent egyben úgy érzem kiku..k velem!
-
Yodamest
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
A patch ennyire betett? nekem ahogy más is írta itt pozitívan változtatott a gémen, mert amúgy se vagyok egy cselgép, szóval nem használtam ki azt, hogy op a futás, meg a pace így most csak örülök, hogy már más sem annyira teszi. A beadások viszont végre életképesebbek legalább minimálisan. Eddig ha beadtál annyi volt, hogy tudott belőle indulni az ellenfél szóval 0 értelme volt eddig.
-
argentin27
senior tag
Azt hiszem hagynom kéne a k...a anyjába ezt a játékot!!!
Felháborítónak tartom hogy kiadnak valamit amit megszokik az ember és utána csak úgy változtatnak rajta aztán b...d meg az anyádat alapon játszál tovább ahogy tudsz!!!!!!!!
-
Extremex
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Cointért vettem,közben vettem szerződést de az is csak pár meccsig elegendő.
-
Extremex
tag
Ha elindul a ph bajnokság az UT csapatokkal,vagy szabadon választható lenne?
-
drk88
senior tag

-
Dinter
addikt
Megvettem az angol csapatot, nem vagyok elájulva tőle...
-
Extremex
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Egy piros cetli van a játékos arcképénél.
-
Extremex
tag
Végleg nem lehet játékosokat venni?
Mert 5-10 meccs után lejár a szerzősés.
-
LendvaiFeri1
veterán
Akinek van Di Maríája CM poszton, annál hogy muzsikál a kicsike?

-
Nazara
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez nem véletlen, lévén H/H a workrate-je, mig a staminája mindössze 74. Nem várható el, hogy végig birja.

-
losilee1337
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
szerintem az mindegy,nálam feka is sérült igy ami nem is sérülés mert kb 10mp és már semmi baja,sak épp rálöni nem tudsz velea 16-on belüről a kapusnak,mert a lövés pillanatában történik ilyen mindig

ui:nálam pl el sharavin minden meccs 3/4 re teljesen kipurcan talán a legfáradékonyabb játékos pirlon is tul tesz.

-
Yodamest
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Vagy nem volt fekete az adott csatár, mert nálam azok pl sose sérülnek le!!!!

-
argentin27
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nem kezdek meccset 99-es kondi alatt és ez a ziccerben lesérül téma nem az első hanem a sokadik csak azért bosszant!
-
losilee1337
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
üdv a 90+ való sérülés valoszinü csak egy húzódás volt ,amit rossz indulat nélkül irom ,de valoszinü azért volt mert egész meccsen rohangáltál szerencsétlennel mint a mérgezett egér,vagy már meccs elején nem volt 90 se a kondija.

-
szpal17
őstag
Amennyiben lesz bajnokság, akkor én is benne vagyok.

-
argentin27
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Húú ez a hibrid egy kicsit drága mulatság, mondjuk csak Suarez a húzós! De azért köszi!
IF Eriksen egyenlőre valóban harmat gyengének tűnik!

Ja most is érdekes meccset játszottam: 90. percben semmiből egy egyenlítés és a 90+-ban ziccerben lesérül a csatárom! Köszi

-
dracox
addikt
A bajnokság engem is érdekel! Tavaly elég komoly volt a szervezés
. Nem bánnám ha most is olyan lenne -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
BPLBBVA Hybrid. Ezzel a csapattal játszok jelenleg, és többen írták, hogy Fabregas ide lassú. CM-ben nem az a lényeg, hogy jól passzoljon valaki, és legyen egy kis fizikuma is? Fabregasra alternatíva Mata lenne, mert ő gyorsabb. Érdemes lecserélni Matára? Hybrid miatt csak Spanyol-BPL CM lehet. -
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
lehet hibridet készíteni, csak akkor heló a CDM posztra, szó szerint semmi alternatíva.
másik csapatodban meg Eriksen LW-be harmatos lesz, való életben is inkább támadó kp., mint szélső.
lassú arra a posztra. -
argentin27
senior tag
Indítom ennek a csapatnak a tesztjét: [link]
Leginkább IF Erikssen és Lloris-ra vagyok kíváncsi mert a többit már ismerem, ja és Agüero-ra mert egyszer már leszerepelt nálam de vennem kellett még egyszer ha már lement pár napja az ára 290k-ra és most 500k-t ér

-
argentin27
senior tag
Ez a bajnokság téma engem is érdekelne!

Nazara:
Sajnos nincs cash Hazardra és valóban odzkodok Schürrle-től mert m/m a wr-ja de akkor is kéne valami hibridet csinálni T.Silva és S. Ramos párosnak nagyon csábító!!!!
-
Juventus FC
tag
De jó lenne egy ilyen bajnokság

-
Rypejakten
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
'List on transfer market' funkciót keress, ott lőheted be az árát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lichy-Mangala-Koscielny-Sagna. Más: ebből a védősorból jött az ötlet egy francia csapat összerakására, a másik sor marad Bpl. Akik eddig meg vannak:4-2-2-2 a terv

14-ben meg félisten volt!

kicsit már unalmas