- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
6800 - 6701
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-10-09 22:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy szeretnék egy hibridet kipróbálni egy Chiellini - Thiago S. CB párossal 4-3-3(5)-ben a CB-k WR-jei miatt!
A két winger alap feltétel hogy 4*skill és a bal CM legalább 80 pace.
THX mágusok!

-
LendvaiFeri1
veterán
-
argentin27
senior tag
Végülis "targen man" -el nyomom és jónak tűnik!
Most sikerült lealáznom egy nagyképű török köcsögöt.
az 5. percben bemakkolt egy gólt Ibarbo - Tavez párosával és utána elkezdett gizdulni a gyerek: flikk-flakk, lábemelgetés álló helyzetben meg egyéb csíraságok! Természetesen futóbolond volt a gyerek és még egy minimális laggolás is volt!
A vége 6-1 lett ide, de amikor már 3-1 volt visszavett a gizdulásból és elkezdett futkározni de hiába.
5-1 -nél már csak elrúgdosta a labdákat a lelátóra! Szánalmas!Természetesen megint a winger vitte a csapatot mert 4 gólt szereztem winger általi visszagurításból!
-
Scale
őstag
Valaki coop? (pc)
-
Giii
senior tag
Én is próbálgattam.Próbáld meg a Target man-t.Nem rossz.
-
argentin27
senior tag
Akkor ahogy ígértem beszámolok a "get behind" utasítás hatásárol!

Kipróbáltam és azt kell mondanom hogy ismét értelmet nyert a wingerek használata!
Az első ilyen próba meccsen Reus mesterhármas és mind kiugratásból!Eddig ugye a 4-1-4-1 -et használtam a Bayern taktikai beállításaival, de az nagyon deffenzívnek bizonyult (kevés gólt is kapta, de keveset is lőttem) mert az RM és LM -el nem igazán tudtam támadásban mit kezdeni csak védekezésben!
Így vissza váltottam a régi jól bevált 4-3-3-(5)-re, szinte hasonló mint a 4-1-4-1 (kivéve a CF) csak a támadás érdekében feljebb ment két winger.
Ez most így egész működőképesnek tűnik a taktika jó és az igazi áttörést a "get behind" hozta meg!

Most azt tesztelgetem hogy a CF (Lewandowski) "target man" legyen vagy "get behind"

-
Stylerr
addikt
-
Zsohi
őstag
Biztos vagyok benne, hogy lesz ez még másként, elvégre a 91-es befejezése jelent valamit.
A 4-3-3(5) nekem is nagyon bejött ezzel a csapattal. Viszont nekem nem jött be a "get in behind" utasítás a szélsőknek, mert csak nehezen tudom megtalálni őket a labdával és ez főleg igaz akkor mikor leparkolják a buszt hátul. Viszont a "cut inside" nálam sokkal jobban bejött, mivel így a két szélsőm jóval szabadabban mozog elől(Silva sokszor így még a pálya másik felén is feltűnik amivel könnyedén ki lehet alakítani a mezőnyfölényt még a 16oson belül is. Sanchez viszont jobban ragaszkodik a posztjához, de ettől függetlenül is bemozog a 16oson belülre.). A két CM "free form" és Matic"always stay back while attacking".
-
argentin27
senior tag
Üdv Urak!
Mekkora szégyen ez német+holland nemzetiség kupa mert kb 2 napja nem talál nekem ellenfelet, gondolom senki nem játszik ott, de nekem pedig tök jó lenne tesztelésre!!!
Így marad a division

-
totya12
csendes tag
-
törölt tag
Üdv! IF Tevez elég lenne CF-be?Nem kicsi a passzolási értéke?
-
deszkaúr
tag
hasonló problémám nekem is volt még a fifa13nál ,én is sokáig küzdöttem ezzel a jelenséggel,
a lényeg: nálam a router szarakodott, egy pillanatra elment a net és természetesen a játéknak
ennyi elég volt a szakadáshoz
ha van router iktasd ki és próbáld úgy a játékot,
én akkor kidobtam a francba a routert és vettem egy újat, azóta megszűnt a probléma
persze próbálhatsz resetelni, újraindítani, újratelepíteni, stb
de itt keresgélj
na hali
-
Nazara
őstag
Leginkább igen, de ez is a cél, valamint hogy lépjen vissza, és hozzon magával legalább egy CB-t, mert akkor az üres területre befuthat az egyik szélső, és 1v1-ben mehet a kapusra.
Lehetne neki is Get in behind, de mivel csak 74 pace, igy nem sok értelme van, már minden mezei csapatban gyorsabb és erősebb CB-k vannak. -
Stylerr
addikt
-
Giii
senior tag
Annyit szeretnék még kérdezni,hogy a középpályásoknál pl van edge of box( vagy vmi ilyesmi),position freedom.Itt mit érdemes belőni? Vagy itt is felállás függő?! előre is köszi. Volt egy srác aki elmagyarázta mit hogyan löjek be talán még 2 hete.Azóta jobban megy a védekezés és nem futkároznak a csatárok lesre és avédőim se másznak random előre ha ahoz lenne kedvük.Már csak finomítés van hátra de sok sok mecset kell még játszak,hogy újra belelendüljek.

-
Nazara
őstag
Én eljutottam arra a szintre, hogy kb. csak miatta inditom el a játékot.
Ma is produkált egy ilyet, a 90. percben, rögtön azután, hogy egyenlitett az ellenfél, ezzel nyertem 2-1-re.
Most viszont szeretném kipróbálni Falcao-t is, bár CF-ben lehet nekem kevés lesz a passzok miatt, de hátha kompenzálni tud a plusz gyorsaságával és erejével.Visszatértem egyébként a 4-3-3(5)-höz (és az első komolyabb csapatomhoz- Rojo-Matic jött Kaboul-Schneiderlin helyett) és az itt leirtaknak hatására én is bekapcsoltam a "Get in behind"-ot, de csak a két szélsőnek. A CF "Target man" lett, az ő dolga a labdák megtartása, majd leosztása. Eddig nagyon fain, 5 meccsből 4 győzelem, az az egy vereség is az enyém lehetett volna de bénáztam. Úgy érzem most jól megy, egyetlen gondom, hogy McGeady, Depay, Herrera és Wijnaldum helyére csak nagyon-nagyon drágán lehet számomra minőségi alternativát pakolni, igy még sokáig maradhat majd ez a keret.
PS: Matic a kőgólem, nem hittem volna hogy ilyen jó. Tavaly is imádtam, de idén érezhetően labdaügyesebb, valamint egy hústorony, senki nem megy keresztül rajta.

-
Giii
senior tag
Egyéni beállításoknál mecs elött a Pressure vagyis a nyomást 40-50 elég hagyni?
-
Yodamest
veterán
Mekkora lúzerek vannak.... kék Messi, Bale minden faxoma csapatába nagynehezen kiszenved egy 2-1-et és elkezd hátul adogatni pff grat
-
LendvaiFeri1
veterán
Megvettem Courtois-t 150k-ban. Lloris nagyon gyenge volt, remélem, hogy ő jobb lesz.

-
dracox
addikt
-
Stylerr
addikt
-
drk88
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
ferni
őstag
leírnád pls részletesebben, mert nem igen találom, hogy meccs előtt hol lehetne...
egyedül miután elindul a meccs, lestartozom és ott lehet állítgatni és egyéni felállásnak akarja elmenteni, miután megváltoztattam.és Ultimate Teamben érdekelne, hogy hol lehetne a meccs előtt beállítani, hogy ne kelljen mindig megállítani a meccset az elején, ott nem találom sehol.
-
totya12
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám lenne,hogy online meccs közben megszakad a kapcsolat,
ez már nem az első alkalom.
Nem tudom hogy más tapasztalt már ilyet,de nagyon idegesitö már 7-8 alkalommal
csinálta egymás után.
Valaki tudna segiteni hogy mi lehet a probléma!
-
LendvaiFeri1
veterán
Imádom az ilyeneket, jönnek Neuer-el, Reus-al, Lewa-val, Alaba-val meg kb. a legjobbak a Bundesből, erre 90. perrcben egy Falcao gól után rage quit...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Rexcsek
tag
Én tegnap kupáztam és szinte aláztam az összes ellenfelet. A sprintereknek szerintem nem kedvez az új patch, én mondjuk ezt nem bánom. Kipróbáltam az egyik 4-2-2-2-es felállást és baromira jól működött. A két védekező középpályást beállítottam, hogy maradjanak hátul a támadásoknál és alig kaptam így gólt. Néhány képet felraktam. Az egyiken egy kis glitch, a védőim megfáradtak, a másik két képen Casillas szólójának utolsó pillanatai. Sikerült gólt vernem vele

-
argentin27
senior tag
-
Stylerr
addikt
Igen, 4-3-3(2)ben játszok és a 2 wingnek is be kellett nyomnom!

Ezzel a taktikai beállítással szerintem érdemes kipróbálni a 4-3-2-1es felállást is, mert így már rendesen beindulnak a támadók. -
argentin27
senior tag
-
ferni
őstag
-
argentin27
senior tag
-
Zsohi
őstag
Megvettem robin van pussy-t, mert nagyon vonzott a 91-es befejezése és összességében is igencsak magas számok, de az, hogy 5 egymást követő mérkőzésen egyetlen egyszer nem tudtam eltalálni vele a kaput teljesen kiborított. Az utolsó mérkőzésen a bent maradásért kellett harcolnom, mert ez a tetves játék nem volt ma igazán szalonképes. Szóval az utolsó meccs: valami igazán high-tech újkeletű laggba futottam bele, mintha csak beszívott volna a mátrix, 5. perc egy öngól, a lagg miatt nem voltam képes irányítani a védőmet és kajak besétált a kapuba a labdával..., kettő(!!!44!!!4) üres kapus helyzetet sikerült persi-vel mellélőni pár méterről(remélem még mindig csuklik).
A meccs statisztikája: [link]
-
argentin27
senior tag
-
drk88
senior tag
-
argentin27
senior tag
-
Rypejakten
addikt
-
barcabome
aktív tag
Ha egymás után nyitok 50db 7500-as pakkot, akkor vannak esélyeim jó lapokat nyitni?

A heti ajándék pakkból esett egy IF Pjanic. Életem első IF lapja pakknyitásból. XD
-
ferni
őstag
kezd nagyon tele lenni a ...om a játékkal... előtte se voltam magammal elégedett, de legalább az első és másodosztály fixen meg volt, de a patch óta... szenvedek... vereség vereség hátán, se a védekezés, se a támadás nem megy... élvezetes így játszani

no de nemrég összeraktam egy teamet, hogy legalább élvezzem azt, hogyha már megy az oboa ezerrel:
[link]Ibarbo még mindig rohadt nagy állat a két 5 skilles szélsővel meg lehet ügyeskedni

-
Stylerr
addikt
Urak, aki panaszkodott, hogy nehezen indul be a játékosa, az állítsa be az "instructions" fülnél a támadókra, hogy "get in behind" (attacking runs természetesen). Nálam így beindul rendesen aki azon a poszton játszik, szuperül lehet ugratni őket.
-
deszkaúr
tag
az hogy van,
silver csapat ellenem, már rossz érzésem van
0-1 oda majd fordítok 3-1 ide
na mondom minden OK
de tévedés
pillanatok alatt 3-4
majd a hajrában 3-5
esélyem nem volt a meccshez
csak asszisztáltam, nevetséges az egész
ligue1 csapattal mentem
-
drk88
senior tag
-
lovi0930
csendes tag
-
drk88
senior tag
-
Juventus FC
tag
Ugyan ez volt nálam is 2x jutottam fel a 3 ba és ugyanúgy a div 4 be kezdtem ......
-
Rypejakten
addikt
-
lovi0930
csendes tag
Ez mi, hogy megnyerem a 4. osztályt erre ugyanoda berak 0 ponttal? Aztán össze vissza cserélgeti a játékosaim... berakta Vidal-t csatárnak meg volt hogy ugyanazt a csapatot rakta közbe módosítottam két meccs között. Most meg töltésnél erroral kilép és visszalépek dnf et kapok. És amin igazán felkúr, hogy vettem egy játékost beraktam a csapatba kilépet megint, visszalépek a játékos sehol coin levonva!!! Ez mi a szar? szombat este nem lehet játszani??
-
drk88
senior tag
Én is eladtam ma a bpl-ből a drága a játékosokat és helyettük jóval olcsóbbakat raktam be és megkell mondjam semmivel sem roszabbak..
Aguero helyére Remy került, Rooney helyére Etoo, IF Welbeck helyére Cabella ment és vastagabb lett a pénztárca 800k-val

Argentin: Nekem is volt ma kettő ilyen egy piros lapos ember volt a csapatába másiknak meg sérült!

-
argentin27
senior tag
Nekem a német-holland kupában bedobott egy vegyes hibridet, mondom WTF? Erre utána ledob ez UT na itt van baj öcsém!
-
Pacos
tag
Eddig tök jól meneteltem a FUT-ben...(nem olyan rég játszom azzal is).
De most úgy gondolta az EA hogy miután a Div8-at is megnyertem inkább ne is jussak feljebb! Most ennek így mi az értelme? Inkább vmi webes bajnokságban játszanék... -
LendvaiFeri1
veterán
A chem miatt nemjó.
-
Juventus FC
tag
Inkább próbáld ki Babacart
-
TJLavin
tag
A kettő közül mindenképp Falcao.

-
LendvaiFeri1
veterán
Akkor Falcao vagy RvP?

-
Rypejakten
addikt
hogy többet van hátul, mint elől.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Zsohi
őstag
Rooney nálam nem vált be a H/H work rate miatt csatárnak.
-
Dinter
addikt
Nem tom mi a szarral kereskedjek már, már a rare gold squad fitness is 550-be örülök, ha meg tudom szerezni, és 800-ért megy..
-
LendvaiFeri1
veterán
Sturridge nem jött be, most próbálom eladni és megveszem helyette Rooneyt. Remélem, hogy jobban fog muzsikálni.

-
Rypejakten
addikt
következő IF csapatban tessék vetni egy pillantást SIF Choupo-Motingra, kb. 85 fölötti dribbling, 4* skills, 82 strength, és 82 környéki pace várható, elég jó shooting statokkal.
ma fejelt 3 gólt.
-
zsoltirte
aktív tag
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Yodamest
veterán
De nem csak annyi, én konkrétan egy meccset sem tudok már lejátszani kb 2 óta mert azt írja, hogy cant create gaming session, aztán ha mégis akkor hibaüzenettel leáll az egész fifa....
-
Dinter
addikt
Rezeg. Sőt, még a kaputartónál is

-
dracox
addikt
Nálam igen.... Még akkor is rezeg szakaszosan mikor 11-es párbaj van és döntő rúgás következik..

-
LendvaiFeri1
veterán
Akinek X360 controllere van, az amikor kapufát rúg, annak rezeg a controller?
-
Stylerr
addikt
A custom tactic beállításokról van valami leírás? Arra gondolok, hogy mi-mit jelent. 4-3-3(2)nél például a támadóimra milyen beállítást ajánlotok?
-
drk88
senior tag
-
Francesco003
aktív tag
-
Yodamest
veterán
Nektek is játszhatatlan az UT? Mindig hibát ír ki folyton ledobál, nem menti a változtatásokat egész nap ilyen volt.
-
LendvaiFeri1
veterán
+1
Múltkor ezzel sz##atták szét a számat.

-
Francesco003
aktív tag
Múltkor balet pirló utólérte és szerelte. Szerintem idén is van handicap keményen...
-
Rypejakten
addikt
azért hátránynak erős nevezni az ilyen játékosokat..
legfeljebb szarabb érzés, hogy úgy szarakszik a játék, és állsz rosszul, hogy mellé fullos csapatod van. -
Francesco003
aktív tag
De én nem azért gyüjtöttem a jó játékosokat, hogy előnybe legyek... Nekem ez a játék élmény, hogy minél jobb csapatom legyen. De nekem az a tapasztalatom hiába zúztam Ibrahimović Bale vagy b csapat aguero sif tevez di Máriával B-) nem voltam velük előnybe!!! sőt inkább hátrányba...
-
Rypejakten
addikt
ahoj!
van sipike97 kollégán kívül, aki árul coint/eladna 60k-t vagy van paypal-ja és segítene venni? zérón vagyok, megint elpakkozgattam a csapat árát, 0 értékes játékos esett.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszi!
-
Dinter
addikt
Arra, hogy ugyanolyan draga csapatokkal mondod, hogy nem számítanak a játékosok.

-
Francesco003
aktív tag
-
Yodamest
veterán
Én is csinálok most egy új BPL csapatot az lesz a neve, hogy Budget Team és csak nagyon olcsó játékosok lesznek benne tehát ilyen Lallana, Rosicky, Smalling meg ilyenek. Mostanit eladom a faxba, mert mai mérlegem kb 1 győzelem, 2 döntetlen 13 vereség faxom kivan. FUT is szarakszik ráadásul nem menti el a csapatomat és ledobál. Kiválasztok egy keretet elindítom a meccset és az előző kerettel kell lejátszanom kik hót fáradtak már mert nem jegyzi meg, hogy lecseréltem a játékosokat, ráadásul mindenki tök hibátlanul tolja lehetetlen helyzetbekerülni, ha meg igen tuti kapufát lövök kb meccsenként van 2 kapufám, most nagyon mélypont van.
-
Dinter
addikt
Na én ki árúltam.3 milkás csapatom
Hogy is mondják? Vizet prédikál, bort iszik.

-
Francesco003
aktív tag
Na én ki árúltam.3 milkás csapatom,mivel minden egekbe. Most kipróbálom milyen alap játékosokkal. Azt karácsonyi árzuhanás nál vissza veszem őket. Amúgy srácok hidjétek el nem sokat számít online a jobb játékos én szinte csak gyengébbektől kaptam ki, és mikor jött Ronaldo Messi bale simmán vertem. Az új patch óta meg az nyer ki nem hibázik...
-
Dinter
addikt
-
Genji
őstag
Megítélni a saját tapasztalatom alapján meg tudom. Nyilván nem a programkódba látok bele, csak a szubjektív becslésemről van szó. Ha fogalmatlan az ember hiába van akármilyen csapata. Ez az én megközelítésem.
(#6714) Dinter Értem én. Nyilván sokkal könnyebb ha van.
-
Dinter
addikt
-
Rypejakten
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Genji
őstag
-
Rypejakten
addikt
-
Dinter
addikt
Faszomat már bele, hogy csak azért nyer, mert sokkal drágább csapata van...
-
BlessedElroy
senior tag
Hali guruk!
Egy haverom szeretné megvenni a játékot, de lengyel nyelven, mert az olcsó. Az lenne a kérdés, hogy a kommentár attól még angol lesz, vagy az lengyel? És ha lengyel, akkor lehet vele mókolni hogy angol legyen?
-
Genji
őstag
Nélatok se megy a szerver? (XBOX)
-
jose999
senior tag
-
drk88
senior tag
-
jose999
senior tag
Véleményetek szerint IF De Gea vagy Neuer? Előző chm 10,utóbbi 7. Köszönöm!!

-
zsoltirte
aktív tag
Kezd uncsi lenni, hogy már szinte profi szinten is, amikor a gép eltalálja a kaput, az szinte mindig gól. Most is a dán kupát nyomom és 2 meccs alatt 5x találta el a kaput, amiből 4 gólt kaptam. Vicc. 2x beadás-fejes, egyszer átszlalomozott, 1x meg átpattant a védőm alatt a labda. WC-n meg már olyanok vannak, hogy csak lesek. Full ismeretlen tag háttal állva a kapunak befejeli a labdát, etc... Jah tök sok fejes gólt kapok mostanában offline.
-
argentin27
senior tag
-
BlessedElroy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6800 - 6701
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha jól értem, akkor a "cut inside" utasítással a két szélső a tizenhatos felé indul be, és úgy lehet őket ugratni? Ilyenkor a CF-ed/ST-d milyen utasításon van?

Most viszont szeretném kipróbálni Falcao-t is, bár CF-ben lehet nekem kevés lesz a passzok miatt, de hátha kompenzálni tud a plusz gyorsaságával és erejével.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)