Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Üdv!

Nem a legszerencsésebb beállítás. Sorban, rövien:sebesség: 80 így gyorsul a támadás építés, labdaszerzésnél, kontránál, kis gyors passzoknál hatékonyabb. Alatta:
70-ről 50: vagy 55 nem rohannak ész nélkül előre, de ha indítasz, akkor felmegy.
Szervezett
70-ről 65, kevesebb lesrefutás
Beadás 50
Lövés: 65
Laza alakzat
Csapatnyomás inkább 35-40 biztonságosabb a védelmi vonal mert a védők hátrébb vannak
Agresszió 50: te irányítod a letámadást, ha cointain nyomod, akkor 2en mennek, vagy a géppel letámadsz, te pedig visszazársz.
Csapat szélesség: elég a 45, sűrűbben helyezkednek, nehezebben sprintelnek át a csapaton.
Fedezés.
-
Dinter
addikt
Szerintetek ha ilyen minőségben veszem fel a videóimat, élvezhető minőségűek full hd-ban? Mert így akár élőben is vehetem, aztán szelektálom.
-
Rypejakten
addikt
kolléga, bolond vagy, jó értelemben, a silver/nonrare csapatod is többet ér, mint az összes játékbeli csapatom együttvéve!

Giii: felejtsd el az agressziót, told le 50-re, build up play passing túl magas, így kb. hosszú passzokkal játszol csak (ezért nem indul be a csatár, meg maard lesen), azt is vedd le 50-re, team width mehet többre, olyan 60-ig kb.
-
Giii
senior tag
Ez így oké?! Rohadtul nem vettem észre azt,hogy hatékonyabb lett volna acsapatom.Agressio? Semivel sem voltak agresszívabbak.A másik meg ha mecs közben átváltok mondjuk letámadásra akkor felülírja a Custom tactic-ot és aapon nyomatja? Mert nekem igy jött le az egész.A másik meg rohadtul nem passzolnak gyorsabban. Rodrigoról meg annyit hogy állandóan lesen van.Elkezdek támadni és elszalad előre,holott rohadtul nem állítottam támadóra. Amikor meg átlépem a felezőt egyszerűen nem hajlandó a futtatásra idönként reagálni.Kezdi kibaszni a biztosítékot nálam ez a szar. Lenne olyan szíves elmagyarzni nekem mire jó az ha mondjuk Stay Wide vagy crosses vagy edge of faszom tudja mire állítom? Mert őszintén semmit nem vettem észre hogy úgy viselkedne.Valaki mondja el mert fejbe lövöm magam 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Miért lenne ciki? Sztem 1általán nem az. Nekem is van egy silver/nonrare csapatom, elég bitangok.

Mondjuk van benne 1 kis turbó...
[link] -
sipike97
tag
Mondjuk egy ket csataros alakzatot megneznek
costa aguero paros kegyetlen lehet 
-
Rypejakten
addikt
nekem Zárate vált be nagyon, hihetetlen mozgékony és jól cselez, plusz még jól is lő.
tudom, hogy ciki a nonrare, de attól még budget csapat csekkoljátok le, megéri.
-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó hagyjukmár Lukakut attól h csak futni tudsz egy tankal arra jó kb...
-
-
sipike97
tag
Milyen felallast ajanlatok bpl hez?
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
sipike97
üzenetére
Agüero nekem nem jött be, eladtam hamar. Ő annak jó szerintem aki cselezget/dribblingel. Én a tank típusú csatárokat szeretem(Lukaku 400 gól felett jár nálam-de már a klubban pihen-nyugdíjaztam. Benteke is jó volt. Most megint sturridge van, ő fasza. Remy is kvajó. Diego costa nem rossz.
De ki kell próbálni. Hiába mondjuk melyik jó melyik nem. Kinek a pap, kinek a ... -
sipike97
tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Aguerot nem probaltad?
valamint IF de geat vagy inkabb courtoist vegyem meg? -
BlessedElroy
senior tag
válasz
sipike97
üzenetére
Az a baj Schürrlével, hogy medium/medium a workratje, emiatt nem igazán megy fel támadáshoz. megáll középpályán. De elég olcsó, sztem próbáld ki, ügyes gyerek amúgy. Young vagy david silva jobb volt( david silva jobb-kicsit lassú). Most tesztelem Hazardot, nekem annyit nem ér közel sem, nem jön be.
Köszönöm mindenkinek!
-
sipike97
tag
Hazard megeri a penzt vagy inkabb schurrle?
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Látom a tavalyi sorozat folytatódik...

Grat!
-
Scale
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Player details or riot

-
tigomigocika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kíváncsi leszek mit dob neked a div3

-
Dinter
addikt
Valaki múltkor kérdezte, hogy csinálják, hogy úgy veszik fel a meccset, miközben játszanak, megvan a megoldás: OBS. Egy meccs normális minőségben ~160MB, utána gondolom meg törölgetik.
-
Giii
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Teljesen igazad van!

-
Giii
senior tag
Ha átállítom az tactics-ban a csúszkákat,pl apaszt feljebb húzom akkor az azt jelenti gyorsabban fog passzolni? vagy gyorsabban lőni vagy felfejlődni? Ha simán 50-re állítok mindent az jó?
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Volt öröm a köbön

-
törölt tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Szép

-
Francesco003
aktív tag
Helló!!Én is ehhez szeretnék hozzá szólni.....Véleményem az ,hogy ki sok időt tölt a játékkal-mondjuk én.
Érezzek már előnyt annyiba ,hogy eddig 650k ért játszottam 2.5misi a kereskedési hasznom+havi 6-8ezerért vesszek fifa pointot.Nekem a csapat építés add örömet...visszont mikor egy 10-50k közti csapat lenyom úgy ,hogy látszik előnybe van..ez undórító..Ha nem lennének point nyitók E.a lese szarná a a játékot és játszhatnánk a bugos szar 1verzióval...Lehet itt rimánykodni ,hogy milyen szar ....a pes ennél is szarabb..nincs más focis játék aki szereti a focit ezzel játszik.Itt a sírós csoport nagy része minden nap szídja az E.a...De minden nap játszik...Fogadjuk végre el ,hogy ez van és kész...De vissza térve-én idén egy pakkot nem nyitottam ki coinból csak pointból./ez nem sok/kb 300-400k volt benne úgy ,hogy 50k pakk +35k pakk is volt benne.Kaptam egy y.Touret azt ennyi.Előnynek előny de a 3millió összejátszott zsé mellé elenyésző..
Ez most durva lesz:----bannolják az összes coinvásárlást mert rontják a játékot.Elgondolkoztattok rajta miért olyan drága pcn minden?És igen- ki heti 10meccset játszik ne legyen Ronaldója...Amig van coinvásárlás addig minden egekbe +az a sok csira fax..opó ki erre játszik ,hogy megvegyék.(coin sellerek)- rombolja a piacot.Idén nem lehet liccitel nyerni olcsón lapot...fifa13 lehetet.Idén nem !Miért ?Mert az a sok .....irányítja a piacot.Ha nem vennének tőlük nem írányítanák. -
lofagi
addikt
Ő egy gyors kérdés, ha van egy játékosom amit át szeretnék adni a barát listámon szereplőnek azt meg lehet oldani? Vagy erre nincs lehetőség?Már látom,hogy 15-ből kivették ezt a lehetőséget.
-
dracox
addikt
Szerintem meg ezt az egész rendszert átkellene gondolnia az EA-nak. Ne lehessen kereskedni hanem pl. 2-3 meccsenként tudjál bontani 1db 7500 értékű pakkot. Kevesebb meccsért meg ezüst pakkot, ha úgy gondolja az ember. Aztán olyan piac lenne hogy csak cserélgetni lehetne a játékosokat nem pedig csillagászati összeget kiperkálni... Xy-nak esett a pakkjából egy Modric és ő kirakja az aukció házba hogy ő elcseréli egy Matuidire vagy Yaya tourera. A nagyobb játékosokért (akik milliókat érnek) meg kérhetnek max 3 játékost. Stb.stb. A fogyó eszközök pedig mehetnek rendes coinért....
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
HA belefér a költségvetésbe.
[link]
-
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
szerintem meg dobd a 4-4-2-t, Touré CDM, Ramsey és Fabregas CM, Di María CAM, Schürrle meg McGeady lecsó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ramsey helyett Di Maria szvsz!

-
LendvaiFeri1
veterán
Yaya Touré, vagy Di María illene bele jobban a csapatba?
-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szánalmas..
nekem annó Fifa14-be 5milláért nyitott packokban nem volt összesen 1milla értékű cucc ez meg 500kból nyitott 50millát
Más online gamekbe általában megvan oldva, hogy X pack után garantált valami high rated cucc de hát ez az EA itt csak ők számítanak. -
MdewC
nagyúr
Persze, így már egy kicsivel árnyaltabb, van benne igazság.
Igazából már azon se lepődnék meg, ha 1-2 coinseller mögött, maga az ea állna...
Én nem ítélem el, ha vesz vki coint, ugyanakkor le a kalappal az előtt, aki kereskedéssel gyűjt össze a csapatát.
(nyilván akinek nincs ideje, mert dolgozik, az teljesen érthető, ez a normális, nekem se mindig van időm, szóval totál érthető, ha a maradék idő a gémre megy.
család, stb stb stb... mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja, a lényeg, hogy nyomassuk a cuccot és alázzuk a vadidegeneket!!!!) 

LendvaiFeri1: félelmetes, ritkán mondok ilyet, de ez a pali szánalmas az ea-vel 1ütt........
1 sallerre beneveznék hozzá, plsu 1-2 fejlesztőhöz is. VICC!!!Amúgy én is örülök már 1 10K-s játékosnak, ez a durva....

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Hát ja, de a pali már nemtudom hány tízmillió(!) zsetont, meg nemtudom mennyi fifa pointot elnyitott. De ez azért tényleg nem fair. Én annak örülök, ha nyitok 7500-as csomagból egy 10ezres játékost, ez a pali meg... Na mind1, hagyjuk.

-
argentin27
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Megnéztem ezt a videót és hát....
Na elmegy a jó ku...ba az EA hogy egy embernek egy nyitás sorozatban kidobta a game az összes über játékost nekünk meg soha semmi nem esik!!!
Ez nem fair........
-
LendvaiFeri1
veterán
-
szpal17
őstag
Régóta nem tudtam játszani a Fifa-val, de ma ismét beléptem és frissült a játék. Lehet tudni valamit a frissítésről?
-
ferni
őstag
a Fifa Points is rombolja a piacot, csak kisebb mértékben.
Alapesetben csak annyi plusz zseton kerülne a játékba, amennyit az emberek kapnának a meccsek után, plusz a szezonvégi jutalmak, kupák utáni jutalmak stb.
Sőt a kereskedéssel még zseton van kivonva a játékból a -5% miatt, ami vmelyest ellensúlyozná a fentebb említett plusz bejövő zsetonmennyiséget.A piacot az borítja fel, hogy úgy kerül a játékba plusz zseton, ahogy annak nem kéne, a coinhack miatt, ami a fő gond és a Fifa Pontból is a semmiből kerül új zsetonmennyiség a játékba, biztos kevesebb mértékben, de ez se a piac természetes folyamatát segíti elő.
Mind a kettő rombolja a piacot, az egyiket épp az EA találta ki, hogy jól megszedjék magukat vele... (Fifa Points).
-
argentin27
senior tag
Én úgy látom ezt a coin vásárlás témát hogy ezek az autobuyer-ek teljesen megölik a kereskedés lehetőségét PC-n!
PL: Vegyünk alapul engem, én 2 nap dolgozom (14 óra), 2 szabad. Így a két szabadnapon amennyi időt fifára tudok fordítani azt pont nem azzal akarom tölteni hogy az autobuyer által uralt piacon órákon át keresgessek játékosokat, licitálgassak, mindössze pár száz vagy szerencsével pár ezer coin-ért!
Inkább játékkal töltöm azt az időt
Csak megkérdezem hogy akkor én hivatalosan meg kéne maradjak az ilyen 1-2k játékosoknál, mert többre nem futná az időmből, ha inkább játszok és nem kereskedek???Az elején én is kereskedtem amíg lehetett, az első két csapatom abból volt, mindössze 300k volt az összértékük!
Nem tudom hogy Konzolon mennyire uralják a piacot buyerek vagy hogy ott vannak e egyáltalán???
A lényeg hogy mi PC-sek így is úgy is szopunk, mert konzolon más a piac és még egyéb funkciók is működnek, amik PC-n nem.

Ja és na már plusz pénzt áldokok a fifaára akkor inkább a coinsellereknek adom mint a ...EA-nek pointra, aki arra nem képes hogy javítsa a hibákat meg stb... sorolhatnám....
Bőven elég volt nekik a 12k amibe került a játék! -
törölt tag
Kösz az infòt
Elnèzèst a tudatlanságomèrt
Èn meg jòl be is vettem
Jò nagy hülye vagyok
-
MdewC
nagyúr
válasz
david368
üzenetére
+1
Természetesem a point is lehet előny, de egy elvétve megejtett vásárlás jóval kisebb előny, mint a sima coin vétel, plusz "legális". A point vétel esetleg időt takarít meg, a coin rombolja a piacot. Szvsz, szal nem kell egyet érteni.
+1 mégegyszer, kereskedéssel is sokat lehet gyűjteni, nekem a több mint 1 millióból, amiből építettem kb. 200K volt pointból, az se egyszerre, ezt nemigazán érzem akkora előnynek.
Tény, idő kell hozzá és megértem, hogy az sokszor nem jut erre, ezért érthető, ha vesz vki, nem ítélek ez miatt, de nem tennék egyenlőséget a között, h pointot venni ua mint coint. Mert nem.
-
argentin27
senior tag
Na végre találkoztam egy kék MESSI-vel a gond ott volt hogy előtte egy IF Agüero és egy SIF Tevez volt, na mondom jól megverem az én digó csapatommal, ami sikerülhetett is volna ha nem lettek volna megbaxva a játékosaim! Cuadradomat úgy futotta le Barzagli mint a szar, úgy fordult szegény Cuad mint egy busz!
1-1 volt a 90.percig amíg Tevez nem fejelt egy gólt a 16-os sarkáról!
Na jó mondom köszi a meccset fair küzdelem!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
david368
üzenetére
Jók az érvek, DE szedjen össze az ember 4-500 zsetonokból egy Yaya Tourét és társait. Meg amikor világtalan ember az ellenfél, és csak azért nyer, mert jobb a csapata, egy kicsit fusztráló tud lenni. Coinsellerek vannak, és lesznek is, ezzel már sajnos együtt kell élnünk. Fifa point meg zsákbamacska. Hogy mit ad a csomag, az meg relatív. Ha coint veszek, abból azt tudom venni, amit szeretnék. Össze is dobtam egy csapatot, kőkemény 2000FT-ból, ami 1050 fifa point, ami 10db 7500-as csomag. Ezekben meg lehet, hogy lófa** se lett volna, ellentétben a zsetonnal, amivel te gazdálkodsz. Nézőpont kérdése, főképpen az anyagi háttér szól bele ebbe. Nekem ez jobban megérte, de ahogy látom te sem vagy valami szerény cica a csapatodat illetően.

-
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem akartalak megbántani, tisztában vagyok a coinhack,illetve coinvásárlás fogalmával, de nem tudok azonosulni vele.
Engedj meg hogy szemléltessek egy példát: ha valaki vesz 1 millió coint tegyük fel 10 dollárért, ezzel szemben más vesz 10 dollárért 1000 Fifa pointot közel sem jelenti azt, hogy olyan játékosokat fog találni, melyek eladhatók egyáltalán 5000 coinért, ergó közel sem tisztességes és fair az én nézőpontom szerint a coinvásárlás. Egyfelől rombolja a piacot, másfelől pedig azokat hozza kellemetlen helyzetbe, akik tisztességes úton járnak el. Rátérve a lényegre, mig másnál a coinhack és a coinvásárlás két külön elválasztható kategóriába esik, nálam ezzel szemben egybe esik a fentebb emlitett indokok miatt. Megértem, ha valaki nem tud Fifa pointot venni, teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem olcsó mulatság, de ez akkor sem lehet érv arra, hogy a könnyebbik utat választva megnehezitse mások dolgát. -
Dinter
addikt
.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
LINK Akkor ez a pali mit muatat be?
-
argentin27
senior tag
Ez a Costa gyerek ilyen bivaly?

Két olyan gólt zúztam vele mintha zsinóron húzták volna!!!
Sajna így Rémy padozik, de majd jó lesz a fáradt véfőkre a sprinter! -
törölt tag
Ezt a csapatot szeretném a kövi Fifáig megcsinálni,de csak kevés zseton vásárlással
(Kapuban Team Of The Year Bufon, és Team Of The Year Vidalt és Pogba-t is be akarom rakni csak ezen az oldalon ezek még nincsenek fent,plusz ha lesz IF Ibarbo akkor csere lesz Higuainnal
-
TJLavin
tag
Ahogy tapasztalom, olvasom, mindenkinek más áll kézre. Lukakuval meglőttem a 140 gólt 105 meccsen míg más lehurrogja, nem adja neki vele. Nagyon örültem Rooney-nak, de egyszerűen nem tudtam vele labdát sem tartani nem hogy vezetni vagy kapura lövésig eljutni. Most Falcao az új kedvenc, vele nagyon mennek a helyzetek.
-
david368
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem vettem zsetont, nem fogok csalni csak azért hogy csapatot épitsek.
Fifa pointból, játékból meg kereskedésből jött össze. Szerencsém is volt a játék elején, mert Balet nyitottam.
Black Friday előtt pedig eladtam az összes játékosomat és azzal nagy haszonra tettem szert, majd black fridayn visszavásároltam őket +30% nyereséggel. Ennyi a nagy titok, nem a coinhack... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Nem fogsz csalódni.

-
argentin27
senior tag
Ha már így lementek az árak akkor gondoltam kipróbálom Costa-t a legolcsóbb 44k volt de pont amikor megnyitottam a keresőt találtam 59p 50mp-nél egyet 25k-ért micsoda szerencse!!!

Így még jobban esik kipróbálni
-
TJLavin
tag
Mai termés: 15k-s Pack Rooney-t adott, kedvenc csapatból való, keretbe való ember de sajnos használhatatlan volt, túl adtam rajta. Aztán meglepetésemre 7.5k-s Packból IF 85-ös De Gea, ma vásárolt Lloris már repült is a csapatból. Továbbá jött egy Iniesta is amin már tényleg nagyon meglepődtem, de szintén elkelt, nem tudtam vele mit kezdeni. Továbbá még jött egy Jesus Navas is aki csúnyán elvesztette az értékét kb 2 hét alatt. Lemaradtam a Black Friday-ről de volt helyette Szerencsés Szombat!

-
turul79
tag
Na végre egyszer szerencsém volt! Vissza jutottam a 6.osztályba pedig azt hittem nem sikerül. 3 meccs volt hátra 4 pont kellett első két meccs 1-1 es döntetlen utolsó meccsen mind 3 pont kellett így. Ahogy megláttam a gyerek csapatát kicsit össze csináltam magam csak Bayern-Dortmund ... 5percben már 2-0 ra ment gamepad majdnem repült
Aztán átvettem az irányitást jött nála egy kihagyott tizi majd Lahm piros lapja a vége 4-3 lett nekem!
Ez volt eddig Fut-ban a legjobb meccsem és végre 8-14 kapura lövésnél egyszer én is lehettem győztes! Amúgy nekem a 4-2-2-2 nagy bevált azóta megy a csapatnak 
-
drk88
senior tag
Ha már Castro is azt mondja, hogy ez nem az a Messi akivel tegnap játszottam akkor már gondok vannak!

-
argentin27
senior tag
Nem tart ám sokáig az öröm mert most két olyan gólt kaptam hogy Cahill nem volt hajlandó szerelni, jön a beadás és meg sem mozdul csak forog a saját tengelye körük és ezt kétszer!!!

-
argentin27
senior tag
Húú nagyon nagy kár hogy nem lehet PC-n gólókat menteni mert Giovinco-val olyan 2 gólt rúgtam hogy még magam sem hittem el, amúgy 4 gólt durrantott azon a meccsen a kis Atomanti !!!

Amúgy minket PC-seket le sem szar az EA, mert van jó pár funkció ami kinzolon működik PC-n pedig nem!
Sztem ez nonszensz!!!Ja vagy hogy PC-n olcsóbb a game ezért kussoljunk vagy mi?
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ok nekem se jött össze ,de sokszor olyan kamu szaga van a szabad vagy tizenegyesnek

-
Dinter
addikt
Nem hiszem el...
Egy meccsen lőttem 4 kurvanagy gólt, fraps indítom, fifa 15 működése leállt

-
bobooo
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hang nélül néztem, de ha nem mondta volna akkor csak PS4-en van

-
LendvaiFeri1
veterán
Ezt hogy a fa**ba?

-
argentin27
senior tag
18/13 ellenben a 2/2 kapuralövéssel, 65% - 35% labdab.
Lewa legalább 10 ziccert rontott és még Götzével rúgtam dupla kapufát is úgy hogy az elsőt ziccerből a kipattanóját pedig tótágas üres kapura lett kapufa!!!Ja és a meccs 1-2 lett oda! Bravo

-
Kremmer89
tag
Köszönöm!
És arra tudna még valaki választ adni hogy a sima offline játékhoz miért kell a net? mert wifiről csatlakozok és ha gyenge a jel 2 szobával arrébb akkor élvezhetetlenül akadozik..viszont ahol a router van ott pedig gyönyörűen fut max beállításokkal! -
LendvaiFeri1
veterán
7-0-0, ezzel nyertem meg a 4. osztályt. Jöhet a 3.. Miért van olyan érzésem, hogy most hendiparádé lesz?

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Múltkor a játék eleje óta nyüstölt BPL csapatomat lecseréltem egy franciára, és váltottam egyúttal a 4-3-3(5)-ről 4-3-2-1-re. Egyből feljutottam a másodosztályba, és stabilan nyertem a meccseket, 5-6 találkozó zsinórban (ez nálam 2-3 nap általában keveset játszok) majd jött a patch, és 8 nyeretlen meccs zsinórban, ebből 7 vereség a francia csapattal. Szóval igen, a véleményem az, hogy valami nincs rendben a játékkal.

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem Casillas szokott csinálni bravúrokat. Van amikor reménytelen helyzetnél is kiüti a labdát
. dos santos pedig még nem próbáltam. Suarez-t nézném meg mit tud csatárposzton csak kicsit borsos az ára.... Hihetetlen hogyha egy nagyobb sztár igazol a BBVA-ba akkor rögtön felverik az árát... Gondolom ez a "sok" variáció miatt van. -
sipike97
tag
Valaki betud linkelni egy brutalis bpl vagy seria a csapatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cointain alatt mit értesz? Én pc-n nyomom.Mit kell nyomni ha 2 ember fusson rá? Ez eléggé új nekem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
""