Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Annak is jól lement az ára

-
sipike97
tag
Pc eleg olcson megvettem IF benatiat 250k..ennel lejjebb fog meg mennyi az ara? Eladjam? Vagy esetleg ennel olcsobb nem lesz?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Francesco003 kollégának volt, teljesen bevált neki.

Egy próbát biztosan megér. -
LendvaiFeri1
veterán
Akinek volt IF Carvajal, az írna róla véleményt?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szerintem igen, inkább. bár én inkább használnám Hámeszt CF-be, mint CM-be.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor Alves helyén Carvajal?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
de így meg kb. nincs a jobb oldalon védelem.

-
sipike97
tag
Durvan mennek le az arak..suarez majdnem 200k csokkent neymar 100at..es meg csak a futmas elejen vagyunk

-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez így csak 150k

-
LendvaiFeri1
veterán
Sikeresen eladtam mindenkit, durván összejött 300k, a kérdésem a következő lenne. KB 200-210ből kijönne a spanyol keret, most vegyem meg őket, vagy még várjak vele egy kicsit?
BoboDJ gratula.
Én miért nem makkolok ilyeneket? 
-
bobooo
addikt
Nekem kettő 35k-ból jött David Alaba!
Nem rossz, de ment egyből olcsón transfer marketre és elis kelt 30 mp alatt 
-
turul79
tag
Valaki tapasztalta már hogy a szerver leállás óta visszaálltak keretek alapra? Én eddig csak Futot játszottam nem vettem észre fiam szólt aki simán játszik hogy minden az eredetire állt vissza! Ilyenkor hogy tudom újra frissiteni?
-
Garsza
veterán
Én most nyitottam ki mind az 5 35000 packot. Semmi drágább nem esett. Max egy paxk àra ha vissza jön.

-
szakii6
tag
válasz
millerur
üzenetére
Hát igen vagy szerencséd van, vagy szét ver az ideg, hogy minek nyitottál. Am vannak youtubon mindig videók hogy nyitják, azokból kiderül mégis mire számíthat az ember

Mondjuk fifa pontban is nagy az eltérés árban. Én xbox one- on játszok,előfizettem az EA acces-re, és pl 2200 pont 3591 Ft így. Gépen meg ps4en talán majdnem 6000 Ft ennyi pont. -
dracox
addikt
Melyik éri meg jobban szerintetek? Egy Suárez vagy Neymar+Sergio Ramos?
-
Juventus FC
tag
Nekem IF Bonucci megven már nagyon rég óta
alap IF Chiellinivel
+Barzaghli
Nem zászlót váltok, Originból lehuztam az olasz kommentet, settingsbe tudok is váltani hogy ne angol legyen meg is jelenik Italiano de ahogy belépek UT-be magától vissza áll.
PC-semmit nem lehet elmenteni-- ezzel is foglalkozni kellene az EA nak nem csak a sok coinnal
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC
üzenetére
Igen, van IF Bonucci, lesd meg!

A kommentátor alapból angol, hiába váltasz más zászlóra, vki írta korábban, keresd vissza, hogyan kell eljárni, hogy más legyen a kommentár. (Nem is olyan rég volt téma.)

-
Nazara
őstag
válasz
sipike97
üzenetére
Mondjuk ne lepődj meg, ha esetleg később resetelnek, ugye egyelőre nem tudjuk, hogy ilyenkor mi alapján járnak el az EA-nél. Akiket eddig reseteltek, azok a figyelmeztetés után is vettek coint, szóval ezért gondolom, hogy te megúszhatod. Ahogy tegnap Argentin27 kollégának is ezt mondtam.
Persze az ördög nem alszik....
(#7871) zsoltirte: Én idén nyitottam egyet coinból, kár volt...
Utána szántam rá magamat a coinvételre... 
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Lehet, hogy sok, de ebben van a legnagyobb esélyed fogni egy CR-t, Messit és társaikat, hiszen 24 darab Rare gold játékos van benne fixen!
(#7863) MdewC : Várjuk majd a fejleményeket!

(#7864) zsoltirte: Tavaly szeptemberben megjelenéskor megvettem a 14-et, idén a 15-öt, pont akcióról még sose hallottam.

-
zsoltirte
aktív tag
Fifa pont akció nem lesz?

-
sipike97
tag
Azt valahonnan nem tudom kideriteni hogy hanyadik zsetonvasarlasert kaptam figyelmeztetest?
-
zsoltirte
aktív tag
Megéri kinyitni ezt az új nagy pakkot vagy lesz jobb? Idén még csak egy arany pakkot nyitottam, ami nem ingyen volt.

-
evibly
senior tag
Hajnali kettőkor hazavonszoltam magam a céges karácsonyi sörözés után és utolsó erőmmel megnyitottam a FUT appot, hogy akkor az EA mivel szúrja ki a szemünket. Két csomag várt: egy bronz és egy arany pakk.
Eddig csak sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy az EA-nek van egy külön troll csapata, amivel szívatja az embereket. A bronzból ugyanis előkerült egy névrokon, akinek a feje messziről sem nevezhető szimpatikusnak, na, de mégiscsak Horvath

Utána rámegyek az arany csomagra, és csak percekig pislogtam, mire felfogtam, hogy mi van:

Soha, egyetlen ingyenes pakkból nem esett eddig az égvilágon semmi értelmes, és elég sok zsetont, Fifa pontot elcsesztem már, úgyhogy ez az IF Feghouli azért jól esett. Rögtön csináltam róla a screenshotot, reggel meg nem találtam sehol, és hirtelen azt hittem, hogy csak behaluztam. Aztán kiderült, hogy untradeable, vagyis a lista vége felé van. Mondom: troll EA

-
tigomigocika
senior tag
Na gyerekek úgy néz ki sikerült megoldanom a port problémát!
már csak elvétve jön elő... -
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC
üzenetére
Ekkora kocsog nem vok!

Bmw: ez megnyugtató!

-
szpal17
őstag
Nekem volt két gold pack most ajándékba weben...egyik szépen lassan nyílik kifelé...látom Barca és 85-ös aranykártya...mondom ez jó lesz....erre Busquets

-
Nazara
őstag
Belépve a Web appon, 500 ajándék coin és egy 5k-s pack fogadott, nem volt benne semmi extra, de amúgy is Untreadable.
A store-ban pedig 35K-s csomagok érhetőek el még kevesebb mint 18 órán keresztül = 30 elem, játékosok és fogyóeszközök, minimum 26 arany, valamint 18 ritka lap.
-
MdewC
nagyúr
argentin27: Nos igen... Szép lenne!

Ennyit még elbírok viselni.

Nem szép dolog tudom, de a játék "vérre" megy, a barátaim már tudják, ez más sportban is így megy, de persze ezt leszámítva sportszerűen állok a dolgokhoz. No meg inkább, mint, hogy az asszonyt üssem meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, várom a fejleményeket.

-
MdewC
nagyúr
Hehe...
Urak!Lehet vkit "bannoltatni" csúnya beszédért? Megzúztam egy csírát, el is küldtem egy messzi tájegységre és sírva visszaírta, hogy riportolni fogja, meg, hogy letiltanak... Lehet ennek vmi valós alapja? Már parás vagyok itt az egyéb fórumos hírektől...
(Persze ettől még nem szép a tettem, de hát...) 
Amúgy bebaxna, ha még point vásárlás után is ilyenért bannolnának vkit...
Elég vicces lenne... Info?
-
szpal17
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezt nem ismertem, de most megnéztem youtube-on. Komoly, hogy minden adatot kiír az ellenfélről. 15-höz még nincs találat a gugliba...lehet megy az előzővel is?
-
vegitossj7
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Akkor marad a Cheatmenotfifa 14...
Én használtam egy ideig, mikor 3x coinhackerrel találkoztam, bannolni lehet az IP-jüket, és felmegy az adatbázisba, ahova összegyűjtik az összes mocskot, és automatikusan bannolja neked a program...
Remélem működik a 15-el is, a 14 tökéletesen ment vele

De az egészet kibaszottul meg lehetne oldani, ha lehetne tiltani az originbe értelmesen...
-
szpal17
őstag
Nekem eddig ma 3 győzelem DIV 1-be, de hihetetlen, hogy 10 meccsből csak 3-at tudok játszani, mert jönnek megint a coin gyűjtő seggfejek... (mindez kb. 2 óra alatt)
Már próbálom kitalálni a címerből, meg a mezekből, hogy ez vajon normális játékos vagy sem...ha túl gyorsan nyomja a readyt meg a felállást, akkor tuti kamu. Ismeretlen címer, mez szintén gyanús... Beszarás, hogy ezzel kell foglalkozzak.

-
Juventus FC
tag
Tudna abban valaki segíteni miért van az hogy beállítom a kommentátort olaszra de amikor belépek az ut-be akkor megint angolul pofázik. Kilépek megnézem és vissza állt angolra. Hol lehet ezt elmenteni? Pc verzió
Ma engem is bekapott a k*** hendi akármit csináltam akárki ellen játszottam kikaptam 8 meccs alatt 3 gol lőttem, tegnap meg a div 2 be 10 meccs alatt kétszer tudtak megverni....

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
A jó kurva anyját az egész játèkban bazdmeg...
Vègre élvezem ezt a szart erre utsò meccs, 1 pont kell a feljutáshoz, 2-2 88.perc Futok az emberremmel a kapusára ès bazdmeg lesèrülök ès oda a gòlhelyzet ès kontrábòl bazdmeg elvesztem a meccset... szopják le magukat.... vègre êlveznèm a játèkot ès ezt is sikeresen tönkrebasszák... ja ès bazdmeg mert mèg nem ìrtam elègszer.... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Az ea leszarja, ha így is viszik, mint a cukrot, akkor hülyék lennének olcsóbban adni...
-
argentin27
senior tag
De azért az EA is tehet arról hogy kialakult ez a coin üzletelés mert olyan drágán adja a fifa point-ot ami nagyon sokaknak megfizethetetlen!!!
Persze ahonnan az EA szármatik ott telik a gamereknek sok-sok pointra!Ja és ha arra helyeznék inkább a hangsúlyt hogy kiszűrjék az autobuyer botokat akkor nem lenne ilyen lehetetlen a PC piac és nem kényszerülnének a PC-sek a coin vásárlásra!
Az ő gyengeségükből adódóan keletkezett állapotra úgy reagálnak hogy inkább szopatják a coin vásárlókat!

-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
Ez sem feltétlenül igaz. coint konzolon is lehet venni, megsincs felborulva a piac. Inkább a játékosok alacsony száma tehet be leginkább. Konzolon ugye szinte rögtön talál ellenfelet a gép, Ill.az aukciók száma is kb tízszeres a PC-hez képest. Magyarul konzolokon egyszerűen nagyobb a piac, jobban érvényesül a verseny.
Természetesen a coin-vasarlas is ludas, de nem csak önmagában.
-
Garsza
veterán
Én is kaptam ma figyelmeztető emailt az EA -től.
De nem tudom mi a fas....ért vannak ennyire oda hogy ha valaki coint vesz. Nem tudo mit gondolnak ha valaki drágáb csapatot akar építeni hogy a p..... csinálja ha nem vesz coint? Mert hogy a packokból soha nem lessz az biztos. Én már kinyitottam több mint 100 packot és 1szer esett egy Neymar de más semmi komoly. Meccsekkel meg miliókat össze szedni képtelenség. Sőt nálam még olyan gond is van hogy fifa pontot nem is tudok venni. Már vagy 50 szer próbálkoztam venni de folyton vissza dob valami hiba üzenettel. Ha tudtam volna pontot venni lehet coint nem is veszek. Persze hívtam már ezmiatt az EA Helpet is nem tudtak segíteni. Úgyhogy kap.... be -
drk88
senior tag
a legtöbb streamernek van coin vevős accountja amiről 100-150k-s összegekbe viszi át a coint..aki többször vesz coint annak ez az opció adatik meg..
-
bobooo
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
-
sipike97
tag
Ez a coin mentos otlet jo lenne
mert hogy ha az elsoert kaptam figyelmeztetest akkor gaz van 
-
argentin27
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi kolléga nagyon kedves vagy!

De találtunk egy egyszerűbb megoldást ami legalább nem hoz veszélybe senkit az EA-nél!
Csak nekem fog 10k-ba fájni megint ez a rühes játék!

apropó valaki nem tud olcsón fifát valahol?
-
Nazara
őstag
Rövidtávon valóban szar, hosszú távon, ha eredményesen tudnák szűrni a vevőket, és visszaszorulnának a hackerek, akkor esetleg normalizálódnának az árak. A gond az, hogy hiába kapunk rengetegen figyelmeztetést, max. ebben az esetben nem veszünk többször, de már igy is pénzt adtunk a csalóknak. A gazdag nyugatiak meg ugye bannolják őket mit csinálnak? Megveszik a játékot mégegyszer és újra vesznek egy valag coint.
Az a baj, hogy túl sok a HA...

-
drk88
senior tag
Akkor ez EA legalább ebben nem beszélt a levegőbe amikor mondta h a coin buyerek meg sellerekere figyelni fognak, persze ez most nekunk szar

-
sipike97
tag
En is vettem tobbszor is de nem vipcoinsrol..ma kaptam figyelmeztetest..ezutan fognak resetelni?
-
losilee1337
aktív tag
Én 2x100k vettem one-on erre nem is ugrottak semilyen emilt nem kaptam,kb az elmult 1hoban volt.
-
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
nemtudom, hogy hogyan tudunk végbevinni egy mentést, de segítek szívesen.

-
argentin27
senior tag
Köszönöm a válaszod, vszínű hogy ez a megoldás lesz!

De akkor még ma eladok mindenkit hogy kapjak is érte valamit mert holnaptól már zuhanni fognak.Francesco003 fórumtárs említette az IP címet. Akkor én nem is vehetem meg itthonra mégegyszer a fifát az IP cím miatt?
Most láttam megérkezett a válaszod, köszönöm!

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy az EA a hatalmas forgalmú üzleteket figyeli a marketen, nem az alkalmankénti 1-2 milliós tételeket. Tehát ha látják, hogy egy acc-ról hatalmas méretben áramlik kifelé a zseton, azt bannolják, ahová pedig érkezett, azokat ugye figyelmeztetik/resetelik/bannolják szinttől függően. Tehát lehetséges, hogy egy 5 milkás tételre nem ugranak rá. (Gondolj csak bele, egy Messi vagy Ronaldo 7 millió alatt nincsen!
De tényleg az a legegyszerűbb, ha megpróbálod megvenni, és az új accodra átmenteni a coint. Ebben az esetben az a legrosszabb szcenárió, hogy az új felhasználód kap egy figyelmeztést, tehát tudod, hogy nem vehetsz többet, de szerintem erre sem kerülne sor.
(#7813) Francesco003 : Semmi sem tiltja, hogy még egyszer megvegye a játékot, és párhuzamosan két felhasználóként használja egy IP-ről a gamet. Pl. egy testvérpár, akik egymásnak "segitenek". Nyilván a segitség maga már nem szabályos, de ahogy fentebb is irtam, max. egy első figyelmeztetést kaphat az új accra.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Az IP cím meg viccnek van:-o
-
argentin27
senior tag
De ha tőlem megy coin hozzátok és utána vissza akkor akik kaptak már figyelmeztetést azoknak benne van a veszély hogy kiszúrják újra nem???
Ezért lehet az lenne a legegyszerűbb ha megvenném még egyszer ezt a szart és egy az egyben a kb 5 milláért megvenném az új account egy játékosát. Így legfeljebb megvannak a coin-jaim az új accon és legfeljebb kapok egy figyelmeztetést az új accra, na bumm! többször már úgy sem akarok venni!
-
argentin27
senior tag
Az a lehetőség hogy megveszem még egyszer a fifát és csinálok egy új account-ot és arra valahogy átmentem a coinokat???
Az a baj hogy most van 3,3 milla plusz a csapatok, kb 4,5 milla.Nazara:
Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen!

Valószínű hogy élek a lehetőséggel!Akkor adjak el mindenkit a sunyiba és a teljes tőkét mondjuk osszuk fel 10 felé ?
-
Nazara
őstag
Azzal eddig is tisztában voltam, hogy csak egyszer szabad venni a játék során, de igy már 100%-ig biztossá vált a dolog. Szerencsére én nem akarok egy forinttal sem többet ilyesmire kiadni, de aki ezek után szeretne befektetni, annak mindenképpen érdemes átgondolni, hiszen egy lehetősége van, hogy milyen nagyságrendű cimletet szeretne.
Argentin27 kolléga neked pedig javaslom a coin-mentést, ahogy mondja MdewC fórumtárs, annyi változtatással, hogy szerintem innen a fórumról többen is biztosan segithetünk. Én legalábbis szivesen, ha gondolod, mindenféle nyerészkedési szándék nélkül (=0% THM és kezelési költség, no apró betű
) -
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Tuti, hogy az elsőre kaptad...én is egyből kaptam annó az elsőre..szal sztem próbálj menteni vmit vagy nem tudom...
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Na ez nem túl ok. Ha az elsőre, akkor eddig miért nem reseteltek? (Attól még lehet fognak.) Ha a másodikra, akkor mák.
Ki kell menteni a coint, csak kérdés, hogy az para-e, illetve megéri-e.
Pl. Van 450K. 3 embertől veszel lapokat, fejenként 150K-ért. Lemegy a reset, még akkor is jól jársz, ha mind a 3 csak 100K-ért veszi vissza a kapott bronz lapjaidat... Ők kerestek, te megmentettél 300K-t. Csak kérdés, hogy megéri-e...
(Megállapodás kérdése ez... Feltéve, ha szükséges.) -
Juventus FC
tag
Én is most kaptam ilyen levelet
-
argentin27
senior tag
Nazara:
Na olvasva a hsz-odat megnéztem én is az emaileimet és ma én is kaptam egy ilyen levelet!
Csak azt nem tudom hogy én 2x vettem nov 21-én és dec 8-án és ez a levél az első vagy a második vásárlásra érkezett???
Mert ha az elsőre akkor várható a resetelés, de ha a másodikra akkor jól jártam és többször nem veszek meg amúgy sem veszek többet!
Sztetek?
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ne mondj ilyeneket, úgyis lehurrognak, kisebbségben vagyunk...

Más: Na, két és fél héttel a vipcoinstól vett 1 milla után érkezett az e-mail:
Dear Customer,
We are contacting you to notify you that we have found your FIFA Ultimate Team account to be in violation of our Terms of Service.
Your account has been found to have been involved in purchasing FIFA Coins from a third party service. Purchases of FIFA Coins from these services are strictly forbidden. Only the purchase of FIFA Points is allowed. Coins can only be earned through playing Ultimate Team and trading on the Auction House, never by spending real currency.
You can read more about the effects and EA’s policy regarding coin buying here: http://help.ea.com/en/article/fighting-cheaters-in-fifa-how-you-can-stay-safe/
Please note that you may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:
Buy, sell, transfer or auction (or host or facilitate the ability to allow others to buy, sell or auction), or offer to transfer, sell or auction, or buy or accept any offer to transfer, sell or auction, any game Account or game Content, including (without limitation) game characters, character attributes, items, objects, currency, credits or copyrighted material, or any other intellectual property owned or controlled by the Services, or our licensors, without first obtaining our express written permission, nor may you encourage or induce any other player to participate in such prohibited transaction(s).
As a result of this, we are issuing you with a formal warning related to this infraction. This is a one-time goodwill gesture which we will not repeat. Please note that for any future violation you will be dealt with harshly.
We are taking this action as buying Coins damages the experience for you and other players. By purchasing Coins, you encourage Coin sellers to cheat in matches and compromise other players’ accounts to generate Coins. Using such a service also puts the security of your own account at risk.
Our penalty system is cumulative. This means that if you continue to violate our Terms of Service, the penalty applied will increase in severity and may ultimately result in permanent account closure.
Nem mintha megint venni akartam volna, de igy már biztosan nem fogok...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem rossz, de ment egyből olcsón transfer marketre és elis kelt 30 mp alatt 

alap IF Chiellinivel
+Barzaghli

Hát nem ő volt az 1. akit irodalomi okosságokkal untattam, de figyelmeztető levelet még nem kaptam. Gondoltam, hogy előbb utóbb lesz következmény, ha egyáltalán lesz levél, de ha lesz, akkor...
(Megállapodás kérdése ez... Feltéve, ha szükséges.)