Hirdetés
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juventus FC
tag
Sziasztok
Új vagyok a csoportba meg ebben az egész fifában, 5-6 éve Pes-sel sokat játszottam.(de ma már nem az igazi)
Most kiprobáltam a fifát azon belűl is a UT-ot hát tényleg nem könnyű ott hagyni
Legjobb eredmény DIV 2 de onnan hamar kivertek azóta DIV 4 be kb 10-11 szezont lenyomtam
se fel se le, tegnap végre sikerűlt feljutnom. Legalábbis azt hittem. Utolsó meccs meglett a szükséges
pont pénz megadja minden megvan, erre amikor vissza lép a menübe látom DIV 4
Járt már valaki így?

-
Rexcsek
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szia!
Én legutóbb a 3. osztályban küzdöttem a kiesés ellen. Erre bead 1. osztályú ellenfeleket, akiket simán vertem, a hurkáktól meg kikaptam. A fene se érti ezt...Mondjuk akkor kezdtek el jönni az eredmények amikor már minden mindegy alapon játszottam. Valahol tényleg lélektani dolog ez a Fifázás. Lazán kell venni az egészet és akkor idővel jönni fognak az eredmények is. A Fifa 14-ben is ugyanígy volt. Amíg erőltettem az idények ligacímet, az istennek nem akart összejönni, amikor pedig lazán játszottam, akkor jöttek a meccsek.

-
szakii6
tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Erre? QUICKSELL 11590

-
Francesco003
aktív tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Megérte fentmaradni.B-) 1kérdés eddig mennyit nyitottál el?és mennyit szoktál?gondolom most Ronaldo miatt van sok zsé?!
-
argentin27
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Multkor egy CR7 erre most egy kék Messi ?
Gratula

Nekünk bezzeg még egy hasonló sem esik neked meg egyből kettő!
Gratula az EA-nek is!

-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Pc ugye??
-
Zsohi
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Most erre mit lehet mondani?

-
argentin27
senior tag
Nem elég hogy össze vissza váltja az embereket mert kurvára sokszor nem is oda vált ahová kellene hanem teljesen máshová, de még a bünteiket sem adja meg nekem hiába ránt le az ellen de ha én hozzáérek már rögtök kettőt fúj be!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ja és nem tudom hány rohadt tetves ziccert kellene ahhoz kialakítanom hogy engedjen gólt rúgnbi ez a szar tetves scripelt hulladék!
-
argentin27
senior tag
Dugja fel magának az EA ezt a szart hendicap-es okádékot!
Ahogy vissza megyek UT div-be már rögtön két belassult okádék elcsalt meccs fogad!
Mert ugye a kupa nem működik, muszáj ott próbálkozni de elveszik az ember kedvét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
argentin27
senior tag
Ez az új kupa most mi?
Német és Holland nemzetiségű lehet csak a csapatban???
-
dracox
addikt
Helló!
Ebben a csoportban főleg a játék FUT részével foglalkozunk. Fent van egy GY.I.K. amit eltudsz olvasni róla ha érdekel. Ebben a módban gyakorlatilag a nulláról kezded az egész csapat építést... De annyi minden fűződik ehhez a módhoz, hogy inkább ajánlott elolvasni a "kötelezőt" fent..
Ha meg nem válik be akkor irány a sima idény amiben rendes sztár csapatokkal tolhatod a játékot. -
-
whited
addikt
Sziasztok
Még anno "nagy fifás voltam" azóta viszont kb 3 éve szinte semmi.
Szeretném most megvenni a 15-t és újra felküzdeni magam legalább semi pro szintre.
Használtat is vehetek?
Ha megvan a játék, hogy a legegyszerűbb ellenfelek után kutatni és játszani velük, lehetőleg lépcsőzetes sorban, egyre erősebbekkel.
Ezeket a csapatokat nulláról kell felépíteni, vagy van kész csapat is ?Előre is köszönöm

-
MdewC
nagyúr
-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez kb. olyan mint a te Lukaku féle kijelentésed xd
-
Zsohi
őstag
-
gabee97
tag
Sziasztok!Érdeklődnék hogy a Logitech F510-es gamepad-del lehet cselezni a játékban?
-
ferni
őstag
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Ps4en játszom a fifat, eddigi legjobb szerintem.
Egy dolog idegesit:minden félidő végén 5 percet hosszabbít a bíró.
Ezt nem lehet valahogy atallitani?
tudom,hülye kérdés,de hátha.
köszi a válaszokat. -
Stylerr
addikt
[link] Most ezt akarom összehozni. Balet akartam volna a jobb oldalra, de nem oldható meg a chem miatt. Iniesta-Jordi Alba mindenképp marad, mert Jordi Alba a legjobb LB a játékban. Javaslatokat nagyon szívesen fogadok. A lényeg az, hogy Alba-Iniesta-Costa trió maradjon!
-
Rypejakten
addikt
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pár 10k-ból ütős csapatot lehet összerakni, szóval nem kell várni semeddig sem. Amúgy nincs arra garancia, hogy a drágább játékos jobb is számodra. Indulj el egy úton, aztán szépen fejleszd a csapatot.

-
P. úr
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen, ők is nagyon szimpatikusak tudnak lenni.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
10000?
-
Stylerr
addikt
Srácok, Rojo vagy Mangala jobb CB? Nem tudom eldönteni.
-
Scale
őstag

-
Rypejakten
addikt
én azoktól vagyok ki, akik egész meccsen max. 15 passzt hoznak össze, amúgy csak futás, üres területen tolják a skillmove-okat, minden góljuk, helyzetük visszajátszását végig megnézik (még az ilyen lófütty tap-in-ekét is), fullig hagyják leperegni az időt a menüből visszalépésnél is, és valami ujjszopogatós, tanítós gólörömöre specializálódtak.
-
P. úr
tag
válasz
sipike97
üzenetére
Ramos nálam 105 meccsen 140 gólt vert. Mondjuk néha tud nagyon ügyetlen lenni. Egy próbát megér.

Más: Bírom az ilyen köcsög gyerekeket, akik jönnek valami hendis török csapattal, aztán meccs elején találnak egy gólt, aztán onnan hátul passzolgatnak össze-vissza. Most izzadtam ki egy döntetlen egy ilyen kölök ellen, erre írok neki levelet, hogy tolunk-e egy visszavágót. A válasza röviden, tömören annyi volt, hogy ,,fuck you bitch"

-
Rypejakten
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
10k-tól fölfelé már lehet igen jó csapatokat összehozni, határ a csillagos ég.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen,herdàlàson már túl vagyok. Először arra gondoltam,hogy építek egy erős 70-es,laza 80-as tudású csapatot és utána a top játékosok. Vagy tán játszak gyengèkkel sokáig és aztán nagybevàsàrlàs? Igaz a bènàkkel meg nehéz nyerni. Van mód változtatni a félidő hosszát? 6 perc unalmas

-
sipike97
tag
Bundesliga csatar? Lewandowski nem jott be..adrian ramos egy allat nem?
-
Zsohi
őstag
Végül arra jutottam bezárom a FUT csapatomat...
A hendikep szabály ellen nem nagyon tudok mit tenni és mielőtt még teljesen az agyamra menne a játék inkább abbahagyom. Maradnak az idények.Akit érdekel még a csapat bezárása előtt eladom minden lapom és az azokból befolyó coin-okat eladom ,megegyezés szerinti áron. (500-600k-ról van szó.)
-
Dinter
addikt
Amikor sok pénzetek van is kis cuccokkal kereskedtek?
-
Rypejakten
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
félreérthető voltam: ritka és jól kinéző (pl. Leones Negros címere idén), illetve híres csapatot címerei érnek jópénzeket, de pl. egy Catania címerért senki sem fog vagyonokat adni, azt nem érdemes meghirdetni.
-
mikormit
csendes tag
-
deszkaúr
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
sajna a pakkokból esett lapok többsége hulladék az tuti

legfeljebb gyorseladással tudsz megszabadulni tőlük
a drágább játékosokkal talán érdemesebb kereskedni, de ahhoz meg tőkét kell
gyűjteni
vagy egy szerencsés nyitás és megoldódik minden
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Csak címerekkel kereskedek
eddig 2.5misi. Olyat írj ami tuti. -
sipike97
tag
Bale kore bpl csapatot epiteni lehetseges? 100as chemmel?
-
Dinter
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
futpc-ért köszi

-
Rypejakten
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, főleg ami coinnal (zsetonnal, játékbeli fizetőeszközzel) kapcsolatos, mert mivel nem valódi pénz, hajlamos könnyedén venni az ember, és elkölteni/elherdálni.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi. Van még mit tanulni. Eddig csak sima manager vagy játékos módot nyomtam. Legalább magyar lenne,de arra is sóher az ea
-
Rypejakten
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
attól függ. ritka játékosokat, akikből kevés (kevesebb, mint 15) van a piacon, akár 1 napra is érdemes kirakni.
- ha valakitől hamar meg akarsz válni, akkor A, ha gépen vagy, a futpc.com, ha B, konzolon, akkor a futbin.com oldalt meglátogatod, és a legalacsonyabb árra listázod 1 órára, akkor biztosan elviszik.
ha mondjuk egy jobb játékost kifogsz, mint például Iniesta, és csúcsidő, azaz este 6 óra van, akkor kirakhatod 150 coin-ért is, úgyis fellicitálják a piaci értékére, vagy még többre.
- kontraktokat, fitnesseket, 1 órára érdemes kirakni, ha azt akarod, hogy elvigyék, akkor a piacon fellelhető legalacsonyabb áron.
- stadionokat, mezeket, címereket nem érdemes listázni, úgysem veszik meg őket.
- tréninglapokat, edzőket gyűjtheted a klubbodban, nem érnek semmit ha eladásra szánod őket
- nonrare játékosokat (fakó arany (pl. Nigel De Jong), fakó ezüst, fakó bronz) quicksellben szoktam eladni, mert kb. nincs piaci értékük, nem nyerek rajtuk semmit, még ha meg is veszik őket.
fontos: használd a compare price funkiót!
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
1 óra és a játékosértékétől lejjebb valamivel (pl van egy 50k érő játékos azt kb 35k-val rakd ki,mert akkor biztos rálicitálnak mert hogy hú de olcsó de aztán más is rálicitál,hogy ennyiért kell neki is és végén túl mennek a játékos normális árán mert győzni akarnak

-
viktor82
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én 1órára szoktam és az értéket a játékos adja meg!

-
FIREBLADE78
addikt
Eladás részt nem értem. Hány órára érdemes rakni? Valaki magyarázza már el az egészet. Milyen kezdő tétre ajánlott rakni?
-
Nazara
őstag
válasz
janika1988
üzenetére
Hol van ennyiért a játék?
-
Nazara
őstag
válasz
janika1988
üzenetére
A régi konzolokon meg van magyar nyelv a játékban.

-
janika1988
tag
Sziasztok!
Ha megveszem xbox360 konzolon ma a fifa 15öt, akkor vajon magyar nyelven töltődik le, vagy angolul? Örülnék a magyar kommentárnak..

-
Dinter
addikt
100k pakkokban milyen cuccok szoktak lenni?
-
Stylerr
addikt
Tevezt érdemes ST-nek használni, vagy húzzam vissza CAM-ba? A H/H workrate tönkrebassza, ha H/M vagy H/L lenne akkor egyik legjobb csatár lenne, na de így...
-
Dinter
addikt
Gyerekek, Kroos-szal 47 yardról bevágtam.. vidi még ma este vagy holnap délután
Ráadásul a Klassszikus 11 93-as kapusának 
-
david368
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megértem, csak elvileg ez egy kikapcsolodas lenne nekem igy vizsgaidoszakban, de csak még idegesebb leszek tőle... Lehet más hobbit kéne keresnem, mert ez nem állapot, hogy ennyire elcseszett játékot adjon ki az EA. Az utolsó jó fifa a fifa 13 volt, ott nem számitott hogy 10 meccses nyerőben vagy, nyerhettél 12őt is, ha skilled megvolt hozzá. Ott magyar válogatott játékosokkal játszottam és jó párat meg is vertem még ESL-en. Ez az idei rész full random, nem is értem kinek jó ez. A skillesebb játékosok belátják hogy ez játszhatatlan, mert hihetetlen hendi van, talán a mezei játékosoknak jó lehet, akik nem tudják komolyan venni az egészet.
-
Francesco003
aktív tag
Elég rosszul látsz dolgokat .. Én 30k költöttem .. Amiből max 300 -400 k lett .. Belese mernék gondolni mennyi coint vettem volna ennyiből .. Ez 100 euró .. És ki coint vessz úgyan úgy tud nyitni .. .. .. ;-) Csak míg a pointal tuti E .. A támogatjuk .. Coinnal több esetben a sok csíra ebből élőt.és míg a pointosok nagy része a magas ár miatt sokat nem vesz .. Míg coint olcsóbbban többet ..
-
Rypejakten
addikt
-
david368
aktív tag
Miért van az ba*meg hogy a játékosaim (talán legjobb BPL csapat FUTban) nem tudnak 3 egymást követő meccsen 2 passzt összehozni, mikor tegnap este zsinórban 7 meccset nyertem velük. Hihetetlen mekkora f*s ez a játék, ezért kár csapatot épiteni komolyan mondom egy vicc!!

-
Dinter
addikt
Szerintetek bpl csapatot építsék, vagy az olasz/nemetemet fejlesszem?
-
Zsohi
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
A PC-t próbáltam mellőzni a dologból, mert híresen ezen a platformon létezik legkevésbé a tiszteltséges játékos.
Meg nem is írtam, hogy 100 000-ből egy gyenge csapatot lehet összerakni, csak annyit, hogy abból a pénzből te nem fogsz olyan játékost venni aki beveri az isten háta mögül és mellette minden más lényeges képessége is a toppon van.
-
Rypejakten
addikt
PC-re 1050 fifapont 10€, azaz cirka 3200 forint. egy 7,5k-s gold pack 150 pont, azaz pont 7 darab jön ki az 1050 fifapontból. ez coinra átszámítva 7*7500, azaz 52500 coin.
a vipcoinfifa.com című ismertebb oldalról rendelve, 9,34€-ért 800k, 11,65€-ért 1 millió coint kapsz, amiből 106 illetve 133 7,5k-s pakk jön ki, de vehetsz belőle bármi mást is a piacról.
100k-ból div1-re elég csapatot lehet összerakni, ha valaki valóban jól játszik.
-
szpal17
őstag
A legjobb érzés, amikor a coinokból (pénzből) összevásárolt sztár csapatot verem simán 3-0-ra a szimpla középcsapatommal...délután Aguero, Diego Costa, Rooney próbálkozott, de ez is kevés volt.

Egyébként a frissítéstől sokkal jobb lett számomra a játék. Már nincs az a rohanás előre. Az online season mellett a FUT is játszhatóbb lett.
-
Zsohi
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
PS4-re 100k 7 us$, 750 pont 7,5 us$.
100 000 az pont arra elég, hogy össze tudjál vásárolni egy valamire való csapatot, de esélyed nincsen egy jobb játékosra ami a különbséget jelentheti. Pontokból meg mindig meg van az esélye, hogy nyitsz egy ritkább lapot, legyen az ezüst, vagy arany.
Személy szerint azt meg én nem gondolom, hogy túl gyakoriak lennének a milliós coin vásárlások(+100usd), ahol már valóban nem lehet egyenlőséget tenni a két dolog között.
-
Zsohi
őstag
-
MdewC
nagyúr
Eliminálása?
Ne vicceljünk. A játékmód megszűnne, mert értelmét vesztené... Kb. 10K lenne egy sima szerződés... Más szemszögből, mivel millióan tolják a játékot, ha nem lenne ez az "extra" haszon, még a sorozat is kétséges lenne... Leg is nem lepődnék meg.
Am meg ne tegyünk már egyenlőséget a point és coin vásárlás közé. Eleve nem akkora bónusz egy pakknyitás... -
Zsohi
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Szerintem meg nagyot tévedsz! A coin árusok és maga az EA a FIFA pontokkal ugyan úgy ront a helyzeten, csak azért mert az egyik legálisnak mondható és a másik nem, még egy kutya... A FIFA pontokból csak nyitogatni lehet a paklikat, aminek hála a piac telítődik és végül a lapok 99%-a a villámáron is eladhatatlanná válik. Ez se jó...
A megoldás mind a két ágazat teljes eliminálása lenne, de amíg az EA legális módját biztosítja a csalásnak addig engem a coin sell-erek se zavarnak, mert egy elég extrém módon, de fékezik az árak esését.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Luís vagy Azpi, ha meg kell a sebesség, akkor Moreno, de ő nekem nem vált be mondjuk 100%-osan.
-
LendvaiFeri1
veterán
Baines vagy Filipe Luís?
-
drk88
senior tag
Lehet adakozni ismét az EAnek nehogy éhen haljanak!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Konteó topic
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd januárban a TOTY őrületig gyűjtök egy kis coint, és egy Hazardra, Di Mariára és egy IF/SIF De Geára benevezek, ha minden jól alakul.