- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Ha tudtam volna előre, hogy ilyen sokáig lesz karbantartás akkor nagyon sok értékes játékos várna most akiket 150 coinért hoztam volna el

-
zsoltirte
aktív tag
-
törölt tag
Dzsudzsák a pakkbban
Azért figyelni kell a pali reakcióját
1:54-nél,és 4:25-nél
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát igen, tele vannak szerencsére.
De van más OP poszt is... 
Juventus FC: Naná.

Plusz ott van még IF Matuidi, IF Pogba mellett, de ha nagyon elgyengülök és kedvező áron lesz (figyelgetni kell), akkor van egy "fun" félig silver, oda lehet betuszkolom, csak oda meg luxus...
Na mind1, ennél nagyobb bajom ne legyen, de ha megveszitek, akkor írhatnátok, hogy milyen!
-
szakii6
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igazad van, de az ember általában a saját álomcsapatát építgeti, (nem tudom neked milyen csapatod van) , nekem pl senki nem lenne jó innen. Persze van akinek jó és örül neki, de én azért mondtam ezt, mert most lesz Futmas, ilyan mas olyan mas, és nyilván az ember jobban örül egy olyan játékosnak, aki sokat ér. Ezeket szerintem mi "halandó" playerek is megtudjuk venni zsetonért is. Így már nem is vonz hogy nyissak pakkot. Szerintem ez hatalmas hiba az EA részéről, de ezért van a fórum, valakinek ez a véleménye, valakinek meg más

-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Hát igen ők 3-an a legjobbak meg De Rossit azért még ide sorolnám

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Juventus FC: Tökéletesen igazatok van, sztem nem is lesz annyira drága (PS3), meg hát IF-ben még spécibb, csak nem bírom elviselni a palit...
Pedig maga a lap brutál jó, csak kit rakjak ki? Vidalt? Őt nem fogom... Marcit? Pláne... IF Pogbát? A francia, angol, Juve vegyesbe kötelező a chem miatt, szóval... Nehéz. 

Nazara: az esetek többségében én se értem, hogy ki vesz fütyfürütty ismeretlen töttyömmötty IF lapokat, de legalább ea barátunk következetes, azokat tette be karira, akik jól teljesítettek...
Amúgy +1, jöhetett volna több ismert játékos is...
Yodamest: Ez is jogos, szal +1

-
Yodamest
veterán
Nem értem az elégedetlenkedőket. Az IF lapoknak szerintem nem az a lényege, hogy most IF Ronaldo, meg IF Messi legyenek, mert ezek a játékosok már alapból is nagyon jók. Nagyon jól ki van ez találva, hiszen pont ez a lényege, hogy kisebb játékosok akiket mondjuk alapból senki sem venne meg, mert nem annyira jók, ezáltal életképessé válnak és lehet őket erősebb csapatokban is játszatni.
Okos húzás ez, pl én is tök örültem, hogy anno kijött IF Welbeck, mert tökre bírom a mozgáskúltúráját meg minden, viszont az alap non rare lapja nem annyira ütős, így, hogy IF lett belőle végre megvettem és betehetten egy jó kis csapatba. Szerintem ez ennek a lényege, hogy szélesítse a palettát, ne olyan egyforma csapatok legyenek. -
Nazara
őstag
Melyik volt a két potya? A lesgólt aláirom, de a másik kettő sakk-mattig lett játszva, a púlnak nem sok köze volt egyikhez sem.

Elhiszem, hogy fáj, ettől függetlenül én mindig inkább a topligák IF-jeit favorizálnám, tekintetbe véve, hogy sokkal többen játszanak ilyen csapatokkal, mint ezekkel a gyenge vackokkal.

-
törölt tag
Zuzák(Dzudzsák,Nepthenez szájából
) 4:27-nél
-
Yodamest
veterán
Nainggolan elég beteg sztem. Még pár hete megvettem, mondom egy próbát megér de alap ember lett a középpályán. Hiába a Seria A középpálya a legütősebb a játékban, még így is betuszkoltam a B csapatomba mert iszonyat munkabírású játékos rengeteget jön vissza labdáért, aztán megy előre támadni, mindenhol ott van, baromi jól szerel. Még hatalmas gólokat is tudok vele vágni, meghazudtolja a statjait, de gondolom ez a workrate és az engine trait hatásai.
-
szakii6
tag
Hát nem
Aztán aki eladta a játékosait, lehet még drágábbak lesznek inkább
De ilyet komolyan?! Ekkora amatőrizmust az EA-től. Karácsonykor még úgy van az ember meglepi magát talán csomaggal, még ha fizetni is kell a pontért, erre betesznek egy ilyen csapatot könyörgök
Hát ezért biztos nem nyitok pakkot az 100 -
Nazara
őstag
Ha láttad a meccset, akkor tudhatnád, hogy volt néhány player, aki hatalmasat játszott, a világ egyik legősibb derbijén.... És ezt mindenféle elfogultság nélkül mondom. Tavaly se kapott szinte sose IF-et a United, egy-két kivétellel, pedig azért voltak akkor is szép pillanatok... Azt kapunk ilyen fostalicskákat, mint ez a Sow. Hát köszi, fejlesszük csak az agyatlan ellenfeleket.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Elég jól mutat az tuti.
Szvsz annyira nem lesz drága, PS3-on 100K körül tippelem, PC kb. 150K, de persze ez csak TIPP: 
BoboDJ: Hát sajna nem, IF Benatia, akinek német csapata van, kár, hogy H/H...
Még ez a Radja ember lehet OP, kár, hogy nagyon nem szeretem, de ár/értékben az 1ik legjobb olasz középpályás lesz...
(Ibarbo jönne már végre...
Vagy Rémy)
Hopppppáááá
Most nézem: IF Moussa Sow zöld link IF Emenikével... 
Viszont ez így érdekes lehet...
-
sipike97
tag
IF benatia erkezik
remelem megfizetheto aron lesz 
-
MdewC
nagyúr
Hány évre ültetnétek le? --> ezt az idiótát? Én sokra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
középhátvédeket a workrate vezérli, az ő felfutásaikat nem tudod beállítani direktben. egy David Luiz vagy Vertonghen ha akarod ha nem, felmegy támadni. egy Barzagli ezzel ellentétben nagyon ritkán.
a szélsővédők felfutását az instrukciókban tudod állítani. (csapat menü, Y gomb (nekem a 4 közül a legfelső) és ott a Stay Bback while attacking-et állítod be mindkettőknél.
de, ha a csapatot attackingre vagy ultra attackingre pakolod, akkor mindenki fentebb megy, és könnyen átívelik avédők fölött a labdát, erre érdemes figyelni.
a nagy nyomást custom tactisben lehet állítani, a pressure-t tolhatod kb. 80-ra, az agressiont meg 70-re, és akkor egészen kitámadnak a játékosok. DE ezt nem igazán ajánlom senkinek, öröm kipasszolni a letámadó védőket a 16-os sarkánál vagy átlöbbölni felettük.
-
tigomigocika
senior tag
És abban tud valaki segíteni, hogy amikor támadok a védőim ne menjenek fel a félpályáig?
Maradjonak szépen hátul!
Azt be tudom valahol a custom tacticnál állîtani?
Ha igen hogyan?
Valaki adna pár tippet hogy tudok nagy nyomást gyakorolni az ellenfélre?
Néhany embernek annyira megy ez...
Es a cuszom taktikaban allitanak valamit de baxnak elmondani...
Valaki leirna reszletesen mi micsoda abban a menupontban?
Köszi előre is! -
dracox
addikt
Remélem dobnak ezért cserébe 1-2 vigasz pakkot

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Fasza...

-
Rypejakten
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
aha, kitolták este 7-ig.
-
Francesco003
aktív tag
még mindig tart??????
-
Yodamest
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
böngészőbe 192.168.1.1 vagy 192.168.1.0 IP-t kell beírni és akkor feljön a router menüje ahol bármit tudsz állítani
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nekem a routerhez "adtak" egy oldalt és ott lehet setupolgatni a dolgokat. De ha resetelsz egyet a routeren és visszaáll alapértelmezettre akkor nem jó? Vagy akkor meg a torrent megy el?
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mèg mindig jaja
-
Rypejakten
addikt
nektek is most van karbantartás?
-
tigomigocika
senior tag
Egy újabb problémába ütköztem és a segítségetekre lenne szükségem!
Az a helyzet, hogy ebbe a dologba ütköztem már hetek óta...lehet valaki "belenyűlt " a router menüjébe mert többen élünk egy háztartásban és a torrentezése miatt az illetőnek ,most cumizok én is..
Nem volt jó a wifis le illetve feltöltése ,hozzáteszem nekem a saját wifivel használt gépemen tökéletes..
Nos lehet elállított valamit mert csak sokadszorra tudok csatlakozni egy jó ideje season meccsekben is...
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan tudom meg fix ipzni a pst ? Illetve hogyan és hol tudom beállítani a routerben ezt hogy ne legyen ujra ez a hiba?
Kábellel használom a pst..
UPC a szolgáltatóm a modemem pedig:
Ez a kép fogad egy csomúszor
Íme:
-
dracox
addikt
Másnak sem jó még a szerver?
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A durva az, hogy több mint 400 ezren végignézték?
-
Juventus FC
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
jézusom azért ez nem lehetett gyenge

-
vegitossj7
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
Én ps-3on toltam a 14-et, ott volt egy német "srác", aki egy az egyben így tolta...
Nagyon érdekes volt, szét röhögtem magam meccs közben....
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
Ezen kinyúltam

-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Én mától már nem is coint veszek fifához, hanem lemegyek a CBA-ba és bevásárolok chipsből, meg szívószálas üdítőkből.
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Sajnos mocskos eszközökhöz kell folyamodni
Itt már át kell lépni a játék által felállított kereteket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jose999
senior tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Na én meg akkor téliszünetben ideültetem a 3 kölköt..
mondjuk Bogyó és Baboca közben... fülembe headset, azt hadd szóljon -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Garantáltan! Meg legalább tudni fogjuk, ha te vagy az ellen

-
-
Yodamest
veterán
Jah
ráadásul az volt még kétségbeejtő, hogy volt amikor támadott/támadtam és még akkor is hallottam, ahogy fél kézzel zörgeti a chipses zacsit és tolja befelé a pofájába. Szóval sokszor gyakorlatilag fél kézzel tolhatta, de el nem tudom képzelni a csávót
valami olyasmi lebegett előttem játék közbe, mint a South Park WOW-os részében, az a 150 kilós pattanásos állat akit 10-en sem tudnak legyőzni mert 24/7-ben tolta megállás nélkül. 
-
evibly
senior tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Várjávárjávárjá, akkor ezt nézd meg korábbról

-
Yodamest
veterán
Egyik nap ki ellen toltam:
Mikrofonja be volt kapcsolva (az ilyeneket imádom) és végig zabálta a chipset meg böfögött. Már sírtam a röhögéstől olyan gusztustalan volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajos ilyenkor sose tudok úgy koncentrálni, túl nagy a lelki terror és végül csak megnyerte 3-2-re.
De az élmény az megvóóót!
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Csak megvetted? Vagy a 14-re is vonatkozik a szerverleállás?
-
Yodamest
veterán
Hendi van ez nem is kérdés. Aki hendi nélküli focis játékot akar az a PES-el tolja inkább ott semmiféle hendi nincs! Van is IPON-os teszt erről, ott is elmondják, hogy a fifa érmefeldobásos rendszert alkalmaz, tehát sokszor szinte előre megvan adva ki fog nyerni (max akkor nem ha tényleg annyival jobb vagy, hogy még hendivel sem tud nyerni az ellen), a PES-ben pedig nincs egyáltalán jelen ez a hendi rendszer. Ott ha jobb vagy akár 10-0-ra is nyerhetsz, nem lesz olyan, hogy a második félidőbe megtanul játszani a gyerek és vág 3 gólt 2 perc alatt.
Amúgy ez nem a PES mellett szól, fifa párti vagyok jómagam is, csak gondoltam ezt megosztom veletek. -
szpal17
őstag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Van hendi ez egyértelmű. Aki egy kicsit is tud játszani a játékkal az érzi...
Nekem abból van elegem, hogy vagy a full bayern-el vagy a full dortmundal, vagy a diego costa, aguero, di maria csapatával játszom

Esküszöm amikor végre egy olyan Seria A-s csapattal találkozom, mint az enyém, teljes örömmel játszom ellene, még ha meg is ver.Tegnap sikerült egyből visszajutni DIV 1-be...pedig mindent megtett a gép, hogy kiejtsen még lejjebb. Egyelőre 2 győzelem, 2 döntetlen a mérleg, de ezt 23 pontot nagyon erősnek érzem a Title győzelemért. Kapnak ellenem egy-két hendit aztán vége is a célnak.

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Értem, köszi!

Más:
8 és 11 között karbantartás!
-
Rexcsek
tag
válasz
gyulakr
üzenetére
Nekem is elég gyakran van olyan érzésem, hogy ugyanazzal az ellenféllel játszok folyamatosan 3-4 meccset, ugyanazok a cselek, ugyanúgy játszik, néha még a csapat is ugyanaz. Egyszerűen érthetetlen, ennyire belenyúl a gép a meccsekbe. A héten olvastam a vitát a handicapről. Valaki szerint van, valaki szerint nincs. Szerintem van, mert nem engedheti meg azt az EA, hogy valaki súlyos ezrekért építsen fel magának egy FUT csapatot, utána meg cipóra verjék, mert nem tud játszani. Én folyamatosan tapasztalom a handit, kapok is, rúgok is elég sok handis gólt. Érdemes a meccsek után végignézni a gólokat(ha kapott, ha rúgott). Nekem volt olyan a Fifa 14-ben, hogy a védőm lábán keresztülment a labda(!) és úgy kaptam gól.

-
fcbarca
őstag
Varhato magyaritas a fifa 15 pc verziojahoz?
-
zunicum
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ismerős a szitu. :-(
Engem már csak azok a percek éltetnek, amikor 1-0-ra vezetek a nyulak (Remy, Doumbia, Benteke, Lukaka) összetételű csapatok ellen. Na ilyenkor szoktam labdatartásra menni, hátul passzolgatva a kapust is bevonva a játékba. Kb. 1:1-ben lemásolom a múlt heti BL meccset, a Juventus utolsó 15 perces játékát az Atletico ellen. Lehet tanulni az olaszoktól, mélységi védelem, kontra na meg a "taktikus játék". :-) Nem értem, de ebben az esetben meglepően idegesek az ellenfelek, becsúszkálnak állandóan... -
argentin27
senior tag
Nazara:
A tegnapi eszmecserénket folytatva a megtolás az úgy néz ki hogy vagy csak simán megtolom az érkező labda irányába (simán az irány bal analóggal) vagy az LT-t nyomva tolom meg és akkor finoman átvéve kisebbet tol rajta a technikásabb játékosok a talpukkal tolják meg! Így variálom hogy hosszabban vagy rövidebben tolja meg.
-
bucketb0b
őstag
Hát had osszam meg veletek pár meccsemet.
1. Gyereknek 1 épkézláb játékosa van Ibra. Az összes labdával őt keresi és ha 30 méteren belül ér lő. Gratulálok. Az már teljesítmény, de a kapcsolat megszakadt a játékkal valahogy.
2. 75+ védelem majd mikor a 2-t lövöm neki 60as csatárral a játék "véletlenül" megszakadt
De nyertem szóval nem "nyert" vele semmit.
3. Hentes játékmód, 3 emberem sérült le meccs közben a bíró nem adott még 1 sárgát sem. Nem szeretem a hentes játékosokat és nem azért, mert az a nagy cselgép vagyok, de azt nehezen viselem, hogy hátulról becsúszik és megy tovább előnyszabállyal a játék.
4, Még 1 hentes, itt legalább jött a megérdemelt piros majd még sikerült 2 potyát is kapnia. Halmozta az élvezeteket. De mikor már minden veszve volt kapott 1 tizenegyest és legalább azt is kihagyta, hogy totál legyen az agyfasz
Úgy látom engem szeret a gép

Egyébként ha akadozik a kép és alul tölt szinte folyamatosan a jel akkor az itt a lag ugye, a ping miatt szar?
Teszem hozzá ezt csak a másik oldalról tudom elképzelni, hogy valami nem kóser, mert megbízható netem van és másnál sosem laggolok, de van 1-2 francia nevű játékos vagy ilyen szláv szerű azoknál ez gyakoribb. -
gabee0324
tag
Sziasztok! A feltöltött Fifás videóimat hol tudom visszanézni???

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Még ha ez lenne a legnagyobb baja a játéknak... De csak egy a sok bug közül.

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Kapufát nem számolja kapura tartónak elvileg!
-
^Boss
őstag
ilyen ellent kaptam, amikor tartalékosan álltam ki:
Van der Saar
Rijkaard-Hierro-Desailly- van der Wiel
Afellay-Vieira-Gullit
Depay-Bergkamp-Robbenerre egy beadás utáni fejessel nyer, úgy hogy az utolsó 10 percben 10 ziccerem volt, VdS mindent védett.
valaki amúgy észrevette már, hogy csal a játék a kapuralövésekben?
5 volt a félidőben (5/5), erre a végén is. miközben az utolsó 10 percben visszanéztem, és 10db óriási védése volt a kapusának. neki 9/5 lett a végére, holott kizárt, hogy ennyit lőtt volna, de ezt nem néztem vissza, csak a labda alig volt nála (63-37), ami szintén ezt igazolná inkább... -
Zsohi
őstag
A 68. percben RVP-vel egy ajtó-ablak helyzetet sikerült kihagynom aminek a fentebb látható képen van az eredménye... A meccs 70. percéig teljesen a kezembe tartottam az eseményeket a pályán, majd valami felborult és olyan 3 gólt kaptam amihez közöm nem volt.
A második gól meg külön parádés volt, Reus egy 50 méteres labdát vágott be ollózva 2 védőm között 14 méterről.
Agyfasz, nincs rá jobb szó... -
ferni
őstag
válasz
sipike97
üzenetére
én is eladogattam tegnap a drágább játékosaimat és 2 ilyen csapatot csináltam:
[link]
Traoré még mindig egy állat bakker, nem olyan OP, mint a 14ben, mert a fejeseket visszább vették ugye és a 203 cm magasságot nem lehet annyira kihasználni, de még mindig nagyon adja az emberünk
a másik csapatnál meg így állok és ötletem sincs, hogy fejezzem be...
[link]gyors védők kellenének és egyik KH kötelezően L/H vagy L/M vagy M/H workratenek kell lennie.
-
Pacos
tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
http://kickass.so/fifa-15-all-commentary-sounds-term-nator-t9613049.html -> én innen szereztem meg.
Nem kötelező semmit állítani az Originen. Mint már írtam is egy nyelvhez tartozik egy .bh és egy .big file ezeket bemásolod a /FIFA15 mappába, ahol alapból már ott van az angol is. Játékban Settings/Audio és beállítod a kívánt nyelvre.
...
Videó: Tegnap kipróbáltam argentin27-tel a Dxtoryt. Sajnos 60fpsre állítva akadozott játék közben. De később felvettem 30fpssel két online meccset és úgy jó volt! Mondjuk visszajátszva még nem volt 100% jó, de valószínű mondjuk 35-40 fpssel már jó lesz

-
Nazara
őstag
Kb.
Kivéve persze, ha megütöd a főnyereményt, és esik valami csillagászati dolog.Amúgy ha meg tudod állni, hogy elverd az összes pénzed, akkor olcsón veszel értékesebb játékosokat (persze kis tőke nem árt) és vársz velük január kb. második hetéig, és még a TOTY előtt eladod őket haszonnal. A TOTY-nál amúgy is mégnagyobb market crash lesz.
-
Nazara
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Itt tessék olvasgatni. A lényeg, hogy naponta új akciókkal jelentkezik az EA, legyenek azok Pakkok, Happy Hour, vagy valamilyen kupa. Szóval ünnep.

(#7597) sipike97: Olcsó, de fasza csapat.
Q: How FUTMas affects the market ?
A: The FUTMas has a significant impact on the FUT 15 market, especially on days when the best packages are released (December 26th and January 2nd). On these days lots of packs are sold and many new gamers start playing the game. There are more cards on the market and the prices are lower. Usually the prices drop more than 20%, which means that you can buy cards and sell them shortly after by very considerable profit margins.Q: How to profit with FUTMas ? When should I sell and buy cards ?
A: It is very easy to make coins during the FUTMas. You just need to sell and buy at the right time. Don’t buy packs. Take the chance to build a better squad or to buy low and sell higher.
For someone less experienced, the best thing to do is to sell everything as soon as possible and (re)buy the cards during Happy Hours featuring 100k packs. The prices will be higher a few days after the biggest happy hours, even with TOTY coming (January 12th).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért figyelni kell a pali reakcióját

elég ratyi

A második gól meg külön parádés volt, Reus egy 50 méteres labdát vágott be ollózva 2 védőm között 14 méterről.